« : 13 Haziran 2006, 02:23:38 » |
|
AoGVinsanity
|
Arkadaşlar forumumuzda walpaper team oluşturmaya karar verdik. Walpaper team'e girecek üyelerimize özel Walpaper Team rütbesi ve +5 alkış verilecektir. Yaptığınız duvar kağıtlarını Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınAnasayfada yayınlıyacağız. Takıma girmek isteyenlerin iyi derecede bir Resim düzenleme programından ( Photoshop gibi ) anlaması gerekiyor. Çünkü kendiniz hazırlayacaksınız. Başka yerlerden alıntı olduğu anlaşıldığı anda takımdan atılırsınız. Ayrıca Hazırladığınız duvar kağıdının sağ altına NbaTr.CoM yazmanız gerekiyor. Bu takımın güzel işler çıkaracağına inanıyorum. Umarım güzel birşeyler ortaya çıkarırız... Grafik Takımı: Kivanc-Mac djocny MaGiC_MaC Die_Soul air_jersey15 Girenlere +5 Alkışları verilmiştir. Walpaper Team e üye almaya devam ediyoruz!
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2007, 07:24:03 Gönderen: AoGVinsanity »
|
|
 Ağladımm sabahlara dek, gözlerim kan nehri sersefil... Yalvardımm sen duyana dek, kimse duymadı ruh bedende tek kefil... Yas günü gözlerim, kalk desen derman mı var... El esir sözlerim, sus desen çarem mi var...
|
|
|
« Yanıtla #1 : 13 Haziran 2006, 10:32:56 » |
Kivanc-Mac
Ziyaretçi
|
onur pek iyi o kadar yapmasamda ben de girebilirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 13 Haziran 2006, 14:09:33 » |
|
|
|
« Yanıtla #3 : 13 Haziran 2006, 14:11:24 » |
|
OğuzCan
|
Bende iyi photoshop kullanırım katılmak istiyorum.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınwww.nbatr.com/oguzcan
|
|
|
« Yanıtla #4 : 13 Haziran 2006, 14:14:00 » |
|
melo
|
alıntı resimleri degistirerek olurmu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 13 Haziran 2006, 15:02:06 » |
rapınkralıceza
Yeni Üye
|
abi ben yap tım nereye atcaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 13 Haziran 2006, 15:22:11 » |
|
Sh0t Down
|
abi ben yap tım nereye atcaz
Yaptığın wallpaperları buraya yollaya blilirsin.. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 13 Haziran 2006, 19:37:36 » |
|
Highflyer_Wade™
|
Hepinize başarılar diliyorum Photoshopdan az da olsa anlarım am Girmeyi düünmüyorum Ama gireceek arkadaşlara bazen yardımcı olabilirm Ama dedğimi gibi girmeyi düşünmüyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 15 Haziran 2006, 16:21:51 » |
|
AoGVinsanity
|
Beyler kimse katılmak istemiyor. Üyelere mail de attım fakat yine de istekli kimse yok. Anlamıyorum diyorsanız Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın buradan Photoshop'u indirebilirsiniz. En azından bir deneyin. Eğer uygulamaya geçirebilirsek çok güzel olacak...
|
|
|
|
|
|
 Ağladımm sabahlara dek, gözlerim kan nehri sersefil... Yalvardımm sen duyana dek, kimse duymadı ruh bedende tek kefil... Yas günü gözlerim, kalk desen derman mı var... El esir sözlerim, sus desen çarem mi var...
|
|
|
« Yanıtla #9 : 15 Haziran 2006, 16:28:39 » |
|
OğuzCan
|
Bende iyi photoshop kullanırım katılmak istiyorum. Beyler kimse katılmak istemiyor. Üyelere mail de attım fakat yine de istekli kimse yok. Anlamıyorum diyorsanız Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın buradan Photoshop'u indirebilirsiniz. En azından bir deneyin. Eğer uygulamaya geçirebilirsek çok güzel olacak... Ben istiyorum Onur...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 15 Haziran 2006, 16:30:16 Gönderen: djocny »
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınwww.nbatr.com/oguzcan
|
|
|
« Yanıtla #10 : 15 Haziran 2006, 16:42:52 » |
|
AoGVinsanity
|
Tamam abi  Tanıdığınız Walpaper yapabilen kişilere de söyleyin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 15 Haziran 2006, 17:01:13 » |
|
OğuzCan
|
Arkadaşlar photoshop zaten verdim pc/teknoloji bölümüne buda bilmeyenler için nasıl kullanacağınız hakkında kapsamlı bir video bölümler halinde bilmediğiniz konuyu seçiyorsunuz anlatıyor Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın (alkışlarınızı yorumlarınızı bekliyorum)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 16 Haziran 2006, 20:38:31 » |
lebron338
Grafik Takımı
Rookie
"KING JAMES"
|
abi ben yapmak isterim. zaten yaz da geldi. Ama 329 mb indirirsem benim kota baya zorlanır. Ondan su anda olmaz gibi ama indirirsem ben de yaparım wallpaper.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 16 Haziran 2006, 22:56:29 » |
|
T_1MAC
|
abılerım ben photoshop u kullanmasını bılmıom o photoshop kullanmayı ogreten vıdeo yu ızleyım ce ogrenırım ınsallah benı alırsanız bende gırmek ısterım wallpaper team e nolur benı de alın soz kullanmasını ogrencem
|
|
|
|
|
|
 I lOvE ThIs GaMe
|
|
|
« Yanıtla #14 : 17 Haziran 2006, 11:59:16 » |
lebron338
Grafik Takımı
Rookie
"KING JAMES"
|
ok. Bi çılgınlık yaptım ve 329 mb indirdim programı. Kotanın 100 de 78 i dolu. Neyse yakın bi zamanda wallpaperler hazır olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : 17 Haziran 2006, 12:08:36 » |
|
OğuzCan
|
Ben bir resim yaptım yayınlarsanız sevinirim bence iyi bir çalışma oldu yorumlarınızı bekliyorum.  Resim otomatik olarak küçültülmüştür.Orjinal halini görmek için resme tıklayın..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : 17 Haziran 2006, 12:11:26 » |
|
BiG NuGGeT
|
Abi photoshop derken aldığımız resimleri değiştirerek bi şey miyapcez yoksa kendimiz mi üreticez?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : 17 Haziran 2006, 12:58:26 » |
Kivanc-Mac
Ziyaretçi
|
kendimiz üretecez tamamiyle bizim 0'dan başlayarak olacak.
@djocny
abi seninki de resim yaa.wallpaper değil ki..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 17 Haziran 2006, 14:21:58 » |
|
OğuzCan
|
kendimiz üretecez tamamiyle bizim 0'dan başlayarak olacak.
@djocny
abi seninki de resim yaa.wallpaper değil ki..
FArkındayım büyüteceğim ben sadece yorumlarınızı sordum.Eklemelerde olacak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 17 Haziran 2006, 16:00:11 » |
|
kobe-mcgrady-duncan
|
bişi sorcam ben berbat yapıom ama arada güzel şeler oluo.takıma girmeden bir iki resim verebilioz mu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|