+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Doğu Konferansı » Washington Wizards (Moderatör: Ç@to_Wade)Konu:
 Güncel Haberler

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 ... 7 8 [9]   Yukarı git
Konu: Güncel Haberler  (Okunma Sayısı 5441 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #160 : 21 Eylül 2008, 18:04:01 »
Alexi Utkan
Magic Alexi
Editör
Starter

yenı olan her şey daha güzeldır

Üyelik Bilgileri
Dixon Wizards'la Anlaşabilir

Geçtiğimiz sene takasla Detroıt'e giden ancak bu yaz sözleşmesi bitmesiyle serbest kalan   Juan Dixon Washıngton Wizard'la görüşüyor.Wizards'ın bu oyuncuya veteran sözleşme vermesi beklenıyor.Ayrıca  Dixon'la Memhpis takımında ilgilendiği ve Dixon'un ikisinden biriyle anlaşması beklenıyor.
« Yanıtla #161 : 21 Eylül 2008, 20:14:53 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Dixon Wizards'la Anlaşabilir

Wizards tarafından seçildi ama oynadığı 3 sezonda pek parlak maçlar çıkarmadı,portland da kariyerinin en iyi sezonuna imza attı ama diğer sezon bekleneni veremedi.Toronto da düzelir gibi oldu ama yaşadığı sakatlık  yüzünden performansı gene düştü.Bu sene fazla oynama süresi bulamadı ama en azından wizards organizasyonu nu gayet iyi tanıyor.Memphis için tecrübeli oyuncu kontenjanını doldurur ama o j mayo ve kyle lowry e birşey katar mı o muamma.

« Yanıtla #162 : 21 Eylül 2008, 21:49:31 »
Dağlar
The Big Fella
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Güncel Haberler

Wizards'da iken pek göze çarpmayan bir oyuncuydu, Portland'da en iyi dönemlerini geçirmişti ancak daha sonraki üç sene sakatlıklarla boğuştu. Özellikle son sezon Pistons aldığına pişman oldu. Sadece 17 maçta forma giyebildi.

Wizards'a geri dönüş yaparsa pek süre alacağını düşünmüyorum. Onun pozisyonunda DeShawn Stevenson, Nick Young ve Antonio Daniels var. Bu üçünden süre kapabileceğini sanmıyorum. Zaten 31 yaşına gelmiş. Memphis gibi mütevazi bir takıma gitse oynama şansı artar diye düşünüyorum.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
NBA'de Kasım Ayının En İyi Fotoğrafı Oylaması
« Yanıtla #163 : 22 Eylül 2008, 19:12:06 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri
Ynt: Güncel Haberler

Kapasitesi belli ama ne vereceği belli olmayan bir adam.Risk.Başka birşey değil.
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
Sayfa: 1 ... 7 8 [9]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Doğu Konferansı » Washington Wizards (Moderatör: Ç@to_Wade)Konu:
 Güncel Haberler

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv