Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
05 Aralık 2008, 04:48:44
201602 Mesaj 7371 Konu Gönderen: 25243 Üye
Son üye: Jaiminiselk
NBA Tr Forum  |  NBA Genel Tartışmalar  |  Doğu Konferansı  |  Cleveland Cavaliers  |  Konu: Güncel Haberler « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 3 ... 12
Gönderen Konu: Güncel Haberler  (Okunma Sayısı 7032 defa)
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW
« : 25 Mart 2006, 13:44:11 »

Cleveland hakkında güncel haberleri burada paylaşalım...
« Son Düzenleme: 21 Eylül 2007, 13:35:50 Gönderen: djocny » Logged

Linkleri Görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

Ynt: Güncel Haberler

theKinG
Rookie
**

wellcome my lover to my life

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 02 Nisan 2006, 00:47:01 »

Miami Heat 99
  Cleveland Cavaliers 106
Gecenin öenmli maçlarından birisydi.LeBron & Wade kapışması gibiydi.Clevaland'da LeBron 47 sayı,12 ribaund,10 asist ile tripple double yaptı.Dwayne ise 44 sayı ile takımının en skoreri oldu..Gecenin önemli maçını son 2 dakikaya 6 sayı geride giren Cleveland kazandı..

--------------------I LoVe ThiS GAme---------------------

EAC(LEBRON23)
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 05 Nisan 2006, 20:17:01 »

BU TAKIM HUGHES İYİLEŞİRSE CONFERANCE FİNALİNDE PİSTONS I BİLE DEVİRİR ADIM KADAR EMİNİM
Eren
MVP

We will be back

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 14 Nisan 2006, 18:46:33 »

.  James Oynamadı, Hughes İlk Beş Başladı..

Cleveland Cavaliers'ın Quicken Loans Arena'da NY Knicks ile oynadığı mücadelede LeBron James sakatlığı nedeniyle takımdaki yerini alamadı. Geçtiğimiz akşam Detroit Pistons ile oynanan mücadelede ayak bileğini burkan James'in, Knicks karşısında da sakatlığı nedeniyle forma giyemediği belirtildi. Cavs'ın kendi seyircisi önünde Knicks'i 91-87'lik skorla mağlup ettiği mücadelede yıldız oyuncunun yokluğunda Larry Hughes ilk beş başladı. Sakatlığının etkilerini üzerinden atmaya başlayan Hughes, Cavaliers karşısında 40 dakika oyunda kalırken, 26 sayı- 13 ribaund- 6 asist- 2 top çalma ve 2 blokluk bir performans sergiledi. 

I'll be a Laker for life
OğuzCan
Melankolik
Yönetici
MVP

www.nbatr.com/oguzcan

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : 06 Temmuz 2006, 11:27:04 »

Cleveland Cavaliers Genel Menajeri Danny Ferry, yıldız oyuncuları LeBron James'in kontratını uzatmak için görüşmeler yaptığını belirtti.

NBA'in son dönemlerdeki en önemli yeteneklerinden biri olan King James'i uzun yıllar takımda tutmak isteyen Ferry'nin, yıldız oyuncuya 5 yıl için 80milyon dolar ödemeye hazır olduğu ifade edildi.

Diğer yandan LeBron'un da Cleveland'da çok mutlu olduğu için kendisine önerilecek olan kontratı kabul etmesi bekleniyor. 12 Temmuz'dan sonra sözleşme imzalaması beklenen LeBron, böylelikle 2012-2013 sezonunun sonuna kadar Cavaliers forması giyecek.

Alıntıdır...

www.nbatr.com/oguzcan
RonRon
All-Star

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 06 Temmuz 2006, 11:35:17 »

Kalması hem kendi hem de  için daha iyi olacaktır.
devilkiller
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 15 Temmuz 2006, 11:53:39 »

LeBron sozlesme teklifini kabul etti hayırlı olsun

there is no man on this planet bigger than LeBron James
Dağlar
The Big Fella
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : 24 Temmuz 2006, 12:30:44 »

Çaylak kontratının tamamlanmasıyla birlikte serbest kalan Drew Gooden, Cleveland Cavaliers ile görüşmelerini sürdürüyor. Özellikle Nene'nin Denver Nuggets ile $60milyon değerinde bir kontrat imzalası üzerine bu sözleşmesinin benzerini isteyen Gooden, bu nedenle Cavaliers ile görüşmerine hız vermiş durumda. Başarılı oyuncunun menajeri Calvin Andrews yaptığı açıklamada, "Biz görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bütün alternatifleri de masaya yatırdık. Şimdilik herhangi bir gelişme yok. Ancak biz bazı şeylerin çözümleneceğine inanıyoruz" dedi.

NBA'de Kasım Ayının En İyi Fotoğrafı Oylaması
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : 24 Temmuz 2006, 12:50:07 »

istesin bence adam iyi oynuyor hakediyor ama benim düşüncem ne kadar para alırsa alsın cavs da kalsın

Tracy1McGrady
Organizatör
All-Star

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : 25 Temmuz 2006, 14:49:58 »

Çaylak kontratının tamamlanmasıyla birlikte serbest kalan Drew Gooden, Cleveland Cavaliers ile görüşmelerini sürdürüyor. Özellikle Nene'nin Denver Nuggets ile $60milyon değerinde bir kontrat imzalası üzerine bu sözleşmesinin benzerini isteyen Gooden, bu nedenle Cavaliers ile görüşmerine hız vermiş durumda. Başarılı oyuncunun menajeri Calvin Andrews yaptığı açıklamada, "Biz görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bütün alternatifleri de masaya yatırdık. Şimdilik herhangi bir gelişme yok. Ancak biz bazı şeylerin çözümleneceğine inanıyoruz" dedi.
   istesin bence adam iyi oynuyor hakediyor ama benim düşüncem ne kadar para alırsa alsın cavs da kalsın
bencede yaptığı bloklar ve smaçlarla takımını lebron ile birlikte havaya sokuyor(tabi ben wallace den yediği blokları saymazsak iyi oynuyor wink

Eralp
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : 05 Eylül 2006, 20:58:37 »

Clevelan Cavaliers, geçtiğimizi sezon Indiana forması giyen Scot Pollard’la 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeni takımıyla yaptığı sözleşme gereği 1 yıl için 2.2 milyon dolar alacağı açıklanan tecrübeli forvet, transferiyle ilgili olarak, “Herkes nasıl bir oyuncu olduğumu biliyor. Ben nazik bir oyuncu değilim, başkalarının yapmaktan hoşlanmayacağı şeyleri takımım adına yaparım. Bu zamana kadar böyleydi, Cleveland’da da böyle olacak. Özellikle LeBron’la birlikta oynayacağım için çok mutluyum.Beraber iyi işler çıkartabiliriz” şeklinde konuştu.

Cavaliers’ın genel menajeri Danny Ferry de, “Scot Pollard’ı alarak, takımın boy ortalamasını geliştirdik ve aynı zamanda dayanıklılık ve deneyim kattık” dedi.

1997’de Detroit tarafında draft edilen 31 yaşındaki Pollard, daha sonra Sacramento ve Indiana formalarını giydi. 9 sezonda 4.7 sayı ve 5 ribaund ortalamasıyla oynayan Scot Pollard, geçtiğimiz sezon Indiana Pacers’da çıktığı 49 maçta 3.8 sayı ve 4.8 ribaund ortalamasıyla oynadı.

Bu habere oy ver     Düşük      Yüksek    Toplam 1079 ziyaretçiden 5 puan     •  En çok puan alan haberler

Yazdır  Gönder  Görüş yaz / oku  kaan akkanat - İstanbul 31 Ağustos 2006, Perşembe 19:56   
bence bu transfere hiç gerek yok zaten andersen varejao'su olan cleveland'ın aynı kişilikte ve benzer oyun zelliklerine sahip bir oyuncuya ihtiyacı yoktu ancak benchten gelerek katkı yapabilir 
 j o - Ankara 30 Ağustos 2006, Çarşamba 17:13   
Bence Indiana pollard'ı göndererek iyi iş yaptı.Çünkü ellerinde pollarddan daha iyi bir oyuncu olan Harrison var.bu sayede daha fazla süre alabilecek 
 Yeldar Bursa - Kayseri 29 Ağustos 2006, Salı 22:09   
Pollard hiçbir zaman üst düzey bir oyuncu olmadı.Bence vücudunda hala daha fazla potansiyel var.Bu ortalamaları haketmiyor.Pollard dan hoşlanmam, çünkü kendisi de dediği gibi çok sert ve kuralsız oynuyor.Fakat en az bir 10 sayı ortalaması almalıydı.Bu sene LeBron un asistleriyle ne olacak, göreceğiz... 
Bütün Görüşleri Oku

Mavs Man
Starter

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : 05 Eylül 2006, 21:00:51 »

ya kardeş sen bunu koplaya yapıştır yapmışsın bi siteden ama o sitenin yaptığı yorumları da kopyalamışsın grin oralarını sil yaw
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : 05 Eylül 2006, 21:11:21 »

Çok komik durmuş hakkaten ya .. Cheesy

The_Answer_Cyd
Forumun Ablası
Rookie
**

I WANT TO BELIEVE

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : 07 Eylül 2006, 12:24:35 »

NBA'in deneyimli oyuncularından David Wesley, kendisini iki yıllığına Cleveland Cavaliers'a bağlayan imzayı attı.

35 yaşında olan Wesley yaptığı açıklamada çok mutlu olduğunu ve takım arkadaşlarıyla kaynaşacağı için duyduğu minneti belirtti.

Geçen sezon oynadığı Houston Rockets'ta 71 maçın 59'unda ilk beş başlayan Wesley, 9.9 sayı, 2.5 ribaund ve 2.9 asist ortalamalarını yakalamıştı.

Wesley aynı zamanda New Jersey Nets, Boston Celtics, Charlotte Hornets ve New Orleans Hornets takımlarında mücadele etti.

Attığı bin 114 üç sayı isabetiyle aktif oyuncular arasında dokuzuncu sırada bulunan 1.85'lik gard 13 yıldır NBA'de mücadele ediyor.

alıntı

Big_Ben
The Diesel
Starter

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : 07 Eylül 2006, 13:12:09 »

İyi bir hamle...Takıma faydalı olacağını düşünüyorum...

Dağlar
The Big Fella
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : 09 Eylül 2006, 10:22:26 »

Geçtiğimiz hafta içerisinde Cleveland Cavaliers ile kontrat imzalan tecrübeli shooting guard David Wesley, LeBron James ile aynı takımda olmaktan dolayı heyecan duyduğunu belirtti. Cavaliers'ın yeni sezonda şampiyonluk hesapları yaptığını belirten Wesley, "Ben bu takımın oynadığı basketboldan keyif alıyorum. LeBron James çok önemli bir oyuncu ve onunla birlikte oynayacağım için çok mutluyum" dedi. Wesley ayrıca takıma tecrübesiyle katkı sağlamak istediğini de sözlerine ekledi.(alıntı)

DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : 12 Eylül 2006, 17:49:42 »

Cavaliers, Gooden İle Sözleşme İmzaladı
ç   
  Geçtiğimiz sene Doğu yakası play-off yarı finalinde Detroit Pistons’a elenen Cleveland Cavaliers, Drew Gooden’ın sözleşmesini uzattı. Anlaşmanın detayları her ne kadar gizli tutulsa da Drew Gooden’ın 3 yıl karşılığında $ 23 Milyon alacağı belirtildi. Anlaşma sonunda Cleveland Cavaliers Genel Menajeri Danny Ferry, yaptığı açıklamada “Drew’in takımın bir parçası olmasından dolayı mutluyuz. Onunla tekrar sözleşme yenileyerek takımın kimyasını bozmamaya çalıştık. Onun için de en uygun takımın Cavaliers olduğunu düşünüyorum” dedi. Geçtiğimiz sezon 79 maçta forma giyen Gooden 10.7 sayı, 8.4 ribaund ortalamaları ile mücadele etti. Gooden play-off’larda ise oynadığı 13 maçta 8.2 sayı, 7.5 ribaund ortalamalarını yakaladı
ALINTI

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : 13 Eylül 2006, 17:31:22 »

Wesley Cavs ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.36 yaşındaki veteran bir guarddan pek bir şey beklemesin Cavaliers.

bakish
Rookie
**

NBATR'nin Boğası

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : 17 Eylül 2006, 10:53:44 »

Bence de Wesley'dan maç başına 8 sayı gibi bir katkı görsem sevinirim yani.Bana kalırsa Damon Jones'ı kesmemeli inşallah Mike Brown doğru tercihi yapar.Ayrıca Wesley yerine keşke Ronald Murray takımda kalsaydı.
Dağlar
The Big Fella
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : 18 Eylül 2006, 17:30:30 »

Cavaliers ile 3 yıllık $22milyon değerinde bir sözleşmeye imza atarak takımda kalan Drew Gooden, bir yerel gazeteye önemli açıklamalarda bulundu. Yaz başında GM Danny Ferry ve coach Mike Brown ile bir toplantı yaptıklarını belirten Gooden, "Hem Danny hem de coach Brown benim takımda kalmamı istediler. Ben her zaman için kariyerimi Cleveland'da sürdürmeyi istiyordum" dedi. Yeni sezon için hazırlıklara başladığını da belirten yıldız oyuncu, "Açıkçası ben sezon boyunca çok iyi bir performans sergileyeceğime inanıyorum" açıklamasında bulundu. Gooden ayrıca takım olarak şampiyonluğu düşündüklerini de sözlerine ekledi. (alıntı)

Sayfa: [1] 2 3 ... 12
NBA Tr Forum  |  NBA Genel Tartışmalar  |  Doğu Konferansı  |  Cleveland Cavaliers  |  Konu: Güncel Haberler « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer:  

Hosting Hizmetleri

Arşiv - Koca Kafalar - Yeni Adsl Tarifeleri - MSN Resim Çalma - Winamp Ses Yükseltme Eklentisi - İsmail Y.K - Kanka şarkı sözleri Limewire - eMule - Bearshare - İzolasyon - ISO Standartları NBA NBA Haberleri | NBA Haber| Basketbol Haberleri | NBA Forumu | Cenk Akyol | Ersan İlyasova | NBA | Basketbol | Damir Mrsic | İbrahim Kutluay | Mehmet Okur | Hidayet Türkoğlu | NBA | Basketbol | D| D2| D3| D4| D5| D6| D7| D8| D9| D10|