|
a.s..i..
|
 |
« Yanıtla #200 : 18 Şubat 2008, 12:35:28 » |
|
arkdaşlar leBron hangi maçta 3 periyoatta 30 sayı atıp son periyot küsüp oynamamıştı hatırlaynız varmı?  ?bu arada cavs işi iiice zorlaştı pota altlarındki sakatlıklardn işleri zor........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaan Mert
|
 |
« Yanıtla #201 : 18 Şubat 2008, 12:45:39 » |
|
arkdaşlar leBron hangi maçta 3 periyoatta 30 sayı atıp son periyot küsüp oynamamıştı hatırlaynız varmı
Geçtiğimiz hafta pazaar gecesi Denver-Cavs maçında ilk üç çeyrekte 30 sayı atmış son çeyrek kenarda oturmuştu bu maçı soruyorsun herhalde ama son periyota girilirlen fark zaten 3'a yakındı meselenin küskünlük olduğunu düşünmüyorum.James kenara oturmamış olsaydı da en fazla 40 atardı ama Cavs yine kaybederdi.Ne gereği var en iyi oyuncunuzun sahada bir 10 dakikadaha efor sarfetmesine öyle dğei lmi ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
--
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #202 : 22 Şubat 2008, 18:51:27 » |
|
Dickens&Thomas Cavaliers'da
Dün gece 3'lü takasa girerek bombayı patlatan ve Ben Wallace'ıda renklerine katan Cleveland Cavaliers, Gibson'ında sakatlığı ile beraber biri guard olmak üzere bugün 2 oyuncuyla daha kontrat yaptığını açıkladı.
Forvet Kaniel Dickens ve guard Billy Thomas'la kontrat yapıldığı Genel Menajer Danny Ferry tarafından açıklandı.
----------------------------------------------- NBATR/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
--
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #203 : 23 Şubat 2008, 09:41:45 » |
|
LeBron: Şaşkın-Mutlu Ve Heyecanlı
Ben Wallace, Wally Szczerbiak, Joe Smith ve Delonte West'i kadrosuna katan Cleveland Cavaliers'da LeBron James'in yüzüde güldü.
Takaslar gerçekleşmeden önce isyan eden ve mutsuzluğunu dışa vuran James, bugün yaptığı açıklamada ise yapılan takaslar sonrası mutlu olduğunu dile getirdi.
James gerçekleşen takasa şaşırdığını belirtirken, '2Bu benim beklediğim bir takas tipi değildi. Ama ben heyecanlıyım. Benim ne istediğimi duydular ve ben bunun için minnettarım. Gerçekten çok şaşırtıcı oldu. Soyunma odasına girdiğimde çok farklıydı herşey.'' dedi.
------------------------------------------------ NBATR/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lordapo
|
 |
« Yanıtla #204 : 25 Şubat 2008, 21:13:47 » |
|
Valla lbj bu takas sonucunda muradına erdi yane cavs yönetimi gizli ellerinde yardımı ile nba in poster çocuğunu yuvasında tutmayı başardı ÇOK YAŞA FUHRER STERN!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dağlar
|
 |
« Yanıtla #205 : 25 Şubat 2008, 21:31:28 » |
|
Lebron söylenip duruyordu. Şuanki durumdan da memnun olması gerekiyordu, öyle de olmuş. Cavs yönetimi tam zamanında iyi hamleler yaptı. tabii bişeyi unuttuk: ÇOK YAŞA FUHRER STERN  (Lordapo forever)
|
|
|
|
|
|
 Linkleri Görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınNBA'de Kasım Ayının En İyi Fotoğrafı Oylaması
|
|
|
--
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #206 : 01 Mart 2008, 19:52:31 » |
|
Szczerbiak Maç Kaçırabilir
Cleveland Cavaliers'ın gerçekleşen üçlü takas sonrası Sonics'ten kadrosuna kattığı Wally Szczerbiak'ın yine maç kaçırabileceği açıklandı.
Minnesota Timberwolves maçını kaçıran Szczerbiak'ın, Chicago Bulls'la oynanacak olan maçıda kaçırabileceği ifade edildi.
Szczerbiak'ın, eşinin doğumu nedeniyle takımdan ayrı kaldığı belirtildi.
------------------------------------------------ NBATR/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
--
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #207 : 03 Mart 2008, 00:43:04 » |
|
Ilgauskas 1 Hafta Yok
Cleveland Cavaliers'ın başarılı pivotu Zydrunas Ilgauskas bu akşam oynanan Chicago Bulls maçını sakatlığı nedeniyle kaçırırken sakatlığı hakkında da açıklama geldi.
Zydrunas Ilgauskas'ın, yapılan açıklamaya göre 1 hafta daha parkelerden uzak kalacağı belirtildi.
Kesin dönüş tarihi ile ilgili herhangi bir bilgi verilmezken önümüzdeki günlerde Ilgauskas'ın durumunun netleşmesi bekleniyor.
---------------------------------------------- NBATR/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
--
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #208 : 11 Mart 2008, 23:52:21 » |
|
Cavs'te Snow 6 Hafta Yok
Cleveland Cavaliers'ın tecrübeli guardı Eric Snow'un sakatlığından dolayı 4-6 hafta arası parkelerden uzak kalacağı açıklandı.
Sol dizinde romatizmayla ilgili bulgulara rastlanan Eric Snow'un tedavisine başlanacağı ve 4-6 hafta arası takımdan uzak kalacağı açıklandı.
----------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lordapo
|
 |
« Yanıtla #209 : 12 Mart 2008, 21:52:25 » |
|
Valla bu bence wally e yarıcak ama gibson da sakat guard rotasyonu icine kısıtlı hal alcak neyse west ,pavlovic ve wally elinden geleni yaparlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nihat Emre
|
 |
« Yanıtla #210 : 14 Mart 2008, 17:16:49 » |
|
Cavs, Lance Allred ile 10 Günlük Kontrat Yaptı
Cavaliers yönetimi yaptığı açıklamayla; NBDL takımlarından Idaho Stampede forması giyen Lance Allred ile 10 günlük kontrat yaptığını duyurdu.
Ilgauskas'ın sakatlanmasından sonra böyle bir hamle yapan Genel Menajer Danny Ferry'nin kontrat yaptığı oyuncu olan Allred NBDL'de 16 sayı-10 ribaund ortalamalar ile oynuyordu.
Bu hamleyle Cavs kadrosu 14 kişiye inmiş oldu. -------------------------------------- NbaTr/EK
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lordapo
|
 |
« Yanıtla #211 : 14 Mart 2008, 20:14:47 » |
|
Cavs da igy in sakat olması kötü etkilemeye aday ama bu adam ne kadar ben wallace ı yedeklemede yarar sağlar bilemicem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nihat Emre
|
 |
« Yanıtla #212 : 05 Nisan 2008, 11:27:10 » |
|
Lance Allred, Sezon Sonuna Kadar Cavs'te
Cleveland Cavaliers GM'si Danny Ferry pivot oyuncu Lance Allred ile sezon sonuna kadar anlaştıklarını açıkladı.
Daha önce, 2 defa 10 günlük kontrat yapan Lance Allred ile yapılan anlaşmanın 2008/2009 sezonunu da kapsadığı bildirildi.
Allred bu sezon Cleveland adına yalnızca 2 maçta forma giyebildi. --------------------------------------- NbaTr/EK
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GoCavaliersGo
NBA Draft'ında
|
 |
« Yanıtla #213 : 14 Ağustos 2008, 01:49:59 » |
|
hepiniz duymuşsunuzdur mo willams bize geldi umarum hayırlı olur ama ne yalan söyliyim damon jones ve joe smith'in gitmesine gerçekten üzüldüm.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
--
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #214 : 05 Eylül 2008, 02:17:13 » |
|
Cavs $10M'ı Kurtarmaya Bakıyor
Sol dizinde yaşadığı kronik sakatlık nedeniyle yeni sezonda forma giymeyecek olan ve çekilececeğini açıklayan Eric Snow için Cleveland Cavaliers'ın sakatlığından dolatyı yetersizlik talebinde bulunduğu belirtildi.
NBA yönetimi Cavaliers'ın yaptığı sakatlık ile ilgili başvuruyu kabul ederse Cavaliers'ın 10 milyon doları kurtarması bekleniyor.
Cavs sigorta ve lüks vergiden dolayı talebinin kabul edilmesi halinde 10 milyon dolar ya da daha üstü bir miktarı kurtaracak.
--------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tmacfatih
|
 |
« Yanıtla #215 : 05 Eylül 2008, 02:30:40 » |
|
çakallar akıllı hamle 10 MD LeBroN'u mutlu etmek için oyuncu almaya yeter sanırım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LEGEND*
NBA Oyuncusu
Winner
|
 |
« Yanıtla #216 : 05 Eylül 2008, 11:10:45 » |
|
Artar bile:D LBJ yi tutmak için uğraşmasınlar 2010 da bizde  e.snow'ada yapılan çok kötü ama bi sakatlandı diye adamı ortada bırak hiç yakıştıramadım.Nerede fair-play?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeaCulpa
|
 |
« Yanıtla #217 : 05 Eylül 2008, 11:18:57 » |
|
Artar bile:D LBJ yi tutmak için uğraşmasınlar 2010 da bizde  e.snow'ada yapılan çok kötü ama bi sakatlandı diye adamı ortada bırak hiç yakıştıramadım.Nerede fair-play? Nesi yanlıs ki hic oynayamıyacak bir adama 6.5 milyon dolar vermenin.Asıl Snow'un kontratını iptal ettirmesi gerekli madem fair-play den bahsediyoruz.Adam 1 sene oynamasın 6.5 milyon dolar alsın.O zaman Spurs'de Ginobili'nin sakatlık sonrası durumuna bakmadan kontrat yapsın.Her zaman oyuncunun önceliğinden önce takımın önceliği gelir
|
|
|
|
|
|
 CSKA FANS!!! 2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS 6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR CSKA!!!!
|
|
|
LEGEND*
NBA Oyuncusu
Winner
|
 |
« Yanıtla #218 : 05 Eylül 2008, 11:29:24 » |
|
business world   cavs eğer LeBron u kaçırırsa belini bidaha zor düzeltirbu yüzden adamların yapmayacakları şeyleri yok james i elde tutmak için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
t0prak
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #219 : 02 Ekim 2008, 11:00:51 » |
|
Selam arkadaşlar öncelikle iyi günler dilerim söyliyeceğimi söyliyim Arkadaşlar ben kobe den nefret ederim ve kobeci tutumu yapan arkadaşlardan imrenirim kobe 28 yasında lebron 23 wade 24 yasında kobe 5 yıl daha oynar ama wade ile lebron 10 yıl daha oynar ve efsane olurlar kobe cok kotu bir oyuncu bence bbencil wade ile lebron hem kendileri oynuyorlar hemde oynatıyorlar kobe kendi oynayarak arkadaşlarının oyununu bozuyor ama wade ile lebron arkadaşlarını da oyuna sokuyor
İyi günler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|