« Yanıtla #140 : 10 Kasım 2007, 22:50:44 » |
--
Ziyaretçi
|
Bence gayet mantıklı bir yorum olmuş.. CurtisJackson'ın yorumuna paralel düşünüyorum bende  Bargnani mi Nesterovic mi deseler bende ilk 5 seçimimi Nesterovic yönünde kullanırım.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2007, 22:55:32 Gönderen: Kemal Erdem »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #141 : 11 Kasım 2007, 19:28:03 » |
|
lordapo
|
Mantıklı yorum yazıyorum arkadaşım Bargnani üçlük dışında birşey yapamıyor Bosh ayarında savunma sertliğinde oynayacak tek adam Rasho.Elinde başka bir alternatif yok.O yüzden doğru karar dedim mantıksız falan deme saygısızlık etme.
Mantıksız demek saygısızlıkmıdır evladım! Elinde başka alternatif yok diyorsun ama geçen sezon ilk seçmişsin onun dışında adamdan geçen sene gayet güzel yararlandı ,madem bargnani 3 lükten başka birşey yapmıyor bakalım nasıl performans sergilemiş geçen sezon Geçen sezon yane çaylak sezonunda % 37 üçlük isabeti ile oynamış ve 65 maçta görev almış 11,6 sy 3,9 rb ortalamalarını tutturmuş bunun dışında 25 dk görev almış maç başına Rasho efendiye gelelim bakalım neler yapmış paşam geçen sene 80 maç oynamış ortalama 21 dk süre almışken 6,2 sy 4,5 rb ortalaması ile oynamış rasho paşam hangisi sizce takıma daha faydalı oynuyor bu şekilde
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #142 : 19 Kasım 2007, 03:36:17 » |
--
Ziyaretçi
|
Toronto'da Nesterovic Sakat
Toronto Raptors'ın, Avrupa patentli Pivotu Rasho Nesterovic sakatladı.
Utah Jazz'le oynanan maçın 3. Çeyreğinde Mehmet Okur'la girdiği ribaunt mücadelesinde sakatlanan Nestrovic'in 2 hafta takımdan ayrı kalacağı açıklandı.
Ayak bileğinden sakatlanan Nesterovic;
Geçtiğimiz günlerde Coach Mitchell tarafından, Bargnani'nin yerine ilk 5'e çekilmişti. --------------------------------------------------- NBATR/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #143 : 25 Kasım 2007, 02:29:45 » |
|
Kaan Mert
|
Chris Bosh'un Kariyer Gecesi
Toronto Raptors'un 23 yaşındaki yıldız ouncusu Chris Bosh bu gece oynadığı Cleveland Cavliers maçında kariyer sayı rekorunu kırdı . Toronto Raptors'ın Cleveland Cavaliers'a deplasmanda 111-108 yenildiği maçta Chris Bosh 41 sayı atarak kariyer rekorunu kırmış oldu .
Maçta 41 dakika sahada kalan Bosh 13/25 isabetle 41 sayı 4 ribaunt 5 asist 1 top çalma ile oynadı ancak bu performansı galibiyete yetmedi .
Cleveland Cavaliers'ta da LeBron James 37 sayı 12 ribaunt 12 asist ile oynayarak bu sezonki 3. triple-double'ını gerçekleştirdi .
Chris Bosh NBA'de forma giydiği 307 maç sonunda 18.1 sayı 9.0 ribaunt ve 2.0 asist ortalamarıyla mücadele etmişti .
NBATR / KMK
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #144 : 26 Kasım 2007, 21:22:07 » |
--
Ziyaretçi
|
Calderon'dan Kariyer Rekoru
Avrupa cenneti haline gelen Toronto Raptors'da İspanyol Yıldız Jose Calderon'dan kariyer rekoru.
Dün gece oynanan ve Toronto'nun 93-78 kazandığı Chicago Bulls maçında 1981 doğumlu Calderon kariyerinde yeni bir sayfa açtı.
Bulls'a karşı 40 dakika süre alan ve 18 sayı-14 asist-3 ribaunt'la mücadele eden Calderon;
Yaptığı 14 asist'le birlikte kariyer asist rekorunu kırmış oldu.
Calderon bu sezon 9.4 sayı-7.3 asist ortalamasıyla oynuyor. ----------------------------------------------------------- NBATR/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #145 : 14 Aralık 2007, 15:57:06 » |
--
Ziyaretçi
|
Tj Ford 1 Hafta Yok
Toronto Raptors'ın Atlanta Hawks'la oynadığı maçta Çaylak oyuncu Al Horford'un darbesi sonucu sakatlanan Tj Ford için açıklama geldi.
Maçta aldığı darbe sonucu sedye ile dışarı çıkaratılan ve hastaneye kaldıran Ford'u aynı zamanda Horford'da ziyaret etmişti.
Yapılan açıklamaya göre Tj Ford'un;
En az 1 hafta parkelerden uzak kalacağı açıklandı. ----------------------------------------------------------- NBATR/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #146 : 21 Aralık 2007, 07:00:08 » |
--
Ziyaretçi
|
Tj Ford Belirsiz
Atlanta Hawks ile oynanan maçta Çaylak Horford'un dabesi ile boyun bölgesinden sakatlanan Tj Ford'un;
Durumu henüz netlik kazanmadı. Ford'un tedavisi devam ederken Yıldız oyuncunun New York'a giderek Dr. Patrick O 'Leary tarafından kontrole tabi tutulduğu açıklandı. ------------------------------------------------------------- NBATR/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #147 : 21 Aralık 2007, 08:03:24 » |
|
Torres#9
|
O görüntüyü ilk gördüğümde,galiba geçen hafta Çarşamba sabahıydı tam hatırlamıyorum.Sakatlığın boyutunun ciddi olabileceği aklıma bile gelmemişti,çünkü ben hareketin yavaş olduğunu ve böyle bir etki yapmayacağını diyordum ki zaten hareketi izledikten sonra okuduğum yorumlarda genel kanıda böyledi Amerikan Basınında. Ancak Ford bu hareketten sonra bir hafta sahalarda olmadı ve hala da durumu belirsiz,yani hareketin ne kadar ona olumsuz etki yaptığını buradan da anlayabiliriz. Ford benim sevdiğim bir oyuncu,özellikle bu sene ona sempatim çok daha fazla oldu.Onun sahalara dönmesi umarım kısa sürede olur. Bu sakatlık bu arada J.Calderon'a yaradı,hem süresi arttı hem de katkısı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #148 : 21 Aralık 2007, 11:13:34 » |
|
TP
|
Çok kötü bir darbeydi ben gördüğümde bitti dedim valla.İnşallah iyileşirde bizde onu izlemye devam ederiz.
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #149 : 21 Aralık 2007, 22:56:33 » |
|
Kaan Mert
|
Şu an savunma bakımından da birş eyelr yapmaya çalışan bir guard var . Calderon . Açıkçası pek onu aramıyorum ancak Calderon'un becnhte olduğu zamnalar Toronto'Nun baya sıkıntı çektiği gerçek .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #150 : 22 Aralık 2007, 00:48:48 » |
--
Ziyaretçi
|
Horford'da bi blok koyayım dedi Tj'in şaftı kaydı..Çaylak duvarına çarptı Tj  Bir an önce dönmesi şart..Calderon çok yalnız kalıyor..Tj'le dönüşümlü oynaması daha verimli..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #151 : 22 Aralık 2007, 00:52:54 » |
|
lordapo
|
Horford'da bi blok koyayım dedi Tj'in şaftı kaydı..Çaylak duvarına çarptı Tj  Bir an önce dönmesi şart..Calderon çok yalnız kalıyor..Tj'le dönüşümlü oynaması daha verimli.. Kaldırır bence ama avrupalılar için zor oluyor öle her maçı kaldırmak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #152 : 05 Ocak 2008, 20:42:58 » |
|
Th3STaT
|
Toronto Raptors'a sevindirici haber..
Toronto Raptors'ın İspanyol Yıldızı Jorge Garbajosa uzun süren sakatlığının ardından parkelere nihayet dönüş yaparak,takımdaki yerini aldı.. Geçtiğimiz ay ameliyat olan Garbajosa'nın sakatlığını tamamen atlattığı belirtildi. Garbajosa'da durumu hakkına basına bilgi verdi. Garbajosa yaptığı açıklamada ''Ben iyi durumdayım ve herhangi bir şekilde acı hissetmiyorum.'' derken basketbolu çok özlediğini söyledi.
Bu sevindirici haber haricinde Toronto Raptors ailesine bir de üzücü haber geldi ..
Atlanta Hawks'la oynanan maçta Çaylak Horford'un darbesi sonucu boyun bölgesinden sakatlanan Toronto Raptors'lı Tj Ford'un bu hafta dönmeyeceği açıklandı. Parkelere dönüş tarihi merkla beklenen Ford'un bu hafta dönüşünün de ertelendiği ve gelecek haftalara kaldığı bildirildi.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 05 Ocak 2008, 20:48:22 Gönderen: ThE STaT »
|
|
ThE STaT Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınStanding Tall and Talented
|
|
|
« Yanıtla #153 : 05 Ocak 2008, 22:46:10 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Garbajosa'nın dönüşü toronto için çok iyi oldu sakatlıklarla boğuşan takımlara arasında yer alan toronto garbajosa'nın dönüşüyle moral buldu.. kısa zamanda eski formuna kavuşur umarım.. Beni meraklandıran ford'un kariyeri.. dönüp dönmeyeceği ve dönerse ne kadar sağlam olacağıdır..
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #154 : 07 Ocak 2008, 19:41:42 » |
--
Ziyaretçi
|
Tj Ford Yine Kontrole Gidecek
11 Aralık'da oynanan Atlanta Hawks maçında Çaylak Horford'un darbesi sonucu boyun bölgesinden sakatlık geçiren ve o tarihten beri oynamayan Tj Ford yine kontrolden geçecek.
Toronto Raptors'ın yıldız oyuncusu Tj Ford'un çarşamba günü Cleveland'da bir kliniğe gideceği ve kontrollerden geçeceği belirtildi.
Ford'la ilgili kesin bir açıklama ise henüz gelmedi.
-------------------------------------------------------------------- NBATR/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #155 : 07 Ocak 2008, 21:59:50 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Umarım ciddi bir sakatlığı yoktur.. çabuk düzelir.. Toronto için önemli bir guard Ford bazı durumlarda maçı kurtan isim oluyor kendisi.. severimde kendisini  kariyeri tehlikede değildir umarım.. ogenç yaşta bir oyuncuyu daha kaybetmek istemeyiz sakatlıklar yüzünden.. nba taraftarları olarak..
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #156 : 08 Ocak 2008, 00:40:18 » |
|
TP
|
Yuh be abi Horford bir koydu adam ayağa kalkamadı 
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #157 : 08 Ocak 2008, 19:46:31 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Horford'un ilk senesi.. baya sert geçiyor hayırlısı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #158 : 31 Ocak 2008, 08:31:54 » |
|
TP
|
Tj Ford Antremanlara Başladı
Atlanta maçında Horford'un sert faulunden sonra sakatlanan Tj Ford Antremanlara başladığı ve kısa süre sonra sahalara döneceği açıklandı.
Sakatlığı sebebiyle 22 maç kaçıran oyuncunun durumunun iyi olduğu ve kısa süre sonra parkelere döneceği söylensede tam bir tarih verilmedi.
Toronto onun yokluğunda İspanyol yıldız Jose Calderon'la oynamaya devam edecek.
Tj Ford bu sene oynadığı 17 maçta,14,1 sayı-6,8 asist ortalamalarını tutturdu.
TP//NbaTr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #159 : 31 Ocak 2008, 12:45:59 » |
|
Kaan Mert
|
Dönsün ya cidden Calderon varken iyi sorun yokta o dinlenmek için 5 dakikacık bile benche gelse Raptors dağılıyor resmen . Tj dönünce guard da sorun kalmayacak . Tabi tek sorun var MitchelL'ın kimi ilk beş başlatıp kimi benche çekeceği ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|