Ayrıca o sakat bu sakat diyeceğine bir de bakınsan diyorum sezonu kapatan kaç tane adam var görme imkanına eriş istersen bir,hadi sana kolaylık olsun benden linki Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin
Üye Olun veya
Giriş Yapın .
Göreceğin üzere Marion sezonu kapatmış değil,zaten Heat'te Clippers gibi sezon sonuna kadar kontrat imzalanmış değil oyuncularla,trial farklı birşey.Hani yapsalar neyse de,Marion yeniden dönse elemanların çoğunun bir manası kalmayacak,imzalanmayacak olcak bitecek.
Valla riley de iyice tırlatmaya başladı yane 2 tane d leauge oyuncusunu 10 gün daha ne yapıcak
merak ettim

Gayet dogal Miami'nin yaptigi... Wade, Haslem, Wright ve Alonzo sezonu kapadi. Marion, Banks, Williams ise hala sakat. 7 kisi takimda yok yani, sakatliktan oturu.
Kisacasi o elestirdiginiz Powell, Anthony, Ahearn, Lasme olmasaydi; Miami maclara 6 oyuncuyla cikmak zorunda kalacakti. Mantiksiz gozukmuyor artik degil mi...
Gorecegin uzere Marion'in sezonu kapattigini belirtmemisim... Oyle link verip, bak gulumlerle olmuyor bu is, duzgun oku mesajimi yargilamadan once.
Tartismalara oyle bir giriyorsun ki, tartismanin konusunu bilmeden daliyorsun millete. "lordapo" adli uye D-League oyunculariyla imzalamalarina sinirlenmis, ben de onunla ayni fikirde olmadigimi, 6 kisilik rotasyonla oynamalarinin sacma olacagini soyledim. Sen gelmis bana " O kontratlar trial zaten" diyorsun... Sanki 10 gunluk kontrati, D-League'i filan bilmiyoruz, tovbe tovbe.
7 kisi yok takimda diyorum, 6 kisi kaldilar diyorum, bir pozisyona 2 kisinin dustugu durum sayisinin 1 oldugunu belirtiyorum, yedege ihtiyac duyduklarini soyluyorum, D-League'den adam getirmenin sacma olmadigini soyluyorum... Bir de benim gorusume sundugun elestirilere bak, ben neredeyim sen neredesin. Trial amacini aciklamaya calisiyorsun, Marion'in sezonu kapamadigini soyluyorsun, yanlis yargilamalar bunlar.
Marion donunce de ayni sekilde giderler, gelen D-League oyuncularindan biri gider, olacagi da o olur. Hatta Marion istese oynamaya devam bile edebilirdi; 8 mac kalmis, doner ama ufak bir sakatlikla sezonu bitirir diye dusunuyorum. D-League oyunculari varken de oynamasi sacma olur zaten.
Eger "D-League'den oyuncu almalari sacma degil, dogru bir hamle, cunku sakatliklardan oturu rotasyonlari darlasti" sozume karsi bir ters birsey bulursun, elestiri getirebilirsen, tartismaya devam edelim. Ama Marion'in donusu filan demek sacma oluyor cidden, ben burada "sakatliklardan oturu" diyerekten D-League oyuncularinin gelmesini dogru buluyorsam, sen gelmis beni "Marion donunce ne olacak o D-League'cilere" diyerek elestiremezsin.
6 kisiyle devam etmelerini dogru buluyorsan, devam edelim o zaman. O 6 kisinin de Cook, Davis, Blount, Barron, Johnson, Quinn oldugunu belirteyim bu arada... Blount'da yalikazigidir bu arada, hayatinda pota altinda durmusmudur, bir kontrol et. Tek isi mid-range'den sut atmak olan, overpaid bir herif.