+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Doğu Konferansı » Chicago Bulls (Moderatör: Ç@to_Wade)Konu:
 Güncel Haberler

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 ... 10 11 [12] 13   Yukarı git
Konu: Güncel Haberler  (Okunma Sayısı 8343 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #220 : 20 Şubat 2008, 00:15:17 »
Vince The Prince
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri
Ynt: Güncel Haberler

Gordon ve Carter takası gayet güzel olmazmı iki takım için...
« Yanıtla #221 : 20 Şubat 2008, 00:40:33 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri WWW

Bir Chicago'lu olarak hayıırrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
Evet Gordon bazen yersiz oyunlar çıkartıp saç baş yoldurtuyor belki ama ligde kaç tane; 2 lik, 3 lük esrbest atış konularında aynı oranda usta, iki gard pozisyonunuda oynayabilen, şütor aynı zamanda içerlere dalıp delici oynayabilen, kritik toplardan çekinmeyen.....Isındımı ne yapacağı belli olmayan, kısıtlı vakitlerde büyük işler yapan, genç vs vs vs oyuncu varki......Yani Carter-Gordon etmez....Chicago gibi genç bir takım için.....Carter çok kaliteli olsa da hem kronik sakat hem de yaşlı.....

Zaten bunu uydurdular sanırım...
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #222 : 03 Mart 2008, 21:06:13 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Gordon ve Carter takası gayet güzel olmazmı iki takım için...

Yavaş sign and trade desen amenna ama parxon carter ı alcak kadar manyaklaştımı onu bilemicem ki gordon genç ve potansiyeli yüksek bir adam ama nba de öle şeyler olduki olur mu
olur.

« Yanıtla #223 : 06 Mart 2008, 07:39:17 »
--
Ziyaretçi

Tyrus Thomas'a 2 Maç Ceza

Tyrus Thomas'a 2 Maç Ceza

Chicago Bulls'da Genel Menajer John Paxson yaptığı açıklama ile Tyrus Thomas'a 2 maç ceza veriklerini duyurdu.

Tyrus Thomas'a disiplinsiz davranışları nedeniyle 2 maç ceza verilirken, Thomas yarın Cavaliers ve Cuma günü Boston'a karşı forma giyemeyecek.

Thomas bu sezon 17'si ilk 5 oılmak üzere 54 maçta 17.3 dk süre alırken 6.3 sayı-4.6 ribaunt-1.2 asist yaptı.

----------------------------------------
NBATR/KE
« Yanıtla #224 : 06 Mart 2008, 08:05:45 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Ulan bu bulls da sanki gestapo kampı yok saç bandı yasak,yok disiplinsiz davranış yane zaten
diken üstünde oyuncular tamda rayına oturmaya başlamışken takım böle ceza vermeleri takımı
moralman göçerticek neyse parxon takımı batırcak az kaldı.

« Yanıtla #225 : 12 Mart 2008, 15:26:15 »
Nihat Emre
Go Sonics Go Durant and Green
All-Star

Aşkımmmmm!!!!!!!!!

Üyelik Bilgileri WWW
Gordon Bulls Tarihinde En Çok Üçlük Atan 3.Oyuncu

Gordon Bulls Tarihinde En Çok Üçlük Atan 3.Oyuncu

Chicago Bulls'un başarılı oyuncusu Ben Gordon, Utah Jazz karşısında bulduğu üçlüklerle NBA Efsanesi Michael Jordan'ı geride bıraktı ve 3.sıraya yerleşti.

Bu sezon istediği hedefleri bir türlü tutturamayan Bulls'ta, Gordon bu gelişmeden oldukça mutlu olmuş görünüyor.

Üçüncü çeyrekte bulduğu üçlük isabetiyle 3. sıraya yerleşen Gordon bu sezon; 19.6 sayı-3.2 ribaund-2.9 asist ortalamaları ile mücadele ediyor.
-------------------------
NbaTr/EK

« Yanıtla #226 : 12 Mart 2008, 21:49:29 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Oynucak tane kontrat sezonu paşamın seneye belki yuvadan uçucak dicem de deng i
feda etmeleri daha olası gordon yerine.

« Yanıtla #227 : 13 Mart 2008, 21:16:14 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

O kadar çok atıyor ha....

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #228 : 15 Mart 2008, 21:13:39 »
Nihat Emre
All-Star

Aşkımmmmm!!!!!!!!!

Üyelik Bilgileri WWW
Bulls'a 3 Hamle Birden

Bulls'a 3 Hamle Birden

Chicago Bulls yönetimi yaptığı açıklamada; Demetris Nichols'un D-League'den çağrıldığını, Shannon Brown ve Cedric Simmons'un ise tekrar Geliştirme Ligi'ne gönderildiği kamuoyuna duyurdu.

Takıma tekrar dönen Nichols, Bulls forması ile sadece 4 maça çıktı ve bu maçlarda 0.3 sayı-0.4 ribaund ortalamalar ile oynadı. Nichols ayrıca D-League'de formasını giydiği Iowa Energy takımında 19.3 sayı - 4.2 ribaund - 2.9 asist ortalaması yakaladı.

Daha önce yine Geliştirme Ligi'ne yollanan Shannon Brown ve Cedric Simmons'ta bu hamleyle birlikte tekrar D-League ortamına dönmüş oldu.
-----------------------------------------------
NbaTr/EK

« Yanıtla #229 : 20 Mart 2008, 21:42:24 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Yane amaçları nedir anlamak mümkün değil ama demetris nicholas sefelosha nın yedeği olur
ilerki zamanlarda zaten galiba gordon u gözden çıkardılar bu hamleye dayanarak bunu anladım.

« Yanıtla #230 : 21 Mart 2008, 21:23:50 »
Nihat Emre
All-Star

Aşkımmmmm!!!!!!!!!

Üyelik Bilgileri WWW
Hinrich Sakatlandı

Hinrich Sakatlandı

Chicago Bulls guardı Kirk Hinrich, takımının San Antonio Spurs ile oynadığı karşılaşmada sağ ayak bileğini burktu.

Takımı Chicago Bulls'un 102-80 kaybettiği karşılaşmada; sağ ayak bileğini burkan oyuncunun İndiana Pacers önünde oynaması bekleniyor.

Konu ile ilgili; birkaç gündür ayak bileğinde birtakım şişliklerin oluştuğunu dile getiren Hinrich bunu aşırı yorgunluğa bağlıyor. Başarılı oyun kurucu buna rağmen takıma faydalı olmak istediğini belirtti.
-----------------------------------
NbaTr/EK

« Yanıtla #231 : 02 Nisan 2008, 08:46:14 »
--
Ziyaretçi

Bulls, Brown&Simmons'u Geri Çağırdı

Bulls, Brown&Simmons'u Geri Çağırdı

Chicago Bulls, 15 Mart'ta D-League'e yolladığı guard Shannon Brown ve forvet Cedric Simmons'u geri çağırdığını açıkladı.

Brown, D-League'de çıktığı 6 maçta 25.7 sayı-6.5 ribaunt-3.3 asist-2 top çalma yaparken,

Simmons ise 6 maçta 15.8-6.8 ribaunt-2.2 blok ortalaması ile oynadı.

--------------------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #232 : 02 Nisan 2008, 19:02:23 »
Dağlar
The Big Fella
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Özellikle Shannon Brown son günlerde azmış.Son maçlardaki istatistiklerine bakınca anlaşılıyor. Bulls'un on maçlarında kendini göstermeye çalışacak. İyi kötü birinin gözüne girerse ne mutlu...

NBA'de Kasım Ayının En İyi Fotoğrafı Oylaması
« Yanıtla #233 : 03 Nisan 2008, 21:09:06 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Demek ki gordon u postalıcak parxon neyse bulls un verdiğini kabul edicek yada cap te boşluğu
olan sg arayan biri kapıcak onu.

« Yanıtla #234 : 05 Nisan 2008, 00:05:54 »
--
Ziyaretçi

Big Ben: Noah'ın Başarılı Olmasını İsterim

Big Ben: Noah'ın Başarılı Olmasını İsterim

Chicago Bulls'ta oynadığı dönemlerde Joakim Noah ile aralarında sorun olduğu yönünde bir çok haber çıkan Ben Wallace dün gece oynanan Bulls-Cavs maçı sonrası yaptığı açıklamalarda Noah'ın başarılı olmasını istediğini söyledi.

Ben Wallace yaptığı açıklamada, ''O benim adamımdır. İyi olacağını düşünüyorum. Çok çalışıyor ve ben onun başardığını görmek isterim.'' dedi.

-----------------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #235 : 05 Nisan 2008, 19:09:29 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Big ben den inciler neyse umarım noah başarılı olur çok sevmesemde mücadeleci oyunu beni
cezbediyor.

« Yanıtla #236 : 08 Nisan 2008, 17:18:02 »
--
Ziyaretçi

Boylan: Paxson'a Sorun

Boylan: Paxson'a Sorun

Skiles'ın kovulmasıyla birlikte Chicago Bulls'ta coach koltuğuna oturan Jim Boylan, geleceği ile ilgili gelen sorulara karşılık olarak topu GM John Paxson'a attı.

Boylan yaptığı açıklamada ''Bazıları hakkımda spekülasyon yapıyor. Benim durumumu bana değil Paxson'a sorun.'' dedi.

Paxson ise Boylan ile ilgili gelen sorulara cevap vermekten kaçındı ve yorum yapmadı.

-------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #237 : 08 Nisan 2008, 17:32:45 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri WWW

Ya oraya ne Boylan, oldu ne de oraya Paxson!! Ama, Paxson için şunu söylerim; içim rahat, iyi niyetli ve bazı sektör kapitalizminden sıyrılmış bu oyunun ve nostaljik Bulls hanedanlığının bir aşığıdır kendisi...Yıllardır bizim camia onu öyle bildik.......Ama kötü niyetli olmamak demek..İyi bir planı olmamak anlamına gelmemeli :S

Yeter artık NBA in üç efsane takımı vardır..Onun ardındanda Phila, New York, Houston, Detroit falan gelir yani  üç büyük deki Boston ve Lakers yeniden doğdu...Diğer arkadan gelir dediğim takımlardan bir tek New York uslanmaz duruyor....Peki biz Chicago olarak, yakın geçmişin ve tarihin en iyi takım, oyuncu, para, reklam, organizasyon gibi olgulara sahipken niye hala bir atağımız yoktur anlamadım..Yani Krause öyle bir ağzımıza etmişki toparlıyamadık ya...Off sinirlendim gene...

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #238 : 08 Nisan 2008, 22:23:20 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Birincis nba de 3 tane asırlık çınar vardır phila,new york ve boston ki senin bulls kaç senelik
mazi yane nba in kuruluşunda yoktu ,lakers ,gsw ve utah zaten başka şehir kökenli takımlar neyse konuya dönelim parxon kesinlikle baylon la devam etmez ama kimi getirirler bilemem,seneye biten kontrat lazım ben gordon u sign & trade yolu ile capte yer açmak için biriyle takas etmeleri mümkün ki deng e kontrat verebilsinler.Sora noah,godden,hughes,tefelosha,thomas,duhon ve eklencek elemanlar ile yola devam edilir ki hinrich liderliğe devam benim bulls geleceği için görüşüm bu ve capte olan boşluk ile baba bir fa alınır.

« Yanıtla #239 : 12 Nisan 2008, 05:58:22 »
--
Ziyaretçi

Şu muhabbete girmeyeyim diyordum da kendimi bir anda Turkcell Süper Ligde hissettim..
NBA'in 3 büyüğü var tabirinide ilk defa duyuyorum..Sadece Jordan'lı dönemlerden ibaret bir Bulls'u 3 büyük yaptık bir anda..Yarın bir gün çıkar biride 3 büyük yok tek büyük var o da Boston dersede kimse sesini çıkartamaz o zaman..

Büyüklük kavramını iyi idrak etmek gerekiyor..Boston büyüktür tarihi başarıları vardır..Lakers büyüktür farklı kadrolarla farklı dönemleri domine etmiştir..New York büyüktür olumlu ya da olumsuz sezonlarında her daim popüleritesini korumuştur..Detroit büyüktür Lakers örneğinde olduğu gibi farklı dönemlerde farklı kadrolarla dominant olmuştur en rezil sezonunda dahi taraftarı her zaman salonu doldurmuştur..

Burda 3 büyük tabiri ''boşa'' söylenmiş bir laftır..Boston'lı çıkıp ''3 büyük yok tek büyük var..'' örneğinde olduğu gibi biri çıkar ''Jordan'lı yıllar haricinde fasülyeden takımdın..'' der olay uzar gider..Bu tip konularda biraz daha özen göstermek lazım kurulan cümlelere..
Sayfa: 1 ... 10 11 [12] 13   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Doğu Konferansı » Chicago Bulls (Moderatör: Ç@to_Wade)Konu:
 Güncel Haberler

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv