« Yanıtla #60 : 23 Aralık 2006, 14:34:45 » |
|
Th3STaT
|
Jazz'a Bobcats Dur Dedi...;
Sezonun yedinci galibiyetini alan Bobcats'te Emeka Okafor 21 sayı-10 ribaund ile dikkat çekti. Bobcats aynı zamanda bu sezon batı takımlarına karşı 6 maç sonra sahasındaki ilk galibiyetini almış oldu. Utah'da Mehmet Okur ise 4'te 1 iki sayı, 5'te 3 üç sayı ve 9'da 8 serbest atış yüzdeleri ile 19 sayı-6 ribaund-3 asist ile karşılaşmayı tamamlarken, Carlos Boozer'ın 22 sayı-14 ribaund ve Deron Williams'ın 14 sayı-5 asisti takımı Bobcats karşısında yenilmekten kurturamadı. Alıntı...
|
|
|
|
|
|
ThE STaT Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınStanding Tall and Talented
|
|
|
« Yanıtla #61 : 25 Aralık 2006, 10:53:23 » |
|
OğuzCan
|
Knight, Takımını 1 Hafta Yalnız Bırakacak ç Charlotte Bobcats’de forma giyen oyun kurucu Brevin Knight, dün gece Chicago Bulls ile oynanan mücadelede forma giyemedi. Bir önceki Utah Jazz maçında sağ kasığından sakatlanan Knight’in parkelerden 1 hafta daha uzak kalması bekleniyor. Son 8 maçın 5’inde forma giyemeyen Knight, bu sezon 19 maçta 11.9 sayı, 3.5 ribaund, 7.3 asist ve 1.6 top çalma ortalamaları ile mücadele etmişti. Öte yandan Charlotte Bobcats’de forma giyen Sean May de sağ ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle son 3 maçta forma giyemedi. alıntı
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınwww.nbatr.com/oguzcan
|
|
|
« Yanıtla #62 : 30 Aralık 2006, 12:07:33 » |
|
lebronjamesorkun
|
Bana göre Charlotte Bobcats NBA'deki tüm takımlardan daha güçsüz.Çünkü eski sezonlarda (Mesela 03-04) Öyle çok performans ortaya koyamadı..Ama bu sezon değişirse..İyi olur.. 
|
|
|
|
|
|
Are you Ready?
|
|
|
« Yanıtla #63 : 31 Aralık 2006, 22:52:15 » |
|
lordapo
|
Bana göre Charlotte Bobcats NBA'deki tüm takımlardan daha güçsüz.Çünkü eski sezonlarda (Mesela 03-04) Öyle çok performans ortaya koyamadı..Ama bu sezon değişirse..İyi olur..  Sadece yorum yapmak için yorum yapmasan ne güzel olur ,madem güçlü değiller nası olduda güçlü takımları nası yeniyorlar?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #64 : 03 Ocak 2007, 18:43:54 » |
|
Mustafa
|
Yok abi Brevin takımını 1 hafta yalnız bırakmayacakmış.Doktorlar açıklama yapmış en fazla 5 hafta parkelere dönemezmiş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #65 : 20 Ocak 2007, 23:23:21 » |
|
Mustafa
|
Atlanta maçında Raymond Felton ve Primoz Brezec oynamadı.Diğer maça dönmeleri çok büyük ihtimalmiş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #66 : 06 Şubat 2007, 15:00:31 » |
|
Torres#9
|
Miami'nin Shaq'ı var Belki de bu sezonun en iyi oyununu sergileyen Shaquille O'Neal, attığı 22 sayı ile Miami Heat'a Charlotte Bobcats karşısında 113-93'lük galibiyeti getirdi.
O'Neal sakatlığının ardından eski günlerine döndüğünü gösterirken, Dwyane Wade 27 sayı kaydetti ve Miami Heat üst üste 4. maçından da galibiyetle ayrıldı.
Sakatlığından dolayı uzun bir süre forma giyemeyen O'Neal, ilk atışında başarılı olamazken maçı 19 sayı ile tamamlayan Emeka Okafor, maçın ardından "Shaq dönmüşe benziyor." dedi. Okafor gibi Gerald Wallace da 19 sayı kaydederken, Felton 20 sayı ile mücadeleyi tamamladı.
En son 2005 yılında yarı finalde Detroit'e karşı forma giyen Miami Heat'te Eddie Jones, sahada 13 dakika kalırken 5 de sayı kaydetti. *alıntı*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #67 : 15 Mart 2007, 20:59:16 » |
|
AyTeK
|
Charlotte antrenörünü değiştiriyor Doğu Konferansı'nda kötü günler geçiren Charlotte Bobcats, önümüzdeki sezon başka bir antrenör ile çalışacak. Charlotte Bobcats’in basketbol şubesi sorumlusu Michael Jordan, gelecek sezonki antrenörlerinin Bernie Bickerstaff olmayacağını açıkladı.
Basketbol tarihinin gelmiş geçmiş en önemli oyucularından biri olarak gösterilen Michael Jordan, bir antrenördeki en önemli özelliklerin başında geliştirebilme yeteneğinin ve sabrın gelmesi gerektiğini dile getirdi. Gelecek sezon takımın baş antrenörü olarak Larry Brown’u düşünebileceklerini bildiren Jordan, tecrübe sahibi olmanın antrenörlük için bir zorunluluk olmadığını ve tecrübesiz bir ismi de düşünebileceklerini sözlerine ekledi.
Michael Jordan'ın göreve genel menajer olarak devam etmesini istediği Bickerstaff, kendisinin de takımda kalmak istediğini ve oyuncularının ekip çalışmasında çok başarılı olduğunu ifade etti.
Jordan, Bobcats’in Doğu Konferansı’da en kötü 2. galibiyet yüzdesine sahip olmasına rağmen, genç oyunculardan oluşan takımın bir play-off takımı olmaktan çok uzak olmadığını dile getirdi.
Ligin en iyi ribauntçuları ve blokçuları arasında yer alan Emeka Okafor’un sözleşmesini en kısa zamanda uzatmak istediğini söyleyen Jordan, çok yönlü bir oyuncu olduğunu düşündüğü Gerald Wallace’ı da takımda tutmak istediğini belirtti. Gelecek sezonki draftlar için de oyuncu araştırabileceğini açıklayan ünlü basketbol adamı, çok yönlülüğün kendisi için önemli olduğunu vurguladı ve NCAA ligi takımlarından Texas’ta forma giyen Kevin Durant’ı takip ettiğini ifade etti.
alıntı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #68 : 27 Mart 2007, 20:36:23 » |
|
Tolga_SAS
|
bu hafta 21 sayı ortalamayla oynayan ve takımı tek başına sırtlayan gerald wallace haftanın oyncusu seçildi. ondan başka biri aklıma gelmiyor. bu hafta doğuda başka kimse öne çıkmamıştı. ödül onun hakkıydı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #69 : 09 Mayıs 2007, 18:56:11 » |
|
lordapo
|
Şu sıralar bobcats in boşalan antrenörlüğü için mike fratello ismi geçiyor demek ki bobcats gibi her maçta ayrı skorer çıkaran takımın başına mike fratello delisi gelirse seyrele eğlenceyi merak ediyorum micheal jordan bu olayı hangi akla danışıp yapıcak bakalım görecez
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 09 Mayıs 2007, 19:09:15 Gönderen: lordapo »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #70 : 09 Mayıs 2007, 19:04:39 » |
|
Cagatay Berilgen
|
Charlotte Bobcats'in Arjantin'li forveti Walter Herrmann,takımdaki geleceği hakkında La Voz'a konuştu.Walter Herrmann sorulan sorularaşu yanıtları verdi ; "Şuan ne olacağını bilmiyorum,takımımın karar vermesini bekliyorum.İnşallah kontratımı uzatırlar,takımda kalmak istiyorum.Karar 30 Haziran'a kadar verilecekmiş.Eğer kontratımı uzatmazlarsa,Las Vegas'taki yaz ligine katılıp kendimi geliştireceğim.Herşeye hazırım." Herrmann bu sezon çaylak yılını geçirdi ve son dönemlerdeki başarısından dolayı NBA 2.Çaylak Beşine seçildi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #71 : 09 Mayıs 2007, 19:10:38 » |
|
lordapo
|
Charlotte Bobcats'in Arjantin'li forveti Walter Herrmann,takımdaki geleceği hakkında La Voz'a konuştu.Walter Herrmann sorulan sorularaşu yanıtları verdi ; "Şuan ne olacağını bilmiyorum,takımımın karar vermesini bekliyorum.İnşallah kontratımı uzatırlar,takımda kalmak istiyorum.Karar 30 Haziran'a kadar verilecekmiş.Eğer kontratımı uzatmazlarsa,Las Vegas'taki yaz ligine katılıp kendimi geliştireceğim.Herşeye hazırım." Herrmann bu sezon çaylak yılını geçirdi ve son dönemlerdeki başarısından dolayı NBA 2.Çaylak Beşine seçildi.
Bence gayet başarılı bir oyuncu ama g wall ın backup ı olmaktan öteye gitceni sanmam bu takımda bence kendini gösterceği bir takıma gitse daha başarılı olur çaylak oyuncu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #72 : 09 Mayıs 2007, 19:25:38 » |
|
Cagatay Berilgen
|
Abi bence çok başarılıydı Herrmann bu sezon.. G-Wall'ın backup'ı demişsin ama GWall 3 Herrmann 4 oynadı.. [RaymondFelton-x-GeraldWallace-WalterHermann-EmekaOkafor] şeklinde oynayabilir yine Charlotte..Herrmann endişeli gibi gözüküyor ama kesinlikle imzalarlar onla.Zaten Emeka 4 oynadığında pivota,5 oynadığında forvete ihtiyaçları vardı..Herrmann gelişince Emeka 5'e çekildi,Herrmann'a yer açtılar..Savunmasını da geliştirirse,harika bir adam olur bu Herrmann.. Bu arada Charlotte'ın - ile doldurduğum yere bir SG almaları lazım harbi..Adam Morrison ile olmayacak bence bu iş..Rashard Lewis-Mike Miller için aday olabilir Bobcats..
Aman aman,kalsın Fratello evinde..Bobcats seneye Playoff bile yapabilir(ciddiyim..)Gerkeen şeyler basit ; *Koç *Bench *Sağlık Salary'leri rahat ve bence bu yıl Jordan birkaç hamle yapacaktır bench'i geliştirmek için.. Sağlık konusuna gelince GWall ve Okafor en verimli dönemlerinde sakatlandılar artık kronik hale geldi.70+ maç oynasalar,çok iyi olur BobCats için.. Koç konusu ise ; Larry Brown-Silas-VanGundy ve son olarak da Fratello isimleri gündeme geldi.Silas en son Cleveland'da çalışmıştı-başarısız olmuştu.Pek birşey katabileceğini düşünmüyorum.Bobcats'e sistem gerekiyor ama Silas zaten Cavs'den sistem bulamadığı için gitmişti.Van Gundy ismi bir arada geçti,Miami'de iyi gidiyordu Charlotte'ta da başarılı olabilir bence-iyi bir seçim olur..Larry Brown,NY macerasına rağmen en tercih edilebilir koç gibi duruyor.Savunma sistemini çok rahat oluşturur bu takımda zaten Charlotte skorerlik yerine savunmayı tercih etmeli zira guard pozisyonunda sıkıntıları var ve skorerleri yok.Eğer Brown gelirse savunmaya konsantre olurlar böylece hücumdaki eksikleri önplana çıkmaz.Fratello hakkında yorum yapmak istemiyorum,gitsin maç anlatsın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #73 : 09 Mayıs 2007, 19:37:20 » |
|
lordapo
|
Valla bu takıma dediğin gibi larry brown yada sten van gundy gelse bobcats başarıyı sağlıcak gibi adam morrison dan ne köy olur ne kasaba bu adam isiah thomas dan daha dengesiz korkuyorum yanlışlıkla bize gelir diye yane bu adam nası olduda ncaa lerde bu kadar üst düzey bir oyuncuydu anlamadım gitti ,g wall yeri gelince 4 de oynadı ama oda kirilenko ve ronron gibi ligin en sert 3 no larından biri w hermann gerçekten iyi bir 4 numara bencede takımda kalsın ama 2 numara sonunu matt carroll ve adam morrison ile çözülmez yane mc inniss,o harrinton gibi son kullanma tarihi geçmiş adamların kadroda ne işi var çözemedim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #74 : 09 Mayıs 2007, 20:21:44 » |
|
Torres#9
|
Bobcats için çok umutluyum,draffta şanslı olurlar 1 ya da 2 numaralı bölümlere takviye yaparlarsa önümüzdeik sene doğuda iddaalı takımlar arasına adını yazdırabilirler,Wallace-Herrmann-Emeka üçlüsü 3-4-5 pozisyonlarında oturdu,1 ve 2'de Felton her ikisinde oynuyabiliyor,işte sorun ilk beşin diğer isminde,Felton'a yardım edecek 1-2 oynuyacak adam yok.Onu da drafftan kaparlarsa seneye müthiş bir takım görebiliriz,ya da free agentten kaparlar bir iki eleman,nasıl olsa salary boş şuan. Morrison için ise hala beklemek gerektiğini düşünüyorum eğer o dediğim 1 ya da 2 nolu yere eleman gelirse takımda daha da gelişebilir.Ama kısa vadede ondan bir şey beklemek anlamsız gibi gözüküyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #75 : 25 Mayıs 2007, 23:36:56 » |
|
Kaan Mert
|
Bobcats , Sam Vincent ile imzaladı . Zaten beklenen bi gelişmeydi . Şu ana kadar listelerindeki tek isim oydu ve elde ettiler .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #76 : 26 Mayıs 2007, 09:17:32 » |
|
lordapo
|
Bobcats , Sam Vincent ile imzaladı . Zaten beklenen bi gelişmeydi . Şu ana kadar listelerindeki tek isim oydu ve elde ettiler .
BU kadar hoplayan zıplayan bir adamlara asistan koç olması ne kadar entresan oldu umarım başarılı olur en azından bu kadar genç adamı anlıcak biri sam vincent bobcatss ı hizaya sokarmı onu bilemem Ps : Arkadaşlar g-wall takımı ile anlaştımı haberi olan varsa buraya yazsın plz
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 26 Mayıs 2007, 22:53:40 Gönderen: lordapo »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #77 : 11 Haziran 2007, 11:15:24 » |
T.10ur
Big Mac
Starter

''ıceman'' şampiyonnnnnnn
|
nba son 2 sezonda florida gators la şampiyonluk yaşıyan Joackim Noah bobcats in antremanlarına katılmış.ilk tur 8. sıradan draft seçim hakkı bulunan bobcats in noah ı seçmesi bekleniyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #78 : 11 Haziran 2007, 20:57:09 » |
|
lordapo
|
Valla sanmıyorum buna boston deli gibi pivot arıyor ve en uygun pozisyondaki adam da noah zaten ama seçilmez ise daha üst sıralardan(bir ihtimal) emaka ile pota altında uyumlu bir ikili olurlar ve g-wall ile tekrar anlaşırsa bobcats en azından seneye play off için daha şanslı olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #79 : 12 Haziran 2007, 20:22:23 » |
Tracy_McGrady_1
Houston'lıyız Ezelden
Rookie

Ferhat Göçer Fan
|
BU kadar hoplayan zıplayan bir adamlara asistan koç olması ne kadar entresan oldu umarım başarılı olur en azından bu kadar genç adamı anlıcak biri sam vincent bobcatss ı hizaya sokarmı onu bilemem Ps : Arkadaşlar g-wall takımı ile anlaştımı haberi olan varsa buraya yazsın plz abi salaryde böyle gözüküyor Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınGüncel Haberler
|
|
|
|
|
|
 The Rockets New Head Coach
|
|
|
|