+ NBA Tr Forum » NBA Tarihi Tartışma Alanı » NBA Tarihi Analiz Bölümü (Moderatör: Michael 23 JORDAN)Konu:
 Gelmiş Geçmiş En İyi 10 Pivot

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Konu: Gelmiş Geçmiş En İyi 10 Pivot  (Okunma Sayısı 1899 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #20 : 29 Mart 2008, 02:07:14 »
TP
Turkish Delight
Editör
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Gelmiş Geçmiş En İyi 10 Pivot

Bunu söylemek şart oldu bunu ilk ve son kez söylüyorum;

Ben buraya kayıt olduğumda      18 Aralık 2007, 08:04:39' du

Ben hiç bi zaman bana karşı yapılan bir olumsuz bir davranış görmedim...Sonuçta bir konuksevmezlik olsa bende hissederim.Bu siteye geleli taklaşık 3,5 ay falan oldu..Kimseyle sorunum olmadı, aksine bir sürü dost arkadaş tanıdım,sevdim sevildim...Şuanda benim bir sürü abim,kardeşim oldu...Demekki böyle bir şey,(eski-yeni) muhabetinin dolaşmdığı bir yerdeyiz...Eğer öyle bir şey olsa,3 ayda hiç bir şekilde yukarda saydığım dostlarımı kazanamazdım..Yani önyargıya kapılıp,biz bize yeteriz politikası izlendiğini düşünmeyin...Sonuç olarak örnek ben olarak cuk diye oturuyorum,bu konuya burdakilerinin amacı,Aile ortamı kurup,ondan sonra siteyi düşünmek...He her ailede sorunlar olur,sorunları aşıp dahada kenetlenmek önemlidir...Eğer pes edersek baştan kaybetmişizdir...

He ben bunları söyledim...Ama amacı bu aileyi yıkmak olan varsa her türlü şaklabanlığı yapar forumda.Yapan yokmu,kesinlikle var. Bunlara lafta hayretmiyor,sadece ilah-i adeleti beklemekten başka bir şey yapılmıyor.Kaldıki Allah'tan korksalar bunları yapmazlar.

Sonuç olarak ben burda 3 ayda bir sürü insanla,dost olduysam,burda hiç bir şekil böyle bir politikanın olmadığını gösterir.Böyle bir politikanın olduğunu düşünen varsa büyük bir gaflet uykusundadır..

Ayrıca konuyu uzatmaya gerek yok sorunu olan ÖM üzerinden yazar.Hatta Msn'mizi veririz,orda konuşuruz.Ama burda yargısız infaza gerek yok..

« Son Düzenleme: 29 Mart 2008, 02:08:54 Gönderen: Deron Williams » Logged

Come Back Boozer!

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #21 : 29 Mart 2008, 02:15:06 »
KE-Billz
Arthur Antunes Coimbra
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW

Tugay herşeyi özetlemiş zaten..Bana söz düşmez..Ancak bir iki çift lafım var..bordo-beyaz adlı üyeyi tenzi ederek yazıyorum onunla alakası yok..

Bazen sırf buraya çamur atmak için düzeni bozmak için üye çalmak gelen dallamalar var..Sağolsun ip adresleri denilen bir olgu var..Çoğunun kim olduğunuda tespit ediyoruz..Türkiye'nin en çok takip edilen Basketbol sitesi NbaTr anasayfası..
Günlük hiti 10.000-15.000 arası gidip geliyor..Elbette düşman çok olacak..Elbette bizi yıkmak isteyen çok olacak..Ama sadece satıştıkları kadar büyütüyorlar bizi başka birşey değil..Yola çıkarkende sataşıyorlardı..Noldu? 3.000, 4.000, 5.000 .... bugün 15.000'lere vurdu kitlemiz..

Burada ben Admin olarak tartışırken Admin rütbemi kenara koyarak tartışıyorum..Keza yöneticilerde ve modlarda..Herhangi bir konuda tartışma esnasında rütbeler değil fikirler konuşur..Yeni gelen muhabbetide beni üzer..Çünkü yok böyle birşey..Olmadı olmayacakta..

NbaTr'nin ne olduğu belli..Kimsenin bir yerlerini yalayarak kimsenin üyelerini çalarak kimseye sataşarak ya da kimseyi hedef alarak bir yerlere gelmedik..Bu aile güçlü bir aile..Kimsenin gücü yetmez bölmeye...Ben bizim ne kadar sevildiğimizi biliyorum..Ve burda eşitlik ilkeside geçerli..İnsanlarla tartışırken rütbelere ya da tarihlere değil fikirlere bakalım  wink
« Son Düzenleme: 29 Mart 2008, 02:17:51 Gönderen: KE-Billz » Logged
« Yanıtla #22 : 29 Mart 2008, 12:24:42 »
NYK
The Doc
Yönetici
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

bakıyorumda bu sitedekiler iyi arkadaşlık bağı kurmuş ve bu siteye yeni giren kişilere misafirperver davranmıyorsunuz.büyüklerimiz şöyle der'körler sağırlar birbirini ağırlarlar'olaylara biraz objektif ve adaletli açıdan bakın.ayrıca nyk zaat insanların düşünlerine tahammüllsüz ve anlayışsız olduğunu söylediğin iyi oldu.seni sadece 'yaradılanı yaradan ötürü sevmek zorundayım lakin seninle aynı dilden konuşamıyacağımız aşikar o yüzden sana şu sözü söyleyip noktayı koyuyorum.'insanlar konuşa konuşa hayvanlar ise koklaşa koklaşa anlaşırlar'sen aynen bu söze uyuyorsun.

Ben bu siteye 2 yılımı vermişim,sen kimsin ki milllet sana sahip çıksın? Tabi ki bana sahip çıkacaklar (Flash,Kemal ve Tugi eyvallah)

Herkes herkesle anlaşmak zorunda değil,hele ben senin gibi bir şuursuzla hiç anlaşmak zorunda değilim.

Öyle "nokta koyuyorum" ayağına posta koymaya kalkma.Cin olmadan adam çarpmaya yeltenme.Burada senden evvel de boş ve lüzumsuz mesaj atanlara böyle sert tepkilerim oldu,senden sonra da olacak.Sen ve senin gibi çer-çöpün bu ortama doluşmasına anacak böyle mani olabiliyoruz çünkü.Ama bir de Tugay gibi bir örnek var mesela.Böyle büyük bir sitede,3 ay içinde moderator-editor olabildi.Demek ki hakeden adama hakettiği gibi davranılıyor burada.

Ben koyayım noktayı : Burada düzen bu,ya bu deveyi güdersin ya da defolup gidersin.Başlık da daha fazla kirlenmesin.Derdini özel mesaj ile anlat.
« Son Düzenleme: 29 Mart 2008, 12:26:35 Gönderen: NYK » Logged

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #23 : 29 Mart 2008, 15:11:15 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri

Ben şahsen mod falan olmamama rağmen yeni üyelere, takdir ettiğim yorum ve girişkenliklerine ttebliğen hep özel mesaj le hoşgeldin derim (Örn; vence, asdede) Yani bende 2005 de kaydoldum buraya ama yıllarca uzak kaldım..Çünkü bir arkadaşıma söz verdim ona yardım edeceğim için ve NBAcafe deydim....(Orada mod ve yazardım)
Sonra NBAtr adlı ilk göz ağrım olan( bu nbatr gamersolid iken ben buradaydım bunu çoğunuz bilmez bile)
siteye geri döndüm..Ve burada sadece bilmişlik yapıp oturmadım ürettimde bilen biliyo...Ben NYK kadar sert bir abi değilim kimse benim gözümde çer çöp değil herkesin bir potansiyeli vardır...Ama sanalda olsa burası bir toplu ortam ve türk içerikli bu demektirdi...Racon dediğimiz gizli kurallar kitabı burada da geçerlidir...Oda derki Çöp armuttayken, üzümdeyken güzeldir; öbür türlü çöptür...Yani diyeceğim şu ben burada herkesin sevdiği Kemal abiye bile rest çektiğim oldu( Saygımdan dolayı, arsız olsaydım kuyusunu kazardım..rest çekmez onla msn de saatlerce konuşmazdım..Bu arada onun kuysu kör kuyu zor kazılır bilesiniz...)
yani ben ters harekete düz karşılık veren olduğum gibib bir adam olma cabasndayım..öyleki yeni üyelerimizin sürtüştüğü Kemal Abi(Ke_Bilzz), NYK, lordapo giibi adamlarla benim de kapışmışlığım oldu...Ama bu saygı duymamak anlamına gelmez.....
Ben yeni üyelere şu mesajı veriyorum..İlk bir hafta okuyun ve takip edin siteden, forumdan uzak durun gözlemleyin, mesajın içindeki insan kronolijisi ve kişiliğini yakalamaya çalışın(tabi bunun için okumalı ve çok yer mekan arşınlamalı) genededeneyin....
önce Ar olun sonra arsız olursanız bir lafım yoktur.....
ve gerçekten yanlış anlaşıldığınıı düşünürseniz siz yeni arkadaşlar;
O zaman şansınızı edep sınırları içinde zorlayın, yenilmeyi kabul edin fakat bir daha denememeyi ASLA' /michael Jordan)

Herkes konudan uzaklaşma demiş konuya dönecek olursak, Mesajlarımın can alıcı yerlerinden bir paket sunayım....

Belki olağanüstü takımsal ve bireysel başarıları yok..Ama medyadan uzak oluşu, gerçek bir müslüman oluşu uzun süre Amerikan vatandaşı omadan idare etmesi, Terbiyeli ve nazik tavırları ile Hakeem burada yeteneği ve başarılarına oranla en az pazarlanan tanıtılan adamdır....
Olay şu ki Hakeem; Malone, Kareem, Parish, Shaq
 Alonzo, Willis, Eaton, Robinson, Ewing, Divac, Sabonis gibi adamlarla çeşitli zaman dilimlerinde oynamış ve hepsine üstünlük kurmuş bir oyuncudur...Bugün Shaq a bile gidilip sorulduğunda en iyi olmak konusunda belki Jordan la kapışırım ama en iyi uzun konusunda Hakeem in eline su dökemem demiştir...Bunu Shaq demiş daha da bir şey demesem iyi olur..Ama kendimi tutamayabilirim... Cheesy

Arkadaşım ben bir Bulls taraftarıyım ve... O MJ le esen Bulls diye tanımladığın takım Orlandoya elenmedi..MJ in dönüşü sonrası, formsuzluğu, takım içi mental ve stratejik sorunların olduğu yorgun bir Bulls du...Fırtına gibi esen Bulls Orlanndo nun çok değil bir sene sonra elendiği Bulls idi...Bu bir...

Ayrıca istatistiklere girme...Shaq 2. yılında didi ama bir yıldızdı..Hakeem de büyük sakatlık yaşamıştı...Saha avantazı olmadan..Play-Off da 6. sıradalarken.. Sakat bir hakeem ve epeyli yavaşlamış Drexler harici ete dişe dokunr bir durum yoktu...

86 doğu Play-offlarında Malone ve parish gibi adamlarla alay etti.Finalde Kareem varlık gösteremedi...
94 deki ilk finalinde Ewing ile sek sek oynadı.....

95 finallerinde ise sırası ile pota altında(sakatlığına rağmen) Barkley-Chambers, Malone-Bailey, Robinson-Rodman-Cummings gibi adamlarla haşır neşir olup O yorgunluk, yaşlılık ve sakatlıkla Shaq karşısına geçmiş ve geri adım atmadığı gibi ortalamaları; 30+ 11+ 5+ 2+ 2+ olmuştur.....

Shaq ın hakeem ile söylediği bir şey yazdım yukarıda bunu okuyun...Kareem ve Russel ın disiplini sağlamlığı ve başarıları Hakeem de yok bu bnir gerçek ve saygınlık bakımında Bunların önde gelmesine karşı değilim...Ama bir adama hakettiği verilmeli ise bu Hakeem, Çünkü hakeem 84-98 yılları arası bir çok iyi uzunun içinde en iyisi idi...Bunu heşeye rağmen elinde tuttu....

Yani bir iki Kareem, Russel olur mantıklı; Ama Shaq çok sevmeme rağmen şımarık, eli işte gözü oynaşta bir adamdır ve Hakeem in sağ kolu etmez....

Kısmen bana katılıyor olman beni sevindirdi ve saygı uyandırdı teşekkürler..Ama şunu kabul edelim artık Shaq aman bugün de sahaya %50 mi vereyim diyecek kapasiteden çıkalı 2 yıl oldu :S

Shaq için bir lafım daha var; ''Aynası iştir kişinin, Lafa bakılmaz'' !!!!!

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #24 : 31 Mart 2008, 23:52:44 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Vay be büyük aksiyon olmuş 29-30 mart itabarı ile yokmuşuz mekanda Smiley Şimdi şunu sölemem lazım 32 yaşındayım bu oyunu anlamaya başladığımda 4 tane adam gibi uzun gördüm biri nyk lı olmama sebeb olan patrick ewing,ikincisi müslüman olması ve skyhook denen mubarek olayı icat eden kareem abdul jabbar ,üçüncüsü kızıldereli kökenli oluşu ve 00 forması ile ilgime çeken robert parish.
   Dördüncü ve en çok saygı duyduğum zat nijerya nın gururu ve kareem gibi müslüman olmasından gurur duyduğum hakeem olujuwan,yane onu canlı izleyen biri shaq  yaşına rağmen  nası perişan ettini görse bu lafları sölemezdi.Şimdi asıl konuya gelelim bordo-beyaz denen zat sen anti patik sen biz sana nası misafirperver davranalım huh Tamam bende şu forumda çiban başı olanlarla işi uzatan yeri gelince terör estirirken asla yapıcaklarımdan pişmanlık duymadım.
    O yüzden bu forumda herkezin rütbeli rütbesiz hesap verceği iki adam belli yane kemal isterse hiç polimiğe girmez direk banlar.Yane bildiğini okumakta esnek olmucaksanız af ederseniz defolun gidin yane her ne kadar fanatik olsakta hataları bile bile kabul edemeyiz.Benden bu kadar ki wilt chamberlain,bill russell,bill walton ve george mikan ı nba tv den izlediklerimle biliyorum yane kareem  ve hakeem ile büyüyen birine kimse başka adamları empoze edemez.

« Yanıtla #25 : 07 Nisan 2008, 04:56:27 »
g0dshand
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

Bill , Wilt ve Kareem ile ilgili yorum yapmiycam , benim NBA'i takip etmeye baslamamdan once oynamis oyuncular olduklari icin sadece Stat.lerine ve bazi Highlight'larina ve maclarina ve de anlatilanlara gore yorum yapmam dogru olmaz diye dusunuyorum.
Hakeem ve Shaq konusuna gelince . Kesinlikle Hakeem  "Fundamental" olarak cok daha iyiydi . Hem hucum hem savunma  "Fundamental" i daha iyiydi . Sutorluk olarakta Shaq'den cok daha iyiydi . Shaq ise sadece 2 ozelligi ile ondan daha iyiydi . Fiziki ve gucu ....Ve maalesef bu 2 ozelligi ile bence Hakeem'i bir adim gecti . Bende Hakeem demek isterim ama tarafsiz bakinca birisi bir "Master Pivot" digeri ise tam bir "Bodoz" oldugu halde , bodoz bodozluguna ragmen daha buyuk bir oyuncu oldu , daha cok basari elde etti kanisindayim....Yani Shaq > Dream
« Yanıtla #26 : 07 Nisan 2008, 17:13:58 »
emintd21
Rookie
**

T I M D U N C A N

Üyelik Bilgileri

11 defa şampiyon olmuş russell daha yukarlarda olmalıydı.

« Yanıtla #27 : 06 Mayıs 2008, 20:28:14 »
mertsas
Warlord
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

yalnız shaq orlando magic in o dönemde fırtına gibi esen m.jordanlı chicago bulls u elediğni de unutmuyalım.shaq dominant kelimesini niye aldı kendi zamanında yanına bile yaklaşılamayan hem hücum hem de müdafa da olağanüstü müthiş bir oyuncuydu.shaq durdurulmakdan öte yavaşlatılabiliyordu.flash hakem konusunda sana kısmen katılıyorum hakeem dinine bağlı inançlı bir müslüman olduğundan diğer oyuncular kadar adı pek öne çıkmamıştı.flash burada sana katılmadığım konu hakeem müslüman olduğu için severim fakat shaq iyi müdafa yapıyor dediğiniz mutomboya ve nba deki tüm uzunlara üstünlük sağlamıştır.shaq yaşlanmasına,dizlerindeki sakatlığa,az top kullanmasına ve  %50 performansla oynamasına rağmen hala birçok uzundan daha iyi olduğu görülüyor.shaq nba nin gördüğü en iyi 3 oyuncudan birisidir.
O sene jordan geri dönmüştü ve chicago da hiç fırtına gibi esmiyordu.Asıl ertesi karşılaştıklarında orlandoya olanları gördük.
« Yanıtla #28 : 07 Mayıs 2008, 23:05:30 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri

KEsinlikle Hakeem çünkü adam 84-98 arası Moses Malone, Robert Parish, Ralph Sampson, Mark Eaton, Kareem A. Jabbar, Darryl Dawkins, D.Robinson, Patrick Ewing, Alonzo Mourning, Shaq O'Neal, Kevin Willis, Derrick Coleman, Horace Grant, A.Sabonis, Vlade Divac, Manute Bol, Jayson Williams, Dikembe Mutombo, Antoine Carr, Elden Campbell, Rik Smits, Dale Davis, M.Camby vs vs vs..
Gibi 14 yıllık NBA pivot pozisyonunda ki domineliği süresince genç, yaşlı, star, süperstar, kalın, ince tüm bu kalburüstü pivotlarla savaşmış, ayı dönemde oynamış ve hepsnin arasında tüm herkes tarafından döneminin en iyisi olarak gösterilmiş...

Başka hiçbir pivot döneminin en iyisi olduğunda bu kadar rakibi yoktu;

Wilt-Russel, Thurmond dönemin üç büyüğü( 58-68)

Mikan rakipsiz

Reed, Walton, Cowens, Kareem, Unseld dönemin beş büyüğü(73-82)

Parish, Malone, Kareem, Hakeem dönemin dört büyüğü(84-89)

hakeem, sampson, robinson, ewing, willis dönemin 5 büyüğü(89-93)

Hakeem, Robinson, Shaq, Ewing, Zo dönemin 5 büyüğü (93-99)

Göründüğü gibi hakeem kadar çok rakip pivot portföyüne sahip ve en uzun soluklu domine etmiş ve tüm bireysel, takımsal başarılarına rağmen istifini bozmamış tek adam ....

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

« Yanıtla #29 : 08 Mayıs 2008, 22:02:25 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Moderatör
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Hakeem, Robinson, Shaq, Ewing, Zo dönemin 5 büyüğü (93-99)

Buraya bence Dikembe Mutombo'yu da koymalıydın. Bu dönemlerde Nuggets'da rüzgar gibi esmişti.
« Yanıtla #30 : 09 Mayıs 2008, 11:58:42 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri

Dağlar Mutombo da dönemin en iyilerinden ama o söylediğim 5 i döneminin en dominesi..Mutombo daha çok rol adamı...Onlara göre yani koyulabilir..Mutombonunda olması Hakeem in liderliğini sabitler sadece Cheesy

« Yanıtla #31 : 10 Haziran 2008, 13:43:14 »
DontTouchM3
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

patrick ewing gibi bi oyuncunun hiç yüzügü olmaması çok şaşırtıcı  huh shocked

« Yanıtla #32 : 03 Temmuz 2008, 12:17:17 »
[23]emin[23]
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

1.Wilt Chamberlain %1000000000000000000
2.Kream Abdur Jabbar
3.S.ONEAL
4.Hakeam
5.Bill Russel
6.Moses Malone
7.Amare Stoudemire
8.Patrick Ewing 2.03 Boyuyla Bir Center We Çok Başarılı Bir Center
9.Dwight Howard Smaç Şampıyonu We Geleceğin En İyi Ribatçılarından Birisi We Blok'ları Bill Russele'e Benzetiliyor.
10.Yao Ming Aslında Onun Üstün Bir Yeteneği Yok Aslında Nba'da O Boyla (2.29)'luk Boyla Yao'nun Oynadığı Oyunun 2 Katını Oynaması Lazım ama Yine De Onu Bu Listeye Layık Görüyorum.
« Yanıtla #33 : 05 Temmuz 2008, 14:33:26 »
t-machr
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

bence wilt chamberlain birinci olmalıydı kareem 2. olmalıydı bu arada george mikan nasıl olurda 9.sıraya geçerki bazı yanlışlar var bence
« Yanıtla #34 : 12 Temmuz 2008, 17:12:10 »
3rd3m d!y3 b!r!
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

2.Kream Abdur Jabbar
3.S.ONEAL
4.Hakeam
5.Bill Russel
6.Moses Malone
7.Amare Stoudemire
9.Dwight Howard Smaç Şampıyonu We Geleceğin En İyi Ribatçılarından Birisi We Blok'ları Bill Russele'e Benzetiliyor.
10.Yao Ming Aslında Onun Üstün Bir Yeteneği Yok Aslında Nba'da O Boyla (2.29)'luk Boyla Yao'nun Oynadığı Oyunun 2 Katını Oynaması Lazım ama Yine De Onu Bu Listeye Layık Görüyorum.
dwight, amare veya yao ne yaptı da bu kadar kısa sürede ilk 10a girsinler. burda -george mikan hariç, o dönemde oyun popüler dünyaya açılmamıştı bile- listedekilerin kariyeri minimum 14-15 yıl. 4 yıllık howard'ın listeye girebilmesi için daha çok şeyi kanıtlaması lazım.
« Yanıtla #35 : 22 Temmuz 2008, 14:45:52 »
wiltchamberlain
Last Sixer Fan
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

Wilt Chamberlain buradaki oyuncuların hepsine bin basar. Bu neredeyse adına rekorlar kitabı çıkartılacak adam 2. sırada. Kareem Abdul Jabbar 20 sezon oynamış birisi. Bu yüzdende sayı krallığında 1. sırada Chamberlin 20 sezon oynasa sayılarını düşünemiyorum. Onun zamanında blokları sayılsa zaten blok ortalamasını tahmin edemem. Ben diyim 6 siz deyin 7. Zaten sadece 1 puan farkla Kareem Abdul Jabbar'ın arkasında kalmış. Ama bence açık ara 1. olmalıydı.

I LOVE SIXERS

Elton Brand WELCOME TO PHILLY
« Yanıtla #36 : 23 Temmuz 2008, 22:40:05 »
2pac
Rookie
**

2PAC İS LEGEND AND LEGEND'S NOT DEAD

Üyelik Bilgileri

müslüman olması ve skyhook denen mubarek olayı icat eden kareem abdul jabbar

sky hook'ı w.chamberlain icat etmiş

k.a. jabbar yücelmiştir
« Yanıtla #37 : 09 Ağustos 2008, 14:17:59 »
nashsss
newspaperman
All-Star

İyi ki Dallaslıyım

Üyelik Bilgileri

2.Kream Abdur Jabbar
3.S.ONEAL
4.Hakeam
5.Bill Russel
6.Moses Malone
7.Amare Stoudemire
bravo oldu olucak chris andersen ile darko milicici de koy tam olsun

Mahallecek Dallaslıyız özellikle Şükrü abi acayip fanatiktir(önde sağda)bu resmide geçen yıl finallerden önce çektirdik =)
« Yanıtla #38 : 13 Ağustos 2008, 20:24:15 »
aykaneker
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri

1984 den sonra draft edilmiş oyuncular içerisnde bana göre en iyi 10 pivot

1.shaquille o'neal
2.hakeem oljuwon
3.david robinson
4.patrick ewing
5.alonzo mourning
6.brad daugherty
7.dikembe mutombo
8.rik smits
9.vlade divac
10.arvydas sabonis
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Tarihi Tartışma Alanı » NBA Tarihi Analiz Bölümü (Moderatör: Michael 23 JORDAN)Konu:
 Gelmiş Geçmiş En İyi 10 Pivot

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv