+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Doğu Konferansı » Indiana Pacers (Moderatör: Ç@to_Wade)Konu:
 Güncel Haberler

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 ... 10 11 [12] 13   Yukarı git
Konu: Güncel Haberler  (Okunma Sayısı 8845 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #220 : 29 Eylül 2007, 22:08:45 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Güncel Haberler

Sezai'nin de belirttiği gibi ilginç bir hamle,bu yaz bazı takımlardan çok iyi hamleler gördük ancak bazılarıda sırf hamle yapmak için bir şeylere kalkıştılar ama ellerine yüzlerine bulaştırdılar,şimdi bu oyuncunun antremanlarındaki çabasını ve performansını bilmiyorum ama adamın ne yaptığı açık eskiden,onun yerine daha yeteneklesini bulamazmısın,Ncaa'lerde o kadar yetenekli isim varken,hiç bir şey verememiş adama yönelmek ilginç..
Basketbolculuk kariyerinde fırtına gibi esen Bird'de böylelikle her basketçiden yönetici olmaz mesajlarını bize yolluyor Amerikadan..
« Yanıtla #221 : 30 Eylül 2007, 00:48:40 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Bird un koçluk kariyeri gm linden kat kat üstündü ama son zamanlarda takımın durumu ve son olaylar
ondan şüphe duymama yol açtı böle giderse gm likten alıcaklar onu ama yol yakınken gitsin takımın
başına geçsin 4-5 sene önceki eski günlerine döndürsün adamcağız yoksa işleri zor

« Yanıtla #222 : 02 Ekim 2007, 15:04:33 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Darrell Armstrong Serbest Kaldı

Darrell Armstrong Serbest Kaldı

Indiana Pacers deneyimli oyuncusu Darrell Armstrong'u serbest bıraktı . Armstrong'un üç yıllık kontratının garanti olan bir yılında oynayabildi ve Indiana tarafından serbest bırakıldı . 

Geçen sene NBA'de 14. Sezoununu tamamlayan veteran oyuncu ;

2006-07 sezonunda Pacers formasıyla 81 maçta görev aldı .

Armstrong 81 maçı  5.6 sayı 2.4 asisst ve 1.7 ribaunt ortalamalarıyla noktaladı .
Armstrong NBA kariyerinde ise bugüne kadar 9.6 sayı 4.2 asisst ortalamalarıyla oynamıştı .

NBATR / KMK
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #223 : 02 Ekim 2007, 17:28:08 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

dallas ile anlaştı diye anasayfada geçmemiş miydi?

yoksa ben başka yerde mi okudum acaba...
« Yanıtla #224 : 02 Ekim 2007, 21:44:29 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

JO: Pacers'da Olmaktan Dolayı Mutluyum

Off-season boyunca adı sürekli takaslarla ve Lakers'la anılan Indiana Pacers'ın All Star Power Forweti Jermaine O'Neal, Takımın Medya günün de açıklamalarda bulundu.

Takasını istediği yönündeki soruları cevapsız bırakan JO, bu konu hakkında artık yorum yapmayacağını ve yeni sezonu düşündüğünü belirtti.

Jermaine O'Neal yaptığı açıklamada;

''Ben şuan burdayım. Ve ben burda olduğum için mutluyum. Coahumuz ve oyuncularımızla yeni bir heyecan yaşayacağız. Heyecan verici bir yıl bizi bekliyor.'' dedi.

Made in KE Fantastic

http://img529.imageshack.us/img529/4214/captd6ec64b9d00c4b37aaabb8.jpg

resim pekte öyle göstermiyor huh
Güncel Haberler
« Yanıtla #225 : 02 Ekim 2007, 21:45:59 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!

Üyelik Bilgileri

Sene sonunda görücez mutlu mu değil mi diye...büyük olasılık takımdan ayrılacak o zaman da bu laflar havada kalmış olacak...

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
« Yanıtla #226 : 02 Ekim 2007, 21:49:25 »
--
Ziyaretçi

Bunlarda bizim Türk Futbolcusu gibi grin Mutluyum,mutsuzum yok hayır mutluyum falan grin
JO dediklerine kendi de inanmıyor ya iş olsun işte böyle gönülde alınmaz
« Yanıtla #227 : 03 Ekim 2007, 14:09:08 »
pacers31
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

indiana böyle hamleleri herzaman yapmıştır ama bir türlü istedigi gibi gitmiyor işler zamanınsda prımoz brezec i aldıklarında bundan bir yol olmaz dediler ama pacers primoza şans verdi gelin görünki primoz orucu bobcats de açtı jermain indiana ya gelirken bir süperstar deildi.yani pacers bu oyuncuları denemesi illa bir star yaratma amacında deiller  sadece  basit hamleler ne sonuç verir bilinmez.pacersın playoff yapamıyacagı  konusunda pacers bu yıl playoff yapacak kanımca  sezon başlayınca bambaşka bir pacers izliyecegimize inanıyorum  dunleavy,murph,j.o  sezonun ortasında oynamaya başladılar ve pek uyum sagladıkları söylenemezz ama şimdi ben o heyecanı yakaladıklarını düşünüyorum yeni koç yeni oyuncular....bekleyip görecez.....
« Son Düzenleme: 03 Ekim 2007, 14:11:00 Gönderen: pacers31 » Logged
« Yanıtla #228 : 22 Ekim 2007, 05:52:16 »
--
Ziyaretçi

JO, Pre-season'da Oynamak İstiyor

JO, Pre-season'da Oynamak İstiyor

Indiana Pacers'ın Süper starı Jermaine O 'Neal, Pre-season'da oynamayı umuyor.

Takım idmanında Shawne Williams'la dizleri çarpışarak sakatlanan ve Cuma-Cumartesi maçlarında takım kadrosunda yer almayan JO, yaptığı açıklama ile oynamak istediğini söyledi.

JO, şuan da dinlendirildiğini ve önemli bir şeyi olmadığını söylerken;

Pre-season'da kalan maçlarda görev almak istediğini ve oynamayı deneyeceğini söyledi.
----------------------------------------------------------------
NBATR/KE
« Yanıtla #229 : 23 Ekim 2007, 05:44:47 »
--
Ziyaretçi

JO, Maç Kaçıracak

JO, Maç Kaçıracak

Indiana Pacers'ın All Star forweti Jermaine O'Neal, Pre-season'da oynanacak olan Minnesota Timberwolves maçını kaçıracak.

Dün yaptığı açıklamada Pre-season maçlarında oynamak istediğini belirten JO'nun Salı gecesi oynanacak olan Wolves maçında görev almayacağı açıklandı.

Pacers Coachu Jim O 'Brien;

JO'nun sol dizindeki şişlikten dolayı oynatılmayacağını ve dinlendirileceğini söyledi.
----------------------------------------------------
NBATR/KE
« Yanıtla #230 : 28 Ekim 2007, 21:50:33 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

Tinsley; Artık Top Bende

Indiana Pacers'ın Point Guardı Jamaal Tinsley'den iddialı açıklamalar.

Pre-season'un başarılı takımı Pacers'da Tinsley, Takımı'nı sürükleyeceğini söyledi. Tinsley artık insiyatif aldığını söylerken, ''Top artık benim ellerimde. Bu benim için büyük bir sistemdir. Benim oyuna yön verdiğim bir sistemdir. Coach bana güveniyor. Benim becerilerimi biliyor.'' dedi.

Tinsley yaptığı açıklamada;

''Ben bazen 20 sayı atabilirim. Ama bazen buna ihtiyaç duymayız. 4 sayı ve 10 asist'le oynayabilirim. Ben iyiyim. Ve kazandığımız sürece iyi olacağım.'' dedi.

Made in KE
« Yanıtla #231 : 07 Kasım 2007, 00:33:19 »
--
Ziyaretçi

Williams'ın Cezası Bitti

Williams'ın Cezası Bitti

Indiana Pacers'ın sezon öncesi özel hayatındaki düzensizlik nedeniyle 3 maç ceza verdiği forweti Shawne Williams dönüyor.

Indiana Pacers'ın oynadığı 3 maçla birlikte cezasıda biten Shawne Williams, Conseco Fieldhouse'da Çarşamba günü oynanacak olan Los Angeles Lakers maçında takımdaki yerini alacak.

1986 doğumlu Williams;

Geçtiğimiz sezon 46 maçta 3.9 sayı-1.8 ribaunt yapmıştı.
-----------------------------------------------------------
NBATR/KE
« Yanıtla #232 : 07 Kasım 2007, 18:17:54 »
--
Ziyaretçi

Pacers'a Ike Diogu Şoku

Pacers'a Ike Diogu Şoku

Pre-season'da gösterdiği performasnla alkış alan ve Normal Sezona da fırtına gibi giren Indiana Pacers'a kötü haber.

1983 doğumlu başarılı Power Forwet Ike Diogu'nun salı günü yapılan idmanda sakatlandığı ve durumunun ciddi olduğu açıklandı.

Sol kasığında yırtık tespit edilen Ike Diogu;

4-6 hafta arası parkelerden uzak kalacak.
-------------------------------------------------------
NBATR/KE
« Yanıtla #233 : 01 Mart 2008, 14:22:57 »
TP
Turkish Delight
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW
Murray Pacers'a?

Murray Pacers'a?

Geçtiğimiz günlerde Detroit Pistons'ın serbest bıraktığını duyurduğumuz Flip Murray ile İndiana Pacers'ın görüşmelerde olduğu söyleniyor.

Nba kaynaklarının verdiği bilgiye göre İndiana Pacers'ın Flip Murray için girişimlerde bulunuyor ve büyük ölçüde anlaştığı söyleniyor.

Pacers Tinsley ve Diener'ın istikrar ve sakatlık sorunları  üzerine bunları yedekliyebilicek olan Murray'ı almak yönünde istekli olduğu söyleniyor.

Murray bu sene Detroit forması altında çıktığı 19 maçta 7,5 sayı-3,4 asist ortalamarıyla oynadı.

TP//NbaTR

Come Back Boozer!

« Yanıtla #234 : 01 Mart 2008, 22:55:34 »
--
Ziyaretçi

Murray, Pacers'la İmzaladı

Murray, Pacers'la İmzaladı

Bugün öğlen saatlerinde yaptığımız haber resmiyete kavuştu ve Detroit Pistons'ın geçtiğimiz günlerde kontratını fesh ettiği guard Ronald “Flip” Murray, Indiana Pacers'la kontrat yaptı.

Clippers'ın peşinde koştuğu Murray, Doğu'da kalırken sezon sonuna kadar Pacers'la kontrat imzaladı. Kontratın şartları takım politakası gereği basına açıklanmadı.

Murray, bu sezon Pistons'la 19 maça çıkarken 7.5 sayı-3.4 asist-1.9 ribaunt yaptı.

-----------------------------------
NBATR/KE
« Yanıtla #235 : 02 Mart 2008, 12:39:17 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Jamal tinsley sakatken böle bir hamle yapmaları gayet normal ki kareem rush ile olmazdı bu
iş.Ama ronald murray ne kadar uyum sağlar takıma o muamma ki pistons gibi sistem takımından
pacers gibi genelde oyuncuların kişisel becerileri ile giden düzende ne kadar iyi bir performans
sergilicek o merak konusu benim için.

« Yanıtla #236 : 02 Mart 2008, 14:28:44 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

diener tek başına o yükü kaldıramıyordu, murray hamlesi çok iyi oldu..
« Yanıtla #237 : 07 Mart 2008, 19:24:39 »
Nihat Emre
Go Sonics Go Durant and Green
All-Star

Aşkımmmmm!!!!!!!!!

Üyelik Bilgileri WWW
Harrison Ateş Püskürüyor

Harrison Ateş Püskürüyor

Bu gece oynanan İndiana-San Antonio maçında Matt Bonner ile mücadeleye girdiği sırada yaptığı hareketle teknik faul alan David Harrison çok çok sinirlendi.

Maçın son çeyreğinde, bitime az bir süre kala Matt Bonner'ın kafasına vuran David Harrison, her ne kadar kasıtlı bir düşüncesinin olmadığını dile getirse de NBA yönetimi tarafından ceza alması olası olarak gözüküyor.

Harrison'un olayı ile ilgili konuşan koç Jim O'Brien;

''Harrison çabuk sinirlendi. Bana göre o olayda kasıt yoktu. Ama yine de hakemler çaldı. Maçı etkilemedi çünkü zaten daha önce maçı kaybetmiştik.'' cümlelerine yer verdi.
------------------------------
NbaTr/EK

« Yanıtla #238 : 07 Mart 2008, 21:13:19 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Valla adın çıkacağına canın çıksın misali indiana hala artest li mehşur pistons-pacers ın kavgasının kötü izleri yüzünden bunları çekiyor işleri zor.

« Yanıtla #239 : 31 Mart 2008, 23:34:56 »
TP
Turkish Delight
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW
JO Bu Akşam Dönüyor

JO Bu Akşam Dönüyor

Uzun süreli bir sakatlığın ardından döneceğini duyurduğumuz All-Star forvet Jermaine O'neal bu gece oynanacak olan Miami Heat maçıyla dönmesi bekleniyor.

Gece oynanacak maçta ve benchten takımına yardım etmesi beklenen O'neal'ın sezon bitene kadar benchten geleceği söylendi.

8 hafta sonra formasına kavuşacak olan Jo'nun maçlarda 20 dakikadan fazla süre alması beklenmezken,konu ile alakalı açıklamalar yapan JO ümitli konuştu.

JO, savunma konusundahala ritmini koruduğuna deyinirken,"Hücümda ritim bulmam zor ancak şuanda hücüm yönünden bana ihtiyaç yok,savunmada elimden geleni yapacağım" dedi.

TP//NbaTR

Come Back Boozer!

Sayfa: 1 ... 10 11 [12] 13   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Doğu Konferansı » Indiana Pacers (Moderatör: Ç@to_Wade)Konu:
 Güncel Haberler

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv