|
lordapo
|
 |
« Yanıtla #600 : 14 Nisan 2008, 21:35:21 » |
|
Bence perşembe gibi açıklıcak ne olup olmuyacanı ama gm yada koç olmuyacağı kesin gibi ki bence takımda tutarsa new yok basını walsh ı rahat bırakmaz bunca sene zeke kan kusturdu onlara.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aiguodala
|
 |
« Yanıtla #601 : 16 Nisan 2008, 23:25:54 » |
|
lordapo bende sana katılıyorum,tümüyle beyaz bi sayfa açmanın zamanı geldi..
|
|
|
|
|
|
Where Amazing Happens..
|
|
|
|
lordapo
|
 |
« Yanıtla #602 : 17 Nisan 2008, 20:51:35 » |
|
lordapo bende sana katılıyorum,tümüyle beyaz bi sayfa açmanın zamanı geldi..
Bakalım gelecek sezon ne gibi süprizler bekliyor bizi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NYK
|
 |
« Yanıtla #603 : 19 Nisan 2008, 02:06:14 » |
|
Güzel haberler peşpeşe...
IT'in kovulmasından sonra bir güzel haber de Draft için geldi.Aynı dereceye sahip olduğumuz Clippers ile olan eşlik durumunu,yapılan kura sonrası lehimize çevirdik.Daha çok topumuz var !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lordapo
|
 |
« Yanıtla #604 : 19 Nisan 2008, 10:36:11 » |
|
Güzel haberler peşpeşe...
IT'in kovulmasından sonra bir güzel haber de Draft için geldi.Aynı dereceye sahip olduğumuz Clippers ile olan eşlik durumunu,yapılan kura sonrası lehimize çevirdik.Daha çok topumuz var !!!

|
|
|
|
|
|
|
|
|
berat yasin
NBA Draft'ında
|
 |
« Yanıtla #605 : 19 Nisan 2008, 13:39:06 » |
|
evet sonunda kabus sona erdi.ıssah thomas'ın saçmalıkları bitti artık.önümüze bakmalı ve geleceğimiz için doğru adımlar artmalıyız ve önümüzde fırsatlar yok deil.mesala çok iyi bir koç ve draftta gelecek vadeden çok iyi bir oyuncu seçerek işe başlayabiliriz.bakalım zaman ne göstercek amabu sefer ümitliyim yada olmak istiorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dağlar
|
 |
« Yanıtla #606 : 18 Eylül 2008, 23:22:27 » |
|
New York Knicks, Gallinari İçin İyimser
New York Knicks'in bu seneki draftta 6.sıradan seçtiği İtalyan oyuncu Danilo Gallinari bilindiği gibi 14 temmuzda yaz ligi mücadelesinde sakatlanmıştı. Gallinari'nin sakatlığı hakkında konuşan menajeri Arn Tellem ''Herkes onun için çok iyimser düşünüyor ve hazırlık kampı başladığında sahada olacağına inanıyor'' dedi.
NbaTr/Göktuğ Ertetik
|
|
|
|
|
|
 Linkleri Görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınNBA'de Kasım Ayının En İyi Fotoğrafı Oylaması
|
|
|
|
lordapo
|
 |
« Yanıtla #607 : 19 Eylül 2008, 20:29:11 » |
|
Gallo için hiç umudum yok desem yalan olmaz,mike in sisteminde iş yapar ama nereye kadar keza kilosu ve fiziği 4 numara oynamak için (nba standartları) yetersiz.Fundamental ve çok yönlü olması avantajına ama dediğim gibi 2-3 sene geçmeden new york sistemine adepte olması zor bu sene pişmesi lazım yoksa bargnani gibi olur sonu.(Mike onu 4 numara için düşünüyor)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Knicks_Lee_Wolkii
|
 |
« Yanıtla #608 : 24 Eylül 2008, 15:33:45 » |
|
merhaba arkadaslar bende bır NyK fanıyım... bugun yenı uye oldum... bnm bır ıstegım war.. bana ılgınc olablecek genel resımler dısında new york ve garden ın iç ve dış (msg) resımlerı lazım.. artık bugunden ıtıbaren knıcks fanları arasına benıde ekleyebılırsınız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Conrad IV
|
 |
« Yanıtla #609 : 24 Eylül 2008, 18:01:57 » |
|
Tarih: 10 Temmuz 2008 Linkleri Görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın"The team is reportedly trying to convince him to retire because of his recent medical woes." Tarih: 23 Eylül 2008 Linkleri Görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın"The Knicks are reportedly trying to convince Jerome James to retire for medical reasons." Tarih: 17 Aralık 2008 Linkleri Görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın"Jerome James said he'd been threatened by Donnie Walsh to death for convincing him to retire."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lordapo
|
 |
« Yanıtla #610 : 24 Eylül 2008, 21:57:03 » |
|
Walsh gene bir çakallık peşinde ama hayırlısıda o adam kendini kurtardı zeke sayesinde.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alexi Utkan
|
 |
« Yanıtla #611 : 24 Eylül 2008, 22:22:59 » |
|
New York Knıcks'ın kadrosunda düşünmediği eski all-star Stephon Marbury Miami Heat,San Antoıno Spurs,Boston Celtıcs ve Los Angeles Clippers takımlarının transfer listelerine girdi.New York'ın Marbury'ı serbest bırakması ile bu 4 takımın Marbury'ı kadrolarına katmaya çalışacakları özellikle Miami'nın bu konuda daha etken olduğu konuşuluyor.Marbury ise gittiğimi takımda mutlu ve şampiyon olmak istiyorum dedi.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 24 Eylül 2008, 22:31:34 Gönderen: wadeutkan »
|
|
|
|
|
|
lordapo
|
 |
« Yanıtla #612 : 24 Eylül 2008, 23:17:11 » |
|
Defolsun gitsin mal herif de takıma yarardan çok zarar getirdi şerefsiz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Conrad IV
|
 |
« Yanıtla #613 : 24 Eylül 2008, 23:31:49 » |
|
Yapacağı en yararlı şey Heat'e gitmesi olur Knicks taraftarları açısından, Marbury'nin Riley'nin elinde patlamasını görmekten büyük keyif alacaklardır eminim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Knicks_Lee_Wolkii
|
 |
« Yanıtla #614 : 25 Eylül 2008, 00:03:06 » |
|
halbukı starbury bu takıma gelmeyı o kdar cok istemıstıkı... ilk ıkı senesınde hem ıstatıstık hemde takımı bırazcıkta oynatma yonunden ıyıydı ama snra bır facıaya dönüstü...bos sutları bıle sokamaz oldu.. lordapo nun dedıgı gıbı defolsun gıtsın... ne işe yarıyacaksa gıdecegı yerde... bnce basketbolu bıraksın  hatta ımza toplayalım bu konuda 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lordapo
|
 |
« Yanıtla #615 : 25 Eylül 2008, 21:09:39 » |
|
Yapacağı en yararlı şey Heat'e gitmesi olur Knicks taraftarları açısından, Marbury'nin Riley'nin elinde patlamasını görmekten büyük keyif alacaklardır eminim  Kontrat sezonu adi şerefsizin sağı solu belli olmaz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Knicks_Lee_Wolkii
|
 |
« Yanıtla #616 : 26 Eylül 2008, 00:27:33 » |
|
abıcım bu kadar kolaymı yaa.. nasıl boyle parayı alıp yatıyorlar yaa.. sımdı bızde oynamadı bu adam. bunu alacak olan takım bu adama nasıl guvenıpte alıyor bu adamı. nasıl iştir bu yaa... ne basketbolcular war bu salonda bu takımda oynamak ıcın can atan... ama gel bıde bızım suankı rosters ımızdakı oyuncuların durumuna bakın...ben hersyımı verırdım orada olmak ıcın.  gerekırse oraya gıttıkten bır gun sonra ölecegimi bilsemde gitmek isterdim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|