+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Doğu Konferansı » Toronto Raptors (Moderatör: magic mania)Konu:
 Güncel Haberler

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 ... 8 9 [10]   Yukarı git
Konu: Güncel Haberler  (Okunma Sayısı 5341 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #180 : 09 Nisan 2008, 11:27:44 »
Dağlar
spontaneously sportsman
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Güncel Haberler

Colangelo ve mitchell istediğini bulamadı galiba neyse her halukarda kendine yer bulur ki
dünyanın her yerinde basketbol oynucak takım mevcut amerikalılar için.

Özellikle Avrupa'da güzel işler çıkarabilir. Avrupa'da yüzlerce lig var sonuçta.
Tabii teklif gelmesi lazım bunun için...
« Yanıtla #181 : 12 Nisan 2008, 00:55:49 »
Kemal Erdem
Ziyaretçi

Bosh Bu Sefer Taraftara Yüklendi

Bosh Bu Sefer Taraftara Yüklendi 

Toronto Raptors'ın All Star power forveti Chris Bosh yaptığı açıklama ile bu sefer taraftarı eleştirdi ve gereken şekilde destek alamadıklarından yakındı.

Bosh yaptığı açıklamalrda ligin en iyi taraftar gruplarından birine sahip olduklarını söylerken ancak son maçlarda taraftarın sessiz kaldığını söyledi.

Play-off öncesi son provaların yapıldığı bu dönemde Bosh taraftarın gerekli şekilde gürültülü bir atmosfer yaratmasını istedi.

----------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #182 : 12 Nisan 2008, 01:00:22 »
Dağlar
spontaneously sportsman
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Bunların hepsi hikaye... İyi oynamak isteyen, çok gayret eden bu tür şeylere kafaya takmaz, oyununu sergiler. Tamam seyircinin ekstra bir etkisi olur ama oyununu oynadığın sürece isterse salon 'BOSH' olsun...
« Yanıtla #183 : 12 Nisan 2008, 01:17:13 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Ya Bosh allah aşkına fazla konuşma yahu.Herkese bi bahane buluyor bu ne yahu.İlk beşe karıştı şimdi de seyirciye karışıyor.Takım geçen seneden beter kötü bir sezondan sonra elde var play-off ama Bosh hala işin seyircisinde.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #184 : 12 Nisan 2008, 01:21:30 »
Kemal Erdem
Ziyaretçi

Detroit
The Palace'da 31-7
Utah
Salt Lake'de 35-4

Yani bir şekilde de hakılılık payıda var Bosh'ın..Ben çok fazla Toronto maçı izlemedim Kanada'ki maçlardan Detroit'le oynadıkları maçı seyrettim de cidden bazen ruh gibiler..
« Yanıtla #185 : 12 Nisan 2008, 01:34:47 »
Conrad IV
Shamrock
Starter

özbeöz kaliforniyalı

Üyelik Bilgileri

Son maçı az evvel izledim, (edit:izleyiciler) hiç play-off havasında değiller,olsa ne yazar ortada doğru dürüst bi set gör(e)medim, tempolu oynadılar ve çok kez boş adamı buldular,ancak bunda pay daha çok ruhsuz,geri koşmak nedir bilmeyen Bucks savunması(!)dır. Mitchell denen düdük yatsın kalksın Forderon ikilisine dua etsin,onlar olmasa tüm toplar Bosh'a iner başka da bişey olmazdı...
« Son Düzenleme: 12 Nisan 2008, 01:36:29 Gönderen: Conrad IV » Logged

Sayfa: 1 ... 8 9 [10]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Doğu Konferansı » Toronto Raptors (Moderatör: magic mania)Konu:
 Güncel Haberler

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv