« Yanıtla #120 : 18 Temmuz 2007, 21:59:00 » |
|
lordapo
|
Büyük ihtimal 07-08 beyler ama bilmiyorum ctesi taksime gitcem yazarım buraya gelişmeleri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #121 : 12 Ağustos 2007, 22:26:39 » |
|
Eralp
|
Atlanta Hawks'ın genç yıldızı forvet Josh Smith,bu yazı inanılmaz derecede sıkı çalışmalar ile geçiriyor.Özellikle artık çok büyük işler çıkarmak istediğini vurgulayan Smith,çok yoğun bir yaz dönemini sürdürdüğünü ifade etti. Yıldız ismin menajerlerinden biri olan Brian Dyke de, bu konuya fazlası ile önem vermesinin yanı sıra oyuncusuna özel off-season programları hazırlıyor ve yardımcı oluyor.Dyke'nin yardımları içerisinde en çok dikkat çekenler ise;oyuncusu için Hall of Famer Calvin Murphy ve Hakeem Olajuwon ile özel idmanlar ayarlaması oldu. Gerçekleşecek bu ciddi antremanlar doğrultusunda Smith'in geleceği fazlası ile parlak ve sağlam görünmekte. NBATR ---------------------------------------------- Öpüldün batu 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 12 Ağustos 2007, 22:32:53 Gönderen: Eralp »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #122 : 12 Ağustos 2007, 22:29:41 » |
|
Cpzai3
|
çok da değişik idmanlar gerekmiyor...binlerce şut atsın bi de o çemberlerin arasından pas atsın yeni bir superstarı izlemeye başlarız bence...
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #123 : 13 Ağustos 2007, 12:25:39 » |
|
Mustafa
|
Smith daha çok kendini orta mesafe şutlarına ve birazda serbest atışa yönlendirsin..Eğer orta mesafeyi daha çok geliştirirse Atlanta adına çok iyi olur ve rakiplerine de gözdağı verir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #124 : 13 Ağustos 2007, 13:54:29 » |
|
Dağlar
|
Atletikliğine denilecek bir söz yok.Muazzam atletik.Tek sorunu şutu.Şutunu bu yaz geliştirirse oyununu bir kat daha yükseltecek.Meraklandım şimdi acaba bu yıl nasıl oynayacak.Geleceği parlak herşey beklenebilir ondan.
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınNBA'de Kasım Ayının En İyi Fotoğrafı Oylaması
|
|
|
« Yanıtla #125 : 13 Ağustos 2007, 21:37:16 » |
|
lordapo
|
Nba top ten lerine gircene basketbolunu geliştirse joe johnson yerine takımın süperstar ı olmuştu çoktan ama daha çok genç en az melo ve lbj kadar yetenekli hatta çok yönlü zaten güçlü bir oyuncu umarım bu yazın çalışmaları basketboluna olumlu etki yaparda istatistik yerine takımı için oynamasını sağlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #126 : 14 Ağustos 2007, 17:08:12 » |
Batu
Serseri Fındık
Starter

Elveda Marion..
|
2007 Nba Draft'ını en iyi geçiren takımların başlarında gelen Atlanta Hawks'ta oyun kurucu mevkiinde fazlalık dikkat çekiyor.Drafttan'da Acie Low'un alınmasıyla takımda 5 tane oyun kurucu olan Hawks'ta; Speedy Claxton, Anthony Johnson, Tyronn Lou, Acie Low ve Salim Stoudemire bu mevkiideki isimler. Bu adamlardan en az birini takas etmeyi planlıyan Hawks'ın büyük ihtimalle Dallas Mavericks'ten aldıkları veteran guard Anthony Johnson'u takas edeceği haberler arasında yer aldı. Ancak hangisinin ilk 5 başlayacağı ise hala merak konusu... NbaTrHüso mal filansında seviyorum seni 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #127 : 14 Ağustos 2007, 19:02:04 » |
|
Dağlar
|
Çok guard var ama çoğu neredeyse hiç yarar sağlayamıyor.Bunların içinden sadece Acia Low'dan umutluyum oda çaylak sezonunda neler yapacağını belli eder.Anthony Johnson ve Speedy Claxton hiç varlık gösteremiyorlar.Salim Stoudamire genç daha ne yapacağı belli olmaz ama ondan fazla ümidim yok.Tyronn Lou için hiç bir yorum yapmayacağım
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınNBA'de Kasım Ayının En İyi Fotoğrafı Oylaması
|
|
|
« Yanıtla #128 : 14 Ağustos 2007, 21:05:29 » |
|
lordapo
|
Millet oynatcak guard bulamazken bunlar 5 tane guard ı kadrolarında tutuyorlar,ilk beş için önemli adaylar claxton ve law ama bence claxton tecrübesi ile önce tyron lue için yorum yap mıcam dangalak adam olsa lakers da kalırdı ,salim abe zaten bench mahkumu anca sakatlık olursa rotasyona kalır anthony johnson u kime yamıcaklar bakalım ama kimse almaz sanmam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #129 : 15 Ağustos 2007, 20:12:52 » |
|
erdi12
|
apo abinin dediği gibi lue için yorum yapmaya gerek yok ama 5 oyun kurucu da biraz fazla zaten kadrolarında oyun kurucu ve 4 numaradan başka fazla bir şey yok. Johnson ın yerine miller tarzı bir şutör bulabilirlerse joe nun yükünü oldukça hafifletir. Smith'in yedeğinin iyi bir şutör olması da takıma boyut kazandıracaktır.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınThat's what I'm talkin' about
|
|
|
« Yanıtla #130 : 16 Ağustos 2007, 23:27:26 » |
|
RaRe
|
valla herkesin pg aradığı şu sıralarda iyi bi takas yapabilirler mevcut elemanlarla...bakalım napıcaklar...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #131 : 17 Ağustos 2007, 00:26:15 » |
|
erdi12
|
yani çok farklı parçalar katıp oyunlarına farklı boyutlar kazandırabilirler bu kadar guard bolluğunda. İyi bir şutör olan James Jones yumuşak bileğiyle iyi bir hamle olabilir örneğin.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınThat's what I'm talkin' about
|
|
|
« Yanıtla #132 : 17 Ağustos 2007, 21:35:01 » |
|
lordapo
|
Bence şutör ihtiyacları da yok joe johson ve josh childress gayet iyi şutörler var bence kadroları gayet iyi ama veteran oyuncuları ve başlarında adam akıllı bir koç neden lenny wilkins dönmüyor anlamıyorum tamam new york zamanları batırdı ama bu gençlerle başarır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #133 : 22 Ağustos 2007, 04:48:03 » |
--
Ziyaretçi
|
Marvin&Shelden Williams İmzaladı
Atlanta Hawks organizasyonun'dan yapılan açıklamaya göre forwet Marvin Williams ve Pivot-forwet Shelden Williams'la 2008-09 sezonunu kapsayan kontrat opsiyonunu uyguladı ve bu iki oyuncuyu takımda tuttu.
Hawks Genel Menajeri Billy Knight, Marvin Williams ve Shelden Williams'la kontrat yaptıklarını basına açıklarken;
Takım politikası gereği kontrat detaylarını açıklamadı.
---------------------------------------------------------------------- NBATR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #134 : 22 Ağustos 2007, 22:09:48 » |
|
lordapo
|
Demek ki atlanta bu senede parlayıp sönücek ,anlamadığım ellerinde bir sürü uzun varken(drafttan gene uzun aldılar) shelden willams ı kadroda tutmaları zaza gibi adam varken nesine güveniyorlar s will in anlamadım gitti neyse umarım acie law bunları kurtarır bu sene yoksa gene joe smith in nba top ten hareketlerini izleriz bol bol
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 22 Ağustos 2007, 22:43:28 Gönderen: lordapo »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #135 : 22 Ağustos 2007, 22:26:03 » |
|
Eralp
|
Abi shelden zazadan farklı sonuçta.Shelden blok tehdidi olan daha ribaundçu bir oyuncu.ayrıca çok da genç.bence tutulmalarında fayda var.kullanmasalar bile bu ismi ileride mantıklı bir takas ile yollayabilir bu açıdan da önemli.
Marvin'e gelirsem benim çok beğendiiğim ve fazlasıyla izlediğim bir oyuncudur kendisi.Seçildiği sıra abartılı gibi görünse de çok büyük potansiyele sahip.Üç ve dört oynayabilmesinin yanı sıra çok iyi de bir şutördür.Pick&roll oyunlarını sever.blok tehdidi var onun da.ribaunçu.atletik.power smaçlarını beğendiğim bir isimdir yine.iyi olur kalması daima.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #136 : 23 Ağustos 2007, 09:14:06 » |
|
Mustafa
|
Hawks Alton Lister'ı Teknik Ekibe Kattı Atlanta Hawks Gm'i Billy Knight bugün Alton Lister'ı asistan koçluğa getirdiğini açıkladı.Knight Lister'ın çok iyi bir asistan koç olduğunu, bu sene genç Hawks takımında koç Mike Woodsan'a büyük bir yardım edeceğinide ekledi. Alton Lister; 1981 Nba Draft'ında Milwaukee Bucks tarafından seçilmiş, Seattle, Golden State, Boston ve Portland takımlarında forma giymişti. Son 7 yıldır Arizona'da Mesa Community College'de koçluk yapan Lister artık Atlanta Hawks'ta Mike Woodsan'a yardımcı olacak. Batu'ya sayglar efem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #137 : 23 Ağustos 2007, 14:05:32 » |
|
Dağlar
|
Alton Lister'ı daha önceden hiç duymamıştım.Genç Hawks'a ne kadar yarar sağlayabilir hiç bir fikrim yok.İnşallah hayırlı olur Hawks için.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #138 : 08 Kasım 2007, 19:13:36 » |
Dirk41_Yi Jianlian
NBA Oyuncusu
●●●αмєяι¢α αιяℓιηєѕ ¢єηтєя ●●●
|
josh smith artık iyi bir oyuncu joe yu daha aktiv oynatıyor ama ben saçma bişey söyliycemde yeni forma ve sağ dan da olabilir diye düşünüyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #139 : 08 Kasım 2007, 20:30:57 » |
|
the_apo_1
|
josh smith artık iyi bir oyuncu joe yu daha aktiv oynatıyor ama ben saçma bişey söyliycemde yeni forma ve sağ dan da olabilir diye düşünüyorum...
Kusura bakmada arkadaşım ben bu yorumdan hiç bişey anlamadım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|