« Yanıtla #20 : 20 Haziran 2006, 00:44:54 » |
|
tmac_rockets
|
eet miami 3-2 yaptı ve wade mvp lige dahada yaklaştı yalnız son 2 maç dallas da herşey değişebilir.ama şuan en yakın aday dwyane wade
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın!!!HAYDABIRE!!!
|
|
|
« Yanıtla #21 : 20 Haziran 2006, 10:12:44 » |
|
Highflyer_Wade™
|
Bu gece Mvp belli olabilir maç bittikten sonra hemn mi veriolar ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : 20 Haziran 2006, 13:06:27 » |
|
Kobe Bryant
|
Bu gece Mvp belli olabilir maç bittikten sonra hemn mi veriolar ?
eet mac bıtımınde hemen werıolar ödülü o yuzden dedıın gıbı bu gece bellı olabılır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : 20 Haziran 2006, 13:12:21 » |
|
approachfani
|
bence dallas kazanırsa dirk nowitzki ye gidicek miami kazanırsa wade'e bence bu odulde pek fazla oyuna bakmıyolar genelde marka olan oyunculara verıyolar ornegın gecen yıl bence sas robert horry nin sayesınde sampıyon oldu ama odul duncan a gitti ayrıca yanlıs bılmıyosam su ana kadar sadece bı kere sampıyon olmayan takımın oyuncusu fınallerın mvp sı odulunu alamadı
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 20 Haziran 2006, 13:14:40 Gönderen: approachfani »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : 20 Haziran 2006, 13:39:01 » |
|
flash_0-3
|
Evet sadece 1 kere olmuş ama onda da zaten 3.periyottan itibaren mi ne oy veriyolarmış galiba yani şampiyon belli değilken Kaan Kural geçen sene anlatmıştı yani bu sene şampiyon olmayan takımdan çıkması imkansız gibi bişey .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : 20 Haziran 2006, 22:32:35 » |
fire of wade
NBA Draft'ında
|
bence %69 wade %29 dirk %2 j.terry olur. başkasıda olamaz zaten 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : 20 Haziran 2006, 22:41:34 » |
|
Dağlar
|
bence miami olursa tabiki wade dallas olursa dirk bence
ve miami şampiyon olacak diye düşünüyorum ve şampiyon olurlarsa eğer wade e kesinlikle vermeleri lazım çünkü son 3 maçta 42/36/43 attı bu mütiş NBA final serisinin en unutulmaz performanslarından birini gerçekleştirdi
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınNBA'de Aralık Ayının En İyi Fotoğrafı Oylaması
|
|
|
« Yanıtla #27 : 20 Haziran 2006, 23:06:00 » |
|
DwyaneWadeCns
|
miami bu moralle ve wade ın bu performansıyla gıderse bu gecekı mac serının bıtmesı demektır ama wade acıklamalarda yorgunluk var dedi bakalım ama mıamı olur dıye dusunuyorum yanı bı mıamılı olarak olsun 2-0dan 3-2 yapan wade 4-2 de yapaaktır bence neyse sorunuza cvp vereyım mıamı olursa kesınlıkle wade dallas olursa dırk n.
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #28 : 21 Haziran 2006, 02:22:58 » |
|
the_apo_1
|
Eğer miami olursa wade
dallas olursa dirk olur
aynen katlıyorum arkadasa wade yada dirk baskasının olması zor bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : 21 Haziran 2006, 07:33:27 » |
|
Cihan
|
dwyane wade bu ligin gerçek bir süperstar'ı olduğunu gösterdi ve hakederek mvp ödülünü aldı. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #30 : 21 Haziran 2006, 07:35:37 » |
|
|
|
« Yanıtla #31 : 21 Haziran 2006, 13:56:28 » |
|
Dağlar
|
wade bu ödülü çok haketti gerçekten ve onun mvp olmasını istiyodum
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınNBA'de Aralık Ayının En İyi Fotoğrafı Oylaması
|
|
|
« Yanıtla #32 : 21 Haziran 2006, 15:48:17 » |
|
|
|
« Yanıtla #33 : 21 Haziran 2006, 16:16:31 » |
muto
Yeni Üye
|
DALLAS'LILAR BİLE WADE AYAKTA ALKIŞLIYOR...(BEN MESELA)
|
|
|
|
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME...
|
|
|
« Yanıtla #34 : 21 Haziran 2006, 18:47:22 » |
|
WinnerDuncan
|
İlk defa bir 2 numaraya bu kadar değer verdim.Ve beni mahçup etmedi.İl 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #35 : 21 Haziran 2006, 18:58:41 » |
|
AmaRe The ORc
|
cok rahat bi mvp seçimi oldu.Dallas gibi ligin iyi savunma yapan takımlarından birine karsı ort. nerdeyse 35 sayı atarak takımını şampiyonluga tasıdı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #36 : 21 Haziran 2006, 19:13:58 » |
|
roANILdinho
|
Wade bunu hakketmisti süper oynadı hakkettigi bi ödülü aldı !!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #37 : 21 Haziran 2006, 19:27:43 » |
|
Kobe Bryant
|
nba da su anda 2 kademe skor potansıyelı war 1.si kobe braynt sınıfı ve kobe den baska tek uyesı t mac dir 2. si ise allen iverson sınıfı bunun lebron james dwyane wade gıbı bırcok uyesı daha vardır.ama bu adam bu adama kelımeler yetmıyo anlatılamıo.işte dwyane wade nba de yenı bır cağ baslattı o dwyane wade sınıfını actı ve yegane üyesı odur artık wade baskalarının sınırına ulasmak ıcın degıl baskaları wade nın sınırına ulasmak ıcın caba gosterıcek cunku o nba ın sayılı skorerlerındenden olan ve geldıgınden berı sureklı karsılastırıldıgı allen iverson ı gerıde bıraktı o artık bı süper star o DWYANE WADE...!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #38 : 21 Haziran 2006, 22:09:22 » |
wade_talha
NBA Oyuncusu
forever miami imzalı :)
|
wade seride takımı 2-0 geride iken çok yüksek çaba vererek takımına şampiyonluğu kazandırdı.bence wade bunu hakkketmişti
|
|
|
|
|
|
 sonuna kadar  övünmekte çok haklıyız Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #39 : 21 Haziran 2006, 22:14:15 » |
air canada
NBA Draft'ında
|
wade in mvp olması beklendik bir olay artık o tam bir superstar
|
|
|
|