|
AlonZoMourning
|
 |
« Yanıtla #20 : 30 Eylül 2006, 19:48:41 » |
|
Cavaliers ile 3 yıllık $22milyon değerinde bir sözleşmeye imza atarak takımda kalan Drew Gooden, bir yerel gazeteye önemli açıklamalarda bulundu. Yaz başında GM Danny Ferry ve coach Mike Brown ile bir toplantı yaptıklarını belirten Gooden, "Hem Danny hem de coach Brown benim takımda kalmamı istediler. Ben her zaman için kariyerimi Cleveland'da sürdürmeyi istiyordum" dedi. Yeni sezon için hazırlıklara başladığını da belirten yıldız oyuncu, "Açıkçası ben sezon boyunca çok iyi bir performans sergileyeceğime inanıyorum" açıklamasında bulundu. Gooden ayrıca takım olarak şampiyonluğu düşündüklerini de sözlerine ekledi. (alıntı)
Kariyeri için doğru olanı yaptı.LeBron gibi yükselen bir değerin nimetlerinden faydalanmak istemesi kadar doğal birşey yok.Gooden inşallah bu sene kendini parkeye verir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DwyaneWadeCns
|
 |
« Yanıtla #21 : 01 Ekim 2006, 12:41:38 » |
|
Cavs’da Varejao’dan Erken Mesai Geçtiğimiz yıl başarılı bir sezon geçirerek dikkatleri üzerine çeken Cleveland Cavaliers’ın Brezilyalı oyuncusu Anderson Varejao, yeni sezon için çalışmalara başladı. Japonya’da düzenlenen Dünya Basketbol Şampiyonası’nda da Brezilya forması giyen başarılı oyuncu, ülkesinin aldığı dereceden dolayı mutsuz olduğunu belirtti. Üzücü bir yazı geride bıraktığını belirten Varejao, ancak bunu unutarak sezona hazırlanması gerektiğini de sözlerine ekledi. Bacak ve kasıklarındaki ağrılardan şikayetçi olan Varejao, “Sürekli olarak masaj yaptırıyorum ve tedavi oluyorum. Açıkçası ben hala bunun neden olduğunu anlamış değilim” dedi. Alıntı:Basketbolseverler
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
|
Sh0t Down
|
 |
« Yanıtla #22 : 04 Ekim 2006, 10:12:05 » |
|
Sert oyuncuymuş  Hadi be.. Pis ve korkak bir oyuncuyum demiyo da  .. Ama Cleveland da şampiyon olmayı çok isityor.. Hele ki LB yanıp tutuşuyor bi şampiyon olsak bende MVP olsam diye 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RaRe
|
 |
« Yanıtla #23 : 04 Ekim 2006, 11:32:17 » |
|
bu adam lj ile çok iyi anlaşıyor ama oyun içerisinde play-offlarda washington ve detroit serilerinde şahit olmuştum ve çok şaşırmıştım...şanslı bu sene gerçekten rotasyonda...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Phily
|
 |
« Yanıtla #24 : 10 Ekim 2006, 17:42:51 » |
|
CLEVALAND CAVELİERS İÇİN PLAY-OFF YETERLİ DEGİL.
CLEVALAND CAVELİERS geçen gün LEBRON JAMES,in de açıkladıgı gibi yeni sezonda NBA finalini hedefliyor.Geçen yıl dogu yarı finalinde DETROİT PİSTONS,a elenen CLEVALAND CAVELİERS,te LEBRON JAMES bir yıl daha tecrübe kazandı ve oyununu hala geliştiriyor ve LARRY HUGHES,ın da saglıklı olması beklentileri NBA finali olarak yükseltiyor.
alıntıdır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RaRe
|
 |
« Yanıtla #25 : 10 Ekim 2006, 20:11:32 » |
|
yuh ya...hemen de herkes nba finali oynucaz diyo...bu kadar kolay mı ya...bence bulls daha ii cavsten..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lordapo
|
 |
« Yanıtla #26 : 10 Ekim 2006, 20:19:28 » |
|
le bron büyük oyuncu ama onun yanına yardımcıları vermezseniz ondan takımı kurtarmasını beklemeyin cavs iddaa lı bir kadro kursaydı sölerdim final oynar diye ama bulls varken işi çok zor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaan Mert
|
 |
« Yanıtla #27 : 12 Ekim 2006, 09:05:06 » |
|
Cavaliers, Basden'ı Serbest Bıraktı.. Cleveland Cavaliers, savunmacı guard Eddie Basden'ı serbest bıraktı. Yaz başında Chicago Bulls'dan Litvanyalı uzun Martynas Andriuskevicius karşışığında kadroya dahil edilen Basden'ın, kampta beklenen seviyeye gelememesi nedeniyle elden çıkartıldığı belirtildi. Çaylak sezonunda Chicago Bulls forması altında 19 karşılaşmada 7.4 dakika süre alan Basden, 2.1 sayı- 1.5 ribaund ortalamaları yakalamıştı. Çok iyi bir dış savunmacı olarak ün yapan 23 yaşındaki oyuncunun, bazı NBA takımlarıyla temasta olduğu ifade edildi. ( Alıntı )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trepagnier
|
 |
« Yanıtla #28 : 12 Ekim 2006, 11:14:07 » |
|
Bencede Ediie Basten pek bir özelliği olmayan ve gelecekte de şimdide hiç bir şey yapamaycak kapasitesi olan bir oyuncu serbest bırakılmasını doğru bir hareket olarak buluyorum.
|
|
|
|
|
|
I Miss You Ülkerspor turn again to my life
|
|
|
|
OğuzCan
|
 |
« Yanıtla #29 : 15 Ekim 2006, 12:06:28 » |
|
Cleveland Cavaliers, 2004 draftında ilk tur 10.sıradan seçtiği Luke Jackson'ı Boston Celtics'e gönderdi. Bir dönem NCAA'lerin en yetenekli small forvetlerinden biri olarak gösterilen Jackson, Cavaliers'da yaşadığı sakatlık sorunları nedeniyle hiç bir zaman beklenen performansı sergileyememişti. Jackson ile birlikte Celtics'e bir miktar da para ödeyen Cavaliers, bu takas karşılığında Dwayne Jones'u kadrosuna dahil etti. Geçtiğimiz yıl 14 karşılaşmada Celtics forması giyen 2.11'lik Jones, 1.0 sayı- 2.2 ribaund ortalamaları yakalamıştı. Genç uzun ayrıca, NBDL'de Florida Flame'da 11.7 ribaund ve 2.0 blok ortalamaları yakalayarak göz doldurmuştu.
Alıntıdır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Feedback
|
 |
« Yanıtla #30 : 15 Ekim 2006, 13:27:33 » |
|
Bence eşit bir takas ayrıca para da almış Boston,Luke Jackson Boston'da genç rotasyonuna girmeye aday bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaan Mert
|
 |
« Yanıtla #31 : 16 Ekim 2006, 10:27:52 » |
|
Cavaliers, Hunter'ı Serbest Bıraktı.. Cleveland Cavaliers, free-agent forvet Brandon Hunter'ı serbest bıraktı. Kadroyu 17 oyuncuya indiren Cavaliers'da Hunter, iki hazırlık karşılaşmasında 0.5 sayı- 2.5 ribaund ortalaması yakalamıştı. Pozisyonuna göre kısa olmasına karşın özellikle güçlü fiziği ile dikkat çeken Hunter, NBA'da Boston Celtics ve Orlando Magic takımlarının da kadrolarında yer almıştı. 2003 Draftında ikinci tur 56.sıradan seçilerek NBA'e adım atan 26 yaşındaki oyuncunun, 3.3 sayı- 2.8 ribaund ortalamaları bulunuyor. ( Alıntı )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dağlar
|
 |
« Yanıtla #32 : 16 Ekim 2006, 10:45:29 » |
|
iki hazırlık maçında da berbat istatistikler ortaya koymuş ve böyle oluncada serbest bırakılması kaçınılmaz olur.hunter NBA'de tutunamayacağa benziyor bu gidişler
|
|
|
|
|
|
 Linkleri Görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınNBA'de Kasım Ayının En İyi Fotoğrafı Oylaması
|
|
|
|
Kaan Mert
|
 |
« Yanıtla #33 : 18 Ekim 2006, 09:35:38 » |
|
LB, Maccabi Karşısında Tri-Double'ı Yokladı Cleveland Cavaliers'ın süper yıldızı LeBron James, Maccabi Tel Aviv ile oynanan hazırlık karşılaşmasında muhteşem bir performans sergiledi. Cavaliers'ın salondan 93-67'lik üstünlüğüyle sona eren mücadelede King James, 30 dakika oyunda kalırken, 13 sayı- 8 ribaund ve 8 asist ile maçı tamamladı. Takımının en etkili oyuncusu olan LeBron, ayrıca 3'de muhteşem blok yaptı. Galibiyette önemli rol oynayan LeBron, maçın dördüncü çeyreğinde ise kenara alınırken, arkadaşlarına da destek verdi.. ( Alıntı)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dağlar
|
 |
« Yanıtla #34 : 22 Ekim 2006, 22:07:04 » |
|
Dün gece Clevaland Cavaliers’ın Atlanta Hawks’a uzatma sonunda 90-88 yenildiği mücadelede yıldız oyuncu LeBron James’in çabaları yeterli olmadı.
İlk beşte başlayan ve 41 dakika süre alan James mücadeleyi 21 sayı, 7 ribaund, 6 asist ile tamamladı. İki sayılık atışlarda 6/15, üç sayılık atışlarda 1/2 isabet ile oynayan LeBron James, serbest atış çizgisinde kullandığı 7 atışın, 6’sında başarılı oldu. Normal süresi 79-79 eşitlikle tamamlanan mücadelenin uzatma periyoduna 8 sayı sığdıran Joe Johnson maçı Atlanta Hawks’a kazandıran isim oldu. 39 dakika süre aldığı mücadeleyi 17 sayı, 10 asist ile tamamlayan Johnson’un yanında Tyronn Lue 13, Gürcü asıllı Türk vatandaşı Zaza Pachulia ise 12 sayı, 8 ribaund ile tamamladı. (alıntı)
|
|
|
|
|
|
 Linkleri Görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınNBA'de Kasım Ayının En İyi Fotoğrafı Oylaması
|
|
|
|
Mustafa
|
 |
« Yanıtla #35 : 26 Ekim 2006, 20:53:10 » |
|
Luke Jackson karşılığındaki takası pek anlamadım.Dwayne Jones'ı aldı ama ne yapacak ki?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa
|
 |
« Yanıtla #36 : 05 Kasım 2006, 15:23:13 » |
|
Cleveland Cavaliers, eski Ohio State oyuncusu Chris Jent'i oyuncu gelişim sorumlusu ve asistan koç olarak göreve getirdi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OğuzCan
|
 |
« Yanıtla #37 : 21 Kasım 2006, 09:43:25 » |
|
NBA’da haftanın oyuncuları belli oldu. Doğu Konferansı’nda Cavaliers’li oyuncu LeBron James, Batı Konferansı’nda ise Mavericks’li Dirk Nowitzki haftanın oyuncusu seçildi. Geçtiğimiz hafta Cleveland Cavaliers’ın 4 maçın 3’ünü kazanırken, LeBron James 29.5 sayı, 6.3 ribaund ve 5.8 ribaund ortalamaları ile mücadele etti. James kariyerinde “Haftanın Oyuncusu” ödülünü 9. kez kazandı. alıntı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OğuzCan
|
 |
« Yanıtla #38 : 26 Kasım 2006, 09:41:53 » |
|
Z. Ilgauaskas Sezonun En İyi Maçını Çıkardı ç Dün gece Cleveland Cavaliers’ın evinde Philedelphia 76ers’i 108-95’lik skorla yendiği maçta Litvanyalı pivot Zydrunas Ilgauaskas sezonun en iyi maçını çıkardı. 18 sayı, 15 ribaundluk performansı ile takımını taşıyan Ilgauaskas, LeBron James ile birlikte takımının en iyisi oldu. Sayılarının 12’sini ilk yarıda kaydederken, üçüncü çeyrek sonunda 18 sayıya ulaştı. Ilgauaskas 18 sayıya ulaştığında Cavaliers’ın 82-70’lik üstünlüğü bulunuyordu. Litvanyalı pivot aynı zamanda 12 hücum ribaundu ile takım rekorunu kırdı. Bundan önceki maçlarda bu kadar etkin olmayan Ilgauskas’ın maç öncesinde coach Mike Brown ile bir araya gelip 90 dakikalık bir toplantı yaptığı belirtildi. Cavaliers’da Litvanyalı oyuncunun dışında LeBron James 25 sayı, 4 ribaund, 11 asist, Drew Gooden ise 13 sayı, 8 ribaund ile mücadele etti. Philedelphia 76ers’de bir önceki maçta 46 sayı üreten Allen Iverson 31 sayı, 4 ribaund, Andre Iguodala 17 sayı, 8 ribaund, Wilie Green ise 13 sayı ile maçı tamamladı. alıntı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OğuzCan
|
 |
« Yanıtla #39 : 30 Kasım 2006, 10:23:55 » |
|
LeBron James:"Big-Ben’e yapılanlar anlamsız" ç Cleveland Cavaliers’ın yıldızı LeBron James, Chicago Bulls’un maçlarda oyunculara bant takma yasağını eleştirdi. Yıldız oyuncu yaptığı açıklamada “Chicago Bulls’un neden bu şekilde bir kural koyduğunu anlamış değilim. Ben Wallace’ı uzun zamandır kafa bantı ile maçlara çıktığını biliyorum. Ben de 13 yaşından beri giyiyorum. Bu alışkanlık. Bunun kişinin basketboluna zarar vereceğini düşünmüyorum. Koyulan kural açıkçası beni hayal kırıklığına uğrattı” dedi. Geçtiğimiz günlerde Chicago Bulls yönetimi Ben Wallace’ı New York Knick maçında saçına bant takarak çıktığı için cezalandırmıştı. Ben Wallace ise kuralları bildiğini ve yaptıkları için kimseden özür dilemeyeceğini belirtmişti. alıntı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|