« Yanıtla #40 : 03 Kasım 2007, 03:32:36 » |
|
RaRe
|
Ohhhhh be....Bu konu ne zaman aydınlığa kavuşacak die bekliyordum...Rahatladım...OOOOOHHHHH...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #41 : 08 Kasım 2007, 20:58:51 » |
--
Ziyaretçi
|
Tüm Futbol konuları kilitlenmiştir.. Basketbol siteyiz..İyi niyetle insanlar hayatın her alanını konuşsun diyerekten pek sıcak bakmadığım futbol konularını serbest bıraktık ancak her Allah'ın günü Fenerbahçe-G.Saray-Beşiktaş kavgaları ve laf sokmaları görmekten gına geldi. 3 Kulübün de taraftar siteleri var..Orda rakip takıma istediğiniz kadar laf sokun..Ben Antu'ya giriyorum rahatlıyorum  Herkes futbol takımlarının taraftar sitelerinde ne yapacaksa yapsın ama fanatizmi NBATR'ye bulaştırmasın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #42 : 09 Kasım 2007, 19:45:52 » |
|
Mustafa
|
şu topicleri kitletenlere helal olsun allah bildiği gibi yapsın onları..bi zevkimiz vardı o gitti anasını..bak şimdi sinir katsayım yükseldi yine..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #43 : 09 Kasım 2007, 19:51:21 » |
|
hot_sizzle3
|
yaa hocam bütün futbol muhabbeti bitmiş  bir tek milli takımlar kalmış galiba
|
|
|
|
|
|
  Her şeyi doğru yapmaya çalıştı,fakat her nedense hepsi yanlış gitti.
|
|
|
« Yanıtla #44 : 09 Kasım 2007, 19:55:05 » |
--
Ziyaretçi
|
Seviye korunduğu sürece asla sorun yok da gereksiz yere ortalığı gerenlerden bıkkınlık geldi..Ceza yağdıran adamlar pozisyonuna düşmek de istemiyoruz.Ama bazen tahriklerin dozajı kaçıyor.
X takım ki bu Türk takımı Avrupa'da kazanıyor,diğeri nasıl çamur atsam diye uğraşıyor.Biri kaybediyor öbürü nasıl laf soksam diye uğraşıyor.Şimdlik alınacak önlem buydu..Eğer konuları açarsak büyük ihtimal yine msj silmekle uğraşacaz ya da silip cezalar yağacak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #45 : 09 Kasım 2007, 20:08:56 » |
|
Mustafa
|
abi milli takım topiciği bari açık kalsın..oradada gs,bjk,fb tartışması olmaz..hiç değilse norveç maçında falan iş görür..ha avrupa'dan futbol topiciğinide açabiliriz ama orada sadece avrupa ligleri konuşulabilir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #46 : 09 Kasım 2007, 20:10:38 » |
--
Ziyaretçi
|
Milli Takımlar topici açıldı..Umarım orada da bir arıza çıkmaz.. Diğer 2 topicin akibeti zamana bağlı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #47 : 16 Kasım 2007, 07:42:41 » |
--
Ziyaretçi
|
Futbol topiclerinin kilitleri açılmıştır.
Umarım geçen zaman içersinde herkes sağduyulu olmuştur. Zira burası Fenerbahçe,Galatarasaray,Beşiktaş,Trabzon ya da diğer kulüplerin fan sitesi değil..Biz basketbol siteyiz.Ancak hayatın her alanının konuşulmasınıda elbette engel olmayız.
Sınırları ve ölçüleri içinde..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #48 : 18 Kasım 2007, 14:01:02 » |
|
Eren
|
Forumda bi AKP sempatizanlığı var gibime geliyor bazen,sinirimde bozuluyor hafiften ...
Ve belkide şuana kadar ''DUYURULAR' a yazıldığını görüğüm en anlamsız şey ;
Türkiye Tercihini Yaptı NBATR Güven&İstikrar İçinde; Durmak Yok-Yola Devam
Bunları görünce bi kasvet duygusudur alıp götürüyor beni ...
Konu kapanmış ama KE kızmaz bana zaten biliyom onun AKP li olmadığını  Açık konuşucam bence de bi sloganımız olcaksa orjinal olsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #49 : 18 Kasım 2007, 19:21:50 » |
--
Ziyaretçi
|
Konu kapanmış ama KE kızmaz bana zaten biliyom onun AKP li olmadığını  Açık konuşucam bence de bi sloganımız olcaksa orjinal olsun... Uğur'da biliyor olmadığımı  Ben Cumhurbaşkanlığına oynuyorum artık  Siyasetle işim yok..Ama tekliflerede açığım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #50 : 18 Kasım 2007, 20:35:39 » |
|
Dağlar
|
Konu kapanmış ama KE kızmaz bana zaten biliyom onun AKP li olmadığını  Açık konuşucam bence de bi sloganımız olcaksa orjinal olsun... Uğur'da biliyor olmadığımı  Ben Cumhurbaşkanlığına oynuyorum artık  Siyasetle işim yok..Ama tekliflerede açığım   Bence kendimize ait orjinal bir solaganımız olsa daha güzel olur diye düşünüyorum. Bir ara bu konu üsütünde oturup kafa patlatmak gerekiyor. Böyle bir siteye çok orjinal bişey lazım  .
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınNBA'de Aralık Ayının En İyi Fotoğrafı Oylaması
|
|
|
« Yanıtla #51 : 22 Kasım 2007, 20:18:43 » |
--
Ziyaretçi
|
Bir kaç gün siteden uzak kaldım..Yanlış anlaşılma olmasın diye yazmam lazım sanırım.. Bazı özel nedenlerden dolayı uzak kaldım.Sorun yok..En kısa sürede aranızda olacağım.. Özleyen herkese selam olsun..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #52 : 22 Kasım 2007, 21:07:57 » |
|
NYK
|
Hayrola Kemal'cim? Hangi kız yaptı bunu? 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınYippi Ka Yey motherfucker...
|
|
|
« Yanıtla #53 : 22 Kasım 2007, 21:09:06 » |
|
magic mania
|
Kemal abinin netinde Telekom'un grevinden kaynaklanan bir sorun varmış,aldığım duyumlara göre kendisini film izlemeye vermiş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #54 : 22 Kasım 2007, 21:21:03 » |
|
NYK
|
Kabloların ya da onları kesen şerefsiz Telekom teknisyenlerinin gazabına uğradın demek Kemal'cim.  Ne izledin peki? "Beyazlar Beceremez" filmini izlemişsindir kesin. 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınYippi Ka Yey motherfucker...
|
|
|
« Yanıtla #55 : 22 Kasım 2007, 21:55:58 » |
|
lordapo
|
Kabloların ya da onları kesen şerefsiz Telekom teknisyenlerinin gazabına uğradın demek Kemal'cim.  Ne izledin peki? "Beyazlar Beceremez" filmini izlemişsindir kesin.  O film efsane woody harelson ile wesley snipes ın o maçı efsane hatta dvd sini arıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #56 : 23 Kasım 2007, 18:39:54 » |
--
Ziyaretçi
|
Ben geldim  Baktım özleyenler var geleyim dedim  Tatili yarıda kestim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #57 : 23 Kasım 2007, 20:22:45 » |
|
AoGVinsanity
|
Forumda dün geceden beri ara ara kısa kesintiler oluyordu.
Sorun halledildi..
|
|
|
|
|
|
 Ağladımm sabahlara dek, gözlerim kan nehri sersefil... Yalvardımm sen duyana dek, kimse duymadı ruh bedende tek kefil... Yas günü gözlerim, kalk desen derman mı var... El esir sözlerim, sus desen çarem mi var...
|
|
|
« Yanıtla #58 : 26 Kasım 2007, 13:12:00 » |
|
NYK
|
Halledilemeyen nedir arkadaşlar?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #59 : 26 Kasım 2007, 19:49:11 » |
|
AoGVinsanity
|
Sitede gün içinde ara ara kesintiler oluyor ve garip bir hata sayfası geliyordu. Teknik bir sorundan dolayı böyle bir sorun yaşamıştık. Şimdi tam anlamıyla hallettik. Hata devam ediyorsa son kez bir modeminize reset atın, sorun düzelecektir..
|
|
|
|
|
|
 Ağladımm sabahlara dek, gözlerim kan nehri sersefil... Yalvardımm sen duyana dek, kimse duymadı ruh bedende tek kefil... Yas günü gözlerim, kalk desen derman mı var... El esir sözlerim, sus desen çarem mi var...
|
|
|
|