+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Doğu Konferansı » Orlando MagicKonu:
 Güncel Haberler

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 16   Yukarı git
Konu: Güncel Haberler  (Okunma Sayısı 9632 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #20 : 08 Ağustos 2006, 11:13:04 »
RonRon
All-Star

Üyelik Bilgileri
Ynt: Güncel Haberler

Çoğunuz benim gibi düşünmüyosunuz belki ama ben NJN'in Carter'ı TAKASLA yollamasının iyi olacağını düşünüyorum.Örneğin Carter'ı değerine yakın bi uzunla takas etseler (Örn:J.O'Neal,Brand) (bu isimleri atıyorum yani karşı klüp yaparmı yapmaz mı? ona bakmadan) NJN için daha iyi olabilir.Kidd-Jeff-J.O'Neal Kidd-Jeff-VC den daha etkili olur diye düşünüyorum.
« Yanıtla #21 : 08 Ağustos 2006, 11:19:42 »
NaturalBornKilleR
Üstün İnsan
All-Star

Üyelik Bilgileri

Çoğunuz benim gibi düşünmüyosunuz belki ama ben NJN'in Carter'ı TAKASLA yollamasının iyi olacağını düşünüyorum.Örneğin Carter'ı değerine yakın bi uzunla takas etseler (Örn:J.O'Neal,Brand) (bu isimleri atıyorum yani karşı klüp yaparmı yapmaz mı? ona bakmadan) NJN için daha iyi olabilir.Kidd-Jeff-J.O'Neal Kidd-Jeff-VC den daha etkili olur diye düşünüyorum.
Yalnız olduğunu sanma.Bencede dediğin isimler yada onların tarzı ve kalitesinde oyuncular daha yararlı olabilir.Öyle bir takas olursa bence de makuldur.Hatta bu takası R-JEff+bi adam=dediğin tarzda uzun  olarakta yapılabilir.

Ama yapılacağı halinde zarar verebilecek takaslarda söz konusu.Mesela VC yi bozdurmak gibi.VC=orta kalite 3 adam....vb
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #22 : 08 Ağustos 2006, 11:35:45 »
RonRon
All-Star

Üyelik Bilgileri

Yalnız olduğunu sanma.Bencede dediğin isimler yada onların tarzı ve kalitesinde oyuncular daha yararlı olabilir.Öyle bir takas olursa bence de makuldur.Hatta bu takası R-JEff+bi adam=dediğin tarzda uzun  olarakta yapılabilir.

Ama yapılacağı halinde zarar verebilecek takaslarda söz konusu.Mesela VC yi bozdurmak gibi.VC=orta kalite 3 adam....vb
Evt Jefferson'da olabilir ama Jeff; Carter'dan daha genç olduğu için böyle bi takas olursa Carter'ın gideceğini düşünüyorum.Bozdurma konusunda sana katılıyorum zaten aynı hatayı Raptors Carter takasında yapmıştı,şimdi sonucu görüyoruz.
« Yanıtla #23 : 11 Ağustos 2006, 01:42:51 »
erincbx
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

arkadaşlar ben orlando yazarı yazım hakkında yorum yaparsanız çok sevineceğim.eğer eksik gördüğünüz bir şey varsa bana mail atın
« Yanıtla #24 : 12 Ağustos 2006, 23:03:28 »
erincbx
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

abi saol yorum için.ben bi sitede okudum.redick için sadece şut atıyor fiziği iyi değil gibi şeyler söylüyordu.ama asla bir ray allen olamaz.konferans finali için uçtugum konusunda haklısın ama bu takım çok genç.daha geleceği var.bu sene playofflara kalırlar. o konuda endişelenme tabi sakatlıklar ekstra olmassa.
diğer konuda ise ben daha 16 yaşındayım.o olaylar geliştiğinde daha 5 yaşındaydım.ama gene de hayalimde kalan ve okudugum şeyleri söyledim.
gerçekten duyarlı bir okur oldugun için teşekkür ediyorum.bir de yorum bölümüne de yorum yapmanı bekliyorum.
« Yanıtla #25 : 14 Ağustos 2006, 10:47:16 »
trepagnier
Ülkerspor Delisi
All-Star

Euroleague Profesörü

Üyelik Bilgileri

Bo Outlaw Orlando ile sözleşme yeniledi.
I Miss You Ülkerspor turn again to my life
« Yanıtla #26 : 14 Ağustos 2006, 22:09:40 »
erincbx
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

abiler francisi yazanlara tesüf ederim.francis takıma ne verdi ki.faydasından baya bi fazla zararı dokundu şerefsizin.
« Yanıtla #27 : 30 Ağustos 2006, 13:59:56 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

J.J Reddick’in davasının 24 Ekim’e ertelendiği belirtildi. 13 Haziran’da alkollü araç kullandığı için tutuklanan J.J Reddick 1000 $ kefalet karşılığında serbest bırakılmıştı. Duke’de başarılı performans sergileyen Reddick’in kanında 0.11 oranında alkol bulunmuş ve ehliyetine 30 gün boyunca alı koyulmuştu(alıntı)
« Yanıtla #28 : 05 Eylül 2006, 19:17:04 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Jameer Nelson, Ekim ayında başlayacak olan hazırlık kampı öncesi yaptığı açıklamada, takımın yeni lideri olmak istediğini ve antremanlarda bu yönde çalışacağını belirtti. Yetenekli oyunculardan kurulu bir takım olduklarını belirten Nelson, "Bizim bütün amacımız sezonu bitirdiğimiz şekilde başlamak. Ben okul yıllarımda daha iyi takım olabilmek için kimyanın doğru kurulması gerektiğini düşünürdüm. Şimdi biz bunu Magic'de yapmalıyız" dedi. Nelson ayrıca, "Ben bu takımın iyi yolda olduğuna inanıyorum" sözleriyle düşüncelerini dile getirdi.(alıntı)
« Yanıtla #29 : 12 Eylül 2006, 04:13:52 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Magic’in Coachu Geleceğe Umutla Bakıyor
ç   
  2003 yılında bu yana play-off’larda yer alamayan Orlando Magic’de coach Brian Hill umutlu konuştu. İlk kez Shaquille O’Neal ve Penny Hardaway’li kadrosu ile 1993-94 sezonunda play-off’lara ulaşan Orlando Magic, 1994-95 sezonunda 57 galibiyet ile NBA Finalleri’ne yükselmişti. Gelecek sezon Dwight Howard’ın NBA’nın en iyi dominant oyuncuları arasında yer alacağını belirten Hill’in Jameer Nelson, Carlos Arroyo ve Darko Milicic ile birlikte takım kimyasını yakalayacaklarını düşünüyor. Geçen sezon sonunda yakalanan performansın çok önemli olduğunu hatırlatan ,Hill yaptığı açıklamada “Gelecek sezon iyi işler başaracağımıza inanıyorum. Artık üzerilerindeki baskının üstesinden gelmeyi biliyorlar. Bunları onunla da konuştuk. Her oyuncu sorumluluk sahibi olacak ve başarılı sonuçlar alacağız” dedi.

Alıntı...

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #30 : 12 Eylül 2006, 16:53:12 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Orlando'nun 2006 draftı 11.sıradan seçtiği JJ.Redicck alkollü araç kullanmaktan göz altına alındı..1000 dolar kefaletle serbest bırakılan oyuncunun ehliyetine 2 ay el konuldu..

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #31 : 13 Eylül 2006, 17:38:15 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

Orlando'nun 2006 draftı 11.sıradan seçtiği JJ.Redicck alkollü araç kullanmaktan göz altına alındı..1000 dolar kefaletle serbest bırakılan oyuncunun ehliyetine 2 ay el konuldu..
İyi yırtmış.Alkollü araba kullanmak senin neyine ki Reddick.
« Yanıtla #32 : 19 Eylül 2006, 09:53:54 »
Kaan Mert
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Orlando Magic'de Sakatlar Sıkıntı Yaratıyor..

Ekim ayında yeni sezon için hazırlıklara başlayacak olan Orlando Magic'de Jameer Nelson, Travor Ariza ve Pat Garrity'nin sakatlık sorunlarının bulunduğu belirtildi. Ariza'nın bacağından ve Garrity'nin de kasığından yaşadığı sakatlık sorunları nedeniyle bir haftadır antreman yapmadıkları belirtilirken, Jameer Nelson'ın ise durumunun netleşmediği ifade edildi. Ekim ayında hazırlık çalışmalarına başlayacak olan Magic'de, bu üç oyuncunun kampın açılışına katılıp katılmayacakları ise belirsizliğini koruyor..  ( Alıntı )

« Yanıtla #33 : 22 Eylül 2006, 13:30:08 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!

Üyelik Bilgileri

sakatlık olmasın şu takımda ya...potansiyeli olan takımları bu sakatlıklat bozuo zaten...utahı da bozuo rocketsı da....inşallah ii başlarlar sezona...çünkü havası bozulabilir takımın...

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
« Yanıtla #34 : 22 Eylül 2006, 20:01:50 »
Kaan Mert
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Grant Hill: "Tahmin edilenden iyi durumdayım"

NBA'in en önemli yıldızlarından biri olmasına karşın yaşadığı sakatlık sorunları nedeniyle son yıllarda büyük bir düşüş yaşayan Grant Hill, bir yerel gazeteye önemli açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz yıl sadece 21 karşılaşmada görev yapabilen yıldız oyuncu, yaz boyunca yoğun bir tempoda antreman yaptığını belirtti. Yeniden parkelere dönebilmek için büyük bir savaş verdiğinin altını çizen Hill, "Tahmin edilenden daha da iyi bir seviyede döneceğim. Kendimi çok iyi hissediyorum. Eğer sağlıklı kalabilirsem muhteşem bir sezon geçireceğimi düşünüyorum" dedi. 2004/05 sezonunda 67 karşılaşmada oynayabilen yıldız oyuncu, geçtiğimiz yıl ise 21 karşılaşmada 15.1 sayı- 3.8 ribaund ortalamalarıyla mücadele etmişti.  Kaynak = Basketbolseverler...

« Yanıtla #35 : 23 Eylül 2006, 23:06:12 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

Hill'in hep sezon öncesi dedikleri hep kendini iyi hissederek sezona girer ama sonrası tam bir fiyasko.
« Yanıtla #36 : 25 Eylül 2006, 16:33:13 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Brian Hill, Darko Milicic'e Güveniyor..

Orlando Magic coach'u Brian Hill, bir yerel gazeteye genç uzun Darko Milicic hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz sezon ortasında Detroit Pistons ile gerçekleştirilen takas sonrasında kadroya dahil edilen Milicic, sergilediği başarılı performans ile göz doldurmuştu. Yeni sezonda Milicic'den daha çok şey beklediklerini belirten Hill, "Biz Darko'nun neler yapabileceğini çok iyi biliyoruz. Açıkçası ondan beklentilerimiz fazla. Geçtiğimiz yıl çok iyi bir performans sergiledi. Şimdi biz bu performansını 82 maça da yaymasını bekliyoruz" dedi. Hill ayrıca, Darko'nun nasıl bir oyuncu olduğunu çok iyi bildiğini de sözlerine ekledi. Orlando Magic forması altında oynadığı 30 karşılaşmada 20.9 dakika süre alan Milicic, 7.6 sayı- 4.1 ribaund ve 2.0 blok ortalamaları yakalamıştı.

Alıntı:Basketbolseverler

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #37 : 25 Eylül 2006, 16:37:25 »
Gencay
Manyak Efesli
All-Star

''Faul atar gibi üçlük atmak''-Tony Granger

Üyelik Bilgileri WWW

milicic in istatistikleri gayet iyidi...eğer  dwight howardla beraber süre alırlarsa orlando gayet güzel bi pota altına kavuşmuş olacak.
« Yanıtla #38 : 27 Eylül 2006, 11:40:45 »
Kaan Mert
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Magic, Hill’i, Shooting Guard Olarak Oynatacak

2006/07 sezonu için hazırlıklarını sürdüren Orlando Magic’de Grant Hill’in yeni sezonda shooting guard olarak görev yapacağı belirtildi. Florida ekibinde geçtiğimiz yıl yaşadığı sakatlık sorunları nedeniyle bir çok maçta takımı yalnız bırakan tecrübeli oyuncunun, takımdan ayrılan DeShawn Stevenson’ın yerine bu pozisyonda süre alacağı ifade edildi. Yaklaşık 10 haftadır fizyoterapist eşliğinde çalışmalar yapan tecrübeli oyuncunun şayet bir sakatlık yaşaması durumunda ise Keith Bogans, J.J. Redick ve Keyon Dooling’in kenarda beklediği gelen haberler arasında.  ( Kaynak = B.SEVERLER..)

« Yanıtla #39 : 27 Eylül 2006, 12:06:50 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!

Üyelik Bilgileri

o zaman hedo ile birlikte ilk 5te başlayacaklar gibi görünüyor...

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 16   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Doğu Konferansı » Orlando MagicKonu:
 Güncel Haberler

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv