« Yanıtla #20 : 11 Ekim 2007, 14:31:51 » |
|
AoGVinsanity
|
bir sorum var ben yeni mesajlardan ve yeni açılacak konulardan haberdar olmak istiyorum fakat HABERDAR ET linkine tıkladığım halde cvp alamıyorum nedenini söylermisiniz lütfen?  Profilindeki adrese ay.pa@hotmail.com adresine mail olarak gelmesi lazım.
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınMesaj atmadan önce kuralları okuyun! Ağladımm sabahlara dek, gözlerim kan nehri sersefil... Yalvardımm sen duyana dek, kimse duymadı ruh bedende tek kefil... Yas günü gözlerim, kalk desen derman mı var... El esir sözlerim, sus desen çarem mi var...
|
|
|
« Yanıtla #21 : 11 Ekim 2007, 14:32:47 » |
|
nazot
|
bir sorum var ben yeni mesajlardan ve yeni açılacak konulardan haberdar olmak istiyorum fakat HABERDAR ET linkine tıkladığım halde cvp alamıyorum nedenini söylermisiniz lütfen?  Profilindeki yani E-Posta: ay.pa@hotmail.com adresine mail olarak gelmesi lazım. işte sorunda orda Mailime gelmiyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : 11 Ekim 2007, 14:33:43 » |
|
AoGVinsanity
|
İlgileniyorum şimdi, bir de ben deniyim. Akşama hallolmuş olur..
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınMesaj atmadan önce kuralları okuyun! Ağladımm sabahlara dek, gözlerim kan nehri sersefil... Yalvardımm sen duyana dek, kimse duymadı ruh bedende tek kefil... Yas günü gözlerim, kalk desen derman mı var... El esir sözlerim, sus desen çarem mi var...
|
|
|
« Yanıtla #23 : 11 Ekim 2007, 14:36:10 » |
|
nazot
|
İlgileniyorum şimdi, bir de ben deniyim. Akşama hallolmuş olur..
saol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : 11 Ekim 2007, 17:25:09 » |
|
AoGVinsanity
|
Mail sorunu giderilmiştir..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : 13 Ekim 2007, 15:22:39 » |
|
nazot
|
şu an tam 20 mesajım silinmiş,ceza aldıysam da adım ceza alanlarda yok mail de gelmiyor lütfen ne oldu biri söyleyebilir mi??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : 13 Ekim 2007, 17:27:06 » |
|
FernandoTorres
|
şu an tam 20 mesajım silinmiş,ceza aldıysam da adım ceza alanlarda yok mail de gelmiyor lütfen ne oldu biri söyleyebilir mi??
Dağlar ile başlattığımız temizlik operasyonunda gereksiz mesajların silindi. Sadece sen değil Nash 13'ünde yaklaşık 11 mesajı silindi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : 13 Ekim 2007, 18:51:51 » |
|
Dağlar
|
Dağlar ile başlattığımız temizlik operasyonunda gereksiz mesajların silindi. Sadece sen değil Nash 13'ünde yaklaşık 11 mesajı silindi. Onur ile birlikte Medyadan Basketbol, Resimler ve Diğer Sporlar bölümünde yaptığımız temizlikte mesaj sayın azalmış olabilir. Bu arada gayet güzel gereksiz mesaj atan arkadaşlarımız var  ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : 13 Ekim 2007, 22:16:31 » |
|
nazot
|
Dağlar ile başlattığımız temizlik operasyonunda gereksiz mesajların silindi. Sadece sen değil Nash 13'ünde yaklaşık 11 mesajı silindi. Onur ile birlikte Medyadan Basketbol, Resimler ve Diğer Sporlar bölümünde yaptığımız temizlikte mesaj sayın azalmış olabilir. Bu arada gayet güzel gereksiz mesaj atan arkadaşlarımız var  ... tamam msj alındı daha dikkatli olacağım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : 15 Ekim 2007, 19:30:12 » |
|
demircibaris
|
bir sorum olacak. siteden basketbol aksesuar bölümünden ürün satabilir miyiz. yoksa ürün satmak sitede yasak mı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #30 : 15 Ekim 2007, 20:20:57 » |
|
demircibaris
|
biraz komik olacak ama yeni konu nasıl açacam. bi türlü açamıyorum. bi de forumun tam olarak hangi bölümünde eşya satabilirm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #31 : 15 Ekim 2007, 20:22:48 » |
|
the_apo_1
|
biraz komik olacak ama yeni konu nasıl açacam. bi türlü açamıyorum. bi de forumun tam olarak hangi bölümünde eşya satabilirm
Yeni konu açamazsın şimdilik 100 mesajı geçmen lazım Adminlerden biriyle görüştekten sonra bu satış işlerine girmeni tavsiye ederim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #32 : 24 Ekim 2007, 20:14:25 » |
|
El C3m0
|
Nereye yazacağımı bilemedim de takımların kadrolarından oyuncu kesme haberlerinde "kovuldu" tabiri yanlış geliyo bana.Takımdan gönderildi,garanti kontrat yapılmadı,kadroya giremedi filan dense daha iyi olur bence 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #33 : 24 Ekim 2007, 20:32:49 » |
|
kryptonite
|
An itibariyle mesaj sayım 96 görünüyor ama az önce profilime(mesajları göster) baktım orada 101 sayısıyla karşılaştım.  Bunun forum kuralları dahilinde bir nedeni var mı, yoksa hata mı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #34 : 24 Ekim 2007, 20:40:13 » |
|
Mustafa
|
serbest bölüme giden mesajlar sayılmıyor ondandır...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #35 : 25 Ekim 2007, 00:06:32 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
Nereye yazacağımı bilemedim de takımların kadrolarından oyuncu kesme haberlerinde "kovuldu" tabiri yanlış geliyo bana.Takımdan gönderildi,garanti kontrat yapılmadı,kadroya giremedi filan dense daha iyi olur bence  Dikkate alırım ancak başlıkları yaparken kovuldu harici başka bir deyim de uzun kaçıyor.. Pistons Fitch'i kovdu Pistons Fitch'le yollarını ayırdı Kovulmak hoş bir deyim değil farkındayım..Bakarız bir çaresine 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #36 : 25 Ekim 2007, 21:56:01 » |
|
|
|
« Yanıtla #37 : 03 Kasım 2007, 02:55:07 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
Bunun AKP ile ne alakası var Allah aşkına ya..Buna mı takıyorsunuz şimdi? Durmak Yok Yola Devam (hoş bir söz) Bunu söyledim diye ben ya da herhangi biri AKP'li olmaz..Forumda ne gibi bir AKP sempatizanlığı söz konusu? AKP İcraatlarını mı övüyoruz ya da bu icraatları mı haber olarak geçiyoruz?
Çok mutlu olunacaksa kaldırayım..O zaman AKP sempatizanı olarak gösterilmeyiz herhalde..Siyasal iktidara bu forumun konu dışı bölümünde herkes salladı ne gibi bir müdahale oldu acaba?Ki AKP sempatizanlığı olsa bazı şeylere set çekilirdi..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 03 Kasım 2007, 02:58:38 Gönderen: Kemal Erdem »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #38 : 03 Kasım 2007, 03:04:10 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
Sen iyi niyetli söylemiş olabilirsin ancak bunu gören sanki cidden forumda AKP propagandası yapılıyor sanacak ki son derece yanlış..Zaten siyasi söylemlerden en azından kendi adıma olabildiğince uzak duruyorum..Düşünceleri söyleyene İktidara laf sokana da birşey demiyorum, demem de.Herkesin fikri kendinedir..Ve dediğim gibi Gece Kargaları konusunda en basitinden geçmiş konularda AKP sert biçimde eleştirilirdi tek bir müdahale olmadı.. Not;Durdurmaya çalıştığını sananlara Durmak Yok sözü  Cidden de cuk diye oturduğunu düşünüyorum..Bir kesim (bunu sana demiyorum yanlış anlama sakın) durduracağını sanmakla meşgul..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 03 Kasım 2007, 03:06:06 Gönderen: Kemal Erdem »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #39 : 03 Kasım 2007, 03:08:30 » |
Kemal Erdem
Ziyaretçi
|
Ampül olayı farklı  Aslında ne yapsam oraya çıkıyor..Hani ben dışardan beni görsem bende senin gibi düşünürüm  Garip bir cümle oldu neyse.. Hem seni kırmam kıl olduğun yeri keser atarım 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 03 Kasım 2007, 03:10:10 Gönderen: Kemal Erdem »
|
|
|
|
|
|