« Yanıtla #260 : 02 Mayıs 2008, 23:18:45 » |
|
streetglow
|
gerçekten forumun seyirini değiştirebilicek bir uygulama. 2 yıl bizzat fazlasıyla gördüm yararını. mustafa kardeş galiba hiç c-box kullanmadın,gerçekten tüm üyelerin hoşuna gidicektir ve işine de yarayacaktır. uğraşabilecek ve yapabilecek adminler,gerçekten kaçmaz.umarım yapabilirsiniz kolay gelsin... bu link belki yardımcı olabilir uğraşılacaksa> Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #261 : 02 Mayıs 2008, 23:23:10 » |
Mustafa
El-Nino
NBA Oyuncusu
|
facebookta böyle bir şey var. online arkadaşların ile chat yapabilme özelliği.
bi ara açmıştık chat sayfası sonra kullanan olmayınca kapatmıştık.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #262 : 02 Mayıs 2008, 23:24:59 » |
|
AoGVinsanity
|
facebookta böyle bir şey var. online arkadaşların ile chat yapabilme özelliği.
bi ara açmıştık chat sayfası sonra kullanan olmayınca kapatmıştık.
Bi ara vardı evet, hatta dediğin chat box da vardı ama sonradan kaldırmıştık.
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınMesaj atmadan önce kuralları okuyun! Ağladımm sabahlara dek, gözlerim kan nehri sersefil... Yalvardımm sen duyana dek, kimse duymadı ruh bedende tek kefil... Yas günü gözlerim, kalk desen derman mı var... El esir sözlerim, sus desen çarem mi var...
|
|
|
« Yanıtla #263 : 02 Mayıs 2008, 23:29:59 » |
|
streetglow
|
peki,teşekkürler ilgililendiğiniz için (:
arşiv? =P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #264 : 02 Mayıs 2008, 23:31:14 » |
|
AoGVinsanity
|
Bu fikir aklımda zaten..
Belki ilerleyen zamanlarda yapabiliriz, eyvallah sana da..
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınMesaj atmadan önce kuralları okuyun! Ağladımm sabahlara dek, gözlerim kan nehri sersefil... Yalvardımm sen duyana dek, kimse duymadı ruh bedende tek kefil... Yas günü gözlerim, kalk desen derman mı var... El esir sözlerim, sus desen çarem mi var...
|
|
|
« Yanıtla #265 : 02 Mayıs 2008, 23:31:36 » |
Mustafa
El-Nino
NBA Oyuncusu
|
şu konuyla birleştiriveririz ama gönüllü lazım; Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #266 : 02 Mayıs 2008, 23:33:49 » |
|
AoGVinsanity
|
şu konuyla birleştiriveririz ama gönüllü lazım; Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınBen ben ben
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #267 : 02 Mayıs 2008, 23:51:43 » |
imbadigo
Flameman
Starter

ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta
|
ya şu site açıldığında müzik geliyo ya arkadan o çok kulak tırmalıyo ya hep sesi kısıyorum yapabileceğiniz bişe varmı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #268 : 02 Mayıs 2008, 23:54:08 » |
|
the_apo_1
|
Var tabi ki  Müziksiz temayı seçiyorsun kulağının tırmalanmasını engelliyorsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #269 : 02 Mayıs 2008, 23:54:13 » |
|
AoGVinsanity
|
ya şu site açıldığında müzik geliyo ya arkadan o çok kulak tırmalıyo ya hep sesi kısıyorum yapabileceğiniz bişe varmı
Müziksiz tema ayarlanmıştır...
Dileyenler Profil -> Forum Ayarları -> Kullanılan Tema: Forum ya da Bölüm Varsayılanı (değiştir)
bölümünden en alttaki temayı seçerek şu anki Varsayılan temanın müziksiz halini kullanabilirler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #270 : 03 Mayıs 2008, 00:29:09 » |
|
Langirt22
|
Ya arkadaslar ben imza bölümüne nasil resim koyacagim beceremedim bir türlü.Herkes de var ben de özendim valla kücük cocuk gibi  yardimci olursaniz sevinirim
|
|
|
|
|
|
 CSKA FANS!!! 2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS 6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR CSKA!!!!
|
|
|
« Yanıtla #271 : 03 Mayıs 2008, 01:01:41 » |
|
Can Çetin
|
Ya arkadaslar ben imza bölümüne nasil resim koyacagim beceremedim bir türlü.Herkes de var ben de özendim valla kücük cocuk gibi  yardimci olursaniz sevinirim İstediğin bir resmi alıp paintte veya başka yerde boyutunu ayarlıyorsun.(ya da ayarlama kafana göre takıl sen bilirsin) Sonra google girip,imageshack.us yazıp,çıkan sayfada,"browse"a basıyorsun.Sonra imza yapmak istediğin resmi seçip,"host it" yapıyorsun (hemen aşağıdaki tuşa basıyorsun yani).Bir süre bekledikten sonra "x-Ray" cihazı reklamı olacak onun hemen altındaki yerden yada başka bir deyişle sondan 3. olanın [IMG]'li kısmından diğer [IMG]'li kısmana kadar kopyalıyorsun.Profiline girip "imza" bölümüne "yapıştır" diyorsun.Hepsini yaptıktan sonra profili değiştir deyip.Çıkıyorsun bu kadar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #272 : 21 Mayıs 2008, 21:11:10 » |
|
lordapo
|
Arkadaşlar draft konusu tek başlıkta tartışılsın her takım için draft konusu açarsak dağılır konu biraz dikkat.
|
|
|
|
|
|
  ''Donnie Walsh is A Fuckin Idiot ''
|
|
|
« Yanıtla #273 : 22 Mayıs 2008, 06:38:30 » |
|
Kaan Mert
|
Katılıyorum.Takımlar için ayrı ayrı değerlendirme yapılacaksa Off-Season topic leri var.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınwww.nbatr.com/kaanmert
|
|
|
« Yanıtla #274 : 22 Mayıs 2008, 19:39:10 » |
|
Dağlar
|
Katılıyorum.Takımlar için ayrı ayrı değerlendirme yapılacaksa Off-Season topic leri var.
Off-Season topiclerini boşuna açmadık. Draft da orda konuşulmalı. Nihayetinde Off-Season'ın içinde olan bir olay.
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınFinal Serisi'nin En İyi Fotoğrafı
|
|
|
« Yanıtla #275 : 24 Mayıs 2008, 09:24:24 » |
Mustafa
El-Nino
NBA Oyuncusu
|
draft 2008 ayrı olsun, nba tartışma platformuna açılsın -ki vardı zaten-
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #276 : 28 Mayıs 2008, 18:34:12 » |
a.b.c
Yeni Üye
|
slm arkadaslar sızden cok onemlı bı rıcam var streetball bolumunde crossover fılm'ı konusundakı lınklerın yenılenmesını rıca edıyorum sımdıden tesekkur ederım yaparsanız da sevınırım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #277 : 30 Mayıs 2008, 16:48:01 » |
|
Dağlar
|
slm arkadaslar sızden cok onemlı bı rıcam var streetball bolumunde crossover fılm'ı konusundakı lınklerın yenılenmesını rıca edıyorum sımdıden tesekkur ederım yaparsanız da sevınırım  Link OğuzCan sayesinde yenilendi. Ben de yararlanacam. Sağolasın OğuzCan
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınFinal Serisi'nin En İyi Fotoğrafı
|
|
|
« Yanıtla #278 : 30 Mayıs 2008, 17:36:12 » |
|
D-WILL
|
arkadaşlar hatırla sevgili fan a giremiyorum. Yardım pls...
|
|
|
|
|
|
"Ben ülkemin bağımsızlığı ve halkımın mutluluğu için şerefimle bir defa ölüyorum. Sizler bizi asanlar şerefsizliğinizle her gün öleceksiniz. Biz halkımızın hizmetindeyiz. Sizler Amerikanın hizmetindesiniz. Yaşasın devrimciler. Kahrolsun faşizm, ".
|
|
|
« Yanıtla #279 : 02 Haziran 2008, 16:53:13 » |
|
MeL0
|
Neden site geriye alındı ?
|
|
|
|