« Yanıtla #320 : 24 Ağustos 2008, 21:43:16 » |
|
the_apo_1
|
Dikkat etmeyelim demiyorum ben zaten.Sadece olayı abartmaya gerek diyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #321 : 24 Ağustos 2008, 22:16:31 » |
|
Eren
|
Bende biraz daha düzeltmelerine yarayacaksa eğer abartalım diyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #322 : 24 Ağustos 2008, 23:51:50 » |
|
kryptonite
|
TDK yaptık anasını satayım burayı...
Çok basit, ama yanlış kullanılması halinde garipliğe hatta komikliğe yol açan bir kural. Hemen hemen her mesajda karşılaşıyoruz bu hatayla. Ya bilinmiyor ya da dikkat edilmiyor. Ha, senin için, onun için önemli olamayabilir. Biz de zaten sadece biraz daha dikkat etmelerini rica ettik üyelerden, bu şekilde değerlendirilmesi ilginç. Yoksa kimse kimseden mükemmel olmasını beklemiyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #323 : 27 Ağustos 2008, 17:05:06 » |
ygzdmr
NBA Draft'ında
|
efes pilsen world cup 7 yaklasıyor we bu konuda bi baslık acarsanız sewinirim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #324 : 27 Ağustos 2008, 17:08:19 » |
--
Ziyaretçi
|
efes pilsen world cup 7 yaklasıyor we bu konuda bi baslık acarsanız sewinirim
Gün içersinde arkadaşlar açarlar böyle bir başlık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #325 : 27 Ağustos 2008, 20:13:12 » |
--
Ziyaretçi
|
Efes Pilsen World Cup 7 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #326 : 31 Ağustos 2008, 14:43:35 » |
--
Ziyaretçi
|
Eurobasket-09 için özel bölüm açılmıştır; Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #327 : 04 Eylül 2008, 04:32:20 » |
--
Ziyaretçi
|
Teknoloji/İnternet/Oyunlar ve Kültür-Sanat-Bilim bölümleri Konu Dışı bölümüne alt bölüm olmuştur ; Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın-------------------------------------------- Ayrıca 2007/08 sezonuna ait eski bölümler 2008 Yılı Arşivi bölümü açılaraktan oraya taşınmıştır. Bu şekilde geçen sezona ya da 2008'e dair konulara daha rahat ulaşabilirsiniz; Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın-------------------------------------------- Bu şekilde sarkan forum uzunluğunda tasarruf etmiş oluyoruz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #328 : 04 Eylül 2008, 14:59:26 » |
|
Eren
|
Teknoloji/İnternet/Oyunlar ve Kültür-Sanat-Bilim bölümleri Konu Dışı bölümüne alt bölüm olmuştur ; Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Bu olay çok iyi olmuş,öneri vericektim zaten..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #329 : 29 Kasım 2008, 23:13:49 » |
air germany
NBA Draft'ında
|
kusura bakmayin arkadaslar bizim kendimizin bir konu acma hakkna sahip degilmiyiz,konu acmak icin ne yapmamiz lazim lütfen cevap bekliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #330 : 29 Kasım 2008, 23:14:42 » |
|
arbalest
|
kusura bakmayin arkadaslar bizim kendimizin bir konu acma hakkna sahip degilmiyiz,konu acmak icin ne yapmamiz lazim lütfen cevap bekliyorum
50 mesajın olması gerekiyor.Biraz daha uğraş yapacaksın.İstediğin bir konu varsa ÖM at bana açarım admine sorup.
|
|
|
|
|
|
<Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın> Zinedine Zidane Hakeem Olajuwon Kareem Abdul-Jabbar Muslim and great players
|
|
|
« Yanıtla #331 : 29 Kasım 2008, 23:15:45 » |
|
AoGVinsanity
|
Konu açabilmek için 50 mesajın olması gerekiyor dostum. Ama bir bölümde faydalı olacağını düşündüğün bir konu olursa herhangi bir görevli arkadaşa bildirerek açtırabilirsin. Tam ben yazarken başka bir arbalest yazmış  İşte takım ruhu 
|
|
|
|
|
|
 Ağladımm sabahlara dek, gözlerim kan nehri sersefil... Yalvardımm sen duyana dek, kimse duymadı ruh bedende tek kefil... Yas günü gözlerim, kalk desen derman mı var... El esir sözlerim, sus desen çarem mi var...
|
|
|
« Yanıtla #332 : 29 Kasım 2008, 23:17:20 » |
|
arbalest
|
Konu açabilmek için 50 mesajın olması gerekiyor dostum. Ama bir bölümde faydalı olacağını düşündüğün bir konu olursa herhangi bir görevli arkadaşa bildirerek açtırabilirsin. Tam ben yazarken başka bir arbalest yazmış  İşte takım ruhu  Başka bir arbalest.Süpersin admin.  Özel mesaj at ben açarım air.
|
|
|
|
|
|
<Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın> Zinedine Zidane Hakeem Olajuwon Kareem Abdul-Jabbar Muslim and great players
|
|
|
« Yanıtla #333 : 03 Aralık 2008, 20:24:52 » |
paul34pierce34
Yeni Üye
34PAULPİERCE34
|
siteme nba haberlerini eklemek istiyorum model 1 i seçtim ama kodlarını düzgün bir şekilde verirmisiniz yanlış girdiniz diyo
|
|
|
|
|
|
Şampiyon Boston Celtic Paul Pierce
|
|
|
« Yanıtla #334 : 03 Aralık 2008, 20:28:33 » |
|
AoGVinsanity
|
siteme nba haberlerini eklemek istiyorum model 1 i seçtim ama kodlarını düzgün bir şekilde verirmisiniz yanlış girdiniz diyo
MSN adresimi ÖM attım, hallederiz dostum 
|
|
|
|
|
|
 Ağladımm sabahlara dek, gözlerim kan nehri sersefil... Yalvardımm sen duyana dek, kimse duymadı ruh bedende tek kefil... Yas günü gözlerim, kalk desen derman mı var... El esir sözlerim, sus desen çarem mi var...
|
|
|
« Yanıtla #335 : 04 Aralık 2008, 16:06:45 » |
|
Burakeren
|
Bende siteme NBA haberi eklemek istiyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #336 : 04 Aralık 2008, 22:33:32 » |
|
AoGVinsanity
|
Bende siteme NBA haberi eklemek istiyorum  Yardımcı oluruz ne demek 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #337 : 09 Aralık 2008, 16:36:15 » |
|
NoGravity
|
Bobcats'in köşe yazarı yok mu ?*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #338 : 09 Aralık 2008, 23:57:15 » |
|
OğuzCan
|
Bobcats'in köşe yazarı yok mu ?*
Hayır yok, 1 seneden fazla yazı yazılmamış. Eğer yazarım diyorsan deneme yazını hazırlayıp gönderebilirsin.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınwww.nbatr.com/oguzcan
|
|
|
« Yanıtla #339 : 10 Aralık 2008, 19:57:18 » |
|
NoGravity
|
ben Bucks hakkında yazıalrım var ama yorumcu olmak hayalim takımımdan şaşarım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|