+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Doğu Konferansı » Miami Heat (Moderatör: Ç@to_Wade)Konu:
 Güncel Haberler

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 ... 33 34 [35]   Yukarı git
Konu: Güncel Haberler  (Okunma Sayısı 21712 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #680 : 02 Nisan 2008, 02:27:56 »
Ty
Rookie
**

Üyelik Bilgileri
Ynt: Güncel Haberler

?

Neymis absurd gerekce?

6 kisiyle oynayan takim gordun mu hayatinda NBA'de? Gorduysen soyle, tartismayi kesecegim... Absurd demekle olmuyor da.

edit= Barron faul problemine girerse veya sakatlanirsa, pota altinda Quinn'le Cook duracak he, vay anam vay, sevdim bu rotasyonu. Tartistigimiz konuya bak ya... D-League oyuncularinin neden 6 kisilik bir takima katildigini tartisiyoruz, basimiza taslar yagacak.
« Son Düzenleme: 02 Nisan 2008, 02:29:52 Gönderen: Ty » Logged
« Yanıtla #681 : 02 Nisan 2008, 02:43:27 »
Conrad IV
Shamrock
Starter

Üyelik Bilgileri

Suns 8 kisiyle oynuyor da kimlerle oynuyor; Amare, Nash, Shaq, Bell, Diaw, Hill, Barbosa, Giricek...

Miami'de kim var da az kisiyle oynayacaklar? Suns'in kadrosu bin kat daha kaliteli, yine de 8-9 kisi sure bulabiliyor. Heat'de kime guvenilecek? En iyi oyunculari Cook ve Davis, takimin lideri Davis, tek pota alti oyuncusu Earl Barron... Birak lutfen.

Suns kadrosu gibi kalitesiz olsa ne olcak,olmasa ne olacak,ligin dibine demir atma konusundaki kararlılıklarını değiştirmez,her türlü kaybedecekler,adamların yüksek tempoda oynadıkları da yok,önlerinde yoğun bir fikstür de.Tek pota altı oyuncusu Barron'muşmuş,Blount da yalıkazığıydı zaten.

Ayrıca o sakat bu sakat diyeceğine bir de bakınsan diyorum sezonu kapatan kaç tane adam var görme imkanına eriş istersen bir,hadi sana kolaylık olsun benden linki Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın .

Göreceğin üzere Marion sezonu kapatmış değil,zaten Heat'te Clippers gibi sezon sonuna kadar kontrat imzalanmış değil oyuncularla,trial farklı birşey.Hani yapsalar neyse de,Marion yeniden dönse elemanların çoğunun bir manası kalmayacak,imzalanmayacak olcak bitecek.
« Son Düzenleme: 02 Nisan 2008, 03:22:45 Gönderen: Conrad IV » Logged
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

Hail to the forthcoming dynasty...
« Yanıtla #682 : 02 Nisan 2008, 03:07:40 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Birincisi bir laf vardır ''ununu eleyen eleyini asar diye'' durum bundan ibaret dostlar .Miami heat sezon başında bir sürü adam denedi yaz liginde hatta bunlardan biri geçen senelerde karşıyaka da oynayan marcus slaughter dı hatta seçildi draftta (öle hatırlıyorum yanlışsa özür dilerim) neyse konuya dönelim şu an heatde durum şu lig bitsin, kaçtan seçicemiz belli olsun ,marion yada ricky den hangisine kontrat  veririz ,cook ile devam edilir mi ,wade i dinlendirelim seneye bomba gibi dönsün gibi dertlerle  muzdarip.
   Riley zaten şampiyon olmak için tek atımlık barutunu kullandı üstüne enkazı kaldırmak kaldı ki bir takımın en üst seviyeden en alt seviyelere düşmesi helede 2-3 sene içersinde garip ötesi bir durum.Yane heat şampiyon olduğunda bu forumda bir sürü heat li türemişti ama son günlerde artık kendi acıncak halleri ile dalga geçicek duruma geldiler.Eğer ki kaan kural miami heat de tanımadığım isimler forma giymeye başladı diyorsa sonun başlangıcıdır bu.İçimden bir ses diyorki geçen sene boston un başına gelen heat in de başına gelicek draft zamanı....
« Son Düzenleme: 02 Nisan 2008, 03:09:45 Gönderen: lordapo » Logged

« Yanıtla #683 : 02 Nisan 2008, 03:41:36 »
Ty
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

Ayrıca o sakat bu sakat diyeceğine bir de bakınsan diyorum sezonu kapatan kaç tane adam var görme imkanına eriş istersen bir,hadi sana kolaylık olsun benden linki Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın .

Göreceğin üzere Marion sezonu kapatmış değil,zaten Heat'te Clippers gibi sezon sonuna kadar kontrat imzalanmış değil oyuncularla,trial farklı birşey.Hani yapsalar neyse de,Marion yeniden dönse elemanların çoğunun bir manası kalmayacak,imzalanmayacak olcak bitecek.
  Valla riley de iyice tırlatmaya başladı yane 2 tane d leauge oyuncusunu 10 gün daha ne yapıcak
merak ettim angry
Gayet dogal Miami'nin yaptigi... Wade, Haslem, Wright ve Alonzo sezonu kapadi. Marion, Banks, Williams ise hala sakat. 7 kisi takimda yok yani, sakatliktan oturu.

Kisacasi o elestirdiginiz Powell, Anthony, Ahearn, Lasme olmasaydi; Miami maclara 6 oyuncuyla cikmak zorunda kalacakti. Mantiksiz gozukmuyor artik degil mi...
Gorecegin uzere Marion'in sezonu kapattigini belirtmemisim... Oyle link verip, bak gulumlerle olmuyor bu is, duzgun oku mesajimi yargilamadan once.

Tartismalara oyle bir giriyorsun ki, tartismanin konusunu bilmeden daliyorsun millete. "lordapo" adli uye D-League oyunculariyla imzalamalarina sinirlenmis, ben de onunla ayni fikirde olmadigimi, 6 kisilik rotasyonla oynamalarinin sacma olacagini soyledim. Sen gelmis bana " O kontratlar trial zaten" diyorsun... Sanki 10 gunluk kontrati, D-League'i filan bilmiyoruz, tovbe tovbe.

7 kisi yok takimda diyorum, 6 kisi kaldilar diyorum, bir pozisyona 2 kisinin dustugu durum sayisinin 1 oldugunu belirtiyorum, yedege ihtiyac duyduklarini soyluyorum, D-League'den adam getirmenin sacma olmadigini soyluyorum... Bir de benim gorusume sundugun elestirilere bak, ben neredeyim sen neredesin. Trial amacini aciklamaya calisiyorsun, Marion'in sezonu kapamadigini soyluyorsun, yanlis yargilamalar bunlar.

Marion donunce de ayni sekilde giderler, gelen D-League oyuncularindan biri gider, olacagi da o olur. Hatta Marion istese oynamaya devam bile edebilirdi; 8 mac kalmis, doner ama ufak bir sakatlikla sezonu bitirir diye dusunuyorum. D-League oyunculari varken de oynamasi sacma olur zaten.

Eger "D-League'den oyuncu almalari sacma degil, dogru bir hamle, cunku sakatliklardan oturu rotasyonlari darlasti" sozume karsi bir ters birsey bulursun, elestiri getirebilirsen, tartismaya devam edelim. Ama Marion'in donusu filan demek sacma oluyor cidden, ben burada "sakatliklardan oturu" diyerekten D-League oyuncularinin gelmesini dogru buluyorsam, sen gelmis beni "Marion donunce ne olacak o D-League'cilere" diyerek elestiremezsin.

6 kisiyle devam etmelerini dogru buluyorsan, devam edelim o zaman. O 6 kisinin de Cook, Davis, Blount, Barron, Johnson, Quinn oldugunu belirteyim bu arada... Blount'da yalikazigidir bu arada, hayatinda pota altinda durmusmudur, bir kontrol et. Tek isi mid-range'den sut atmak olan, overpaid bir herif.
« Yanıtla #684 : 02 Nisan 2008, 04:08:53 »
Conrad IV
Shamrock
Starter

Üyelik Bilgileri

Önce mesajında Miami'nin rotasyonu 6 kişiye indi diyorsun,sonra Marion'un sezonun kapatmadığını söylüyorsun. Pardon ama ne dediğinin farkındamısın.Şimdi şunu doğru dürüst bir açıklığa kavuştur öyleyse, Marion oynamayacağından 6 kişiye mi indi (ki senin ima ettiğin bu,yanlış okuduğum da yok sanırsam) ,yoksa Marion var da Heat kafasına göre iş mi yapıyor.Trial olayına değinmemdeki amacı anlayacağını sanıyordum,anlamazlıktan gelmek derim ben buna,Clippers ne yapmış,kullanacağı için sezon sonuna dek imzalamış,Miami hala niye yapmıyor peki,madem biliyorsun buna da bi açıklaman vardır elbet.İstersen senin yerine cevabı söyleyeyim "Marion'un dönme ihtimalinin hala var olması".

Ha bir de Heat'in resmi sitesindeki kadroya bakıp da ilk mesajında dediğin gibi 7 kişiyi çıkartısan geriye kalan isim sayısı malesef 9,6 da nerden çıktıysa artık...

Hayatında pota altında durmayan adamlar da (edit : aldığı ribaundlarla) double-double yapabiliyormuş,Blount çok özel biri olmalı,yalıkazığı mı acaba?
« Son Düzenleme: 02 Nisan 2008, 04:18:52 Gönderen: Conrad IV » Logged

« Yanıtla #685 : 02 Nisan 2008, 04:46:50 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

''Lordapo'' adlı üye sinirlenmedi sadece şaşırdı olaya ama bakmadım kim sakat diye açıkcası
ama saosun ''ty '' denen üyenin zeytinyağı olma derdi yüzünden tartışma gereksiz bir uzama
haline kavuşmuş özellikle conrad IV aka utku senden özür dilerim kardeşim seni bu gereksiz
tartışmaya senide dahil ettim neyse gerilcek halim yok Ahmet Çakar ı izliyorum sinirlerim gev
şemiş durumda 

« Yanıtla #686 : 04 Nisan 2008, 00:38:53 »
Conrad IV
Shamrock
Starter

Üyelik Bilgileri

Az önce Ty , Shawn Marion'un da sezonu kapadığına dair haberin linkini pm ile ulaştırdı,sonuçta haksız çıktım, Ty'a burdan tebriklerimi sunuyorum, bir güzel yamuldum,önümüzdeki tartışmalara bakacağız...

« Yanıtla #687 : 04 Nisan 2008, 15:08:35 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Gençler öncelikle bir bilgi vereyim size,birNBA takımı sahaya en az 8 oyuncu ile çıkabilir.

Sakatlıklar sebebiyle eksik olan adamlar da D-League'den temin edilir.Bu ligin kuruluş amacı da budur zaten.Riley de mümkün olduğunca dolduruyor takımı ve "eskaza" katkı sağalayacak bir adam bile çıksa karlı sayılır.

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #688 : 05 Nisan 2008, 19:10:27 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Gençler öncelikle bir bilgi vereyim size,birNBA takımı sahaya en az 8 oyuncu ile çıkabilir.

Sakatlıklar sebebiyle eksik olan adamlar da D-League'den temin edilir.Bu ligin kuruluş amacı da budur zaten.Riley de mümkün olduğunca dolduruyor takımı ve "eskaza" katkı sağalayacak bir adam bile çıksa karlı sayılır.

Valla böle yapmak zorundalar sonuçta bu adamlar çok cüzi paralara 10 günlük kontrat yapıyorlar.

« Yanıtla #689 : 11 Nisan 2008, 16:33:29 »
--
Ziyaretçi

Miami Oyuncuları Ödülleri Topladı

Miami Oyuncuları Ödülleri Topladı

Felaket bir sezon geçiren Miami Heat'te ilginç bir tesadüf yaşandı. Sakatlıklar ve sezonu kapatan oyuncular nedeniyle D-League'e abone olan Miami'nin Gelişme Liginden aldığı 3 oyuncu sezonu ödülle tamamladı.

Miami'nin D-League'den aldığı oyunculardan;

Kasib Powell, D-League MVP'si,
Blake Ahearn Yılın Çaylağı ve
Stephane Lasme Yılın Savunmacısı seçildi.

--------------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #690 : 11 Nisan 2008, 17:10:30 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Bu sene amacımız NBA değil D-Legue zaten grin
« Yanıtla #691 : 10 Ağustos 2008, 15:38:33 »
brky9
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri

ben miami'nin kolay kolay toparlanacığna inanmıyorum zaten yapılan yorumlar arasında da umutu olanımız pek yok. Miami bu sene drafttaki üst sıra avantajı sayesinde beasley gibi aktif ve takıma faydasağlayabilecek bir draft yaptı ama bu yeterli mi tabiki hayır. nbatr'nin sayfasında okudum gibi Haslem'i bir şekilde iyi bir takasta kullanabilirlerse ilerleyen 3-4 sene içerisinde Miami'nin toparlanacağına inanıyorum ama Miami takas konuları hakkında pek iyi çalışmıyor bence. Miami'nin yukarıda konuşulduğu konuda Suns gibi oynatacak 8 değil 5 adamı bile ya var ya yok. Ayrıca Suns'ın varda ne değişiyor Suns'ın başarı grafiği ortada Miami'nin şampiyonuluk senesindeki çok ekstra bir perfonmans bekleme şansımız yok en azından şu anlık. Benim tek ümidim Miami'nin geleceğe yatırım yapacak takaslarda bulunup ileride Şampiyonluklar hedeflemesi.. yanlış mı düşünüyorum acaba?
« Yanıtla #692 : 09 Eylül 2008, 18:48:26 »
Alexi Utkan
Magic Alexi
Editör
Starter

yenı olan her şey daha güzeldır

Üyelik Bilgileri
Ynt: Jason Sezonu Kapattı

Miami Heat'ın çaylak guardı Jason Richards dizindeki sakatlık yüzünden 2008-2009 sezonunu kapattı.Richards NCAA'de 12.7 sayı ile 8.1 asist ortalamaları tuturmuştu. 
« Yanıtla #693 : 15 Eylül 2008, 23:51:06 »
Alexi Utkan
Magic Alexi
Editör
Starter

yenı olan her şey daha güzeldır

Üyelik Bilgileri
Miami Walsh İle Anlaşabilir

Takımda bulunan guard sorunu yüzünden guard arayan Miami Heat takımla antremanlara çıkan Matt Walsh'u takıma katmayı düşünüyor.Walsh daha önce 2005 de Heat'la 2 maça çıkmış ve sadece 2 dakika oynayıp 1 sayı ortalaması tuturmuştu.Walsh 2 yıldır Avrupada oynuyordu.

Nbatr/alexi
« Son Düzenleme: 16 Eylül 2008, 00:29:42 Gönderen: MeaCulpa » Logged
« Yanıtla #694 : 16 Eylül 2008, 03:21:12 »
bird_41
Editör
Rookie

FoRZa DaLLaS

Üyelik Bilgileri
Beasley, Menajeriyle Bağlarını Kopardı

Daha önce menajeriyle arasında sorunlar olduğu bilinen Beasley bugün menajeri olan Joel Bell ile bağlarını kopardı. Oyuncular sendikası bugün Beasley'nin gerekli belgeleri gönderdiğini belirtti.

Kurallar gereği Beasley 15 gün içinde bir başka menajerle sözleşme yapamayacak.

NbaTr/Göktuğ

senin sampiyon olabilme ihtimalini sevdim Smiley ...
« Yanıtla #695 : 16 Eylül 2008, 20:27:12 »
flashhh3
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri

miami'den kesinlikle bu sene çıkış bekliyorum en az doğu finali istiyorum inşallah wade'in önderliğinde olcak
« Yanıtla #696 : 17 Eylül 2008, 17:28:26 »
Dağlar
The Big Fella
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Spoelstra İlk 5 İçin Kararsız 

Miami Heat koçu Erik Spoelstra dün bir basın toplantısı düzenledi ve takım hakkında açıklamalar yaptı. Spoelstra yaptığı açıklamada, uzun rotasyonu için Haslem, Beasley ve Marion'ı aynı anda kullanmayı düşündüğünü, Haslem'in pivot olarak başlayabileceğini ama tam kararını vermediğini söyledi. Spoelstra, Haslem'in power forvet başlaması halinde Beasley'nin bench'ten geleceğini belirtti.

Ayrıca oyun kurucu mevkiinde de büyük bir çekişme olacağını ve bu mevkiide bulunan Banks, Chalmers ve Quinn'in aralarından savunma olarak öne çıkan oyuncunun ilk 5 başlayacağını söyledi.

NbaTr/Göktuğ Ertetik

NBA'de Kasım Ayının En İyi Fotoğrafı Oylaması
Sayfa: 1 ... 33 34 [35]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Doğu Konferansı » Miami Heat (Moderatör: Ç@to_Wade)Konu:
 Güncel Haberler

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv