« Yanıtla #200 : 05 Ocak 2008, 22:30:24 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Ciddi bir sakatlık.. forma gidiyordu takımda ayakta duran tek isimdi.. bulls'un durumu bundan sonra vahim bakalım ne kadar zaman sahalardan uzak kalacak..
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #201 : 23 Ocak 2008, 23:25:41 » |
--
Ziyaretçi
|
Deng Sakatlandı
Chicago Bulls'un 1985 doğumlu yıldız oyuncusu Luol Deng'in aşil tendonundan sakatlandığı açıklandı.
Bulls Coachu Jim Boylan bugün basının karşısına geçerken Deng'in sakatlığının bir kaç hafta sürebileceğini ancak dönüşüyle ilgili olarak herhangi bir tarih veremeyeceğini belirtti.
Bu sezon 33 maçta forma giyen Deng 17.9 sayı-6.6 ribaunt ortlaması tutturdu.
------------------------------------------------- NBATR/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #202 : 23 Ocak 2008, 23:27:29 » |
|
Kaan Mert
|
Şu ara iyi oynuyordu Deng işler artık takımda Skilesds'in gidişinden sonra 6. adam olarak görülen Gordon'a kalır . PS = Haber de uzun olmuş Kemalim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #203 : 26 Ocak 2008, 21:06:56 » |
|
DwyaneWadeCns
|
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #204 : 26 Ocak 2008, 23:57:35 » |
|
lordapo
|
Valla deng takımın önemli bir parçasıydı sakatlanması kötü oldu her ne kadar nocioni olsada onunda performansı bir yere kadar bu sene işleri zor gerçekten.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #205 : 27 Ocak 2008, 00:00:00 » |
|
magic mania
|
Tendon sakatlıkları kolay geçmez yanlız..En tehlikeli sakatlıklardan biridir aşil tendonu sakatlıkları..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #206 : 27 Ocak 2008, 00:02:45 » |
|
lordapo
|
Tendon sakatlıkları kolay geçmez yanlız..En tehlikeli sakatlıklardan biridir aşil tendonu sakatlıkları..
Seneye kontrat yenilicek olan deng için kötü oldu bu yane kendini paralıcam diye umarım gelecekteki basketbol yaşamını tehlikeye atmaz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #207 : 30 Ocak 2008, 22:52:23 » |
|
TP
|
ulls'un Yeni Asistan Koçu:Michael Brown
Bulls yeni asistan koçunu Michael Brown olarak açıkladı.
Michael Brown'un asistan koçluğa getirilimesinden sonra Ron Adams, Pete Myers ve Mike Wilhelm Boylan'ın kadrosundan çıkarıldı.
Eski bir Bulls oyuncusu olan Brown,11 sezon Bulls formasını terletmişti.
Bu açıklamalardan sonra Chicago Bulls teknik kadrosunun yavaş yavaş oturacağı gözlemlendi.
Tp//NbaTr
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #208 : 31 Ocak 2008, 21:57:28 » |
|
lordapo
|
Hayırlı olsun dicem de baylon unda geleceği parlak değil ne olur bilemicem gelecek zaman göstercek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #209 : 01 Şubat 2008, 18:10:42 » |
|
Nihat Emre
|
Baylon'da geçici koç vs. vs. ederken Head Coach oluverdi..Apo abinin dediği gibi geleceği parlak bir koç Baylon..Yeni asistan koçu da bulmuşlar..Hayırlı olsun..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #210 : 07 Şubat 2008, 18:19:07 » |
|
TP
|
Viktor Khryapa Serbest
Avrupa Şampiyonası'nda Tusya şle birlikte şampiyonluk yaşayan Viktor Khryapa Chicago Bulls tarafından serbest bırakıldı.
Yazın müthiş bir performans sergiledikten sonra Amerika'ya büyük umutlarla dönen oyuncu takımı Chicago Bulls'te aradığını bulamayınca serbest bırakıldı.
Serbes bırakılan Khryapa'nın 1,9 milyon $'lık kontratıda Bulls salary'sinden silinmiş oldu.Buyout edilen oyuncunun Rusya'ya geri dönerek orada basketbola devam etmesi bekleniyor.
2006 yılında draft edilen oyuncunun oynadığı 143 maçta 4,5 sayı-3,4 ribaunt ortalamalarını tutturdu.
TP//NbaTR
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #211 : 07 Şubat 2008, 22:30:17 » |
|
Kaan Mert
|
NBA'^de geçirdiği kabus gibi 1.5 yılın ardından durmaz buralarda döner herhalde Avrupa'ya. Top-16 öncesi onu kadrosuna katmak isteyen takımlarda bulunur elbet.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #212 : 10 Şubat 2008, 08:36:19 » |
--
Ziyaretçi
|
Big Ben Takas Olacağına İnanmıyor
Detroit Pistons'ın 2004'de yaşadığı şampiyonlukta önemli pay sahibi olan ancak Flip Saunders'ın gelişiyle birlikte gözden düşen ve yüklü bir kontrat karşılığı Bulls'a giden Ben Wallace, hakkında çıkan haberleri yalanladı.
Basında New York Knicks'e takas olacağı yönünde haberler çıkan Ben Wallace, Utah Jazz'le oynanan maç öncesi açıklamalarda bulundu.
Big Ben, takas edilmeyi beklemediğini ve bu tip haberlere itibar etmediğini söyledi.
----------------------------------------------- NBATR/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #213 : 10 Şubat 2008, 14:17:06 » |
|
Dağlar
|
Detroit Pistons'dan ayrılmakla kariyerinin hatasını yaptı. Artık onun devri de kapandı bana göre. Detroit'de çok kaliteli bir oyuncu konumundaydı ancak pek değeri kalmadı şu görünümüyle.
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınNBA'de Kasım Ayının En İyi Fotoğrafı Oylaması
|
|
|
« Yanıtla #214 : 10 Şubat 2008, 15:31:46 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Kimse takas olacağına inanmıyor  Ama Nba süprizlerle dolu bir lig hiç bir işe yaramadı Bulls'ta bu saatten sonra wallace'den verim geleceğinide sanmıyorum .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #215 : 12 Şubat 2008, 18:59:09 » |
|
TP
|
Gordon ve Deng İki Maç Daha Şüpheli
Chicago Bulls'un iki sakat yıldızının 2 maç sonra dönebilcekleri açıklandı.Buna göre Deng ve Gordon 2 maç daha takımadan uzak kalacak. Bileğinden sakatlanarak parkelerden bir süre uzak kalan Gordon,Pazartesi çekilen MRI'nın iyi çıkmadığı fakat sakatlığını okadar zorlayıcı olmadığı açıkladı.
Deng ise sakatlığının iyileştiği ve kısa sürede takımla çalışacağı açıklandı.
Bu oyuncuların Miami maçına sahada olması beklenirken,yavaş yavaş takıma ısınması bekleniyor.
TP//NbaTR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #216 : 12 Şubat 2008, 21:07:08 » |
--
Ziyaretçi
|
Paxson: Boylan'la Devam
Son günlerde adı Chicago Bulls'la anılan Larry Brown hakkında Bulls Genel Menajeri John Paxson, dedikodulara açıklık getirdi.
John Paxson yaptığı açıklamada şuan Larry Brown dahil hiç bir coachla görüşmediklerini ve böyle birşey düşünmediklerini söyledi.
Paxson, Jim Boylan'ın takımın başında olduğunu ve sezon sonuna kadarda böyle devam edeceğini söyledi.
------------------------------------- NBATR/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #217 : 12 Şubat 2008, 22:40:16 » |
|
lordapo
|
Valla paxson bence oyuncu takaslarına yoğunlaşmış durumda yane gasol un lakers a gitmesi onu dumura urattı valla sezonun ortasında olmasa bile sezon sonunda mutlaka tecrübeli bir koç takımın başına getirilcektir ama kim olur bu bilemicem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #218 : 19 Şubat 2008, 23:44:52 » |
--
Ziyaretçi
|
Gordon Takas Pazarında
Off-season boyunca Chicago Bulls'un bit rülü anlaşamadığı ve sezon içersinde kontrat uzatma girişimlerinin sonuçsuz kaldığı Ben Gordon için son bir takas hamlesi olabilir.
Sezon içersinde bir çok kez takas edilmesi gündeme gelen Ben Gordon'ın sezon sonu sınırlı free-agent olacak olması üzerine Bulls'un 21 Şubat'a kadar takas pazarını test edeceği belirtildi.
Uygun bir takas paketi olması halinde ise Ben Gordon'la yollar ayrılacak.
------------------------------------------ NBATR/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #219 : 19 Şubat 2008, 23:45:59 » |
|
magic mania
|
Gordon ve Carter'a sesleniyorum;Batı'dan uzak durun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|