« Yanıtla #80 : 28 Temmuz 2007, 15:51:33 » |
|
Mustafa
|
Blatche Wizards'ın Teklifini Kabul Etti Geçtiğimiz günlerde NbaTr ekibi olarak Blatche'nin Wizards'da kalacağını belirtmiştik ve Blatche Wizards'ın teklifini kabul ederek Wizards'da kaldı. 3 yıllık 11 milyon dolar alacak olan oyuncu; Geçen sene ligde 2.yılını geçirmiş ve 4.5 sayı ve 3.5 ribaunt ortalamaları ile oynamıştı.Çaylak sezonunda ise 3.7 sayı ve 3.4 ribaunt ortalamaları ile oynadı genç oyuncu. Genç oyuncuyu Dallas Mavericks'de istiyordu ancak onların salary'sinin rahat olmaması bu transferin gerçekleşmesini engellemişti. Made in Heso 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #81 : 28 Temmuz 2007, 16:31:32 » |
|
lordapo
|
Hayırlısı olsun wizards için şu navarro mevzunuda halletilermi onlardan rahatı yok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #82 : 05 Ağustos 2007, 10:40:31 » |
|
Mustafa
|
Blatche İçin Şok Üstüne Şok Washington Wizards'la uzun görüşmeler sonrası en sonunda bir sonuca varan Andray Blatche'e gelen cinsel suç şoku kontrat yenilemesine de engel oldu. NBA Kaynaklarının verdiği bilgi de hakkında tutklama kararı çıkan Andray Blatche'nin bu olay öncesi; Wizards'la 5 yıllık bir kontrat için anlaştığı ve 12.5 Milyon Dolar alacağı belirtilirken, şuan görüşmelerin tıkandığı ve olaylar sonrasında Andray Blatche'nin maddi olarak büyük kayıplara uğrayabileceği ifade edildi. Made in KE 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #83 : 05 Ağustos 2007, 10:43:58 » |
k_garnett
NBA Oyuncusu
We Walk Alone ( Boston Celtics )
|
off çok berbat bir durum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #84 : 05 Ağustos 2007, 12:37:36 » |
|
lordapo
|
Uçkuruna sahip çıksa bu işler başına gelmicekti,davdi stern bu tarz olaylarda çok acımasız ama kobe yada zeke gibi üst düzey biri olmaması yüzünden blatche zor durumda kaldı dedim gibi insanların hata ların bedelini acı şekilde öderler böle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #85 : 05 Ağustos 2007, 14:53:17 » |
k_garnett
NBA Oyuncusu
We Walk Alone ( Boston Celtics )
|
sana katılıyorum. süperstar olmadığı için çok ahh çekecek. süperstar ayrıcalığı çok ayrı bişey. kimse kıyamaz onlara 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #86 : 05 Ağustos 2007, 19:37:31 » |
|
lordapo
|
sana katılıyorum. süperstar olmadığı için çok ahh çekecek. süperstar ayrıcalığı çok ayrı bişey. kimse kıyamaz onlara  Bak dostum süperstar dediğin adamların her yönden dokunulmazlığı vardır,parayı çok alırlar her türlü organizasyonda ön plandadırlar ,hakemler onları kollamak zorundadır vs vs o yüzden blatche yerine nba in poster çocuklarından biri yapsa bu konuyu az bir ceza ile atlatırdı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #87 : 10 Ağustos 2007, 11:47:02 » |
|
Mustafa
|
Wizards-McGuire İmzalıyor Washington Wizards'ın 2007 Draft seçimi olan yeni çaylağı Dominic McGuire Pazartesi günü resmi imzayı atacak. Geçtiğimiz sezon NCAA'de Fresno State forması giyen 1985 doğumlu McGuire, small forwet pozisyonunda oynuyor. Pazartesi günü çaylak kontratını imzalayacak olan McGuire ; 427,163 Dolar alacak. Made in KE 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #88 : 10 Ağustos 2007, 21:03:32 » |
|
lordapo
|
Hayırlı olsun diyelim butler ı yedekler büyük ihtimal
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #89 : 11 Ağustos 2007, 03:08:14 » |
|
Can Çetin
|
D-Mac gerçekten seçildiği yere göre çok büyük bir steal.hemen herşeyi yapabilen bir oyuncu.butler ı yedekleyecek ancak eddie jordan ın ona daha fazla süre(ler) vermesi gerek ki,yaz ligindeki en iyi oyunyudu kendileri ve bunu gösterdği peformans ile fazlası ile hak ediyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #90 : 11 Ağustos 2007, 17:40:05 » |
|
lordapo
|
Bu sezon gerçekten iyi bir bench lazım wizards a yoksa geçen seneki gibi sakatlılar onları darmaduman eder helede doğu bu kadar güçlenmişken ama wizards ın bu basketbolu her zaman izlenir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #91 : 20 Ağustos 2007, 20:03:09 » |
|
Mustafa
|
SON DAKİKA;Stevenson'ın Evinde Silahlı Saldırı!! Son dakika haberi olarak ele geçen bu haberde,Washington Wizards gardı DeShawn Stevenson'ın evinde bir Nba oyuncusunun vurulduğu söylendi. Oyuncunun kimliği belirsizliğini korurken; bu ismin bacağından yaralandığı ifade edildi. Basına düştüğü anda şok etkisi yaratan bu haberde , adı belirsiz Nba oyuncusunun kim olduğunun kısa süre içerisinde belli olması bekleniyor. Made in Eralp 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #92 : 20 Ağustos 2007, 20:36:36 » |
|
lordapo
|
Vay be gene başladı aksiyon nba mekanlarında yakındır nba yönetimin olaya el koyması 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #93 : 20 Ağustos 2007, 22:39:55 » |
|
Early
|
Vurulan Nba oyuncusu değilmiş sonra açıklama yaptılar,valla yine de kötü olaylar.Orlando'daki evinde olmuş Stevenson'ın.Bu kez olmadıysa başka zaman bir Nba oyuncusunun başına gelebilir.Hırsızlık,silahlı saldırılar,karı-koca kavgaları.. Nba action - 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #94 : 20 Ağustos 2007, 23:45:52 » |
|
Mustafa
|
Açıklama Gecikmedi ; "Vurulan Nba Oyuncusu Değil" Az önce yaptığımız haberde elimize bir Nba oyuncusunun vurulduğuna dair bilgilerin geldiğini belirtmiştik.Ancak kısa sürede yapılan detaylı arama sonucu bu kişinin bir Nba oyuncusu değil de Stevenson'ın tanıdığı normal bir insan olduğunu açıklandı. Olayla ilgili araştırma yapan müfettişler; Stevenson'ın Orlando'daki evinde gerçekleşen bu olayın tehlike olduğunu fakat olayın içerisinde bir Nba oyuncusunun olmasının söz konusu olmadığını ifade etti. Bacağından yaralanan bu kişinin de hastaneye kaldırıldığı açıklandı. Made in Eralp 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #95 : 22 Eylül 2007, 18:30:57 » |
|
Early
|
Arenas; "Doğu Şampiyonu Olabiliriz"
Şu günlerde Nba oyuncuları ilginç açıklamalar yaparken , Washington Wizards'ın süperstarı Gilbert Arenas da,iddialı açıklamalar yaptı.
Bulunduğu söylemlerde Doğu'yu lider bitirebilecek bir takım olduklarını dile getirirken;kendisine Celtics'in yaptığı takviyelere dair bir soru geldiğinde ise şöyle dedi; "Bu takviyeler onları daha iyi hale getirdi.Ancak yine herşeyin sonunda hala basketbol oynamak zorundalar."
Açıklamalarını iddialı bir vaziyette sürdüren Arenas,Doğu şampiyonu olabileceklerini dile getirmesinin ardından konuşmalarını şöyle noktaladı;"Geçen yıl sağlıklı olduğumuzda , en iyi takım bizdik."
NBATR/ED
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 22 Eylül 2007, 18:52:15 Gönderen: Eralp »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #96 : 23 Eylül 2007, 00:38:55 » |
|
lordapo
|
Agentr zero fazla uçmuş valla ligde başarılı olup play off a kalsınlarda sora düşünsünler konferans şampiyonlunu kolay değil bu işler zaman, emek ve şans lazım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #97 : 23 Eylül 2007, 00:45:19 » |
|
Can Çetin
|
Uçmuyor bana göre işte...neyse ben bununla ilgili düşüncelerimi zaten söylemiştim,herkesde biliyor...Arenas'da aslanlar gibi söylemiş...Celtics'de oynamak isterim yerine,Doğu şampiyonu oluruz demiş işte fark burada...tekrar tekrar yinelemeye gerek duymadan "Yürü be olm..."demek istiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #98 : 23 Eylül 2007, 00:53:53 » |
|
lordapo
|
Uçmuyor bana göre işte...neyse ben bununla ilgili düşüncelerimi zaten söylemiştim,herkesde biliyor...Arenas'da aslanlar gibi söylemiş...Celtics'de oynamak isterim yerine,Doğu şampiyonu oluruz demiş işte fark burada...tekrar tekrar yinelemeye gerek duymadan "Yürü be olm..."demek istiyorum
Valla marbury sölese gülerdim ama bu sene baya iddaa lı bir kadromuz var birde ak-47 gelirse o zaman bende doğu şampiyonluğundan söz edebilirim ama dediğin gibi bu sene süpriz olması olası
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #99 : 23 Eylül 2007, 00:56:55 » |
|
Cpzai3
|
doğu o kadar karışık ki iguadala çıkıp şampiyonluk hedefliyoruz dese hadi canım demek için 2 kere düşünmek gerekir.Kim sağ kalacak kim alışacak kim sistem oturtacak hepsini sezon gösterecek..
@Can Çetin:iguadala da olmazsa bırakıyorum ben bu işleri.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 23 Eylül 2007, 02:11:06 Gönderen: Cpzai3 »
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
|