+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Doğu Konferansı » Charlotte Bobcats (Moderatör: Ç@to_Wade)Konu:
 Güncel Haberler

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10   Yukarı git
Konu: Güncel Haberler  (Okunma Sayısı 6027 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #120 : 15 Eylül 2007, 22:59:45 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri
Ynt: Güncel Haberler

Ama Juwan bir zamanlar all-star mertebesine ulaşmış bir oyuncu.Marc'ın yakınından geçmişliği yok.Ki ben hiç de Marca kötü oyuncu demedim.Köşe yazılarım dahil heryere bakabilirsin.Ama kadromuz dolduktan sonra gitmesine de üzülmem.
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #121 : 17 Eylül 2007, 22:06:55 »
--
Ziyaretçi

Bobcats-Okafor-Kontrat-Sakatlık

Charlotte Bobcats'de Emeka Okafor'un kontrat durumu şuan için belirsizliğini koruyor. Bobcats'in 1982 doğumlu Pivot-Forwet Okafor'la kontrat uzatmak istediği ancak maddi konularda ve sakatlık riskinden dolayı çekimser olduğu ifade edildi.

Kontrat uzatmak için iki tarafın görüştüğü ancak para konusunda henüz bir sonuca ulaşamadıkları belirtilirken, Bobcats'i korkutan olayın ise Okafor'un 3 sezon da sakatlığından dolayı toplam 80 maç kaçırmış olması.

Emeka Okafor, geçtiğimiz sezon 67 maçta görev alırken;
14.4 sayı, 11.3 ribaunt, 1.2 asist ve 2.6 blok yaptı.
---------------------------------------------------------------------
NBATR/KE
« Yanıtla #122 : 18 Eylül 2007, 13:52:46 »
OğuzCan
Melankolik
Yönetici
MVP

www.nbatr.com/oguzcan

Üyelik Bilgileri WWW

Sağlam bir Okafor Bobcats'e ''başarı'' için lazım olan şeydir. Okafor'un yaptığı bloklar çok hoşuma gidiyor. Geçen sene 9 ve 8 blokluk maçlarıda olmuştu hatırlarsınız. Umarım yine bir sakatlık olmaz. Ve bence Okafor birçok takımda oynayabilecek bir dört numara. Parada anlaşırlarsa Bobcats için iyi olur.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
www.nbatr.com/oguzcan
« Yanıtla #123 : 18 Eylül 2007, 21:10:55 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Emeka gibi uzun sağlam olduğu sürece her takımda rahat forma giyer ,hücum savunma yönünden üstün
bir oyuncu ama sakatlık riskide var ama 67 maç oynaması kronik sakatlığı oldunu göstermez ama walter
samuel,g-wall gibi uzunlarına güveniyorsa bobcats bilemem

« Yanıtla #124 : 19 Eylül 2007, 20:20:14 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

Apo abi için not
Walter Samuel İnterli savunma oyuncusudur.Kendisini bu akşam izleyeceğiz
Bobcatsli uzun Walter Hermanndır.Abi yaşlanıyomusun nedir Cheesy
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #125 : 19 Eylül 2007, 20:27:29 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Apo abi için not
Walter Samuel İnterli savunma oyuncusudur.Kendisini bu akşam izleyeceğiz
Bobcatsli uzun Walter Hermanndır.Abi yaşlanıyomusun nedir Cheesy
  Valla sabah gazeteyi okuduğumda aklıma geldi (ikiside arjantinli) seninde bir sürü derdin olursa (ay sonuna
kadar maaşını denk getirmek) sende hata yaparsın neyse saol düzelticektim ama dedim gibi şimdi denk
geldi özür dilerim

« Yanıtla #126 : 24 Eylül 2007, 07:51:35 »
--
Ziyaretçi

Harrington, Bobcats'de Kalabilir

Charlotte Bobcats'de Othella Harrington'ın kadroda tutulabileceği belirtildi. 33 yaşındaki Pivot-Forwet Othella Harrington'ın sol dizinden geçirdiği sakatlık dolasıyla durumunun henüz netleşmemesi Bobcats'i engelleyen tek etken.

Bobcats'in yeni coachu Sam Vincent, yaptığı açıklamada Harrington'ı kadro da düşündüğünü ifade ederken, ancak sakatlığının netleşmesini beklediklerini söyledi.

Sam Vincent, Harrington için;

''O gerçekten çabalıyor. Sakatlığından kurtulmak için uğraşıyor. Biz bekliyoruz. Bizim onu görmemiz için bir şansımız daha var, o belki dönebilir ve hepimizi şaşırtabilir.'' dedi.
--------------------------------------------------------------------------
NBATR/KE
« Yanıtla #127 : 24 Eylül 2007, 18:13:32 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

abi ben kadrodan çıkarttılar diye okudum ama herhalde yanlış okumuşumdur..

« Yanıtla #128 : 24 Eylül 2007, 18:46:38 »
--
Ziyaretçi

Zaten kadro da yok şuan öyle hesap ediliyor ancak uzun rotasyonuna bir takviye daha yapılmaz ise tekrar bu oyuncuya yöneleceklerini söylüyor yerel medya..Kısaca sakatlığını tam olarak atlatırsa kadro da tutulur..Benim bildiğim kadarıyla kampta deneyecekler..
« Yanıtla #129 : 24 Eylül 2007, 20:04:47 »
Dağlar
The Big Fella
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Charlotte'da Emeka Okafor, Sean May, Ryan Hollins gibi genç isimler var.Bunun yanı sıra Primoz Brezec'de var.Herşeye rağmen bir uzun daha gerekli.Tecrübeli oyuncu Harrington bu konuma iyi uyabilecek türden ama öncelikle sakatlıktan tamamen çıkması şart.

NBA'de Kasım Ayının En İyi Fotoğrafı Oylaması
« Yanıtla #130 : 03 Ekim 2007, 05:57:24 »
--
Ziyaretçi

Ynt: Okafor Servete Konacak

Okafor Servete Konacak

Charlotte Bobcats'in Yıldız oyuncusu Emeka Okafor, takımın medya günün de yaptığı açıklamada kontrat uzatacağını açıkladı.

Geçtiğimiz hafta Bobcats, Okafor'la kontrat görüşmelerine başlamışdı. Okafor yaptığı açıklama ile görüşmelerin devam ettiğini ve en kısa zamanda kontrat uzatacağını belirtti.

NBA Kaynaklarının verdiği bilgiye göre;

Okafor'un Bobcats'den 5 yıllık bir kontrat karşılığında 85 Milyon Dolar civarı para alacağı ifade ediliyor.
---------------------------------------------
NBATR/KE
« Yanıtla #131 : 03 Ekim 2007, 14:24:53 »
OğuzCan
Melankolik
Yönetici
MVP

www.nbatr.com/oguzcan

Üyelik Bilgileri WWW

İyi para ama bence Okafor'u tutmaları en doğrusuydu Bobcats'de saalry problemide yok e Okafar'da hak ediyor bunu. BU sene DOğu güçlendi cidden. Ama Bobcats'de J-Rİch'i kattı Okafor'u tuttu biraz iyimser mi bilmiyorum ama bir başarı bir play-off bekliyorum. Bobcats'ten.

www.nbatr.com/oguzcan
« Yanıtla #132 : 03 Ekim 2007, 20:56:59 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Valla okafor gibi sakatlanma olasılığı yüksek bir adama bu kadar para teklif etmesi şaşırttı beni
bence jordan iyicene sapıtmaya başladı,ama yiğidi öldür hakkını yeme emeka savunması kadar
hücumuda düşünen bir uzun hatta kendini geliştirmeye devam ederse duncan,garnett ve nowotzki
seviyesine yakın bir çizgide oynucak(istatistiksel bakımdan söledim sora celallenmeyin) ama j rich
in gelişi takımı bir level atlattı daha da gelişmeye adaylar ama play off bu sezon zor

« Yanıtla #133 : 06 Ekim 2007, 13:36:07 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Efsane , Takımını İzledi

Efsane , Takımını İzledi

Charlotte Bobcats'in Yarı-Sahibi konumundaki Efsane oyuncu Michael Jordan, Takımına destek olmak amacıyla Kampa gitti.

Sean May'in sezonu kapatmasıyla sarsılan Bobcats'de MJ'nin, oyunculara moral vermek amacıyla idmanı seyretmek için yerini alması Coach Sam Vincent'i de sevindirdi.

Jordan'ın idmanı seyretmesiyle ilgili olarak açıklama yapan Coach Sam Vincent;
''Jordan, bize bu yolda büyük destek veriyor. Onun bizleri seyretmesi bizi cesaretlendiriyor. Onun bizi izlemesi bizi mutlu ediyor.'' dedi.

NBATr / KE
« Yanıtla #134 : 06 Ekim 2007, 23:54:38 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Majesteleri gelmiş takımı denetlemiş gençler sevinmiştir ,bobcats dan bu sene iyi bir performans
bekliyordum ama doğunun güçlenmesi fikirlerimi değiştirdi ama bu kadro oturursa gelecekte bobcats
play off ların gediklisi olur

« Yanıtla #135 : 21 Ekim 2007, 13:28:27 »
--
Ziyaretçi

Morrison Sakatlandı

Morrison Sakatlandı

Charlotte Bobcats'in 2006 Draft seçimi olan 1984 doğumlu Gonzaga çıkışlı forweti Adam Morrison sakatlandı.

Bu sabaha karşı oynanan Los Angeles Lakers maçında Luke Walton'ı savunduğu esnada sol dizinden sakatlanan Morrison'ın MR'ı çekilecek.

Bobcats yetkilileri yaptığı açıklamada;

Morrison'ın MR sonuçlarına göre kesin bir açıklama yapacaklarını şuan için net bir şeyin olmadığını söyledi.
----------------------------------------------------
NBATR/KE
« Yanıtla #136 : 21 Ekim 2007, 15:59:13 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Valla onu bir türlü çözemedim ben,geçen sezon devresi jj redick ile birlikte lign tozunu attırcak
denirken baktım dengesiz bir performans sergiliyor valla bence takım için fazla bir fonksiyonu
yok kanımca hatta g-wall bence ondan daha çnemli bir oyuncu bobcats için neyse çabuk
iyileşir işallah

« Yanıtla #137 : 24 Ekim 2007, 18:27:01 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

Bobcats'de Brezec Pivot Başlayacak

Charlotte Bobcats'de coach Sam Vincent, Pivot pozisyonu için Primoz Brezec'i ilk 5 başlatmayı düşünüyor.

May ve Morrison'ın sakatlıklarıyla sarsılan Bobcats'de, Vincent kadro kurmakta zorlanırken Pivot pozisyonu içinde karasızlık yaşıyor.

Vincent'in Power Forwet pozisyonunda Emeka Okafor'u kullanacağı ve;

Sakatlığından dolayı Kampın ilk 2 haftasını kaçıran Primoz Brezec'i de Pivot olarak kullanacağı belirtildi.

Made in KE
« Yanıtla #138 : 24 Ekim 2007, 22:36:07 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Brezec yumuşak bir oyuncu gibi gözüksede gerçekten yürekli bir oyuncu bence
onun arkasında güçlü bir  emeka okofor ile doğunun sert uzunlarına karşı rahat
eder ama dediğim gibi onun kendini paraladığı bir maçı izlemiştim umarım eski
hırsı vardır hala

« Yanıtla #139 : 02 Kasım 2007, 18:04:51 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

Okafor Sınırlı/Free-Agent Olacak

Charlotte Bobcats'in kontrat uzatması beklenen yıldız oyuncusu Emeka Okafor''la kontrat uzatılmadı.

Okafor gelecek yaz sınırlı/Free-agent olacak. Off-season boyunca kontrat uzatmak için görüşmeler yapan ancak maddi konular ve Okafor'un sakatlık derdi nedeniyle kaygılı olan Bobcats ve Okafor'un durumu gelecek yaza kaldı.

Okafor yaptığı açıklamada;

''Ben uzun vadeli Bobcats'de kalmak isterim. Bobcats'de benimle uzun vadeli düşünüyor. Şuan için herkes rahat bir havada.'' dedi.

Made in KE
Sayfa: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Doğu Konferansı » Charlotte Bobcats (Moderatör: Ç@to_Wade)Konu:
 Güncel Haberler

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv