+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Doğu Konferansı » Washington Wizards (Moderatör: Ç@to_Wade)Konu:
 Güncel Haberler

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 9   Yukarı git
Konu: Güncel Haberler  (Okunma Sayısı 5472 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #20 : 08 Ekim 2006, 19:17:44 »
NaturalBornKilleR
Üstün İnsan
All-Star

Üyelik Bilgileri
Ynt: Güncel Haberler

Hedefi yüksek tutmak iyi olur.ama bununda bi adabı var.Her gelen şampiyon oluruz derse işimiz var.Onun yerine Jamison'un "şampiyonluk için şu şu eksiğimiz var.Tamamlamadan olamayız" gibi gerçekçi bir cümle duymak hem daha mantıklı hem daha yararlı olur.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #21 : 10 Ekim 2006, 09:45:57 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Arenas’dan Raptors’a 29 Dakikada 29 Sayı
   NBA’da normal sezon öncesinde takımlar hazırlık maçlarını da oynamaya başladı. Dün gece Toronto Raptors’un Washington Wizards’ı 93-88 yendiği maçta Gilbert Arenas gösterdiği performans ile formda olduğunu gösterdi. Raptors’a karşı 29 dakika süre alan Arenas maçı da 29 sayı, 4 ribaund, 4 asist, 2 top çalma ile tamamladı. Yüksek şut yüzdesi ile dikkat çeken Arenas, iki sayılık atışlarda 6/9, üç sayılık atışlarda 2/3 isabet ile oynarken, serbest atış çizgisinde kullandığı 16 atışın 11’inde başarılı oldu. Arenas aynı zamanda maçın en skorer oyuncusu oldu. Wizards’da Jarvis Hayes 14 sayı, Antawn Jamison ise 11 sayı ile mücadele etti. Magic’den Wizards’a gelen DeShawn Stevenson ise mücadeleyi 8 sayı, 2 asist ile tamamladı. Geçtiğimiz sezon Doğu Konferansı ilk turunda Cleveland Cavaliers’a elenen Wizards’da Gilbert Arenas 29.3 sayı, 3.5 ribaund ve 6.1 asist ortalamaları ile mücadele etti.

>>>>>> Basketbolseverler..
« Yanıtla #22 : 10 Ekim 2006, 17:32:26 »
Phily
NBAtr'nin 76er'ı
All-Star

Philadelphia 76ers!!!!!

Üyelik Bilgileri

GİLBERT ARENAS=DOGU FİNALİNE ÇIKARIZ

WASHİNGTON WİZARDS takımının all-star point guardı GİLBERT ARENAS yeni sezon ile ilgili verdigi demeçte bu sezon daha iyi savunma yapıcagını,ayrıca KOBE BRYANT,LEBRON JAMES ve DWYANE WADE kadar skorer bir sezon geçirecegini söyledi.Takımı hakkındaki görüşlerinde ise bu sezon play-off larda çok daha iyisini yapıcaklarını ve dogu finaline çıkacak güçte olduklarını söyledi.Artık ilk tur ve ikinci turun kendileri için önemi olmadıgını,DARİUS SONGAİLA ve DE SHAWN STEVANSON,ın da katkılarıyla başarıyı yakalıyacaklarını söyledi.

alıntıdır
« Yanıtla #23 : 10 Ekim 2006, 20:06:31 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!

Üyelik Bilgileri

Arenas Savunmayı Önemsiyor.

Washington Wizards'ın süper yıldızı Gilbert Arenas kariyerinin her anında daha iyi bir savunmacı olmak istediğini belirtti.

1.93 boyundaki gard oyuncu yaptığı açıklamada "Daha iyi bir savunmacı olmayı umuyorum. Bu sorumluluğu almalıyım ki takımdan da destek gelsin. Bunu yapabilecek güçteyiz" dedi.

24 yaşındaki Arenas geçen sezon 29.3 sayı ortalaması yakalamıştı

bu adamın savunması sadece top çalma üzerine kurulu...elleri çabuk bi oyuncu eğer biraz daha konsantre olursa çok iyi bi savunmacı da olur...lafta kalmasın bari söyledikleri...

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
« Yanıtla #24 : 11 Ekim 2006, 10:48:05 »
nashsss
newspaperman
All-Star

İyi ki Dallaslıyım

Üyelik Bilgileri

inşallah lafta kalmaz çok severim ben arenası ve daha iyi oynaması bütün temennim hele hele clevelanddan geçen senenin intikamını alabilirse süper olur

Mahallecek Dallaslıyız özellikle Şükrü abi acayip fanatiktir(önde sağda)bu resmide geçen yıl finallerden önce çektirdik =)
« Yanıtla #25 : 13 Ekim 2006, 09:57:46 »
Kaan Mert
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Wizards'da Daniels'ın Durumu Belirsiz..
   Washington Wizards'ın geçtiğimiz akşam Chicago Bulls ile oynadığı karşılaşmada sol ayak bileğini burkan Antonio Daniels'ın, durumunun belirsiz olduğu açıklandı. Gün gün durumu değerlendirilecek olan Daniels'ın, takımının Cleveland Cavaliers ile oynayacağı karşılaşmada oynamasının şüpheli olduğu belirtildi. Geçtiğimiz yıl Wizards forması altında 80 karşılaşmada oynayan tecrübeli oyuncu, 9.6 sayı- 2.2 ribaund ve 3.6 asist ortalamaları yakalamıştı.  ( Alıntı )
« Yanıtla #26 : 14 Ekim 2006, 11:44:21 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

Wizards 2004 dratı 2. tur seçimi Peter John Ramos'u serbest bıraktı.
« Yanıtla #27 : 14 Ekim 2006, 12:38:29 »
Feedback
J5&the others
All-Star

Üyelik Bilgileri

Avrupa y gitsin ve başarılı olsun NBA özelliği yok denecek kadar az
« Yanıtla #28 : 15 Ekim 2006, 12:12:08 »
OğuzCan
Melankolik
Yönetici
MVP

www.nbatr.com/oguzcan

Üyelik Bilgileri WWW

Washington Wizards, 2004 draftında ikinci turdan seçtiği Porto Riko'lu uzun Peter John Ramos'u serbest bıraktı. 2004/05 sezonunda Wizards forması ile sadece 6 karşılaşmada oynadıktan sonra NBDL'in Roanoke Dazzle takımına gönderilen Ramos, sezonu da burada tamamlamıştı. 2004 Yılında Atina Olimpiyat Oyunları ve 2006 Japonya Dünya Basketbol Şampiyonası'nda Porto Riko Milli Takımı'nın kadrosunda yer alan Ramos'un, yine NBA'de bir takımın kadrosunda yer almak istediği belirtildi.

alıntıdır

www.nbatr.com/oguzcan
« Yanıtla #29 : 22 Ekim 2006, 21:33:14 »
AlonZoMourning
Yönetici
All-Star

Oh Whats up Buddy?

Üyelik Bilgileri WWW

Arkadaşlar Vizards o altın sarısı formayı giyerse ben koparım.Süper ya yandaki yıldız işaretleri falan gerçekten aşmış durumda.Arenas'a da bir başka yakışmış.
Yeah..!

« Yanıtla #30 : 24 Ekim 2006, 21:26:19 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

bu sebe feciler arenas butler ve jamison sanki 10 senedir yanyana oynamış takım görüntüsü çiziyor bu sene geçen sene yaparlar bişeyler işallah.

« Yanıtla #31 : 27 Ekim 2006, 21:52:23 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

Washington Wizards, asistan koç Mike O'Koren'i baş koç Eddie Jordan'ın baş ortağı yaptı.
« Yanıtla #32 : 31 Ekim 2006, 10:23:20 »
Kaan Mert
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Wizards'da Mike Hall, Serbest Kaldı..

Washington Wizards, çaylak forvet Mike Hall'ı serbest bırakarak kadrosunu 15 oyuncuya indirdi. Chicago doğumlu olan ve NCAA'lerde George Washington forması giyen Hall, draftta hiç bir takım tarafından seçilememesine karşın Wizards'ın kampında kendisine yer bulmuştu. 2.03 boyundaki genç forvet, Wizards forması altında 5 hazırlık maçında görev yaparken, 3.8 sayı- 3.4 ribaund ortalamaları yakalamıştı. Ancak Hall, bu performansıyla coach Eddie Jordan'ın gözüne girmeyi başaramayarak serbest bırakıltı. ( Alıntı )
« Yanıtla #33 : 01 Kasım 2006, 09:34:34 »
Kaan Mert
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Etan Thomas, Şansı İyi Değerlendirmek İstiyor

Washington Wizards’ın tecrübeli coach’u Eddie Jordan’ın, yeni sezonda pivot pozisyonunda Etan Thomas’a şans vermeyi düşündüğü belirtildi. Ribaund ve savunma konusunda Brendan Haywood’a göre daha iyi bir oyuncu olan Thomas’ın, buna karşın skor yönünden takıma katkısının çok sınırlı olacağı ifade edildi. Konuyla ilgili olarak bir yerel gazeteye konuşan Thomas, “Ben hazırım ve elimden geldiğince takımıma katkıda bulunabilirim. Coach’un neler istediğini biliyorum. O benim savunma yapmamı ve ribaund almamı istiyor. Ben şimdi bunlara konsantre olacağım. İyi bir şans yakaladım. Ve bunu değerlendirmek istiyorum” dedi. Geçtiğimiz yıl Wizards forması altında 71 karşılaşmanın sadece 9’unda ilk baş başlayan Thomas, 4.7 sayı- 3.9 ribaund ortalamaları yakalamıştı.

>>> Alıntı ..
« Yanıtla #34 : 02 Kasım 2006, 09:20:07 »
OğuzCan
Melankolik
Yönetici
MVP

www.nbatr.com/oguzcan

Üyelik Bilgileri WWW

Wizards’da Litvanyalı Songaila 3 Ay Yok
ç   
  Washington Wizards’ın Litvanyalı forveti Darius Songaila’nın, belindeki sakatlık problemi nedeniyle bıçak altına yatacağı açıklandı. Japonya’da düzenlenen Dünya Basketbol Şampiyonası sırasında Litvanya Milli Takımı kadrosunda bulunduğu dönemde başlayan bel problem, sezon öncesi hazırlık kampı döneminde daha da şiddetlenmişti. Bunun üzerine yapılan doktor kontrolleri sonrası operasyon geçirecek olan Songaila’nın, üç ay parkelerden uzak kalacağı belirtildi. Kariyerinin ilk iki sezonunu Sacramento Kings’de geçiren Songaila, geçtiğimiz yıl ise Chicago Bulls takımının kadrosunda yer almıştı.
alıntı

www.nbatr.com/oguzcan
« Yanıtla #35 : 05 Kasım 2006, 15:26:20 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

Wizards adına üzücü bir haber olsa gerek.İyi işler bekliyordum bu sene Songaila'dan.
« Yanıtla #36 : 07 Kasım 2006, 22:39:18 »
ginobili28
Alemin MVP'si
All-Star

koçum benimm!!!

Üyelik Bilgileri

Wizards'ın pivotları yumruklaştı!
Washington Wizards'da geçtiğimiz perşembe günü, takımın iki pivotu Brendan Haywood ve Etan Thomas arasında ciddi bir kavganın yaşandığı ortaya çıktı. Kavgaya, Haywood'un menajeri Andy Miller'ın 30 Ekim'de basına yansıyan sözlerinin neden olduğu ifade edildi.

30 Ekim tarihinde Miller, coach Eddie Jordan'ın ilk beşte pivot olarak Brendan Haywood yerine Etan Thomas'ı seçmesinin ardında kişisel sebeplerin olduğunu iddia etmişti. Bu sözleri kendisine yapılmış bir hakaret olarak gören Thomas'ın Haywood'un üstüne yürüyüp kavgayı başlatan taraf olduğu belirtildi.

Geçen sezon da, bir idman sonrasında kavga eden ve ceza alan iki oyuncu kavganın ardından mağlup oldukları Orlando Magic maçına çıktılar.
« Yanıtla #37 : 20 Kasım 2006, 10:24:42 »
OğuzCan
Melankolik
Yönetici
MVP

www.nbatr.com/oguzcan

Üyelik Bilgileri WWW

Wizards’da Hayes Hastaneye Kaldırıldı
ç   
  Washington Wizards’da forma giyen oyun kurucu Jarvis Hayes Cavaliers ile oynanan mücadelede sakatlanarak hastaneye kaldırıldı. Wizards’ın Cleveland Cavaliers ile evinde oynadığı maçta Shannon Brown ile kötü çarpışan Hayes, izleyenlere ve sahadaki oyunculara korku dolu anlar yaşattı.

Başı yere çarpan Hayes pozisyon sonrasında yerde hareketsiz şekilde kaldı. Maçın final periyodunda gerçekleşen olay sonrasında oyun da 10 dakika durakladı. Aynı zamanda Hayes’in çarpışmadan sonra hareketsiz olması da bütün oyuncuları endişelendirdi. Wizards’lı oyuncu Antonio Daniels maç sonrasında yaptığı açıklamada “Onun için dua ediyoruz. Umarım Pazartesi günü yapılacak idmanda beraber oluruz” dedi. Wizards yetkilileri de Hayes’in konuşabildiğini ve el ve ayaklarını hareket ettirebildiğini açıkladılar.

Olay anını anlatan Shannon Brown ise yaptığı açıklamada “Mola aldığımızda herkes bana neler olduğunu sordu. Aynı zamanda Hayes yerde hareketsiz biçimde yatıyordu. Ben de dondum kaldım. Gerçekten onu taşınırken görmek beni korkuttu ve çok kötü oldum. Umarım iyidir ve en kısa zamanda aramıza döner” dedi.
alıntı.

www.nbatr.com/oguzcan
« Yanıtla #38 : 26 Kasım 2006, 09:42:23 »
OğuzCan
Melankolik
Yönetici
MVP

www.nbatr.com/oguzcan

Üyelik Bilgileri WWW

Wizards’ın Trio’sunun 75 Sayısı Yetmedi
ç   
  Dün gece Detroit Pistons’a evinde 111-115’lik skorla yenilen Washington Wizards’da Gilbert Arenas, Caron Butler ve Antawn Jamison üçlüsünün 75 sayı, 22 ribaund, 14 asistlik performansı yeterli olmadı. Bir önceki maçta hayal kırıklığı yaratan Gilbert Arenas 28 sayı, 6 ribaund, 10 asist ile mücadele ederken, Caron Butler 25 sayı, 8 ribaund, 2 asist, Antawn Jamison ise 22 sayı, 8 ribaund, 2 asistlik performans sergiledi. Arenas, Butler ve Jamison dışındaki oyuncular ise 36 sayı üretebildi. Pistons cephesinde Chauncey Billups 29 sayı ile oynarken, 9’unu final periyodunda serbest atış çizgisinde buldu. Tayshaun Prince 21 sayı, 5 ribaund, Richard Hamilton ise 18 sayı, 6 ribaund, Rasheed Wallace ise 13 sayı, 5 ribaundluk performans sergiledi. Pistons bu maç ile birlikte galibiyet serisini 6 maça çıkardı.
alıntı

www.nbatr.com/oguzcan
« Yanıtla #39 : 29 Kasım 2006, 09:56:11 »
OğuzCan
Melankolik
Yönetici
MVP

www.nbatr.com/oguzcan

Üyelik Bilgileri WWW

Songalia’nın Rehabilitasyonu Devam Edecek
ç   
  Washington Wizards’da forma giyen Darius Songalia, belindeki ağrılar nedeniyle operasyon geçirmişti. Litvanyalı oyuncunun rehabilitasyon sürecinin devam ettiği ve henüz çalışmalara başlayamadığı belirtildi. Songalia yaptığı açıklamada “ Kendimi iki hafta öncekinden daha iyi hissediyorum. Ağrılar geçtiği için yapamadıklarımı şu anda başarabiliyorum. Şu anda herhangi bir acı hissetmiyorum. Sadece belimi kuvvetlendirmem gerekiyor” dedi. Darius Songalia Dünya Şampiyonası’nda Litvanya’nın kadrosunda yer almış ve sakatlanmıştı.
alıntı

www.nbatr.com/oguzcan
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 9   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Doğu Konferansı » Washington Wizards (Moderatör: Ç@to_Wade)Konu:
 Güncel Haberler

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv