+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Doğu Konferansı » Chicago Bulls (Moderatör: Ç@to_Wade)Konu:
 Güncel Haberler

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1] 2 3 ... 13   Yukarı git
Konu: Güncel Haberler  (Okunma Sayısı 8321 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 25 Mart 2006, 13:43:24 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW
Güncel Haberler

Chicago hakkında güncel haberleri burada paylaşalım...
« Son Düzenleme: 28 Eylül 2007, 17:48:31 Gönderen: Mustafa » Logged
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #1 : 04 Temmuz 2006, 10:49:01 »
The Franchise
İddaa Kralı
All-Star

Üyelik Bilgileri
Big Ben Chicago'da

BULLS ile 4 yıl 52 milyon dolara anlaştıgını son dakika haberi olarak duyurdu.Son 5 yılda 4 kez ligin en iyi savunmacısı seçilen BEN WALLECE eski takımı DETROİT PİSTONS yöneticilerine CHİCAGO BULLS ile anlaştıgını bildirdi.DETROİT PİSTONS,ın 4 yıl 48 milyon dolarlık teklifini reddedip CHİCAGO BULLS ile anlaşan oyuncu bogaların pota altındaki bütün sorunlarını çözecek bir isim.Geçtigimiz sezon 7.3 sayı,11.3 ribaunt,2.21 blok ve 1.78 top çalma istatistikleriyle adeta ligin savunma bakanı konumunda.

Highflyer_Wade
« Son Düzenleme: 04 Temmuz 2006, 10:52:17 Gönderen: The Franchise » Logged
« Yanıtla #2 : 04 Temmuz 2006, 11:09:39 »
Kobe Bryant
Rookie
**

Black Mamba #24

Üyelik Bilgileri
Big Ben Chicago'da

şahsen artık detroıt ıcın herseyın bıttıgını dusunuyorum.tek basına rasheed savunma dengesını ustlenemez.bnce artık detroıtın pota altı lıgın delıcı ekıplerıne karsı ozellıkle asıste dayalı olarak degılde potaya yuklenerek oyun tabanını olusturan ekıplere karsı yol gecen hanına donecegıne dusunuyorum(dallas).ama olaya chigago tarafından bakarsak bnce    ben gordon-ben wallace ikilisi ben*2 olustururlar.cok daha iddalı bır ekıp halıne geldıklerı kesın.hayırlı olsun
« Yanıtla #3 : 04 Temmuz 2006, 11:50:12 »
ms1907
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri
Big Ben Chicago'da

detroit artıq bitmiştir önümüzdeki sene bi başarı beklemiom ben onlardan bulls doğu zirvesini zorlıcaktır
« Yanıtla #4 : 04 Temmuz 2006, 11:58:23 »
Kobe Bryant
Rookie
**

Black Mamba #24

Üyelik Bilgileri
Big Ben Chicago'da

detroit artıq bitmiştir önümüzdeki sene bi başarı beklemiom ben onlardan bulls doğu zirvesini zorlıcaktır

ben bu senekı gıbı playoff larda ılk turda elenceklerını sanmıyorum.ama dogu zırvesıde zor gorunuyo sımdılık ama eer baka takas yapacak olurlarsa kımbılır?
« Yanıtla #5 : 04 Temmuz 2006, 12:49:09 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW
Big Ben Chicago'da

Chicago Ben Wallace alarak yanlış bir hamle yaptı.Onlar savunmacı bir uzun istemiyordu.Zaten Chandler vardı.İçeriden ve dışarıdan sayı üretecek bir uzuna ihtiyaçları vardı.Aama ligin berkide en az sayı üreten pivotunu aldılar.Yinede Wallace o ortayı kapatacaktır.Bu sene çok iş düşecektir.Ama yinede pota altı için mükemmel bir transfer.Chicago forması ile bir resmi var mı?
« Yanıtla #6 : 04 Temmuz 2006, 12:49:39 »
AlonZoMourning
Yönetici
All-Star

Oh Whats up Buddy?

Üyelik Bilgileri WWW
Big Ben Chicago'da

Detroit için iyi olabilir.Açılan salary cap i akıllı kullanırlarsa.İyi bir C ve sağlam yedeklerle daha katkı yapan bir takım oluşturabilirler.En azından sayı potansiyeli daha da artacak.Bulls'a yararlı olur.Ama artık Gordon'un gönderilmesi gibi bir düşünceleri yoksa.Artık skor yükü onun ve Kirk'ün omuzlarına kalıcak.Hayırlı olsun iki takımada.
Yeah..!

« Yanıtla #7 : 04 Temmuz 2006, 12:50:54 »
Göksel
Haislip Hastası
Starter

Üyelik Bilgileri
Big Ben Chicago'da

newjersey e gitse daha ii olurdu manyak olurdu hee
« Yanıtla #8 : 04 Temmuz 2006, 12:58:32 »
One Piece
Starter

Üyelik Bilgileri
Big Ben Chicago'da

arkadaslar ben wallace gıtdı dıye sız detroıt ı 2 dakıkada play offlar dısına attınız. o takımda sadece big ben yok tamam mı  dıgerlerının elı armut toplamıyor nerden bılıyorsunuz belkı yerıne gelıcek kısının onun yerını az da olsa kapatmıcagını  play off lara rahat bır sekılde gırer detroıt ve bunu onumuzdekı sezon gorucez.

deniz,kum ve kız = THE O.C
« Yanıtla #9 : 04 Temmuz 2006, 13:00:16 »
TracY_Mc #1
Emekli Yönetici
All-Star

Üyelik Bilgileri WWW
Big Ben Chicago'da

Chicago Ben Wallace alarak yanlış bir hamle yaptı.Onlar savunmacı bir uzun istemiyordu.Zaten Chandler vardı.İçeriden ve dışarıdan sayı üretecek bir uzuna ihtiyaçları vardı.Aama ligin berkide en az sayı üreten pivotunu aldılar.Yinede Wallace o ortayı kapatacaktır.Bu sene çok iş düşecektir.Ama yinede pota altı için mükemmel bir transfer.Chicago forması ile bir resmi var mı?

Chandler new orleansa gidicek büyük ihtimal... Zaten paxson elinden çıkarmaya çalışıyor Chandlerı almalarındaki sebep bu olabilir Wink
« Yanıtla #10 : 04 Temmuz 2006, 13:59:54 »
Kenyon_Martin
Detroit Bad Boys
All-Star

Ya Sev Ya Terk Et!....

Üyelik Bilgileri
Big Ben Chicago'da

Yani Detroit'te bu karar adeta soğuk duş etkisi yarattı yani en azından düşünsenize 3 yıldır bozulmayan ilk 5 inizi savunmadaki bir numaralı ismini kaybediyorsunuz hele savunmasıyla ünlü bir takımsanız bu kayıp çok büyük...Detroit artık rotasyonu değiştirmeli özellikle Big Ben'i kaybettikten sonra ve bazı oyunculardan oluşan bir takas paketiyle bir süperstar kadroya katılmalı yada Joe Dumars yine tanınmamış oyunculardan tam bir takım oluşturmalı ancak ben Joe Dumars'ın bir takas stratejisi oladuğuna inanıyorum..
  Öncelikle Big Ben Detroit'e ve Joe Dumars'a çok şey borçlu kariyerinin buralara kadar gelmesindeki en büyük pay Joe Dumars'a ait Washington'da oynadığı ilk sezonlarında benchin dibine vurmuş bir oyuncuydu Orlando'da biraz daha forma şansı buldu ve Grant Hill paketiyle Detroit'e geldi.
 Bu takımda 4 sene en iyi savunmacı ödülünü kazandı.Detroit taraftalarlarının gönlünde çok ayrı bir yeri vardı Ben Wallace'ın hatta Larry Brown'ın bir sözü vardı Big Ben hakkında "3.4 sayı ortlamalarıyla oynuyorsunuz ve taraftarın en sevdiği isim olmayı başarıyorsunuz bu müthiş bişey"şeklinde.Sezon içerisinde Joe Dumars "Ben Wallace'ın hakkettiği kontratı ona vereceğiz o çok düşük paralarla bu takım içn elinden geleni yaptı ve bunun karşılığını mutlaka ona vereceğiz"dedi.Joe Duamrs yıllık 11.5 milyon$'a 4 yıllık sözleşme önerdi.Ben Wallace bu parayı az buldu ve yaptığı açıklamada "Adeta hayal kırıklığına uğradım" şeklinde sözler belirtti.Chicago ise ona 5 yıllık sözleşme önerdi yıllık 14milyon$ vereceklerini açıkladı.Aslında Big Ben'in kafasında 4 yıllık bir sözleşme bulunuyordu ve sonunda bu teklifi kabul etti.
 Artık Big Ben lakablı dev adam Chicago forması giyecek ama bir Detroit taraftarı olarak onu unutmayacağız ve bir gün The Palace salonunda onunda formasının asılacağı günü bekleyeceğiz.Chicago'da başlarılar BİG BEN.......
« Son Düzenleme: 04 Temmuz 2006, 14:16:57 Gönderen: Kenyon_martin » Logged

« Yanıtla #11 : 05 Temmuz 2006, 15:57:09 »
teemac
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri
Ynt: Big Ben Chicago'da

valla gideceği her takıma süper katkı yapardı da,tam gitmesi gerektiği takımlardan birine gitti,chicagoda süper performans bekliyorum ondan
"G e ç m i ş e dönük keşkelerle yaşamaktansa, g e l e c e ğ e dönük belkilerle yaşamayı tercih ederim
« Yanıtla #12 : 06 Temmuz 2006, 13:30:07 »
NaturalBornKilleR
Üstün İnsan
All-Star

Üyelik Bilgileri

arkadaslar ben wallace gıtdı dıye sız detroıt ı 2 dakıkada play offlar dısına attınız. o takımda sadece big ben yok tamam mı  dıgerlerının elı armut toplamıyor nerden bılıyorsunuz belkı yerıne gelıcek kısının onun yerını az da olsa kapatmıcagını  play off lara rahat bır sekılde gırer detroıt ve bunu onumuzdekı sezon gorucez.
Sana katılıyorum.Detroit sağlam takım.Nazrda BEN kadar olmasada deliği tıkayabilecek bir adam.Hiç olmasa yarı final yaparlar.
« Yanıtla #13 : 06 Temmuz 2006, 13:35:08 »
teemac
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

iyi de dostlar sonuçta detroittekilerin hiç biri yıldız değildi ki hepsi takımın parçasıydı ben wallace da bu parçayı tamamlardı ama nazr bu parça olabilecek mi sorun orda bence
"G e ç m i ş e dönük keşkelerle yaşamaktansa, g e l e c e ğ e dönük belkilerle yaşamayı tercih ederim
« Yanıtla #14 : 06 Temmuz 2006, 13:38:49 »
wade_13
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

evet ama big ben en önemli parçalardan biriydi.detroit yine play-offlara kalır ama şampiyon olöması çok zor.detroit rakibini genelde savunmayla durduruyor.big ben bunun en önemli parçasıydı.nazr da iyi bir savunmacı ama big benin yerini kesinlikle dolduramaz

« Yanıtla #15 : 06 Temmuz 2006, 13:53:33 »
t.R.A.P S.T.A.R
Starter

Allen Iverson-Tracy McGrady Fan

Üyelik Bilgileri

Neden savunmaya bu kadar taktınız ki.Detroit'in bu sezon ligin en fazla sayı atan takımlarından biri olduğunu unuttunuz herhalde.Yerini kapatacak oyuncu var.En azından hücumda onu aramazlar grin ama savunmada sorunlar yaşayabilirler.Ayrıca Big Ben detroit'in önerdiği 11.5 million doların nesini beğenmemiş anlamadım.Bence hücumda bu kadar etkisiz bi oyuncu bu kontratı kabul etmeliydi.Zaten daha düşük kontrat verirlerdi ama takımın belki de(hücumda olmasa da) en önemli parçasıydı.Neyse işte hayırlı olsun ne diyim.

« Yanıtla #16 : 07 Temmuz 2006, 20:49:45 »
Göksel
Haislip Hastası
Starter

Üyelik Bilgileri

chicago zaten dıştan hep atan bi takım bi de şimdi big ben le içten atcaklar oo chicago manyak oldu manyak
« Yanıtla #17 : 07 Temmuz 2006, 21:06:37 »
RonRon
All-Star

Üyelik Bilgileri

chicago zaten dıştan hep atan bi takım bi de şimdi big ben le içten atcaklar oo chicago manyak oldu manyak
abi Wallace ne zaman skor opsiyonu oldu huh  huh  2 maç toplam anca 15 sayı atabilen bi adamdan bahsediyoruz.   
« Yanıtla #18 : 08 Temmuz 2006, 10:55:33 »
coskun
All-Star

nası çıkmışım

Üyelik Bilgileri

abi Wallace ne zaman skor opsiyonu oldu huh  huh  2 maç toplam anca 15 sayı atabilen bi adamdan bahsediyoruz.   
kesinlikle katılıyorum abi big ben ne zamn adam akıllı skor yapmış ki
« Yanıtla #19 : 09 Temmuz 2006, 01:48:09 »
death_baller
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri WWW

BEnce R.wallace bota altında yetersizz kalcakk helekii dallas gibii pota altına yüklenmeyip uzak atışlarr yapann takımlardaa çookk zorlancaklar bence.Chiagoo içinn çokk güzell olmuşş bence Shandler da ii di ama ben wallace hem sayıı hemde defans ta engellediğii toplarla çokk fazlaa yardımcıı olcakk çokk iiddalıı girceklerr sezona
Knighhta Prenium Olmak İsteyenler

Sayfa: [1] 2 3 ... 13   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Doğu Konferansı » Chicago Bulls (Moderatör: Ç@to_Wade)Konu:
 Güncel Haberler

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv