+ NBA Tr Forum » NBA Tarihi Tartışma Alanı » NBA Tarihi Analiz Bölümü (Moderatör: Michael 23 JORDAN)Konu:
 Gelmiş Geçmiş En İyi 10 Power Forvet

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Konu: Gelmiş Geçmiş En İyi 10 Power Forvet  (Okunma Sayısı 790 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #20 : 24 Mart 2008, 21:35:34 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!

Üyelik Bilgileri
Ynt: Gelmiş Geçmiş En İyi 10 Power Forvet

Bencede şu görünüm itibari ile kariyerini noktaladığında en iyi PF Duncan olarak anılacaktır....
Eminmisin Dostum Daha ne Pf ler valla yanlış anlamayın ama ben sanmıyorum barkley Malone vs gibi efsaneler hele hele garnett vs gibi adamlar varken duncan olacağını sanmıyorum  wink

Duncan zaten şu an aktif bi efsane...
Onu efsane olarak görmüyosan ben senin basketbol bilgine şaşarım...
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
« Yanıtla #21 : 24 Mart 2008, 21:44:29 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

En iyi power forvet abartı olur belki(ama kesinlikle en winner PF cuk oturur) (edit:ama) bundan 20 yıl sonra Duncan'ın ismi hala anılıyor olacak.Kısmetse evlatlarımla siz bilmezsiniz, bizim zamanımızda bi Timothy vardı diye anacağım Duncan'ı.
« Son Düzenleme: 24 Mart 2008, 21:50:43 Gönderen: Cpzai3 » Logged
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #22 : 25 Mart 2008, 02:55:44 »
Michael 23 JORDAN
Majesteleri
Moderator
Starter

Let Your Game Speak

Üyelik Bilgileri WWW

Bencede şu görünüm itibari ile kariyerini noktaladığında en iyi PF Duncan olarak anılacaktır....
Eminmisin Dostum Daha ne Pf ler valla yanlış anlamayın ama ben sanmıyorum barkley Malone vs gibi efsaneler hele hele garnett vs gibi adamlar varken duncan olacağını sanmıyorum  wink

Arkadaş Efsane olarak görmüyorum diye bir şey söylememişki diğer bir arkadaşımız en iyisi o olur demiş Flash arkadaşımızda Barkley,Malone gibi isimler varken onun en iyi olucağını sanmam diye yorum getirmiş sanırım tam anlamamışsın yorumu sonucta bunu hemen basketbol bilgisine vurman yanlış böyle bir düşüncesi varsa elbetki birbildiği vardırki sonucta tanıdğım bildiğim biri olarak ne kadar bilgisi olduğunu ben biliyorum o yüzden ben senin düşünce şekline şaşıyorum

Mїcħąęl 23 ЈσяĐĄŊ
« Yanıtla #23 : 07 Nisan 2008, 04:17:21 »
g0dshand
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

Barkley dogal yetenekler acisindan Malone ve Duncan dan belki daha iyiydi . Yeterince hirsliydi da , eger fizik olarak biraz daha iyi bir boya sahip olsaydi , muhtemelen zaten 1-2 yuzuk takardi (Jordan'a ragmen) ve en iyisi olurdu bu siralamanin . Malone cok guclu ve gercekten cok iyi bir oyuncuydu , yuzuk almak icin daha ekstra bir seye ihtiyaci yoktu , malum GOAT' la ayni zamanda oynamasi en buyuk sansizligiydi belkide...Duncan'i ise bu oyunculardan farkli yapan en buyuk ozelligi bence savunmasi . Hem takim savunmasinda ki rolu hem de bireysel savunmasi.Herkes simdi "ya olur mu esas farki  fundamental'idir" diye dusunebilir ama onu tum zamanlarin en iyi PF si yapan , digerlerinden farkli kilan sey aldigi yuzukleri ve bu yuzukleri de  o  fundamental in den cok savunmasi ile aldigina inaniyorum ben...
Ya simdi baktim da gereksiz bir yazi oldu aslinda o olmasi o en iyi olurdu , su soyle olsa bu en iyi olurdu . E olan olmus ya aslinda tartismasiz belli bu kategorinin birincisi , naapalim digerleri de basarsalarmis :=)) ...
« Yanıtla #24 : 07 Nisan 2008, 16:58:45 »
emintd21
Rookie
**

T I M D U N C A N

Üyelik Bilgileri

ilk sırada duncan olmamalıydı diyen arkadaşlar ondan başka hangisi 4 defa şampiyon oldu iyi oyuncular takımlarını taşırlar duncan kesinlikle en kariyerli pf dir malone ve barkley çok iyi oyunculardı ama loserdılar şampiyonluk göremediler kg çok yetenekli katılıyorum ama duncan ondan çok daha iyi ve kariyerli herkesin görüşüne saygı duyarım duncanı herkes sevecek beğenecek diye bir şey tabiiki olamaz ama ortadaki gerçekleri görmezden gelemeyiz.

« Yanıtla #25 : 06 Mayıs 2008, 20:18:51 »
mertsas
Warlord
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

]Eminmisin Dostum Daha ne Pf ler valla yanlış anlamayın ama ben sanmıyorum barkley Malone vs gibi efsaneler hele hele garnett vs gibi adamlar varken duncan olacağını sanmıyorum  wink
[/quote]
garnett kariyerinde 1 kez batı finaline çıkmıştır ve maalesef winner değildir.Bence duncan'ın barkley malone gibi oyunculardan önde olmasının sebebi kazandığı 4 şampiyonluktur.
« Yanıtla #26 : 03 Temmuz 2008, 12:48:45 »
[23]emin[23]
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

1.Larry Bird
2.Tim Duncan
3.Karl Malone
4.Charles Barkles
5.Dirk Novitzki
6.Bıb Petit ilk mvp
7.Kevin Garnett
8.Elton Brand 2.03 Boyuylla Mükembel Bir Oyuncu Kesinle Elton Brand'ın İnfo Page'si ne bakın shocked
9.Carlos Bozer Üstün Fiziğiyle Nba'nın En Güçlü Oyuncusu Diyebilirim ( Aktif Oyuncular İçerisinde )
10. Kevin McHale Tanımıyorum Ama İstatistikleri Mükembel Smiley grin
« Yanıtla #27 : 12 Temmuz 2008, 17:21:27 »
3rd3m d!y3 b!r!
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

1.Larry Bird
2.Tim Duncan
3.Karl Malone
4.Charles Barkles
5.Dirk Novitzki
6.Bıb Petit ilk mvp
7.Kevin Garnett
8.Elton Brand 2.03 Boyuylla Mükembel Bir Oyuncu Kesinle Elton Brand'ın İnfo Page'si ne bakın shocked
9.Carlos Bozer Üstün Fiziğiyle Nba'nın En Güçlü Oyuncusu Diyebilirim ( Aktif Oyuncular İçerisinde )
10. Kevin McHale Tanımıyorum Ama İstatistikleri Mükembel Smiley grin
benim bildiğim bird de barkley de sf oynar.
bence malone duncan'ın üstünde olabilirdi. ayrıca dirk nowitski daha üstte yer alabilirdi, bilmiyorum bu adama sempatim var belki de ondan söylüyorumdur.
« Yanıtla #28 : 13 Temmuz 2008, 15:19:58 »
BlacK_SmokE
SixouL
Starter

Shooting... Shooting... Shooting...

Üyelik Bilgileri

ben şu nowitzki'ye şaşırıyorum ya, adam kendi ülkesinde 2. ligde oynarken nba'e gelmiş, mvp olmuş ve bir de üstüne üstlük nba tarihinin en iyi 10 pf'si arasına giriyor helal olsun valla  Alkış
« Yanıtla #29 : 13 Temmuz 2008, 15:33:47 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Arkadaş Efsane olarak görmüyorum diye bir şey söylememişki diğer bir arkadaşımız en iyisi o olur demiş Flash arkadaşımızda Barkley,Malone gibi isimler varken onun en iyi olucağını sanmam diye yorum getirmiş sanırım tam anlamamışsın yorumu sonucta bunu hemen basketbol bilgisine vurman yanlış böyle bir düşüncesi varsa elbetki birbildiği vardırki sonucta tanıdğım bildiğim biri olarak ne kadar bilgisi olduğunu ben biliyorum o yüzden ben senin düşünce şekline şaşıyorum
Boş Boş konuşuyor işte herkezin görüşü illa seninki gibi olacak diye bir şey yok sen ölyle dersin ben böyle benimki bana seninki sana kalır ender duncan efsane ben ona bir şey demiyorum ama onun oynadığı mevkilerde daha etkili isimler yer alıyor.
Jordan arkadaşımızda belirtmiş ben efsane olarak görmüyorum demedim alıntı alacaksanız adam gibi alıntılar alın.
« Son Düzenleme: 13 Temmuz 2008, 15:35:20 Gönderen: Kq5 » Logged
« Yanıtla #30 : 13 Ağustos 2008, 01:18:59 »
nashsss
newspaperman
All-Star

İyi ki Dallaslıyım

Üyelik Bilgileri

chris webber ın olmaması şaka herhalde o olağanüstü pas yeteneğine sahip müthiş bir forvetti sacramento da yaptıkları ortada listede olmalıydı bence

Mahallecek Dallaslıyız özellikle Şükrü abi acayip fanatiktir(önde sağda)bu resmide geçen yıl finallerden önce çektirdik =)
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Tarihi Tartışma Alanı » NBA Tarihi Analiz Bölümü (Moderatör: Michael 23 JORDAN)Konu:
 Gelmiş Geçmiş En İyi 10 Power Forvet

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv