« Yanıtla #200 : 20 Mart 2008, 12:59:36 » |
bkarakilic
NBA Draft'ında
|
Artık bu noktadan sonra draftı değil torontonun bulurduğu 5.sıraya yükselmeye çalışıyoru.Ve takım aşırı bütçe rahatlamasıyla bu yaz FA piyasasında herkese sulanabilecek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #201 : 08 Nisan 2008, 01:14:43 » |
--
Ziyaretçi
|
Sixers Yazı Hareketli Geçirecek
Sezonun bitimiyle birlikte Chris Webber'ın 19,000,000 Dolarlık kontrat yükünden kurtulacak olan Philadelphia Sixers'ın off-season'un en hareketli takımlarından biri olması bekleniyor.
Hawks'tan Josh Smith ve Clippers'tan Elton Brand'in, Sixers'ın aradığı oyuncu profiline uyduğu vurgulanıyor. Brand ise geçtiğimiz günlerde Clippers'ta kalacağını açıklamıştı.
Josh Smith ise yaptığı açıklamada ''Ben sadece sezonu bitirmeyi düşünüyorum. Off-season'da ne olur ne biter hep beraber görürüz.'' dedi. ----------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #202 : 08 Nisan 2008, 22:15:46 » |
|
lordapo
|
Valla josh smith in atletizm i müthiş helede igoudala ile oynucak olması (gelirse tabe) manyak olur bence sixers ın bu seneki performasındaki artma josh smith in tav olmasını sağlıcaktır ki sixers loul deng e sulanabilir ama josh smith joe johnson ve mike bibby in gelişi ile ikinci plana atıldı ki seneye mike bibby e sağlam kontrat vermesi lazım atlanta nın ama dediğim gibi josh efendi sixers a giderse hayatının en iyi işini yapar en azından onu anlıcak bir seyirciye kavuşur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #203 : 09 Nisan 2008, 11:32:14 » |
|
Dağlar
|
Andrea Miller ve Andre Iguodala başta olmak üzere tüm takımda mükemmel bir sinerji ortaya çıktı. Bunun sonucu olarak Play-off potasındaki yerlerini söyleyebiliriz. Off Season'da hareketli geçirmeleri şart. Bazı eksikleri var. Özellikle uzun oyuncu problemi çok canlarını yakıyor. Sadece Dalembert ile olmaz bu iş. Elton Brand kolay uyum sağlayabilir mi bilmiyorum ama gelmesi halinde Sixers doğuda bir seviye daha atlar.
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınNBA'de Aralık Ayının En İyi Fotoğrafı Oylaması
|
|
|
« Yanıtla #204 : 09 Eylül 2008, 20:46:14 » |
|
MeaCulpa
|
Sixers koçu Maurce Cheeks bugün yapılan görüsmeler sonuncunda kontratını 2 yıl uzattı.Klüp politikası gereği kontrat hakkında detaylı bilgi verilmedi.
3 yıllık Sixers koçluk kariyerinde 113-138 galibiyet mağlubiyet oranı yakalayan Cheeks bu sene takımını play-off'lara taşıyarak bir sürprize imza atmıştı ----------- NBAtr\MeaCulpa
|
|
|
|
|
|
 CSKA FANS!!! 2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS 6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR CSKA!!!!
|
|
|
« Yanıtla #205 : 09 Eylül 2008, 22:07:35 » |
Dracula
NBA Draft'ında
|
Geçen yıl gerçekten onlar için süpriz oldu..Savaşarak buraya geldiler..Şimdi ise hedefleri daha farklı ve bu sefer ciddi adımlarla ilerlemek isticeklerdir..Kadroları yeni ve güçlü..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #206 : 09 Eylül 2008, 22:15:34 » |
|
Alexi Utkan
|
Bence çok doğru karar hem sıkıntılı bır kadroyla Play-off'a taşıdı hemde play-offta az kalsın Doğu'nun en iyi takımlarından birisini az kalsın eliyordu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #207 : 16 Eylül 2008, 22:30:12 » |
|
Alexi Utkan
|
Philadelphia 76'ers'in genç pivotu Jason Smith yarın sol ayak bileğindeki sakatlık yüzünden ameliyat geçirecek.Oyuncunun sahalara ne zaman döneceği hakkında bilgi verilmezken oyuncu geçen seneki çaylak sezonunda 76 maçta ortalama 14 dakikada 4.5 sayı ortalaması ile 3.0 ribaund ortalaması tuturmuştu.
alexi
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 16 Eylül 2008, 22:43:29 Gönderen: wadeutkan »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #208 : 17 Eylül 2008, 00:39:58 » |
Araz
J-RiCh
Rookie

In the life To stay Kill. Emeka Okafor
|
Sixers koçu Maurce Cheeks bugün yapılan görüsmeler sonuncunda kontratını 2 yıl uzattı.Klüp politikası gereği kontrat hakkında detaylı bilgi verilmedi.
3 yıllık Sixers koçluk kariyerinde 113-138 galibiyet mağlubiyet oranı yakalayan Cheeks bu sene takımını play-off'lara taşıyarak bir sürprize imza atmıştı ----------- NBAtr\MeaCulpa
Elindeki mevcut kadro ile takımı play off'lara kadar ilerledi ve şimdi brand marshall gibi usta isimler kadroya dahil edilde bu sezon 76ers'ten çok şeyler bekleyenlerdenim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #209 : 17 Eylül 2008, 12:34:20 » |
|
Ç@to_Wade
|
76ers'ın bu sene lige çok büyük heyecan getireceğini düşünüyorum.Play-off'a 3.,4. sıralarda olabilriseler bence yarı final de garanti.Iverson'dan beri ilk defa merak ediyorum 76ers'ı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #210 : 17 Eylül 2008, 13:36:34 » |
|
Cpzai3
|
Abartmayalım arkadaşlar be.. Brand geldi iyi hoş da kafadan final yaptırdık adamlara.Marshall zaten etkisiz eleman çarpmada 1 toplamada 0 bi insan haline geldi. 6ıncı 5inci sıra + konferans yarı finali iyidir sixers için bence.
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #211 : 17 Eylül 2008, 13:43:39 » |
Araz
J-RiCh
Rookie

In the life To stay Kill. Emeka Okafor
|
Abartmayalım arkadaşlar be.. Brand geldi iyi hoş da kafadan final yaptırdık adamlara.Marshall zaten etkisiz eleman çarpmada 1 toplamada 0 bi insan haline geldi. 6ıncı 5inci sıra + konferans yarı finali iyidir sixers için bence.
Ben abartmadım sezai sadece biraz bir şeyler beklediğimi ifade ettim abartılacak kadar değil ama yinede güzel bir kadro olacaklarına inanıyorum yinede belli olmaz ha diğer arkadaşlara söliyorsan ona bir şey demem o kadar abartılacak kadar değil tabi senin dediğin gibi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #212 : 11 Ekim 2008, 23:46:10 » |
|
AlonZoMourning
|
Çok iyi bir iç-dış dengesi yakalandı bence.Dalembert-eltomn brand ikilisi ve Donyell marshall-Reggie evans ikilis beraber oynayacaklardır muhtemelen.Ayrıca theo ratliff playofflarda olası bir sert uzun eşleşmesinde sahada göreceğizdir.Dışarda takımın en büyük avantajı andre miller.bu adama büyük bir sempatim var.gelişmekte olan İgoudala için büyük şans.Willie Green de iş yapabilir.En büyük sorun forward kısmında bence.Oraya bruce bowen vari bir oyuncu lazım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #213 : 19 Ekim 2008, 00:40:41 » |
bkarakilic
NBA Draft'ında
|
Arkadaşlar öncelikle bir şey söylemek istiyorum ki Donyell bu takımda bazen 1 bazen hiç 12 kişilik kadroya bile giremiycek.Bu takımın uzun rotasyonu Dalembert-Brand ilk 5 olacak burası kesin.2.rotasyon Rattliff-Evans-Speeihgts arasında dağıtılacak.Guard olarak Miller başlayacak.2 numara da Iggy olacak.3 numarada ise Tedüz Young olacak.Atletizmi,geliştirdiği şut tekniği,savunması vs vs şeylerden dolayı.bence finale çıkacağımızı pek sanmıyorum ama zorlayacağımız kesin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #214 : 19 Ekim 2008, 00:58:15 » |
|
Dağlar
|
Arkadaşlar öncelikle bir şey söylemek istiyorum ki Donyell bu takımda bazen 1 bazen hiç 12 kişilik kadroya bile giremiycek.Bu takımın uzun rotasyonu Dalembert-Brand ilk 5 olacak burası kesin.2.rotasyon Rattliff-Evans-Speeihgts arasında dağıtılacak.Guard olarak Miller başlayacak.2 numara da Iggy olacak.3 numarada ise Tedüz Young olacak.Atletizmi,geliştirdiği şut tekniği,savunması vs vs şeylerden dolayı.bence finale çıkacağımızı pek sanmıyorum ama zorlayacağımız kesin.
Finali zorlayacağınız konusunda katılmıyorum. Final için sizden önce Boston, Detroit, Cleveland gibi takımlar var. Tabii asla olamayacak birşey değil ama öncelikle bu takımlara üstünlük sağlamak gerekli doğu finali için. Oturmuş bir takım da değil aslında. Zamanla olacak birşey gibi geliyor bana
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınNBA'de Aralık Ayının En İyi Fotoğrafı Oylaması
|
|
|
« Yanıtla #215 : 19 Ekim 2008, 16:35:37 » |
bkarakilic
NBA Draft'ında
|
Şimdi dediğin doğru aslında biraz oturması lazım kaddonun ve işimzi geçen sezon gibi kolay olmayacak.Çünkü artık takımlar bizim için de önlem almaya başlıycaktır fakat şöyle bir şey var.Cavs her ne kadar önemli oyunculara sahip olsa da iyi bir skorer PF bulamazlarsa daha finale falan çıkamazlar çünkü karşılarında Brand-Rashaad Wallace-Garnett gibi skorer uzunlar çıkacak.Detroit2in karşımızda ki en büyük avantajı hiç kuşkusuz ki oturmuş kadro yapısı ve Rip-Billups gibi dış atıcılar.Ama bize de baktığınız zaman içerde Breand orta mesafe de Dalembert,takım oynatmayı daha çok seven bir Miller,iyi bir tamamlaycı Iguodala,gelişmekte olan ve pre-sezon'da da şutunu geliştiridğini gördüğümüz Young var.Benchte en azından Detroit'e,Cavs'e,Orlando'ya göre kaliteli.Rattliff gibi savunmada iyi etki yapan bir uzun,hazırlık maçlarında iyi işler ypan çaylak speeights,ben her ne kadar sevmesem de delici özelliği olan Willie Green,çirkef savumasıyla her yerde iş yapan Evans,delici Lou Williams,savunmacı guard Ivey ve oyun sıkıştığı zaman şutlarıyla açabilecek kapasite de olan Rush.Birde çocuklara masal anlatmak için Donyell abi var.Diğerlerine nazaran daha güçlü bir benchimiz var.Ve bunu +'ya dönüştürebilirsek işte o zaman her şey rayına girer diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #216 : 19 Ekim 2008, 17:28:14 » |
|
Prestij
|
içerde Breand orta mesafe de Dalembert
Tam tersini söyleyecektin herhalde.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınKendimi ancak ben durdururum!!!
|
|
|
« Yanıtla #217 : 19 Ekim 2008, 19:01:43 » |
bkarakilic
NBA Draft'ında
|
Yok sözlerimde son kararım..  :D Çünkü Dalembert'in post oyunu yok.Sayılarının %90'nını şut ile yapıyor.Brand'inde orta mesafesi var fakat Dalembet dışardan oynarken (orta mesafe) Brand içeride kalıcaktır.Ama oyunun gidişatında ki %90'lık bölüm Brand'in orta mesaden Dalembert'in içerden oyunuyla gidicektir.O yazdığım sadece oyuncuların hücum gücü.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #218 : 08 Aralık 2008, 22:07:03 » |
|
Chosen1
|
DEDİĞİNİZ HABERLER MAZİDE Kalmış
Abicim böyle bir mesaj atacağına konuyu güncellersin.76ers'la ilgili bir haber yazarsın onunla ilgili konuşuruz.Mazide kalmış diyerek sıyrılma.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #219 : 08 Aralık 2008, 22:12:09 » |
|
kidvcmişel
|
Dostum fazla dikkat çekiyosun yapma. Bizi fazla rahatsız etme. Hangi haberin mazide kaldığınıda açıklarsan süper olur valla böylede kaçıp gitme derdin varsa anlatki bilelim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|