--
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #180 : 16 Kasım 2007, 19:47:10 » |
|
Larry Hughes 4 Hafta Yok
Cleveland Cavaliers'ın 1979 doğumlu guardı Larry Hughes, yine sakatlandı.
3 Kasım'da oynanan Phoenix Suns maçında Leandro Barbosa ile çarpışarak sol bacağından sakatlanan Hughes'ün eski sakatlığının nüksettiği açıklandı.
Suns maçı sonrası 3 maç kaçıran ve Orlando'ya karşı forma giyen Hughes 2-12 şut isabetinde kalırken;
Maçıda sakatlanarak bıraktı. Hughes'ün 1 ay boyunca takımdan ayrı kalacağı belirtildi. ----------------------------------------------------- NBATR/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fadeaway86
|
 |
« Yanıtla #181 : 16 Kasım 2007, 19:58:35 » |
|
 Cleveland Cavaliers artık ne kadar dogru düzgün olur bilemem... Zaten Wizards'tan geldiginden beri sorunlar/sakatlıklardan dolayı bozuktu hali.Yine aynı... Güncel Haberler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
the_apo_1
|
 |
« Yanıtla #182 : 27 Kasım 2007, 14:38:59 » |
|
Brezilya Dizisi; Varejao
Cleveland Cavaliers'la off-season boyunca bir türlü anlaşamayan Brezilya'lı oyuncu Anderson Varejao'dan açıklamalar gelmeye devam ediyor.
Kontrat konusunda parasal anlamda ve kontrat süresinde anlaşamayn Varejao ilginç açıklamalarda bulundu.
Cavaliers'da oynamak istediğini ve Cavaliers'a dönmek için elinden geleni yaptığını ifade eden Varejao;
''Ben dönmeyi istedim. Ben Cavaliers taraftarını ve takım arkadaşlarımı seviyorum. Ama benim işimi zorlaştıran başka adamlar var Cavaliers içinde. Sonuçta bende iş anlamında düşünüyorum. Bazı noktalarda ticari düşünmek gerekiyor.'' dedi.
Made in K.E.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dağlar
|
 |
« Yanıtla #183 : 29 Kasım 2007, 19:22:15 » |
|
Uslu çocuk olup Cavaliers'la yeniden anlaşsın. Cavaliers'ın Varejao'ya, Varejao'nun da Cavs'a ihtiyacı var. Bu inadını çok uzattı. Kendine yazık ediyor. Daha bu sezon sahaya çıkamadı. Bir an önce anlaşmalılar...
|
|
|
|
|
|
 Linkleri Görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınNBA'de Kasım Ayının En İyi Fotoğrafı Oylaması
|
|
|
--
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #184 : 05 Aralık 2007, 19:35:44 » |
|
Cavs, Nichols'ı Yolladı
Cleveland Cavaliers'da 1984 doğumlu Guard/Forwet Demetris Nichols'ın kontratı iptal edildi.
30 Ekim tarihinde Cavaliers'la kontrat yapan ve Cavaliers'dan önce Isiah Thomas'ın beğenmeyerek Knicks'den yolladığı Demetris Nichols göze giremedi.
Bu sezon 3 maçta forma şansı bulan ve;
4.7 dakika süre alan Demetris Nichols 0.7 sayı-0.3 ribaund yaptı. -------------------------------------------------------------- NBATR/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
smalldevil16
NBA Draft'ında
|
 |
« Yanıtla #185 : 06 Aralık 2007, 19:29:27 » |
|
nichols zaten nba standartlarında bir oyuncu değil bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
--
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #186 : 08 Aralık 2007, 03:36:44 » |
|
Varejao: Kendimi Test Etmem Lazım
Off-season boyunca Cleveland Cavaliers'ın başını ağrıtan ve en son Charlotte Bobcats'le anlaşınca Cavaliers'ı köşeye sıkıştırarak kontrat yapan Anderson Varejao basına açıklama yapmaya devam ediyor.
Cavaliers'da kalmaktan dolayı mutlu olduğunu yineleyen Varejao şuan için hazır olup olmadığı sorusuna ise net bir cevap vermekten kaçındı.
Vareajo basına yaptığı açıklamada; ''Kendimi iyi hissediyorum. Takımdan uzak kaldığım dönemde kendi başıma çalıştım. Ancak bu yeterli mi değil mi bunu ancak sahada test edebiliriz.'' dedi. ------------------------------------------------------------ NBATR/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Torres#9
|
 |
« Yanıtla #187 : 28 Ocak 2008, 20:32:53 » |
|
Cavs Jack ve Snyder'ı İstiyor Geçtiğimiz sezonun finalisti Cleveland Caveliers,kadrosunu güçlendirmek için takviye yapmaya uğraşırken,Jack ve Snyder adı ön plana çıktı. Cavs'in Jack ve Snyder için takas görüşmelerinde bulunacağı söylenirken,takas döneminin kapanmasına da yaklaşık bir aydan az kaldığı hatırlatıldı.
22 Şubatta kapanacak takas dönemi öncesinde bu takası gerçekleştirmek isteyen Cavs'in draft hakkı verebileceği konuşulanlar arasında.
Jack bu sene Blazers ile çıktığı 44 maçta 26.2 dakika sahada kaldı ve 9.2 sayı 2.7 ribaunt ve 3.6 asist ortalamalarıyla oynarken,Snyder Rockets ile sadece 9 maça çıkarken 9 dakika sahada kaldı ve 3.8 sayı 1.3 ribaunt ortalamaları ile oynadı. NbaTr//Hİ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hot_sizzle3
|
 |
« Yanıtla #188 : 28 Ocak 2008, 20:46:43 » |
|
jack işlerine yarıyabilir ancak snyder hakkında aynı şeyleri söylüyemicem bu sene hiç oynamadı gibi birşey ama jack i alılarsa iyi olur gerçekten
|
|
|
|
|
|
  Her şeyi doğru yapmaya çalıştı,fakat her nedense hepsi yanlış gitti.
|
|
|
|
lordapo
|
 |
« Yanıtla #189 : 28 Ocak 2008, 20:59:42 » |
|
Jarret jack onları üst seviyeye çıkarır hatta zach ve roy ile yaptıkları ortada ama portland yönetimi eğer elindeki pg fazlalığını eritmek adına böle birşey yapacaksa yazık olur ama seneye gayet iyi pglar geliyor en azından cavs ın ortalardan seçiceğini düşünürsek neden olmasın ama zor bir ihtimal blazers ın jack i vermesi ama synder olası
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TP
|
 |
« Yanıtla #190 : 30 Ocak 2008, 19:26:59 » |
|
Cavaliers'a Varejao Şoku
Los Angeles Lakers'la oynanan maçta sakatlanan Cleveland Cavaliers'ın forveti Anderson Varejao'dan kötü haber geldi.
Ayak bileği burkulan Varejao'nun 3-4 hafta arası parkelerden uzak kalacağı açıklandı.
Varejao bu sezon 22 maçta 28.4 dakika süre alırken 7.8 sayı-8.5 ribaunt yaptı.
KE//NbaTr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaan Mert
|
 |
« Yanıtla #191 : 30 Ocak 2008, 19:47:14 » |
|
Varejao özellikle benchten gelerek önemli katkılar yapıyordu . Pota altı sertliğinin de baş mimarlarından biriydi Cavs'ta . Sakatlandığı pozisyonu çoğunuz görmüşsünüzdür yerden kalkamadı uzun süre. .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lebron James Koray
|
 |
« Yanıtla #192 : 31 Ocak 2008, 23:46:11 » |
|
yazık oldu varajao ya umarım en kısa zamanda iyileşir ve cavs e katkısına devam eder...hughes ta acaip bi değişme var son maçlarda çok sağlam oynamaya başladı...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2008, 23:47:13 Gönderen: the_apo_1 »
|
|
|
|
|
|
Alexi Utkan
|
 |
« Yanıtla #193 : 02 Şubat 2008, 16:22:28 » |
|
Clevend Pau Gasol için dün gece Mehphis'e takas önerisi sunmuş ancak iki taraf anlaşamamış. (Zaten daha sonra lakers' la anlaştılar) Clevend Gasol karşı Drew Gooden ve Larry Hughes'ü önermiş.
Bence bu takas gerçekleşse Mehmpis kesinlikle daha az kazık yemiş olurdu.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 02 Şubat 2008, 16:35:27 Gönderen: wadeutkan »
|
|
|
|
|
|
Lebron James Koray
|
 |
« Yanıtla #194 : 02 Şubat 2008, 21:35:56 » |
|
bence cleveland ta memphis te karlı çıkardı keşke gerçekleşseydi ya ama cleveland ın ihtiyacı olan iyi bir pg
|
|
|
|
|
|
|
|
|
--
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #195 : 06 Şubat 2008, 21:30:38 » |
|
James: Pistons&Celtics Üst Düzey
Bu sezon MVP gibi oynayan ve takımını tek başına ayakta tutan LeBron James, Doğu'daki 2 rakipleri Detroit Pistons ve Boston Celtics'i överken, Paul Pierce hakkında da açıklamalarda bulundu.
Celtics ve Pistons'ın şuan Doğu'da rekabet halinde ön planda olduğunu söyleyen James, kendilerinin de bu yarışta var olmak için savaşacaklarını söyledi. James, ''Onlar üst düzey basketbol oynuyorlar. Hepimiz onların farklılığını biliyoruz. Bizim de amacımız onlara yakın bir şeyler yapmak.'' dedi.
James, Pierce'la aralarında bir sorun olmadığını da söylerken, ''Pierce'la birlikte forvetler içinde en iyiler arasındayız. Aramızda bu şekilde bir rekabet olabilir. Ben en iyilere karşı oynamayı severim. Ve Pierce'da en iyilerden biri.'' dedi.
-------------------------------------------------------- NBATR/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DwyaneWadeCns
|
 |
« Yanıtla #196 : 07 Şubat 2008, 01:24:43 » |
|
Aferim doğru demiş  Takdir ettim kendisini
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
|
SmEaGoL
|
 |
« Yanıtla #197 : 07 Şubat 2008, 01:27:26 » |
|
güzel politik bir açıklama 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TP
|
 |
« Yanıtla #198 : 07 Şubat 2008, 01:31:33 » |
|
Gooden Sakata Geldi
Cleveland Cavaliers'in forveti Drew Gooden'nın bügün çekilen MRI'nda kasığında zorlanma olduğu belirlendi.
Dün gece Boston Celtics ile yapılan maçın üçüncü çeyreğinde kasığında bir agrı hisseden Gooden soyunma odasına giden oyuncu birdaha maça dönmedi.
Bu saba yapılan kontrollerde MRI'ı çekilen Gooden'ın kasuğında zorlanma tespit edildi.
İki gün sonra Houston'a uçuçak olan takımla beraber gidicek olan Gooden'ın oynayıp oynamaycağı maç saati belli olacak.
Oyuncu bu sene Cavs forması alrında çıktığı 47 maçta 11,3 sayı-8,5 ribaunt ile oynadı.
TP/NbaTR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DwyaneWadeCns
|
 |
« Yanıtla #199 : 07 Şubat 2008, 20:28:43 » |
|
Rib sorunu çeken Cavs için Bu geceki Houston maçında oynamaması takımı zorlayacaktır.. Ciddi birşey yok gibi ama 1-2 maç dinlense Gooden için daha iyi olabilir.. Aslında iyi bir oyuncu ama vasat performanslar sergiliyor ..
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
|