« : 25 Mart 2006, 13:38:56 » |
|
Mustafa
|
Orlando hakkında güncel haberleri burada paylaşalım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 19 Mayıs 2006, 11:51:05 » |
|
C-Webb
|
draftta gard jj.redick i seçecekmişiz..bu sezonki istatistikleri harika takımının en skoreri..26.8 sayı 2.6 asist 2 ribaunt..şut yüzdeleri ise fg.%47 - ft.%86 - 3p.%42..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 19 Mayıs 2006, 12:32:14 » |
|
BiG NuGGeT
|
yok ya.. onun size kadar kalcağını tahmin etm,iyorum. nuhtemelen ilk 5 den veya 10 dan kesin seçilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 19 Mayıs 2006, 12:59:12 » |
|
C-Webb
|
yok ya.. onun size kadar kalcağını tahmin etm,iyorum. nuhtemelen ilk 5 den veya 10 dan kesin seçilir
valla arkadaşım çoğu yer takımların öncelikli haklarını yazıyor düşündükleri isimleri 11.sırada biz varız ve bize düşende bu oyuncu gösteriliyo umarım olur. bana kalsa brandon roy u isterdim ama o da 5.sırada toronto kapacakmış..garantiyi hiçbirşey için veremeyiz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 09 Haziran 2006, 14:36:11 » |
|
g-24
|
bnce orlandoya duserce jj reddıck ılac gıbı gelır olagan ustu bı sutor tek bnce dusecektırde akılıysa kacırmaz magıc reddıck gıbı bı sutoru bu cocuk acc gıbı bır konferansta 26 sayı ortalaması tutturuyosa nba de neler yapar hayal edemıorum cunku acc ncaa dekı nab sevıyesındekı tek konfreans
|
|
|
|
|
|
imza mımza yok ulen
|
|
|
« Yanıtla #5 : 28 Haziran 2006, 23:25:10 » |
|
KİNGJAMES
|
bence jj reddick alır goturur manyak yapar takımı gibisinden dusuncelere dalmayın sonucta tarihin en kotu draftlarından biri ayrıca jj reddick cok iyi bir oyuncu değil ama cok deli sut atıo.izledimde soyluyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 16 Temmuz 2006, 20:16:12 » |
TiM_DuNCaN21
NBA Oyuncusu
Hiç Bir Zaman Havalı Gözükmeye Çalışmadım... (T.D)
|
 Orlando Magic daha öncede takımın formasını giyen free agent oyuncu Keith Bogans ile tekrar anlaştı.Geçtiğimiz yıl 8.6 sayı 3.5 ribaund ortalamaları ile oynayan Bogans eski takımına dönmüş olmaktan mutlu olduğunu belirtti.
|
|
|
|
|
|
ONE TEAM ONE GOAL.GO T.D GO...
|
|
|
« Yanıtla #7 : 17 Temmuz 2006, 01:00:05 » |
VC Berker
Nbatr'nin Vince Carter'ı
Rookie

İmkansız diye birşey yoktur!
|
Orlando iyi mi, kötü mü free agent oyuncusu almış onu bilemiyicem çok kararsızım.Ya bi kere bıraktığın oyuncuyu almak bence çok saçma bişi.Yani bide gaurd olmasına karşın 8.6 sayı 3.5 ribaund ortalaması çok düşük bii gaurd için.O yüzden çok yanlış buluyorum Bogans'ın alınmasını.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 18 Temmuz 2006, 12:16:30 » |
|
RonRon
|
DeShawn Stevenson'un yerine alındı birbiriyle aynı seviyede iki adam..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 28 Temmuz 2006, 11:33:28 » |
|
Kaan Mert
|
Trevor Ariza, Orlando Magic'de Kaldı.. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Orlando Magic Genel Menajeri Otis Smith, Trevor Ariza ile yeni bir sözleşme imzaladıklarını açıkladı. Geçtiğimiz sezon ortasında NY Knicks ile gerçekleştirilen takas sonrası Florida ekibine gelen Ariza, sergilediği başarılı performansla göz doldurdu. Gerçekleşen imzanın ardından bir açıklamada bulunan Smith, "Biz Trevor ile yeni bir kontrat imzaladığımız için çok mutluyuz. O bizim takımımızın önemli bir parçasıdır. Atletik yetenekleri ve çalışkanlığıyla bizimle birlikte uzun yıllar beraber olacaktır" dedi. Ariza geçtiğimiz sezon Magic forması altında 4.7 sayı- 3.8 ribaund ortalamaları yakalamıştı. ( alıntı )
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 28 Temmuz 2006, 11:39:54 Gönderen: heatmans »
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #10 : 03 Ağustos 2006, 11:06:28 » |
|
Dağlar
|
Orlando Magic’de sakatlığı nedeniyle beklenileni veremeyen Grant Hill’in 3 Ekim 2006’da başlayacak hazırlık kampına sağlıklı olarak katılacağı belirtildi. Detroit Pistons’da 6 sezon boyunca gösterdiği performas ile göz kamaştıran Hill, Magic’de geçen sene sadece 21 maçta forma giyebildi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 03 Ağustos 2006, 18:37:12 » |
|
Kaan Mert
|
Eski Magic'li Nick Anderson’un basın danışmanlığına getirildiğini belirtti. 1989-1999 yılları arasında Orlando Magic’de forma giyen Anderson NBA kariyerinde 14.4 sayı, 5.1 ribaund, 2.6 asist, 1.3 top çalma ortalamaları ile mücadele etti.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #12 : 07 Ağustos 2006, 23:33:37 » |
|
Kaan Mert
|
Orlando Magic Vince Carter'ı bekliyor.... Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın($$Lookup_BS_WEB_Fisiltilar_TumHaberler_Acik_View)/8B5B8D981EB657ABC22571C300343F36?OpenDocument bana biraz yalan haber gibi geldi ama gerçekleşirse de şaşmam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 07 Ağustos 2006, 23:42:38 » |
|
RonRon
|
Orlando Magic Vince Carter'ı bekliyor.... Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın($$Lookup_BS_WEB_Fisiltilar_TumHaberler_Acik_View)/8B5B8D981EB657ABC22571C300343F36?OpenDocument bana biraz yalan haber gibi geldi ama gerçekleşirse de şaşmam Bence NJN Carter'ın hiçbişey karşılığında gitmesine izin vermez.Zeki! gm'leri illa Carter'ı yollamak istiyosa zaten uzun sıkıntısı çeken NJN sağlam uzun(lar)alabilr.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 07 Ağustos 2006, 23:51:18 » |
|
Dağlar
|
Orlando Magic Vince Carter'ı bekliyor.... Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın($$Lookup_BS_WEB_Fisiltilar_TumHaberler_Acik_View)/8B5B8D981EB657ABC22571C300343F36?OpenDocument bana biraz yalan haber gibi geldi ama gerçekleşirse de şaşmam Bence NJN Carter'ın hiçbişey karşılığında gitmesine izin vermez.Zeki! gm'leri illa Carter'ı yollamak istiyosa zaten uzun sıkıntısı çeken NJN sağlam uzun(lar)alabilr. carter giderse şaşmam bi carter fanı olmama rağmen en kızdığım tarafı bu istediği şeyler olmayınca hemen mızmızlanıyo adamın hayatını biliyorum ama böyle şeyler yapmaması lazım eğer gitceksede nets howard'ı kesinlikle alması gerek o zaman benim takım kesin finale çıkar(benim takım dediğim nets) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : 08 Ağustos 2006, 00:13:35 » |
|
RonRon
|
Orlando Magic Vince Carter'ı bekliyor.... Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın($$Lookup_BS_WEB_Fisiltilar_TumHaberler_Acik_View)/8B5B8D981EB657ABC22571C300343F36?OpenDocument bana biraz yalan haber gibi geldi ama gerçekleşirse de şaşmam Bence NJN Carter'ın hiçbişey karşılığında gitmesine izin vermez.Zeki! gm'leri illa Carter'ı yollamak istiyosa zaten uzun sıkıntısı çeken NJN sağlam uzun(lar)alabilr. carter giderse şaşmam bi carter fanı olmama rağmen en kızdığım tarafı bu istediği şeyler olmayınca hemen mızmızlanıyo adamın hayatını biliyorum ama böyle şeyler yapmaması lazım eğer gitceksede nets howard'ı kesinlikle alması gerek o zaman benim takım kesin finale çıkar(benim takım dediğim nets)  Magic ne olursa olsun Howard'ı vermez.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : 08 Ağustos 2006, 01:00:25 » |
|
One Piece
|
carter orlandoya gıtse kımı gonderıcekler howardı gondermezler cunku takımı onun etrafında toplucaklar darko mılıcıc hedo vede draft hakkı gıbı bır sey yaparlar ( hayalı ıhracat olayı  ) belkı oda ama bu haber %100 yalandır ya boyle bır takas ın olma ıhtımalı cok dusuk
|
|
|
|
|
|
 deniz,kum ve kız = THE O.C
|
|
|
« Yanıtla #17 : 08 Ağustos 2006, 06:18:55 » |
|
Dağlar
|
Orlando Magic Vince Carter'ı bekliyor.... Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın($$Lookup_BS_WEB_Fisiltilar_TumHaberler_Acik_View)/8B5B8D981EB657ABC22571C300343F36?OpenDocument bana biraz yalan haber gibi geldi ama gerçekleşirse de şaşmam Bence NJN Carter'ın hiçbişey karşılığında gitmesine izin vermez.Zeki! gm'leri illa Carter'ı yollamak istiyosa zaten uzun sıkıntısı çeken NJN sağlam uzun(lar)alabilr. carter giderse şaşmam bi carter fanı olmama rağmen en kızdığım tarafı bu istediği şeyler olmayınca hemen mızmızlanıyo adamın hayatını biliyorum ama böyle şeyler yapmaması lazım eğer gitceksede nets howard'ı kesinlikle alması gerek o zaman benim takım kesin finale çıkar(benim takım dediğim nets)  Magic ne olursa olsun Howard'ı vermez. ona bakarsan nets ne olursa olsun carter'ı vermez bence bu olay bi saçmalık zaten
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 08 Ağustos 2006, 08:07:43 » |
|
RonRon
|
carter orlandoya gıtse kımı gonderıcekler howardı gondermezler cunku takımı onun etrafında toplucaklar darko mılıcıc hedo vede draft hakkı gıbı bır sey yaparlar ( hayalı ıhracat olayı  ) belkı oda ama bu haber %100 yalandır ya boyle bır takas ın olma ıhtımalı cok dusuk Takas olmayacak zaten.Seneye Carter'ın sözleşmesi biteceği için ve Nets gm'in de söz. uzatmaya yanaşmadığı için bu dedikodular yapılıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 08 Ağustos 2006, 10:49:59 » |
|
NaturalBornKilleR
|
Carter yine yaptı yapacağını ama bu sefer istediğini elde edecek gibi.Çünkü çok büyük bir taraftar baskısı varmış.
Dipnot:Ayrıca Orlandodan gitmemesi garanti tek kişi Howard.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 08 Ağustos 2006, 10:55:36 Gönderen: NaturelBornKilleR »
|
|
|
|
|
|