Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
05 Aralık 2008, 06:49:32
201602 Mesaj 7371 Konu Gönderen: 25243 Üye
Son üye: Jaiminiselk
NBA Tr Forum  |  NBA Genel Tartışmalar  |  Doğu Konferansı  |  Boston Celtics  |  Konu: Güncel Haberler « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 15
Gönderen Konu: Güncel Haberler  (Okunma Sayısı 8626 defa)
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : 25 Eylül 2006, 19:41:28 »

telfair veya westin harcanacak olması beni biraz üzdü aslında...çünkü ikisi de potansiyeli olan oyuncular...ama pierceın takımda boozer ı gormek isterim demesi ufukta bi takas daha olduğunu gösteriyor...belki  de bu takasda telfair gidici olabilir...ratliff in takıma gelmesi pota altında savunma gücünü arttırdı bu da boston için çok iyi...pota altından skor üretimi zayıflayacak ama p.p. gibi bir skorer olunca bu cok da dert değil ki bi de wally war rotasyonda...boston i.in iyi bi takas iyi günler bu takımı bekliyor imşallah...paul pierce geçen sezon en ii sezonunu geçirdi ama takım play-off yapamadı...bakalım bu sene ne olacak...bu adam ii yerleri hak ediyor bence...

Linkleri Görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...

Ynt: Güncel Haberler

Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : 25 Eylül 2006, 20:26:54 »

Delonte West, Yedek Kalmayı Önemsemiyor..

Boston Celtics’in yetenekli oyun kurucusu Delonte West, yeni sezonda yedek kalması durumunda bunu çok da fazla sorun yapmayacağını belirtti. Portland Trail Blazers’dan takas edilerek kadroya dahil edilen Sebastian Telfair’in de önemli bir oyuncu olduğunu belirten West, bir yerel gazeteye yapmış olduğu açıklamada, “Ben Celtics organizasyonun bir parçası olduğum için mutluyum. Oyuncular off-season’da gelir ve bu işin bir parçası olurlar. Ben tedirgin değilim. Coach Doc Rivers en iyi şekilde bir plan yapacaktır. Benim neyi düşündüğüm önemli değildir. Sonuçta bizler askeriz” dedi. Geçtiğimiz sezon 71 karşılaşmada da ilk beş başlayan West, 11.8 sayı- 4.1 ribaund ve 4.6 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti.  ( Alıntı )

RaRe
forumun Ender'i
MVP

Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : 26 Eylül 2006, 12:58:14 »

çok ii bi açıklama olgun bi davranış bence...ama bakalım herşey bu kadr toz pembe dewam edecek mi??

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
Phily
NBAtr'nin 76er'ı
All-Star

Philadelphia 76ers!!!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : 27 Eylül 2006, 18:57:58 »

westi ben çok beyeniyorum çok iyi bir oyuncu,bence telfairla aynı süreyi paylaşmalılar

erdi12
Starter

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : 27 Eylül 2006, 19:01:13 »

ben herkesten farklı olarak west ve telfair' ın aynı anda oyunun bazı bölümde oynatılarak small ball oyunuyla oynaması gerektiğini düşünüyorum. Bu iki oyuncunun yanı sıra davis te şu anda bu takımda olsaydı small ball+ davis fast break te basketbolu tepeye çıkarırlardı.

That's what I'm talkin'  about
delyvaldes
Return The Dely
Moderatör
All-Star

Acid Boys

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : 28 Eylül 2006, 21:20:09 »

boston bence bu senenin süpriz cıkıs yapan takımı olabilir gercekten iyi bir kadro olusumuna gittiler her yonden vasat üstü oyuncuları var boyle bir hanedanın tekrar çıkısa gecmesini en cok isteyenlerden biriyim pierce bu takımın 8 senedir yıldızı gercekten büyük sorumluluk alan bir oyuncu gelecek senede boyle olucagından hiç şüphem yok yanına iyi parcalarla takım daha oturaklı bi hale geldi wally bu sene daha iyi olucaktır kesinlikle theo nun takıma katılması pota altını sağlam olması gard rotastyonun genc isimlerle genisletilmesi caylakların vasat üstü oyuncular olması bu takımın artıları bence bu sene tek sorunları uyum sorunu olucak eger bunu asabilirlerse jersey i zorlucaklar gercekten

-Bu Kupayı Görenler Parmak Kaldırsın-
Kaan Mert
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #26 : 29 Eylül 2006, 09:23:07 »

Celtics’de Jefferson, Rivers’ı Heyecanlandırıyor

5 Ekim’de başlayacak olan hazırlık kampı öncesi kafasında rotasyonu şekillendirmeye başlayan Boston Celtics coach’u Doc Rivers’ın, Al Jefferson ile özel olarak ilgilendiği belirtildi. Yaz boyunca özellikle vücudunu geliştirmek için özel çalışmalar yapan Jefferson’ın şimdiki durumundan oldukça etkilenen Rivers’ın, bu oyuncuyu kampta bir kez daha değerlendirmek istediği ifade edildi. Jefferson gibi bir uzuna ihtiyaçlarının olduğunu belirten Rivers ayrıca, “O çok çalıştı ve şimdi inanılmaz bir vücuda sahip. Ben onun fizik olarak çok geliştiğini düşünüyorum” dedi. Geçtiğimiz yıl 33 galibiyet 49 yenilgi alan Celtics, play-off dışında kalmıştı.
 Kaynak =Basketbolseverler..

Sh0t Down
Aşık
Superstar

~B ♥ B~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #27 : 29 Eylül 2006, 15:45:07 »

Hadi bakalım bu sene bişiler yapsın şu Boston ya Smiley Nerde eski günler..

~B&B~

NBATr Team
Phily
NBAtr'nin 76er'ı
All-Star

Philadelphia 76ers!!!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : 29 Eylül 2006, 17:47:02 »

bence yapacaklar bu sene bir patlama mutlaka olacaktır artık

erdi12
Starter

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : 29 Eylül 2006, 17:50:01 »

bence de yeter artık olsun bird lü dönemi izlememiş biri olarak şu boston ı bi de başarılı bir takım olarak göreyim.

Feedback
J5&the others
All-Star

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : 29 Eylül 2006, 17:57:58 »

Aferim West tasvip ettiğim davranışlar bunlar ama bence Telfair bu takımın dengesini bozar No no
trepagnier
Ülkerspor Delisi
All-Star

Euroleague Profesörü

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : 30 Eylül 2006, 19:51:43 »

Boston Celtics'in keskin nişancısı Wally Szczerbiak, yeni sezonda da takımda kalacağı için mutlu olduğunu belirtti. 

Özellikle Allen Iverson takasında ismi geçen oyunculardan biri olan Szczerbiak, buna karşın iyi bir yaz dönemi geçirdiğini ve iyi çalıştığını ifade etti. Dizinin durumunun da iyi olduğunu belirten yıldız oyuncu yaptığı açıklamada, "Şimdilik ben hiç bir sorun kalmadığını düşünüyorum. Dizimi daha fazla hareket ettirebiliyorum. Kendimi iyi hissediyorum. Küçük bir operasyondu ve daha da önemlisi buna ihtiyacım vardı" dedi. Szczerbiak geçtiğimiz sezon Celtics forması altında oynadığı 32 karşılaşmada 17.5 sayı- 3.8 ribaund ortalamaları yakalamıştı.

I Miss You Ülkerspor turn again to my life
trepagnier
Ülkerspor Delisi
All-Star

Euroleague Profesörü

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : 04 Ekim 2006, 09:26:07 »

Olowokandi, Celtics’e Geri Döndü..

Yaz boyunca kendisine takım bulamayan Michael Olowokandi, Boston Celtics’e geri döndü. Hazırlık kampına dahil olan tecrübeli oyuncunun, burada göstereceği performansa göre kontrat alma şansının olduğu belirtildi. Geçtiğimiz yıl coach Doc Rivers’ın kendisine şans verdiğini belirten Olowokandi, “Ben buraya geri döndüm. Doc Rivers bana yine bir şans verecektir. Geri dönmeden önce Rivers ile görüşmelerim olmuştu. Şimdi yeniden burada olduğum için mutluyum” dedi. Boston Celtics’de 16 karşılaşmada kenardan gelerek 10.4 dakika süre alan tecrübeli oyuncu, 2.8 sayı- 2.6 ribaund ortalamaları yakalamıştı.

I Miss You Ülkerspor turn again to my life
Sh0t Down
Aşık
Superstar

~B ♥ B~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #33 : 04 Ekim 2006, 10:08:05 »

Bakalım pota altında nasıl işler yapıcak Smiley Boston bir sinyal vermyemi çalışıyor acaba.. " Play Off bekleyin bizi" gibi Cheesy

~B&B~

NBATr Team
Kaan Mert
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #34 : 06 Ekim 2006, 09:51:49 »

Celtics’de Talfair’den Play-Off Garantisi.. 

Boston Celtics’in yeni oyun kurucusu Sebastian Telfair, takımının 2006/07 sezonunda play-off oynayacağını belirtti. Bu konuda garanti veren yetenekli oyuncuya takımın süper yıldızı Paul Pierce’dan destek geldi. Pierce yaptığı açıklamada, “Ben Sebatian’ın oyununu çok beğeniyorum. O çok yetenekli bir oyuncu. O içinden geçeni söyledi. Ve bunda da olumsuz bir durum yok” dedi. Telfair, geçtiğimiz yıl Portland Trail Blazers forması giyerken, yaz başında gerçekleştirilen bir takas sonrası Boston Celtics’e geçmişti... ( Alıntı )

Highflyer_Wade™
I'm Nowitzness
MVP

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : 06 Ekim 2006, 10:38:25 »

Hadiii Aslanlarımm Play-off yapamyıcaklaınızı zanneden bazı kesimlere cvp verin!!!

delyvaldes
Return The Dely
Moderatör
All-Star

Acid Boys

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : 06 Ekim 2006, 13:12:04 »

Gercekten bu sene bence gecen seneki hayal kırıklıgını atacaklar bir  sene olucak kadroyu yenilemeleri ve vizyon genisletmeleri takım acısından cok iyi oldu takım olma bilinci geldi bütün oyunculara en büyük sorunları olan devamlılık olayını da bi şekilde bu sezon cozebileceklerini düsünüyorum bu sezon atlantik den iki takım rahatlıkla playoff larda olucagına eminim

-Bu Kupayı Görenler Parmak Kaldırsın-
Kaan Mert
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #37 : 07 Ekim 2006, 12:10:31 »

Brian Grant, Emekliliği Düşünüyor..

Yaz başında gerçekleşen bir takas sonrasında Boston Celtics’e gelen tecrübeli forvet Brian Grant’in, emekliliği düşündüğü iddia edildi. Son yıllarda kariyerinde büyük bir düşüş gözlenen tecrübeli uzunun, özellikle dizindeki problem nedeniyle parkelere veda etmek istediği belirtildi. 2003/04 Sezonunda Miami Heat forması altında başarılı bir performans sergileyen Brant, daha sonra Shaquille O’Neal takasında L.A. Lakers’a gelmişti. Burada bir sezon geçirdikten sonra Phoenix Suns’a gelen 34 yaşındaki oyuncu, son yılında 2.9 sayı- 2.7 ribaund ortalamaları yakalamıştı. ( Alıntı )

Sh0t Down
Aşık
Superstar

~B ♥ B~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #38 : 07 Ekim 2006, 12:12:57 »

Adam zaten ne çektiğse bu dizlerinden çekiyordu Smiley İyi bir kara almış bence ..Takımına daha ne kadar yaralı olabilri ki..

~B&B~

NBATr Team
erdi12
Starter

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #39 : 07 Ekim 2006, 12:17:48 »

bence de bırakması gerek çünkü devam ederse basketboldan sonraki hayatında da dizleri onu zorlayacak.

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 15
NBA Tr Forum  |  NBA Genel Tartışmalar  |  Doğu Konferansı  |  Boston Celtics  |  Konu: Güncel Haberler « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer:  

Hosting Hizmetleri

22 Arşiv İzolasyon - ISO Standartları NBA NBA Haberleri | NBA Haber| Basketbol Haberleri | NBA Forumu NBA | Basketbol Euroleague Beko Basketbol Ligi