+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Doğu Konferansı » Washington Wizards (Moderatör: Ç@to_Wade)Konu:
 Güncel Haberler

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 ... 6 7 [8] 9   Yukarı git
Konu: Güncel Haberler  (Okunma Sayısı 5456 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #140 : 23 Kasım 2007, 17:36:57 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Arenas ; Kontrat Uzatmak İsterim

Arenas ; Kontrat Uzatmak İsterim

Washington Wizards'ın All Star Guardı Gilbert Arenas basına açıklamalarda bulundu.

Yaşadığı sakatlıktan dolayı 3 ay parkelerden uzak kalacak olan Arenas, kontratı ile ilgili açıklamalar yaptı.

Wizards'da kalmak istediğini söyleyen Arenas, kontrat uzatmak istediğini belirtirken;
Takımın play-off'lar için ve şampiyonluk için iddialı olması durumunda her zaman kontrat yenilemeye sıcak baktığını vurguladı.

Arenas, ''Eğer herşey iyi giderse ben tekrar kontrat yapacağım. Ve biz başarıyı inşa edeceğiz.'' dedi.

NBATR / KE
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #141 : 02 Aralık 2007, 22:25:16 »
--
Ziyaretçi

Earl Monroe'un Forması Emekli Edildi

Earl Monroe'un Forması Emekli Edildi

Washington Wizards'da dün gece oynanan Toronto Raptors maçının devre arasında Earl Monroe'un forması emekli edildi.

1967'de Baltimore Bullets tarafından draft edilen Earl Monroe, 1971'de New York Knicks'e gitmişti.

Washington Wizards'da 10 Numaralı forması emekli edilen Earl Monroe'nun ayrıca 1986 yılında;

New York Knicks tarafından forması emekli edilmişti.
----------------------------------------------------
NBATR/KE
« Yanıtla #142 : 05 Ocak 2008, 20:58:18 »
Th3STaT
MetalHead
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Güncel Haberler

Oleksiy Pecherov'dan dönüş hazırlıkları..

29 Ekim'de ayak bileğinden sakatlanan Washington Wizards'lı Oleksiy Pecherov'un dönüşe hazırlandığı belirtildi.
Bugün Verizon Center'da yapılan idmana Oleksiy Pecherov'un da katıldığı ifade edildi.
ThE STaT

Standing Tall and Talented
« Yanıtla #143 : 05 Ocak 2008, 22:37:11 »
Can Çetin
CAN Evimden
All-Star

Engelsiz Aslanlar...

Üyelik Bilgileri

Bilmeyenler için söyleyelim Pecherov'un yeni Nowitski olması bekleniyordu...Ben olmadı van Horn olmasına bile razıydım ama hep sakatlıklar belini büktü.Çok çok iyi bir şutu var youtube ve çeşitli sitelerde videoları mevcut.Temiz bir bileği var.Ribauntlarda çok aktif ama çabuk yorulan bir eleman...Umarım en kısa sürede hazır olup ve rotasyona dahil olur.
« Yanıtla #144 : 30 Ocak 2008, 17:07:03 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
Butler Raptors'a Karşı Yine Yok

Butler Raptors'a Karşı Yine Yok
Wizards'ın tecrübeli oyuncusu Butler dün gece Raptors'la oynanan maçta forma giymezken,Butler'ın bu geceki Raptors maçında da forma giymeyeceği söylendi.
Sol kalçasındaki problem nedeniyle back to back maçlarından ilkini kaçıran ve bu geceki maçı da kaçıracak olan Butler'ın sakatlığı uzatmalarda yenildikleri Bucks maçının uzatmalarında yere sert düşmesi nedeniyle olduğu söylenirken sakatlığının korkulacak cinsten olmadığı da dile getirildi.

Dün geceki Butler'ın yerine forma şansı bulan Blatche,maçı 19 sayı 8 ribauntluk iyi bir performansla kapattı.

Nba'de en iyi sezonunu geçiren Butler,21.9 sayı 7 ribaunt 4.3 asist ve 2.4 top çalma istatislikleri ile oynarken son 70 serbest atışının hepsini sayıya çevirerek başarılı bir grafik çizdi.Bu konuda Nba rekoru ise 80-81 sezonunda 78 serbest atışı peşpeşe sayıya çevirmeyi başaran Calvin Murphy'de.

Wizards son iki yılda Butler'ın oynamadığı maçlarda 5-16'lık bir derece ile oynuyor.

NbaTr//Hİ..
« Yanıtla #145 : 30 Ocak 2008, 17:22:36 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Blatche ikinci yarıda dağıtmıştı bizi resmen bu sefer daha iyi olmamız laızm . Sam amca birşeyler düşünmüştür herhalde Smiley
« Yanıtla #146 : 02 Şubat 2008, 14:34:43 »
--
Ziyaretçi

Arenas 20-30 Güne Hazır

Arenas 20-30 Güne Hazır

Washington Wizards'ın Süper Starı Gilbert Arenas'ın parkelere dönüş tarihi de netleşmeye başladı. Arenas dönüşü ile ilgili olarak basına bilgi verdi.

Geçtiğimiz sezon sakatlığı nedeniyle play-off'ları kaçıran Arenas'ın bu sene aynı şeyi yaşamak istemediği ve kendisini riske atmadığı belirtildi.

Arenas'ın 20-30 gün içersinde parkelere dönüş yapacağı ifade edildi.

---------------------------------------------------------
NBATR/KE
« Yanıtla #147 : 02 Şubat 2008, 14:37:03 »
Can Çetin
CAN Evimden
All-Star

Engelsiz Aslanlar...

Üyelik Bilgileri

Arenas sapasağlam olmadan dönmesin,yani %70 bile hazır olsa dönmemeli...Bir dahaki sakatlığı artık yüreğim kaldıramayacak ... grin (bu lafı çok kullanmaya başladım )
« Yanıtla #148 : 02 Şubat 2008, 18:21:34 »
dwyane_wade#3
Flash#3
All-Star

Michael Beasley Heat'e!

Üyelik Bilgileri

gelsin ya şu zamanda kaç kişi kaldı ki buzzer beaterlar atan, herif orta sahadan atardı da bana mısın demezdi, özledik valla.
« Yanıtla #149 : 03 Şubat 2008, 01:13:32 »
Can Çetin
CAN Evimden
All-Star

Engelsiz Aslanlar...

Üyelik Bilgileri

He ya bende özledim şimdi grin Takımda kötüye gitmeye başladı grin Gelsin %70'e razıyım (amma döneğim he Cheesy )

Ama sakatlanmayacakse gelsin yinede,hazırsa...
« Yanıtla #150 : 03 Şubat 2008, 04:48:57 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Arenas hazırda acaba performansı nasıl olacak? Sezonun başında tam başladı bakalım nasıl sağlammı derken tekrar sakatlandı .. eski haline dönmesi uzun zaman alacaktır ama onu izlemeyi özledim ..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #151 : 07 Mart 2008, 18:02:35 »
--
Ziyaretçi

Wizards'a Butler Müjdesi

Wizards'a Butler Müjdesi

Sakatlığından dolayı 16 maç kaçıran Washington Wizards'ın All Star oyuncusu Caron Butler'ın gelecek hafta takımla birlikte çalışmalara başlayacak.

Arenas'ın sakatlığı nedeniyle sıkıntı çeken ve Butler'ında sakatlığının uzamasıyla iyice sıkıntıya giren Wizards'da ise Butler'dan gelen haberler yüzleri güldürdü.

Butler gelecek hafta kendisini takım idmanlarında test edeceğini söyledi.

-------------------------------------
NBATR/KE
« Yanıtla #152 : 07 Mart 2008, 19:15:00 »
delyvaldes
Return The Dely
Moderatör
All-Star

Acid Boys

Üyelik Bilgileri

Formula test piltolarına benzemesinde sonu artık wizardsın bu adama ihtiyacı var hemde en önemli anlarda umarım bir an önce iyileşir ve takımdaki yerini alır.
-Bu Kupayı Görenler Parmak Kaldırsın-
« Yanıtla #153 : 13 Mart 2008, 18:22:50 »
Nihat Emre
Go Sonics Go Durant and Green
All-Star

Aşkımmmmm!!!!!!!!!

Üyelik Bilgileri WWW
Butler Perşembe Günü Dönüyor

Butler Perşembe Günü Dönüyor

Washinghton Wizards'ın All-Star oyuncusu Caron Butler'ın Perşembe günü sahalara dönmesi bekleniyor.

Son 16 maçı kaçıran ve son 21 maçında 19'unu kaçıran başarılı oyuncu, uzun bir süre sonra sahaya, LeBron James'li Cleveland Cavaliers karşısında çıkacak.

Butler, bu sezon 21.4 sayı-6.8 ribaund-4.5 asist ortalama ile oynuyor.
------------------------
NbaTr/EK

« Yanıtla #154 : 13 Mart 2008, 20:52:28 »
Can Çetin
CAN Evimden
All-Star

Engelsiz Aslanlar...

Üyelik Bilgileri

Hele şükür ya "oh be" dedik (reklam kokan hareketler grin ) Arenas da gelse tam olacak ama ah ah...Bu Butler gelir bir daha sakatlanır,Lebron üstünden smaç yapar,bunun ayağı burkulur bu sefer (bunu söyledim ki bir daha sakatlanmasın diye grin Can Kura'lız ya grin )
« Yanıtla #155 : 24 Mart 2008, 13:52:04 »
Nihat Emre
Go Sonics Go Durant and Green
All-Star

Aşkımmmmm!!!!!!!!!

Üyelik Bilgileri WWW
Arenas, Batı Turu'nda Oynayabilir

Arenas, Batı Turu'nda Oynayabilir

Washinghton Wizards'ın başarılı oyuncusu Gilbert Arenas'ın takımının Batı Turnesi'nde oynayacağı maçlarda oynama ihtimalinin olduğu bildirildi.

Son olarak Detroit Pistons maçında kadroya alınmayan ve mutsuz olduğu gözlenen yıldız oyuncunun, şartların el vermesi dahilinde Batı Turnesi maçlarında uzun süre sonra Wizards forması giyebileceği bildirildi.

Konu ile ilgili yaptığı açıklamada, tedbirli konuşan ve oynayıp oynamayacağını bilmediğini söyleyen Arenas'a karşılık takımın yıldızlarından Jamison;

''Gilbert, Batı Turnesi'ne bizimle gelecek, oynaması yakın bir zamanda.'' dedi.
----------------------------------------------
NbaTr/EK

« Yanıtla #156 : 24 Mart 2008, 14:05:04 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Evet Batı Turnesinde oynaması büyük bir ihtimal yani %80 filan oynıyabilecek Şu an da oynamaya hazır zaten en son yaptığı açıklamada takımımdaki yerimi almak istiyorum çok iyi hazırlandım diyen arenas bakalım batı turnesinde ne yapıcak.
« Yanıtla #157 : 24 Mart 2008, 23:07:34 »
Dağlar
The Big Fella
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Özledim Arenas'ı. Lige ayrı bir heyecan katıyordu. Bakalım Arenas o eski Arenas olarak mı geri dönüş yapacak. Merak diyorum. Haa birde playofflarda takımın dengesini bozacak mı o da merak konusu.

NBA'de Kasım Ayının En İyi Fotoğrafı Oylaması
« Yanıtla #158 : 08 Nisan 2008, 22:25:14 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Ve arenas döndü ama arenas ın oynadığı ilk maçta wizards malesef artık gazozuna maç yapan dediğim takım milwauke ye son saniye şutuyla mağlup oldu ama bu son saniyede yenilmemize rağmen ben çok mutlu oldum inşallah bu gece miami yi yeneriz

Gazozuna maç mı Smiley  Kardeş nba den anlamadığın nası belli şunu unutma her zaman zayıf
takım potansiel tehlikedir bilenirler sana sende sallamazsın böle absürd sonuçlar ortaya çıkar
,bobcats in hiç lakers,boston yada spurs u yendini görmedin mi normal sezonda huh

« Yanıtla #159 : 09 Nisan 2008, 11:36:33 »
Dağlar
The Big Fella
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Ve arenas döndü ama arenas ın oynadığı ilk maçta wizards malesef artık gazozuna maç yapan dediğim takım milwauke ye son saniye şutuyla mağlup oldu ama bu son saniyede yenilmemize rağmen ben çok mutlu oldum inşallah bu gece miami yi yeneriz

Gazozuna maç mı Smiley  Kardeş nba den anlamadığın nası belli şunu unutma her zaman zayıf
takım potansiel tehlikedir bilenirler sana sende sallamazsın böle absürd sonuçlar ortaya çıkar
,bobcats in hiç lakers,boston yada spurs u yendini görmedin mi normal sezonda huh

NBA'de hiç bir zaman gazozuna maç yoktur. Böyle üst seviye liglerde hiç olmaz. Hatta bizim ligimiz BBL'de bile kimin kimi yeneceği maç öncesinden belli değildir. Bu düzeydeki takımlar ne olursa olsun maçı bırakmaz. Bunu görüyoruz. En yakın örnek Boston-Milwaukee maçı. Dün gece 107-104 Celtics yendi ama kendini kastı.

NBA'de Kasım Ayının En İyi Fotoğrafı Oylaması
Sayfa: 1 ... 6 7 [8] 9   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Doğu Konferansı » Washington Wizards (Moderatör: Ç@to_Wade)Konu:
 Güncel Haberler

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv