« Yanıtla #20 : 17 Haziran 2006, 17:36:29 » |
|
AoGVinsanity
|
bişi sorcam ben berbat yapıom ama arada güzel şeler oluo.takıma girmeden bir iki resim verebilioz mu?
Tamam dostum. Sen koy buraya birkaç tane. Değerlendiririz ona göre girersin
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınMesaj atmadan önce kuralları okuyun! Ağladımm sabahlara dek, gözlerim kan nehri sersefil... Yalvardımm sen duyana dek, kimse duymadı ruh bedende tek kefil... Yas günü gözlerim, kalk desen derman mı var... El esir sözlerim, sus desen çarem mi var...
|
|
|
« Yanıtla #21 : 20 Haziran 2006, 20:48:45 » |
|
AoGVinsanity
|
Walpaper Team'e girenler ilk mesaja eklenmiştir.
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınMesaj atmadan önce kuralları okuyun! Ağladımm sabahlara dek, gözlerim kan nehri sersefil... Yalvardımm sen duyana dek, kimse duymadı ruh bedende tek kefil... Yas günü gözlerim, kalk desen derman mı var... El esir sözlerim, sus desen çarem mi var...
|
|
|
« Yanıtla #22 : 21 Haziran 2006, 00:55:18 » |
|
AoGVinsanity
|
Walpaper Team'ın adı Grafik Takımı olarak değiştirilmiştir. Çünkü grafik takımına girenlerden sadece duvar kağıdı değil anasayfadaki grafiklerde bannerlarda da yardım etmesini istiyoruz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : 01 Temmuz 2006, 17:46:00 » |
|
FirsTeR
|
onur grafik team süper bir şeklde ilerliyo abi bak üyelere gerektiği yerde katılım hakkı veriyosun zaten (sözüm ayın üyesi seçimine)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : 07 Temmuz 2006, 11:05:24 » |
|
kobe_91
|
Beyler ben başlayabilirim Photoshop 8.0 var + Video da yapabilirim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : 10 Temmuz 2006, 23:39:56 » |
|
|
|
« Yanıtla #26 : 29 Temmuz 2006, 21:31:57 » |
|
EmGO
|
Beyler kimse katılmak istemiyor. Üyelere mail de attım fakat yine de istekli kimse yok. Anlamıyorum diyorsanız Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın buradan Photoshop'u indirebilirsiniz. En azından bir deneyin. Eğer uygulamaya geçirebilirsek çok güzel olacak... bu link ölmüş bunu bi yenilesek bende iyi wallpaper yaparım ayıptır sölemesi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : 17 Ağustos 2006, 09:27:52 » |
|
megaman_549
|
eklerseniz bişiler yaparım nolu wallaper teama alın
|
|
|
|
|
|
>>>>>3>>>>>ThE aNsWeR<<<<<3<<<<< Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #28 : 15 Eylül 2006, 13:35:07 » |
|
Tracy1McGrady
|
abiler şöyle bi gif takımı kursanız ben direk girerim süper olur ha kurarsanız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : 03 Ekim 2006, 16:59:50 » |
|
21_duncan
|
Abi şu resmi yayınlayabilir misiniz uğraştım bu kadar yapabildim grafik takımına girebilicek miyim? Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #30 : 27 Ocak 2007, 07:23:15 » |
|
AoGVinsanity
|
@Lebron338 takımdan ayrılmıştır.
MaGiC_MaC takımı eklendi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #31 : 22 Temmuz 2007, 15:07:14 » |
coolpixel
NBA Oyuncusu
Sırada: ÖSS
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınBu da benden umarım grafik takımına girerim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #32 : 25 Temmuz 2007, 15:59:22 » |
coolpixel
NBA Oyuncusu
Sırada: ÖSS
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|