Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
09 Ocak 2009, 09:17:22
203.853 Mesaj 7.565 Konu Gönderen: 26.573 Üye
Son üye: hb1305gb
NBA Tr Forum  |  NBA Genel Tartışmalar  |  Doğu Konferansı  |  New York Knicks  |  Konu: Güncel Haberler « önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 27 28 [29] 30 31
Gönderen Konu: Güncel Haberler  (Okunma Sayısı 16466 defa)
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #560 : 29 Şubat 2008, 18:54:05 »

Şahsen ben de adını bile yazmakta zorlandığım bu adamın GM olarak görmek istemiyorum (Büyük bir oyuncu hatta efsanedir,saygıda kusur yok ama Denver'ı ne hale getirdiğini de biliyorum)

Linkleri Görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

Yippi Ka Yey motherfucker...

Ynt: Güncel Haberler

lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #561 : 29 Şubat 2008, 21:26:38 »

Valla dolan tembihlemiş olabilir buna yane zekeyi aniden kovcak yane bellide olmaz bu manyak dolan ın
sonu ama salih iyi biliyor bu iş zaten new york u tekrar dirilten gm kesinlikle nba tarihinde benjamin franklin
etkisi yaratcak etkiye sahip olcak buna eminim.

TP
Turkish Delight
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #562 : 01 Mart 2008, 14:35:28 »

Thomas "Seneyede Burdayım"

Bu sezon çok tatışılan ve son günlerde sürekli açıklamalarda bulunan  New York Knicks koçu İssah Thomas bir açıklama daha yaptı.
İssiah Thomas takımdan ayrılacağı ve başka koç geleceği yönünde  çıkan haberlerin gerçeği yanıstmadığı söyledi.

Thomas açıklamasında "Ben seneyede bu takımın başında olucam.Benim kontratım var." dedi.

Ancak bu açıklamaya bir çok NewYork Fun sitesinden tepkiler gelirken,ortak görüş İssiah Thomas'ın takımdan ayrılması yönünde.

TP//NbaTR

Come Back Boozer!

lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #563 : 01 Mart 2008, 17:53:45 »

Ulan ........... şerefsiz ............... önde gideni o kontratını alır ............ neyse abartmayalım bende
şimdi realgm de okudum aynı haberi ki lavuk üstüne şunları s*çmış ''takımda zaten 15 kişi var ve ben kadromdan
memnunum '' yane amcam ın hali keyfi yerinde artı haberde eddie curry efendide elinden geleni yaptını ama
basına bir türlü yaramadını ve fanlara kötü gösterdini sölemiş töbe estafurullah....

berat yasin
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #564 : 04 Mart 2008, 17:59:37 »

merhaba arkadaşlar.umarım 2008 draftında birinci sıradan seçeriz favorim derrick rose.bence alabilirsek crawford ile süper bir ikili olurlar laugh
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #565 : 04 Mart 2008, 18:33:29 »

Hoşgeldin dostum.Kalıcı olman dileğiyle.

Draft hakkında konuşmak için çok erken hala ama bu draftta herkesin en üst sıradan seçilmesini beklediği saf playmaker Rose.Tabi kaçıncı sıradan seçeceğiz hiç belli değil ama illaha playmaker seçeceksek ve bu Rose olamayacaksa,D.J Augustin'i seçmeliyiz.Bayless,Gordon ya da Mayo gibi adamlara heves etmemek lazım.Ya da Mayo'yu seçip,Jamal'ı postalayacak kapı aramak lazım.

Bir de bu yıl çok sayıda sağlam powerforward var : Speights,Beasley,Lopez .. gibi.Bunlardan birini seçip,Lee'yi takas yemi olarak kullamak da mümkün.

Yippi Ka Yey motherfucker...
--
Ziyaretçi
« Yanıtla #566 : 04 Mart 2008, 19:12:40 »

Randolph Yine Yok 

New York Knicks'in, dün gece New Orleans Hornets'a 100-88 yenildiği maçta All-Star forveti Zach Randolph sakatlığı nedeniyle oynamadı.

Atlanta Hawks'la oynanan maçtan sonra sağ bacağından sorun yaşayan Zach Randolph, Hornets'e karşı ağrılarının artması nedeniyle görev alamadı.

Zach'ın, yapılacak kontroller sonrası durumu netlik kazanacak.

-----------------------------------------------------------
NBATR/KE
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #567 : 04 Mart 2008, 20:53:41 »

Tamam bu da sakatlandı meydan eddie curry ve jamal a kaldı cavs ve detroit acımaz dicem belli de olmaz bizim dengesiz crawford 35-40 sayı atar maçı kazandırır belki peh neleri düşündürüyor takım bize...
« Son Düzenleme: 04 Mart 2008, 21:13:20 Gönderen: lordapo » Logged

berat yasin
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #568 : 05 Mart 2008, 18:20:47 »

saol.teşekkür ederim.evet dediğin gibi draft için konuşmak erken.ama asıl anlamsız olan normal sezonun bitmesine 20 maç kaldı(playoff a kalamayacağınız kesin) ve biz hala maç kazanmaya çalışıyoruz(gene de beceremiyoruz orası ayrı)hala wilson chandler maç başına 10 dakika bile oynamıyor.takımın oyun kuramadığı aşikarken mardy collins hala rotasyona giremiyor.ıssah thomas herhalde larry brown'a yapılanın aynısını(tazminat yaklaşık 20 milyon dolar)kendisine yaapılacağını bekliyor. inşaalah kalan tüm maçları kaybederiz.hem ıssah kovulur hem de drafta yüksek sıra için şansımız artar.
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #569 : 05 Mart 2008, 21:13:23 »

saol.teşekkür ederim.evet dediğin gibi draft için konuşmak erken.ama asıl anlamsız olan normal sezonun bitmesine 20 maç kaldı(playoff a kalamayacağınız kesin) ve biz hala maç kazanmaya çalışıyoruz(gene de beceremiyoruz orası ayrı)hala wilson chandler maç başına 10 dakika bile oynamıyor.takımın oyun kuramadığı aşikarken mardy collins hala rotasyona giremiyor.ıssah thomas herhalde larry brown'a yapılanın aynısını(tazminat yaklaşık 20 milyon dolar)kendisine yaapılacağını bekliyor. inşaalah kalan tüm maçları kaybederiz.hem ıssah kovulur hem de drafta yüksek sıra için şansımız artar.
  Ah be kardeşim Allah duysun sesini,birincisi dolan şerefsizi kovar istese ki biz nyk ile dolan - zeke arasında birşeyler döndünü düşünmeye başladık neyse dolan ın tipi müsait ayrı konu cheesy Larry brown olayı apayrı  mevzu o zaten en büyük hataydı gelmesi ve takımı batırıp ödül olarak 20 m $ ile postalanması dolan a feci koydu ama bu şerefsiz zeke cinsel taciz davasında kovulmadı sezon sonu takımı bu hale getirse gene kovulmaz
  Yabancı fan sitelerinde zeke ye yazılanları okusan delirirsin hatta böle giderse fanlar msg yi basıp zeke yi öldürcek adam rahat dolan gitti bunla kontrat imzaladı sene sonu kovcanı sanmıyorum seneyede ızdırap bizi bekliyor.
  W chandler konusuna gelirsek ona gelene kadar r blakman var onu hiç düşünmüyor hatta geçen sezon sonu alınan curry e yedek olması  muhtemel r morris ortada yok çocuk nbdl demi yoksa takımla antremana çıkıyor mu bilemicem ,marbury seneye son zaten gelecek sene yatmasını bekliyorum neyse haziran sonunda herşey belli olucak.

berat yasin
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #570 : 06 Mart 2008, 14:27:19 »

dostum,marbury bence seneye bizle olmayacak.draft günü büyük bir takas olabilir gibi geliyor bana.içinde marbury ve curry(yada randolph ikisinin birarada olamayacağı kesin anlaşıldı)olan bir takas yapabiliriz.hatta muhtemel yüksek sıradaki draft sıramızı bile takas yapabiliriz.benim tek dileğim bınların hepsini gerçekten knicksi düştüğü bu zordumdan kurtabilecek bi adamın yapması.bu adam kesinlikle zeke deil.hem zaten yeni bie gm alsak zeke bir saniye bile msg de kalamaz.umarım ilerleyen zamanlarda"ıssah bize 4 yaıdır verdiğin ızdıraptan dolayı çok teşekkür eder bundan sonraki hayatında sana başarısızlıklar diliyorum"cümlesini bu forumda sizle paylaşırım
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #571 : 06 Mart 2008, 21:33:00 »

Valla dolan kovucak ama ne zaman bende bilmiyorum,marbury in ipi çekildi bu belli olmaya başladı curry konusunagelirsek kimse yanaşmaz onu almaya eski değerinden uzak ve pota altı savunması berbat ötesi ki yanna sağlam bir uzun almak lazım zach gene pota altında yer kaplıyor ki keşke david in orta mesafe şutu düzgün olsa üstüne  blok tehtidi olsa mükemmel olurdu.
  Valla draft hakkını vermek intahar olur eğer üst sıralardan seçicek olcamızı düşünerek marbury yerine seçmemiz olası pg ı kimseye vercemizi sanmam hade seçemedik boşta olup bizim takımı adam gibi oynatcak bir pg elbet bulunur ki ederi değeri nedir bilemicem neyse 2010 gibi hamle düşünebilir knicks yada yeniden yapılanmaya  girebilir sezon sonu belli olucak herşey.

berat yasin
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #572 : 11 Mart 2008, 17:09:27 »

curry sezonu kapadı.hayırlı olsun yerine randolph pivot olarak çıkacak sahaya power forvet pozisyonunda ise david lee başlaıyacak galiba(düngeceki dallas maçında öle oldu)randolph bence büyük bir şams yakaladı şöyleki eğer sezon sonuna kadar çok iyi bi
r performans sergilerse seneye de takımda kalbilir.(bunu biliyo olcak ki herhalde dün 21 sayı 14 ribount yaptı gerçi sezon başından beri double double yapıyo ama savunma yapmadıkdan sonra hiç bir anlamı yok attığı sayıların)portlad a da bunu biliyo olcakki oden ı kapar kapmaz randolphu postaladılar bize.
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #573 : 11 Mart 2008, 22:16:02 »

Boşver dostum ne kadar dipteysek o kadar iyiyiz bu saatten sora bişey olmaz takımdan yeniden yapılancaz artık
 Allah yardımıcız olsun.

berat yasin
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #574 : 13 Mart 2008, 01:02:28 »

bu gece miami maçı var.neresinden bakarsak bakalım bence çok ilginç bir maç.şöyle ki:90'lı yılların özellikle sonunda bu iki takım doğunun eniyi takımlarından ikisiydi ve aralarında çok güzel bir rekabet vardı.ama şimdi bu iki takım doğunun en kötü takımları ve ikisinin playoff için hiç ümitleri yok.eskiden birbirleriyle karşılaştıklarında tek amaçları kazanmaktı fakat şimdi belkide iki takımda kaybetmek istiyor olabilir çünkü bu saatten sonra ikisine de alacakları galibiyetler yarar dan çok zara verecektir.
umarım biz kaybederiz(düştüğümüz hale bakın.ama biz utanmayalım bu hale getirenler utansın)
bu arada geçenlerde david stern yaptığı bir açıklamada knicks in 2009'da daha iyi bir takım olacağına inandığını söyledi.belki de onun bildiği bizim bilmediğimiz bir şeyler vardır laugh
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #575 : 13 Mart 2008, 20:01:44 »

Stren e kaldıysak yandık dostum neyse hayırlısı olsun bu arada yendik heat i ne işe yaradıysa...

berat yasin
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #576 : 14 Mart 2008, 02:15:52 »

evet ye yenmişiz valla şaşırdım.bu arada zeke "çok rahatım nyk hakkında endişe duymuyorum"gibi şeyler sölemiş.adam hala konuşuyor ya.olmaz bu kadar yüzsüzlük.
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #577 : 14 Mart 2008, 02:19:26 »

Zach Randolph Onuda koy sebete kim kaldı peki Sahne sırası Sende lee göster kendini gerçi gösterdi ama sen yinede sana süre vermeyen isiah a inat oyna heat maçı için tebrik ederim nyk yi Smiley

lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #578 : 14 Mart 2008, 20:13:06 »

Zach Randolph Onuda koy sebete kim kaldı peki Sahne sırası Sende lee göster kendini gerçi gösterdi ama sen yinede sana süre vermeyen isiah a inat oyna heat maçı için tebrik ederim nyk yi Smiley
Rica ediyorum nyk hakkında yorum yapma zaten cinlenmiş moddayız arada kazaya kurban gitme...

berat yasin
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #579 : 18 Mart 2008, 16:08:54 »

zeke sezon sonu kesin gidiyor.oysa ki ne umutlarla gelmişti.scot layden kovulduğu gün new york da bayram yaşanmıştı asıl bayram zeke gidince olcak.gelen gideni aratır diye işte buna denir.layden a sana kızmakla haksızmışız seni dünyanın enkötü gm si zannediyoduk.çünkü daha ıssah thomas ile karşılşmamıştık laugh
en büyük aday şuan donnie walsh(pacers ın ceo su)ama onu dışında adı geçen isimler de var:kiki wavderhage,jerry colengelo.bernaard king adı konuşulan isimler
kim olduğu mühim deil şu an bu takımın tek ihtiyacı zeje den kurtulmak.halil üner bie gelebilir:)
Sayfa: 1 ... 27 28 [29] 30 31
NBA Tr Forum  |  NBA Genel Tartışmalar  |  Doğu Konferansı  |  New York Knicks  |  Konu: Güncel Haberler « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer:  

Hosting Hizmetleri

Arşiv İzolasyon - ISO Standartları NBA NBA Haberleri | NBA Haber| Basketbol Haberleri | NBA Forumu NBA | Basketbol | Redtube 89 NBA | Basketbol Euroleague Beko Basketbol Ligi