|
Mustafa
|
 |
« : 18 Mart 2006, 10:37:24 » |
|
Boston hakkında güncel haberleri burda paylaşalım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kenyon_Martin
|
 |
« Yanıtla #1 : 29 Haziran 2006, 21:01:28 » |
|
Portland guardı Sebastian Telfair takası gerçekleşti.Sebastian'la birlikte bir başka Trial Blazers Theo Ratliff'te Boston'a geçti.Portland ise Lafrentz ve Dan Dickau'yla birlikte geçen gece yapılan drafttaki 7.sıra seçimini elde etti...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaan Mert
|
 |
« Yanıtla #2 : 30 Haziran 2006, 18:25:02 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ivy
|
 |
« Yanıtla #3 : 05 Temmuz 2006, 02:55:37 » |
|
bu takas Boston'a yaramıs Telfair gibi gelecek vaad eden bir oyuncu almıslar hemde Portland gibi lidere aç bir takımdan,trial blazers kazık yemiş gibi duruyor...
|
|
|
|
|
|
aLLeN iVeRsOn(I'm wHaT ı'M) 2001 MoSt VaLuAbLe pLaYeR 2005 MoSt VaLuAbLe pLaYeR 2005-OrLaNdO--60 PoİnTs 15 OcAk 2002-HoU-Phİ-58 pOiNtS 1996-NbA DrAfT-nUmbEr oNe OnE MaTCh-18 AsİSt 12 KaSıM-InDıAnA-BuZzEr 2005 ReGuLaR sEaSoN-30.7 PoİnTs
|
|
|
|
AlonZoMourning
|
 |
« Yanıtla #4 : 05 Temmuz 2006, 11:39:40 » |
|
Theo Ratliff müthiş bir blokçudur.Eğer sakatlık geçirmezse çok faydalı olacaktır.Özellikle o alanı kapatmakta.Sayı yönü kısır olması bir sorun yaratmıcaktır.Çünkü takımda PP ve Wally var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
the_apo_1
|
 |
« Yanıtla #5 : 05 Temmuz 2006, 14:09:35 » |
|
abi Sebastian Telfair gelecek vadeden bir guard ama boston'da zaten gelecek vadeden Delonte West var kı nasıl olcak o iş  birisi kesinlikle harcanacak bana kalırsa... Theo Ratliff ise iyi bir seçim bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kenyon_Martin
|
 |
« Yanıtla #6 : 05 Temmuz 2006, 14:23:35 » |
|
Öncelikle Theo Ratliff'in iyi bir blokçu olduğunu biliyoruz (ancak bir okadar da üzerinden smaç yiyor  )Boston'ın savunmasına ayrı bir boyut kazandıracaktır.Telfair'ın takıma katılması bir çok çağrışımıda yanında getiriyor.Öncelikle İverson takasının gerçekleşmesinin zor olduğunu biraz olsun bize anlatıyor çünkü arkadaşlarımızında belittiği gibi gelecek vaadeden çok iyi guard Dalonte West ve Sebastian Telfair yani bunlardan birisi dahi 3.guardlığı haketmiyor o yüzden İverson 2 numarayda çekilemez çünkü orda Paul Pierce var bazı arkadaşlarımız onu Paul'u 3 numaraya çeker diyebilr ancak o pozisyondada rotasyonun önemli, oyuncusu Wally bulunuyor... Yani anlıyacağınız gibi gerçekleştirilen bu takas İverson'ın Boston'a gelme umutlarını bir nevi suya düşürdü o yüzden Boston taraftarları hayal kırklığına uğraya bilir....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teemac
|
 |
« Yanıtla #7 : 05 Temmuz 2006, 14:41:39 » |
|
bence de gayet iyi olmuş boston için zaten blokçu bi uzun istiyorlardı,turnayı gözünden vurmuşlar,telfair de sokak basketçisidir hea boston da iyi iş yapar diye düşünüyorum,paul pierce de bu sene yine oyununu bi kademe yükseltirse gayet iyi bi takım olurlar
|
|
|
|
|
|
"G e ç m i ş e dönük keşkelerle yaşamaktansa, g e l e c e ğ e dönük belkilerle yaşamayı tercih ederim
|
|
|
|
Mustafa
|
 |
« Yanıtla #8 : 18 Temmuz 2006, 11:34:02 » |
|
Linkleri Görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınPaul Pierce 3 yıllık 59 milyona Boston ile tekrar imzaladı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RonRon
|
 |
« Yanıtla #9 : 19 Temmuz 2006, 11:23:23 » |
|
Geçtiğimiz ay yapılan NBA draftında Denver Nuggets tarafından ikinci tur 49.sıradan seçilen ve daha sonra Boston Celtics'e takas edilen Leon Powe, yaz ligi karşılaşmalarındaki başarılı performansı sonrasında garanti kontrat imzaladı. Boston Celtics Basketbol Operasyonları Sorumlusu Danny Ainge, çaylak Powe'un yeni sezon kadrosunda bulunduğunu açıkladı. 2.03 boyundaki Powe, geçtiğimiz yıl NCAA'lerde 20.5 sayı- 10.1 ribaund ortalamasıyla göz doldurmuştu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dağlar
|
 |
« Yanıtla #10 : 20 Temmuz 2006, 10:37:20 » |
|
Boston Celtics ile geçtiğimiz hafta içerisinde 3 yıllık $59milyon değerinde bir kontrata imza atan Paul Pierce, 1 Ağustos tarihinde sol dirseğinden bir operasyon geçirecek. Yapılan kontroller sonrası bıçak altına yatacak olan Pierce’a, yaklaşık dört hafta boyunca özel bir tedavi programı uygulanacağı belirtildi. Yıldız oyuncunun Ekim ayında yapılacak olan hazırlık kampına yetişeceği de gelen haberler arasında.
|
|
|
|
|
|
 Linkleri Görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınNBA'de Kasım Ayının En İyi Fotoğrafı Oylaması
|
|
|
|
RonRon
|
 |
« Yanıtla #11 : 20 Temmuz 2006, 10:43:05 » |
|
Pierce takımda Carlos Boozer ve Morris Peterson'ı görmek istediğini belirtmiş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NaturalBornKilleR
|
 |
« Yanıtla #12 : 25 Temmuz 2006, 10:02:15 » |
|
Pierce takımda Carlos Boozer ve Morris Peterson'ı görmek istediğini belirtmiş.
İşte gerçek bir takım takım lideri böyle olmalı.Oyuncu alımlarında, dfraftta söz sahibi olarak takımı hakkında en iyisini düşünen bir oyuncudur pierce.Bir çok süperstarın yanına oyuncu istemediği, bir çoğunun yüzük için başka takıma gittiği bu ligte paul pierce'in önünde eğilmek lazım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaan Mert
|
 |
« Yanıtla #13 : 27 Temmuz 2006, 11:02:00 » |
|
Celtics, Kevin Pittsnogle İle İmzaladı.. Boston Celtics Basketbol Operasyonları Sorumlusu Kevn McHale, free-agent uzun Kevin Pittsnogle ile sözleşme imzaladıklarını açıkladı. 2006 Draftında herhangi bir takım tarafından seçilmeyen genç oyuncunun, iki yıllık sözleşmeye imza attığı belirtildi. 2.11 Boyundaki Pittsnogle, NCAA'lerde West Virginia Üniversitesi'ni toplamda 1.708 sayı ile tamamlamıştı. ( alıntıdır )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaan Mert
|
 |
« Yanıtla #14 : 28 Temmuz 2006, 22:28:29 » |
|
paul pierece takımı ile olan sözleşmesini 3 yıllığına uzattı. boston herald gazetesinin haberine göre pierece 3 yıllık 60 milyon dolara imza attı sözleşme 2007-08 sezonundan itibaren geçerli olacak.2010-11 sezonuna kadar piereceyi elinde tutmak istediklerini belirtti boston sözcüsü
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dağlar
|
 |
« Yanıtla #15 : 17 Eylül 2006, 09:36:47 » |
|
Celtics’de ikinci senesini geçiren Delonte West, ilk senesine oranla istatistiklerini geliştirerek dikkat çekmişti. West’in belinde yaşadığı sakatlık nedeniyle bir süre dinlendirileceği belirtildi. Ancak Celtics, West’in dinlenmesini dert etmiyor. Ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle bıçak altına yatan Al Jefferson’un antrenmanlara başladığını belirten Basketbol Operasyonlarından Sorumlu Başkanı Danny Ainge yaptığı açıklamada “West’in sakatlığı uzun sürmeyecek. Yalnızca kısa bir süre dinlenmesi gerekiyor. Geçtiğimiz kendisine çok yüklendi ve sadece 11 maç kaçırdı. Delonte gibi NBA’da birçok oyuncu sırtında sorunlar yaşıyor. Takıma SebastianTelfair ve Rajon Rondo’nun katılımı ile bunu aşacağımıza inanıyorum. Sebastian Telfair ve Rajon Rondo ile birlikte oyun kurucu pozisyonunda sıkıntı yaşamayacağımıza inanıyorum” dedi. (alıntı)
|
|
|
|
|
|
 Linkleri Görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınNBA'de Kasım Ayının En İyi Fotoğrafı Oylaması
|
|
|
|
Kaan Mert
|
 |
« Yanıtla #16 : 20 Eylül 2006, 20:07:11 » |
|
Telfair çok mutlu Boston Celtics'in önümüzdeki sezonda büyük umutlar bağladığı yeni transferi Sebastian Telfair Boston'da olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti.
Boston şehirinde dolaştığını ve burada olduğu için eğlendiğini söyleyen genç gard "Sokaklarda dolaşıyorum ve birçok taraftarla karşılaşıyorum. Burada olmamdan dolayı çok mutlular. Gerçekten kendimi harika hissediyorum" dedi.
1.83 boyundaki oyuncu geçen sezon Portlan Trail Blazers forması giymişti.
Kaynak : SuperSpor.com dış haberler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaan Mert
|
 |
« Yanıtla #17 : 22 Eylül 2006, 20:00:14 » |
|
Szczerbiak, Celtics'de Kaldığı İçin Mutlu.. Boston Celtics'in keskin nişancısı Wally Szczerbiak, yeni sezonda da takımda kalacağı için mutlu olduğunu belirtti. Özellikle Allen Iverson takasında ismi geçen oyunculardan biri olan Szczerbiak, buna karşın iyi bir yaz dönemi geçirdiğini ve iyi çalıştığını ifade etti. Dizinin durumunun da iyi olduğunu belirten yıldız oyuncu yaptığı açıklamada, "Şimdilik ben hiç bir sorun kalmadığını düşünüyorum. Dizimi daha fazla hareket ettirebiliyorum. Kendimi iyi hissediyorum. Küçük bir operasyondu ve daha da önemlisi buna ihtiyacım vardı" dedi. Szczerbiak geçtiğimiz sezon Celtics forması altında oynadığı 32 karşılaşmada 17.5 sayı- 3.8 ribaund ortalamaları yakalamıştı. ( Alıntı )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa
|
 |
« Yanıtla #18 : 23 Eylül 2006, 23:08:25 » |
|
Celtics'in keskin nişancısı Wally takımda kaldığı için mutluymuş.Zaten kendi adına kalması iyi oldu.Bu sezon iyi performasnlar çıkaracağına inanıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alikevicius
|
 |
« Yanıtla #19 : 25 Eylül 2006, 18:03:05 » |
|
Zerbiyak inşallah bu sene iyi oynarda Boston alışık olduğu Play Offlara kalır .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|