Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
05 Aralık 2008, 04:07:45
201602 Mesaj 7371 Konu Gönderen: 25243 Üye
Son üye: Jaiminiselk
NBA Tr Forum  |  NBA Genel Tartışmalar  |  Doğu Konferansı  |  Detroit Pistons  |  Konu: Güncel Haberler « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 3 ... 19
Gönderen Konu: Güncel Haberler  (Okunma Sayısı 10637 defa)
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW
« : 25 Mart 2006, 13:45:10 »

Detroit hakkında güncel haberleri burada paylaşalım...

Linkleri Görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

Ynt: Güncel Haberler

theKinG
Rookie
**

wellcome my lover to my life

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 02 Nisan 2006, 23:52:44 »

ecenin önemli maçında Suns Detroit'e yenildi..Billups'ın 35 sayı ile en skoreri olduğu maçta,Marion 32 sayı 10 ribaund 2 asist  ile yıldızlaştı..Ayrıca Detroit'te Prince 23 sayı attı..

--------------------I LoVe ThiS GAme---------------------

Highflyer_Wade™
I'm Nowitzness
MVP

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 05 Temmuz 2006, 11:16:42 »

DETRİOT PİSTONS all-star pivotu BEN WALLECE,ın ayrılışıyla boşalan yere free agent NAZR MOHAMMED,i transfer etti.Geçtigimiz sezon SAN ANTONİO SPURS formasıyla 6.2 sayı ve 5.2 ribaunt ortalamaları çıkaran ve beklentileri karşılamayan pivotla yapılan anlaşmanın detayları henüz basına açıklanmadı.

AlonZoMourning
Yönetici
All-Star

Oh Whats up Buddy?

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : 05 Temmuz 2006, 11:37:58 »

Düşündüğüm gibi açılan Salary i bir oyuncuya yüklemicekler.o Salary Cap ile kalbur üstü 3 oyuncu alıcaklar gibi duruyor.Nazr ilk 5 çıkabilir.

Yeah..!

ivy
Starter

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 05 Temmuz 2006, 11:41:25 »

Ewt Nazr Mohammed'i ilk 5 içerisinde gorebilirz

aLLeN iVeRsOn(I'm wHaT ı'M)
2001 MoSt  VaLuAbLe pLaYeR
2005 MoSt VaLuAbLe pLaYeR
2005-OrLaNdO--60 PoİnTs
15 OcAk 2002-HoU-Phİ-58 pOiNtS
1996-NbA DrAfT-nUmbEr oNe
OnE MaTCh-18 AsİSt
12 KaSıM-InDıAnA-BuZzEr
2005 ReGuLaR sEaSoN-30.7 PoİnTs
coskun
All-Star

nası çıkmışım

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 05 Temmuz 2006, 13:18:51 »

yaw arkadaşlar nazr bir tarafını yırtsa big ben gibi yarar sağlayamaz detroit çok büyük kayıp verdi

wade_13
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 05 Temmuz 2006, 13:21:53 »

bence nazr detroitte başarılı olamaz belki ilk 5 çıkar ama başarılı olamaz(en azından big ben kadar başarılı olamaz) detroit big beni göndermekle çok ama çok büyük hata yaptı.

Kenyon_Martin
Detroit Bad Boys
All-Star

Ya Sev Ya Terk Et!....

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 05 Temmuz 2006, 13:53:21 »

Arkadaşlarında belirttiği gibi elbette Narz Big Ben'in boşluğunu dolduramayacak bir oyuncu Joe Dumars'ın amacı onların salary cap'i fazla etkilemeyecek bir oyuncu bencede daha mantıklı.Nazr ancak ortayı iyi kapatabilen bir oyuncu bunu New Yor yıllarından biliyoruz.Biraz rotasyon değişeceği kesin hücumda olmasa bile savunma anlayışında öle olacak.

wade_13
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 05 Temmuz 2006, 13:56:17 »

evet zaten nazr hücuma göre savunmada daha iyi.big ben de öyleydi.big bene benzer bir oyuncu ama onun kadar iyi değil.salary cap için böyle yapıyorlarsa bencede çok mantıklı.

NaturalBornKilleR
Üstün İnsan
All-Star

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : 05 Temmuz 2006, 15:32:22 »

Detroite yararlı olacağını düşünüyorum.Zaten BENin yerini bu kadar ucuza anca onunla kapatabilirlerdi.

Highflyer_Wade™
I'm Nowitzness
MVP

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 05 Temmuz 2006, 15:36:22 »

Detroite yararlı olacağını düşünüyorum.Zaten BENin yerini bu kadar ucuza anca onunla kapatabilirlerdi.
Ben'in Yerini kimse kapatamaz.... Detro'nun savunması çökme riski var...Nazr bu riski briaz olsun önleye bilri sadece

wade_13
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : 05 Temmuz 2006, 15:38:44 »

nazr sadece savunmada işe yarar başka hiçbir işe yaramaz big beni aratacak bence
Ben'in Yerini kimse kapatamaz.... Detro'nun savunması çökme riski var...Nazr bu riski briaz olsun önleye bilri sadece

NaturalBornKilleR
Üstün İnsan
All-Star

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : 05 Temmuz 2006, 15:42:46 »

Zaten kimse NAzr ın Benin yerini tutacağını söylemiyor- söyleyemezde.(Nazr=%60 BEn)Ama NAzr iyi bi adam.Detroitte bişeyler yapar.

teemac
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : 05 Temmuz 2006, 15:43:12 »

yani ne bulursak kardır anlayışıyla saldırmışlar bence,pistons cap içi boşluk dolduracak takım değil ki,rebuildinge falan gidecek adam değil joe dumars

"G e ç m i ş e dönük keşkelerle yaşamaktansa, g e l e c e ğ e dönük belkilerle yaşamayı tercih ederim
Kenyon_Martin
Detroit Bad Boys
All-Star

Ya Sev Ya Terk Et!....

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : 05 Temmuz 2006, 15:58:03 »

Bence Joe Dumars'ın kesinlikle bir bildiği vardır yani Joe Dumars bu ilk 5'i oluştururken Ben Wallace'ın son 5 yılda 4 kere en iyi savunmacı ödülünü,Biliups'ın finallerin MVP'si olacağını kimse tahmin edemezdi yani Joe Dumars şöhretli oyunculardan oluşmayan NBA'in sayılı takımları arasına girmeyi başardı.Yani NBA'de en iyi 5 takım var bunlar Miami,Spurs,Detroit,Dallas,Phoneix ancak bakarsanız Detroit haricinde böle çok ünlü oyuncular süperstarlar mevcut.Fakat Detroit'teki oyuncular Detroit'e gelmeden önce şimdiki kadar saygı görmüyordu.Bu bana sorarsanız Joe Dumars'ın başarısı ve Joe Dumars'ın bu takım için herzaman bir planı vardır diye düşünüyorum....

sir_LeBron_23
NBA Oyuncusu
*

sir_LeBron_23>>uMut

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : 05 Temmuz 2006, 15:59:22 »

zaten kimse ben in yerini kapatacaını iddia edemez etmio da ama nazr yetenekli bi C

teemac
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : 05 Temmuz 2006, 16:06:09 »

biraz sistem değişikliği olacak gibi pistons da ama pistons büyük takım,dağılmaz ama büyük değişiklik olacak takımın belki de özgüveni kaybolabilir pota altı için bakarsak olaya,ne bileyim her içeri giren bloklanıyodu nerdeyse şimdi nazr da blokçu ama ben wallace la karşılaştırılamaz  o da bi gerçek,ama dediğim gibi ne kopartsak kardı anlayışı cap felan değil

"G e ç m i ş e dönük keşkelerle yaşamaktansa, g e l e c e ğ e dönük belkilerle yaşamayı tercih ederim
One Piece
Starter

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : 05 Temmuz 2006, 16:11:43 »

az da olsa bır ıkı sey yapabılır nazr ama detroıt  sıstem degısıklıgıne gıtmez nazr ı  bu sısteme uymaya zorlarlar oda uyamayınca takas la gondermeye calısırlar.

deniz,kum ve kız = THE O.C
teemac
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : 05 Temmuz 2006, 17:11:14 »

ama olsun bence iyi iş çıkardılar yoksa başka pivot yok memlekette sonra bütün sezon çöpe giderdi şimdi belki bi trade falan söz konusu olabilir ben olsam mohammed+mcdyess = okafor falan ama tabi kim kabul ederki bu takası

Big_Ben
The Diesel
Starter

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : 05 Temmuz 2006, 20:13:25 »

Belki de San Antonio'da yapamadığını Detroit'te yapar...

Sayfa: [1] 2 3 ... 19
NBA Tr Forum  |  NBA Genel Tartışmalar  |  Doğu Konferansı  |  Detroit Pistons  |  Konu: Güncel Haberler « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer:  

Hosting Hizmetleri

Arşiv - Koca Kafalar - Yeni Adsl Tarifeleri - MSN Resim Çalma - Winamp Ses Yükseltme Eklentisi - İsmail Y.K - Kanka şarkı sözleri Limewire - eMule - Bearshare - İzolasyon - ISO Standartları NBA NBA Haberleri | NBA Haber| Basketbol Haberleri | NBA Forumu | Cenk Akyol | Ersan İlyasova | NBA | Basketbol | Damir Mrsic | İbrahim Kutluay | Mehmet Okur | Hidayet Türkoğlu | NBA | Basketbol | D| D2| D3| D4| D5| D6| D7| D8| D9| D10|