+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Doğu Konferansı » Chicago Bulls (Moderatör: Ç@to_Wade)Konu:
 Güncel Haberler

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 13   Yukarı git
Konu: Güncel Haberler  (Okunma Sayısı 8337 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #20 : 09 Temmuz 2006, 10:23:11 »
Göksel
Haislip Hastası
Starter

Üyelik Bilgileri
Ynt: Big Ben Chicago'da

her maç 0 sayıyla mı oynuyo sanki sayı atmasade nba in en ii savunmacılarından biri
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #21 : 09 Temmuz 2006, 10:35:01 »
RonRon
All-Star

Üyelik Bilgileri

her maç 0 sayıyla mı oynuyo sanki sayı atmasade nba in en ii savunmacılarından biri
süper bi savunmacı olduğuna kimsenin itiraz ettiğini sanmıyorum,ayrıca belki 0 atmıyo ama maç başına 7.3 sayı ortalamasına ship bi oyuncuya skor opsiyonu demek fazla iyimserlik olur.
« Yanıtla #22 : 09 Temmuz 2006, 11:19:23 »
King-Deniz
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

detroit'e geçmiş olsun chicago zirveyi zorlayacaktır
« Yanıtla #23 : 09 Temmuz 2006, 11:27:04 »
Göksel
Haislip Hastası
Starter

Üyelik Bilgileri

yaa ben skor opsiyonu demedim zaten dışardan atıyolardı şimdi içerden atcaklar dedim amma abartınız hee
« Yanıtla #24 : 11 Temmuz 2006, 23:28:10 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

biraz para  biraz da kaçan  kupa  bulls için hayırlı olsun kadroları ile bu sene play-off ta iyi işler yaparlar artık pota altı savunmaları da var bişeyler beklemek ayıp olmaz
« Yanıtla #25 : 12 Temmuz 2006, 14:16:39 »
Batuuu
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

bu detroit pistons un bittiğinin resmidir detroit tamamen savunma ağırlıklı bir takımdı ve bu takımın ana direği ben wallace ken ben wallace buradan çekmek diğerlerini de etkileyecek bence bu sene detroit play off yarı finaline çıkamayacak
« Yanıtla #26 : 12 Temmuz 2006, 14:20:23 »
wade_13
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

ya işin bi garip yanı da şu:nba live 2006'da sezon sonlarında ben wallace hep chicago'ya gidiyodu.yaklaşık 6-7 sezon denedim hep big ben chicago'ya gitti.acaba bu bi tesadüfmü yoksa önceden belirlenmiş bi anlaşma mı?Biraz saçma ama kafama takıldı

« Yanıtla #27 : 12 Temmuz 2006, 14:27:07 »
sir_LeBron_23
NBA Oyuncusu
*

sir_LeBron_23>>uMut

Üyelik Bilgileri

ya işin bi garip yanı da şu:nba live 2006'da sezon sonlarında ben wallace hep chicago'ya gidiyodu.yaklaşık 6-7 sezon denedim hep big ben chicago'ya gitti.acaba bu bi tesadüfmü yoksa önceden belirlenmiş bi anlaşma mı?Biraz saçma ama kafama takıldı

aynen kardeşim wade aynı şey bnimde kafama takılmıştı ya bullsa yada bobcatsa gdiodu bigben hep teklif yapıodum ama gelmiodu genellikle chicago ya gdio arada bobcats a da gdio
« Yanıtla #28 : 13 Temmuz 2006, 01:12:11 »
_Iverson_3
NBA Draft'ında

allen iverson

Üyelik Bilgileri

Bence adama fazla para verilmiş yani sonuçta 32 yaşında galiba ama tabiki chicagoyu hucumda olmasada savunmada 2 kademe üste çıkararak playoff takımı yapacaktır
« Yanıtla #29 : 18 Temmuz 2006, 11:35:22 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Güncel Haberler

Transferin hareketli takımı Chicago Dallas'dan Adrian Griffin ile 3 yıllığına anlaştı.

« Yanıtla #30 : 21 Temmuz 2006, 10:20:30 »
trepagnier
Ülkerspor Delisi
All-Star

Euroleague Profesörü

Üyelik Bilgileri

Othella Harrington'u Charltte Bobcats'e kaptırdılar.
I Miss You Ülkerspor turn again to my life
« Yanıtla #31 : 03 Ağustos 2006, 10:28:23 »
Kaan Mert
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Chicago Bulls, geçtiğimiz sezon Dallas Mavericks’de forma giyen Adrian Griffin ile anlaştı. Pazartesi yapılan anlaşmada Griffin’in ne kadar alacağı ise açıklanmadı. Geçtiğimiz sezon Dallas Mavericks takımında 52 maçta forma giyerken 4.6 sayı ortalaması ile mücadele etti. 2004-05 sezonunda da Chicago Bulls’da forma giyen Griffin 69 maçta 2.2 sayı, 2.1 ribaund ortalamaları yakaladı. 32 yaşındaki veteran oyuncu NBA kariyerindeki 388 maçta 4.4 sayı, 3.5 ribaund ile mücadele etti. ( alıntı)
« Yanıtla #32 : 03 Ağustos 2006, 10:37:06 »
Kaan Mert
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Chicago Bulls bu sene draft ilk turunda seçtiği Tyrus Thomas ve Thabo Sefolosha ile sözleşme imzaladı. İlk tur 4’üncü sıradan seçtiği Thomas ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Bulls oyuncuya $ 5.63 Milyon ödeyecek. NCAA’larda Louisiana State Üniversitesi’nde oynayan Tyrus Thomas 32 maçta 12.3 sayı ortlaması ile mücadele etti. Thomas Bulls ile yaz ligi maçlarında da forma giydi. Thabo Sefolosha draftlarda ilk tur 13’üncü sıradan Philedelphia 76ers tarafından seçilmişti. Geçtiğimiz sezon İtalya Serie A Ligi’nde Angelico Biella’da forma giyen Thabo Sefolosha 12 sayı, 6.4 ribaund, 2.3 asist ortalamaları ile mücadele etmişti. Orlando’da düzenlenen yaz liginde de forma giyen Thabo Sefolosha 2 maçta 16 sayı, 4 ribaund, 3.5 top çalma, 2 asist ortlamaları ile mücadele etti. ( alıntı )
« Yanıtla #33 : 04 Eylül 2006, 15:48:12 »
trepagnier
Ülkerspor Delisi
All-Star

Euroleague Profesörü

Üyelik Bilgileri

Chicago Bulls yönetmi geçen sezonu çok başarılı tamamlayan Arjantinli oyuncu Andreas Nocioni ile yeni kontrat imzalamaya hazırlanıyor.
I Miss You Ülkerspor turn again to my life
« Yanıtla #34 : 04 Eylül 2006, 16:26:41 »
NaturalBornKilleR
Üstün İnsan
All-Star

Üyelik Bilgileri

Chicago Bulls yönetmi geçen sezonu çok başarılı tamamlayan Arjantinli oyuncu Andreas Nocioni ile yeni kontrat imzalamaya hazırlanıyor.
Zaten play-off oyunuyla ve dünya şampiyonasındaki yürekli performansıyla yeni bir kontradı çoktan haketti.Chicagonun bırakmaması gereken oyunculardan biri.
« Yanıtla #35 : 16 Eylül 2006, 18:05:36 »
bakish
Rookie
**

NBATR'nin Boğası

Üyelik Bilgileri

Nocioni,takımımızın skor opsiyonu  en gelişmiş oyunculardan birtanesi.Onun için uzatılması bencede gerçekten cok iyi oldu.Luol Deng her nakadar içeriden iyi sayılsada dış atışlarda o kadar başarılı olamadıgı icin fazla skor katıkısı yapamıyor ancak Nocioni gerek sf pozisyonunda gerekse pf pozisyonunda skor katkısı getiren bir oyuncu.Takımın şu anlık rotasyonunda vazgeçilmezlerinden birtanesi onun için gerçekten çok iyi oldu.
« Yanıtla #36 : 18 Eylül 2006, 17:31:29 »
Dağlar
The Big Fella
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

1990'lı yılların en önemli yıldızlarından biri olan Shawn Kemp'in, Chicago Bulls'un hazırlık kampına katılması yönünde büyük bir ilerleme kaydettiği belirtildi. Son yıllarda parkelerden uzak kalan ve daha çok saha dışında yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Kemp, bu yaz yeniden basketbol oynayabilmek için büyük bir çaba göstermişti. Denver Nuggets ile antremanlar yapmasına karşın George Karl'ın sıcak bakmadığı Kemp'in, şimdilerde Chicago Bulls ile görüştüğü ifade edildi. Buna göre tecrübeli oyuncunun Ekim ayındaki hazırlık kampına katılması durumunda Malik Allen ve Luke Schenscher ile kadroda yer almak için yarışacağı gelen haberler arasında.

Son olarak Orlando Magic forması giyen ancak dizinden geçirdiği operasyon nedeniyle yaklaşık 18 ay parkelerden uzak kalan Andrew DeClercq'ün, yeniden salonlara dönmeye hazırlandığı belirtildi. 10 Sezon boyunca NBA'de oynayan ve son olarak 2004/05 sezonunda Orlando Magic forması giyen tecrübeli oyuncunun, Chicago Bulls ile görüştüğü ifade edildi. Dizinin durumunun artık iyi olduğunu belirten tecrübeli oyuncu, "Ben bir çaylak oyuncu gibi kendimi hazırlıyorum. Kendimi oldukça iyi hissediyorum" dedi. 33 Yaşındaki tecrübeli oyuncu kariyeri boyunca Warriors, Celtics, Cavaliers ve Magic takımlarının kadrolarında yer almıştı.(alıntı)
« Son Düzenleme: 18 Eylül 2006, 17:33:28 Gönderen: Vince 15 Carter » Logged

NBA'de Kasım Ayının En İyi Fotoğrafı Oylaması
« Yanıtla #37 : 25 Eylül 2006, 20:27:54 »
Kaan Mert
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Paxson: “Hinrich, çok özel bir oyuncu”
   Chicago Bulls Genel Menajeri John Paxson, takımın oyun kurucu pozisyonunda oynayan Kirk Hinrich’in çok iyi bir oyuncu olduğunu ve ona güvendiğini belirtti. Eski bir oyun kurucu olan Paxson, bir yerel gazeteye yapmış olduğu açıklamada, “Kirk benim şimdiye kadar gördüğüm en iyi oyunculardan. O bir çok önemli özelliğe sahip. Kirk her yıl daha da çok gelişiyor. Her geçen sezon onun oyununa daha da çeşitlilik katıyor” dedi. Paxson ayrıca, Hinrich’in Japonya’da düzenlenen Dünya Basketbol Şampiyonası’nda çok başarılı bir turnuva geçirdiğini de belirtti. Chicago Bulls’da üç sezondur forma giyen Hinrich, geçtiğimiz yıl 15.9 sayı- 6.3 asist ortalamaları yakalamıştı.  Kaynak = Basketbolseverler...
« Yanıtla #38 : 28 Eylül 2006, 13:36:49 »
Dağlar
The Big Fella
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Chicago Bulls’un eski coach’u Bill Cartwright, eski oyuncusu Jay Williams’ın New Jersey Nets’de yapmış olduğu bir antreman sonrası oyuncunun durumunu değerlendirdi. Williams’ı uzun zamandır yakından takip ettiğini belirten Cartwright, “Jay üniversiteden sonra Chicago Bulls’a gelmişti. Biz onun özelliklerini çok iyi biliyorduk. Çabuk ve oyunun inceliklerini bilen bir oyuncuydu. Ancak şimdi onun bazı özelliklerini geliştirdiğini görüyorum. Özellikle atışlarındaki isabet oranı artmış. Bu da onun daha da özel bir oyuncu olmasına neden oluyor” dedi. Cartwright ayrıca, Williams’ın yeniden parkelere dönecek olması nedeniyle çok mutlu olduğunu da sözlerine ekledi.(alıntı)

NBA'de Kasım Ayının En İyi Fotoğrafı Oylaması
« Yanıtla #39 : 30 Eylül 2006, 19:47:32 »
AlonZoMourning
Yönetici
All-Star

Oh Whats up Buddy?

Üyelik Bilgileri WWW

Paxson: “Hinrich, çok özel bir oyuncu”
   Chicago Bulls Genel Menajeri John Paxson, takımın oyun kurucu pozisyonunda oynayan Kirk Hinrich’in çok iyi bir oyuncu olduğunu ve ona güvendiğini belirtti. Eski bir oyun kurucu olan Paxson, bir yerel gazeteye yapmış olduğu açıklamada, “Kirk benim şimdiye kadar gördüğüm en iyi oyunculardan. O bir çok önemli özelliğe sahip. Kirk her yıl daha da çok gelişiyor. Her geçen sezon onun oyununa daha da çeşitlilik katıyor” dedi. Paxson ayrıca, Hinrich’in Japonya’da düzenlenen Dünya Basketbol Şampiyonası’nda çok başarılı bir turnuva geçirdiğini de belirtti. Chicago Bulls’da üç sezondur forma giyen Hinrich, geçtiğimiz yıl 15.9 sayı- 6.3 asist ortalamaları yakalamıştı.  Kaynak = Basketbolseverler...

Combo guard işte.Adamın amacı öncelikle skor yükü sonra asist tarafı.Hinrich'teki en kötü huy ise sürekli atma isteği.Bu takımı kötü etkiliyor.Bazen çok yersiz şut seçimleri yapıyor.
Yeah..!

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 13   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Doğu Konferansı » Chicago Bulls (Moderatör: Ç@to_Wade)Konu:
 Güncel Haberler

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv