Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
05 Aralık 2008, 06:34:11
201602 Mesaj 7371 Konu Gönderen: 25243 Üye
Son üye: Jaiminiselk
NBA Tr Forum  |  NBA Genel Tartışmalar  |  Doğu Konferansı  |  New York Knicks  |  Konu: Güncel Haberler « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 3 ... 31
Gönderen Konu: Güncel Haberler  (Okunma Sayısı 16346 defa)
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW
« : 18 Mart 2006, 14:19:28 »

New York hakkında güncel haberleri burada paylaşalım...

Linkleri Görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

Ynt: Güncel Haberler

AlonZoMourning
Yönetici
All-Star

Oh Whats up Buddy?

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : 11 Temmuz 2006, 21:08:02 »

Isiah'ın koç olmasını daha önceden de istemiştim. Bu benim için yeni değil. Koç olması hakkında ona rica etmeye alışkınım. 'Neden sen koç olmuyorsun? diye soruyordum. Çünkü biliyorum ki o nasıl koçluk yapılacağını biliyor.

Onu takımın başında göreceğim artık. Geçen yıl tüm sezon boyunca çatıştık. Isiah çatıştı, ben çatıştım, Brown çatıştı. Hiç kimsenin bu durumdan mutlu olduğunu düşünmüyorum. Dürüst olmak gerekirse artık geçen yılın bir önemi yok. Çünkü geçen yıl tarih oldu. Herkes yıl sonunda gerginlik içindeydi ve herkesin bir amaç altında birleştiğini düşünmüyorum.

Bu yıl ise farklı bir birliktelik içinde olacağız. Geçen seneki mücadeleci takım eğer hep birlikte aynı yüksek seviyede oyununun ortaya koysaydı istediklerimize ulaşabilirdik. İnsanlar bana neden hiç gülümsemiyorsun diye soruyorlar. Ben de asla mutlu olamadım yanıtını veriyorum. Kaybederseniz bu eğlenceli olmaz. Kaybettiğim zaman benim bağırırken topa sahip olduğum gülen halimi arka sayfalarında gösteriyorlar. Ama bu sezon bunlar yaşanmayacak."

İşte gayet yerinde ve takıma moral vericek açıklamalar.

ALINTIDIR:

Yeah..!

lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : 11 Temmuz 2006, 22:04:24 »

Isiah'ın koç olmasını daha önceden de istemiştim. Bu benim için yeni değil. Koç olması hakkında ona rica etmeye alışkınım. 'Neden sen koç olmuyorsun? diye soruyordum. Çünkü biliyorum ki o nasıl koçluk yapılacağını biliyor.

Onu takımın başında göreceğim artık. Geçen yıl tüm sezon boyunca çatıştık. Isiah çatıştı, ben çatıştım, Brown çatıştı. Hiç kimsenin bu durumdan mutlu olduğunu düşünmüyorum. Dürüst olmak gerekirse artık geçen yılın bir önemi yok. Çünkü geçen yıl tarih oldu. Herkes yıl sonunda gerginlik içindeydi ve herkesin bir amaç altında birleştiğini düşünmüyorum.

Bu yıl ise farklı bir birliktelik içinde olacağız. Geçen seneki mücadeleci takım eğer hep birlikte aynı yüksek seviyede oyununun ortaya koysaydı istediklerimize ulaşabilirdik. İnsanlar bana neden hiç gülümsemiyorsun diye soruyorlar. Ben de asla mutlu olamadım yanıtını veriyorum. Kaybederseniz bu eğlenceli olmaz. Kaybettiğim zaman benim bağırırken topa sahip olduğum gülen halimi arka sayfalarında gösteriyorlar. Ama bu sezon bunlar yaşanmayacak."

İşte gayet yerinde ve takıma moral vericek açıklamalar.

ALINTIDIR:
ne blim ya inşalah temennimiz ama starbury bu sağı solu belli olmaz

King-Deniz
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : 05 Ağustos 2006, 16:29:48 »

Knicks için kıpırdanma vakti!
Basketbolseverlerin çoğu Japonya'da yapılacak olan Dünya Şampiyonası'na kilitlense de NBA'de nelerin olup bittiği sürekli bir şekilde takip ediliyor. Çoğu takım kadrosunu drafttan gelen oyuncularla derinleştirse de 2006-07 sezonunda oynayacağı basketbol merakla beklenen takımlardan olan New York Knicks'in neler yapabileceğini beklemediyiz. Basketbolun kalbinin attığı şehrin o büyük takımı (!) acaba o eski günlerine dönebilecek mi?

lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : 05 Ağustos 2006, 21:27:49 »

döncek gözüm merak etme ,utandırcak burda dalga geçenkeri,unutmaki nba de piyasa değeri en yüksek takım nyk dır.

RonRon
All-Star

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 16 Ağustos 2006, 16:59:06 »

Lig kaynaklarından gelen bilgilere göre 76'ers Knicks'e Chris Webber'ı önermiş.Ancak I.Thomas'ın önerdiği Q-Rich+Mo Taylor teklifini beğenmemiş..
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : 17 Ağustos 2006, 23:04:42 »

Lig kaynaklarından gelen bilgilere göre 76'ers Knicks'e Chris Webber'ı önermiş.Ancak I.Thomas'ın önerdiği Q-Rich+Mo Taylor teklifini beğenmemiş..
Valla isiah az bile vermiş üstüne jerome james verse bu iş olurdu bence,chris webber eksikti zate adamda deli ötesi salary var nyk rehabilitasyon merkezi Allah ım nese francis marbury webber suyundan da koy.

lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : 25 Ağustos 2006, 21:33:21 »

dünya şampiyonasındaki gururumuz ime udoka 15,4 sayı  5,6 rebound 4 asist ortalaması ile süper maçlar çıkarttı ve takımını ikinci tura çıkardı

Dağlar
The Big Fella
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : 25 Ağustos 2006, 21:49:09 »

dünya şampiyonasındaki gururumuz ime udoka 15,4 sayı  5,6 rebound 4 asist ortalaması ile süper maçlar çıkarttı ve takımını ikinci tura çıkardı

umarım knicks'de de böyle oynar ve yararlı olur şuan takımını buralara getiren isim o

NBA'de Kasım Ayının En İyi Fotoğrafı Oylaması
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : 27 Ağustos 2006, 12:44:02 »

oyuncumuz ime udoka nın formasını giydiği nijerya dünya şampiyonasına veda etti sad,pek parlak bir performans göstermede tecrübesizline yenildi nijerya turnuva boyunca iyi bir grafik çizen ime udoka dan preseasonda aynı performansı görmek dileği ile.

Dağlar
The Big Fella
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : 09 Eylül 2006, 10:34:27 »

Ligin en yetenekli ancak bir o kadar da sorunlu yıldızı Steve Francis'in yaz aylarını çok iyi geçirdiği belirtildi. Efsane NBA oyuncularından John Lucas ile birlikte özel olarak çalışmalar yapan Francis'in, eski günlerindeki durumuna geldiği ifade edildi. NY Knicks'in yeni sezonda Francis ile birlikte çok daha güçleneceğini belirten Lucas, "Steve kesinlikle çok değişti. O farklı bir oyuncu. Ben onun artık daha olgun olduğunu düşünüyorum. İçindeki basketbol tutkusunu yeniden çıkarttı. Artık onun oyununun çok daha gelişeceğini söyleyebilirim" dedi. Lucas ayrıca, "Steve hem LeBron hem de Kobe kadar atletik özellikleri gelişmiş ve yetenekli bir oyuncudur. Şimdi o çok çalıştı ve bunun da karşılığını alacaktır" sözleriyle düşüncelerini dile getirdi

Steve Francis, yaz aylarında yapmış olduğu özel antremanlarla gündeme gelmeyi başardı. Geçmişte daha çok sorunlu kişiliği ve takım içerisinde yarattığı huzursuzluklarla dikkat çeken yıldız oyuncu, yeni sezonda herşeyin daha farklı olacağının sinyallerini verdi. Kariyerinde 8 sezonun geride kaldığını belirten Francis, "Houston'da oynadığım zamanlarda ben her maç 25 sayı atıyordum. Ancak o zaman da kazandığımız maç sayısı azdı. Eğer sen takımının maç kazanmasına yardımcı olamıyorsan bu 25 sayının çok da anlamı yok. Ben taraftarların bu yıl daha mutlu olacağını düşünüyorum. Ben artık kariyerimde daha fazla kazanmak için çalışacağım" açıklamasında bulundu. Francis ayrıca, takımda coach'luk görevine gelen Isiah Thomas'ın da çok başarılı olacağını sözlerine ekledi.  (alıntı)

AlonZoMourning
Yönetici
All-Star

Oh Whats up Buddy?

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : 09 Eylül 2006, 10:37:25 »

Vay be.Francis'te böyle açıklamalar yapıyorsa takımımız önemli işler yapıcak.Helal olsun sana İssiah!

Yeah..!

lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : 10 Eylül 2006, 17:04:24 »

alican olm bu sene new york sakın final oynamasın baksana adamlar acaip gaza gelmiş,ne blim ya francis gibi problem child dan böle sözler duymak süper marbury de nerdeyse aynı paralelde açıklamalar yaptı ne diyelim hayırlısı Allah tan.Sezon başında dedim bu sene ne olursa normaldir sonuçta herkez son kumarını oynuyacak.
« Son Düzenleme: 10 Eylül 2006, 17:09:26 Gönderen: lordapo » Logged

Starbury
Rookie
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : 10 Eylül 2006, 20:20:04 »

aman aman gözlerime inanamıyorum bunları francis mi söylemiş.ciddi ise baya gaza gelmiş çok iyi olcak bizim için
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #14 : 10 Eylül 2006, 21:42:19 »

starbury olumlu konuştu nyk için dünyanın sonu geldi galiba Cheesy  Sevgili medisoner kardeşim starbury bende inanamadım ama bu francis belli olmaz galiba isiah bunlara büyü yaptı

Dağlar
The Big Fella
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : 10 Eylül 2006, 21:52:14 »

bu olayların tek sorumlusu isiah takımı baştan canlandırmaya çalışıyo francis gibi bi disiplinsiz süperstarı bile gaza getirdi tebrik etmek lazım

lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : 11 Eylül 2006, 21:54:37 »

boşu boşuna demiyom abe i love this game for nyk!!!!

Highflyer_Wade™
I'm Nowitzness
MVP

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : 11 Eylül 2006, 21:56:59 »

NEW YORK KNİCKS çaylakları RENALDO BALKMAN ve MARDY COLLİNS dün ilk defa MADİSON SQUARE GARDEN,daydılar.Bir NBA maçı için degil sadece ufak bir antreman için ama iki çaylakta oldukça heyecanlıydılar.İki oyuncuda bu efsane salonda olmaktan ve olucak olmaktan oldukça mutlu olduklarını ifade ettiler.

Dağlar
The Big Fella
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : 11 Eylül 2006, 23:08:05 »

NEW YORK KNİCKS çaylakları RENALDO BALKMAN ve MARDY COLLİNS dün ilk defa MADİSON SQUARE GARDEN,daydılar.Bir NBA maçı için degil sadece ufak bir antreman için ama iki çaylakta oldukça heyecanlıydılar.İki oyuncuda bu efsane salonda olmaktan ve olucak olmaktan oldukça mutlu olduklarını ifade ettiler.

o salona gidipte mutsuz olan çok azdır zaten hatta hiç yoktur nba'in en büyüleyici salonu onların yerinde olmak isterdim ben olsam hayatımda hiç unutamayacağım 3şey arasına girerdi inş. görmek bizede nasip olur top toplayıcı bile çöpçü bile olsam o atmosfer mütiş bişeydir yani

lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : 12 Eylül 2006, 08:24:59 »

ben en arka sırada maç izlemeye razıyım lan br arkadaş gtimişti nyk indiana maçına atmosferi analttı ağlıcaktım la
balkman ve collins den pek umudum yok jefries de geldi zaten zor girerler rotasyona.

Sayfa: [1] 2 3 ... 31
NBA Tr Forum  |  NBA Genel Tartışmalar  |  Doğu Konferansı  |  New York Knicks  |  Konu: Güncel Haberler « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer:  

Hosting Hizmetleri

Arşiv İzolasyon - ISO Standartları NBA NBA Haberleri | NBA Haber| Basketbol Haberleri | NBA Forumu NBA | Basketbol | Redtube 89 NBA | Basketbol Euroleague Beko Basketbol Ligi