+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Doğu Konferansı » Atlanta HawksKonu:
 Güncel Haberler

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 ... 7 8 [9] 10   Yukarı git
Konu: Güncel Haberler  (Okunma Sayısı 6276 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #160 : 12 Mart 2008, 21:59:07 »
Conrad IV
Shamrock
Starter

Üyelik Bilgileri
Ynt: Güncel Haberler

Bana öyle kazma bi adam gibi gelmemişti preseasonda,fena bulmamıştım açıkçası,skorer yönü fena değil.Salim'in derdini çekemediklerinden belki böyle birşey yapmış olabilirler. Draft profili internette mevcut zaten ordan öğrenmek isteyen öğrensin.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

Hail to the forthcoming dynasty...
« Yanıtla #161 : 12 Mart 2008, 22:01:25 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

O değilde salim efendi speddy claxton gibi yok olup gitti ...

« Yanıtla #162 : 12 Mart 2008, 22:09:17 »
Conrad IV
Shamrock
Starter

Üyelik Bilgileri

Kolej liginde seyrettiğim ilk maçında çok beğenmiştim,hatta ikinci tura kalmasına da (2. tur 1. sıra) çok şaşırmıştım ancak senesinin en iyi şutörü diye lanse edilince ümidi kesmedim.Damon da bi yerden sonra çürüdü,bu da öyle (genetik olsa gerek Grin ) .Damon böyle tavır yapıyormuydu bilmiyorum ama Salim sophomore senesinden beri triplerdeydi,sonunda kendi etti kendi buldu.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

Hail to the forthcoming dynasty...
« Yanıtla #163 : 15 Mart 2008, 16:25:35 »
Nihat Emre
Go Sonics Go Durant and Green
All-Star

Aşkımmmmm!!!!!!!!!

Üyelik Bilgileri WWW
Woodson: Savunma Yapmak Zorundayız

Woodson: Savunma Yapmak Zorundayız

Atlanta Hawks takımının koçu Mike Woodson, hedeflerine ulaşabilmek için daha iyi savunma yapmaları gerektiğini ifade etti.

Koç Woodson yaptığı açıklamada, kendilerine başarı kapısını açacak şeylerin ribaund ve savunma olduğunu öne sürerken Play-Off'ta başarı için savunma katkısını daha arttırmalı ve ribaundlara daha konsantre olmalıyız dedi.

Bu sezon daha derli-toplu bir takım görünütüsü çizen Hawks, Doğu'da; Nets-Pacers-Bulls gibi takımlarla 8.sıra için yarışıyor.
-------------------------------
NbaTr/EK

« Yanıtla #164 : 15 Mart 2008, 16:35:41 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Vay be mr woodson sonunda çözmüş işi wink

« Yanıtla #165 : 15 Mart 2008, 22:22:10 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Sezon başı gayet iyi götürüyorlardı hatta bir ara doğuda beşinciliğe bile çıkmışlardı. Daha sonra diğer takımlar ağır bastı ve aynı grafiği gösteremediler. Playoff için daha iyi savunma yapmaları tabii ki şart. Woodson söylemiş ama uygulamaya geçmesi lazım.
« Yanıtla #166 : 20 Mart 2008, 21:37:28 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Sezon başı gayet iyi götürüyorlardı hatta bir ara doğuda beşinciliğe bile çıkmışlardı. Daha sonra diğer takımlar ağır bastı ve aynı grafiği gösteremediler. Playoff için daha iyi savunma yapmaları tabii ki şart. Woodson söylemiş ama uygulamaya geçmesi lazım.

''Hücum savunmada başlar'' basketbolun temeli değil mi bu arkadaşlar wink

« Yanıtla #167 : 27 Mart 2008, 08:29:22 »
--
Ziyaretçi

Mike Bibby Sakata Geldi

Mike Bibby Sakata Geldi 

Sacramento Kings'ten sezon ortasında Atlanta Hawks'a takas olan yıldız oyuncu Mike Bibby bu gece oynanan Chicago Bulls maçında sakatlanırken son çeyrek oyuna dönmedi.

Sol başparmağından sakatlanan Mike Bibby için bir açıklama yapan takım coachu Mike Woodson ''Başparmağını burktuğunu düşünüyorum. Umarım ciddi birşeyi yoktur ve Cuma günü hazır olur.'' dedi.

Bibby kontrollerden geçerken yapılan ilk testler sonrası ciddi bir bulguya rastlanmadı ve güne-gün olarak listelendi.

-----------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #168 : 27 Mart 2008, 13:45:20 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Sakatlandığı eli sargılı gibiydi diğer parmakları. önceden bi sakatlığı vardıda gene aynı parmağı sakatlandı falan diye düşündüm ama ciddi olmadığını söylüyorlar.. Pozizyondada fazla ciddi olmadığını gördüm.. En kısa zamanda sahaya dönmesini isterim çünkü Atlanta'ya çok iyi geldi Bibby.. Jj'yi rahatlattı..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #169 : 27 Mart 2008, 21:09:43 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Çok kritik yani Hawks son maçlarını oynarken ve PlayOff için Nets ile kapışırken olmayacak bir zamanda çıkıverdi.Ancak ciddi bir problemin olmaması Hawks için iyi haber. 11 maç kaldı ve bu süreci  en iyi şekilde geçirmek zorundalar.
« Yanıtla #170 : 27 Mart 2008, 23:16:51 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Valla bibby in gelişi hawks a tavan yaptırdı ki sakatlığı başlarına dert açar.Acie law her ne kadar
yetenekli bir pg olsada bibby kadar oyunu yönetcek ve sorumluluk alcak kapasiteye sahip değil
buna istinaden bibby in takıma çabuk ve sağlam dönmesi hawks ı iyice play off rotasına sokar.

« Yanıtla #171 : 10 Nisan 2008, 23:17:52 »
DaviD#Villa
Flameman
All-Star

ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta

Üyelik Bilgileri

joe johnson doğuda son 2 haftada da en iyi oyuncu seçilmiş gerçekten skor yönüyle komple bi oyuncu eskilere bi baktımda zamanında bu adam boris diaw karşılığında phoenix'ten alınmış gerçekten acayip bi karar
« Yanıtla #172 : 10 Nisan 2008, 23:30:49 »
the_apo_1
_ThE__ThUG_
Superstar

Üyelik Bilgileri

joe johnson doğuda son 2 haftada da en iyi oyuncu seçilmiş gerçekten skor yönüyle komple bi oyuncu eskilere bi baktımda zamanında bu adam boris diaw karşılığında phoenix'ten alınmış gerçekten acayip bi karar
Tamamen Amare etkisi ile alakalı bi karardı o wink Hiçte garip bi karar değil anlayacağın.
« Yanıtla #173 : 12 Nisan 2008, 21:59:55 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Valla joe johnson atlanta joe johnson oldu o yüzden pek pişmanlık duycanın sanmam iki
tarafında

« Yanıtla #174 : 08 Mayıs 2008, 00:21:12 »
--
Ziyaretçi

Marvin Williams'a Ceza Geldi

Marvin Williams'a Ceza Geldi

Atlanta Hawks'ın genç kadrosunun temel taşlarından Marvin Williams, Boston Celtics'le oynanan play-off ilk turu 7. maçında yaptığı sportmenlik dışı faul nedeniyle ceza aldı.

Rajon Rondo'ya 3. çeyreğin bitimine 9:09 saniye kala yaptığı faul nedeniyle Marvin Williams'a 1 maç ceza geldiği NBA adına Stu Jackson tarafından basına açıklandı.

Williams, Hawks'ın sezon açılışı maçında forma giyemeyecek.

---------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #175 : 08 Mayıs 2008, 20:34:20 »
DaviD#Villa
Flameman
All-Star

ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta

Üyelik Bilgileri

rondo zaten o seride günah keçisi gibi oldu gelen vurdu giden vurdu ayrıca 7 maçta toplam 10-12 blok yemiştir j.smith'ten horford'dan
« Yanıtla #176 : 08 Mayıs 2008, 21:21:16 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Birşey olmaz bir maç idare etsinler keza horford da takımda bakarsın gene uzun seçerler adeti bozmazlar .

« Yanıtla #177 : 08 Mayıs 2008, 21:56:45 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Marvin Williams 2. sıradan draft edilip büyük hayal kırıklığı yaratmıştı. Ancak hakkını verelim Celtics serisinde gayet yararlı bir grafik çizdi.
NBA yönetimi adil davranmış. 'Nasıl olsa sezonları bitti vermesek de olur' diye bir düşünceye kapılmamışlar. Apo abinin de dediği gibi 1 maçtan birşey olmaz. Hem de açılış maçı ise.
« Yanıtla #178 : 09 Mayıs 2008, 22:57:38 »
--
Ziyaretçi

Hawks'ta GM İçin Aday Lindsey

Hawks'ta GM İçin Aday Lindsey

Billy Knight'ın görevi bırakmasıyla birlikte Genel Menajer arayışlarına giren Atlanta Hawks'ta gündeme gelen isim Spurs'ün Genel Menajer Asistanı Dennis Lindsey.

Lindsey'nin, Hawks'ta 1 numaralı aday olduğu ancak Spurs'ün görüşmeler için izin vermesi gerekiyor.

--------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #179 : 11 Mayıs 2008, 20:52:21 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Spurs ekolünden gelmesi iyi en azından popovich den birşeyler kapmıştır hayırlısı olsun.

Sayfa: 1 ... 7 8 [9] 10   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Doğu Konferansı » Atlanta HawksKonu:
 Güncel Haberler

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv