+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Doğu Konferansı » Indiana Pacers (Moderatör: Ç@to_Wade)Konu:
 Güncel Haberler

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 13   Yukarı git
Konu: Güncel Haberler  (Okunma Sayısı 8860 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #20 : 31 Ağustos 2006, 19:30:17 »
Dağlar
The Big Fella
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Güncel Haberler

Geçtiğimiz hafta içerisinde sürpriz bir hamleyle Don Nelson'ı takımın başına getiren Golden State Warriors'da, tecrübeli coach basın toplantısında iddialı konuştu. Golden State Warriors Başkanı Chris Mullin'in de bulunduğu toplantıda Nelson, "Ben basketbola tutkulu bir insanım. Bu takımda bir çok yetenekli oyuncunun bulunduğunu düşünüyorum. Açıkçası bu takımı çok beğendim. Ben bu takıma olumlu basketbol oynatacağıma inanıyorum" dedi. Son günlerin en çok eleştirilen yöneticilerden biri olan Chris Mullin ise, "Biz bazı şeylerin değiştirilmesi gerektiğini düşündük. Bu değişimi yapabilecek en müsait kişinin de Nellie olacağına karar verdik" açıklamasında bulundu. Golden State Warriors ile üç yıllık anlaşma imzalayan Nelson'ın, toplam $18milyon alacağı iddia edildi(alıntı)

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
NBA'de Kasım Ayının En İyi Fotoğrafı Oylaması
« Yanıtla #21 : 04 Eylül 2006, 02:36:58 »
Alikevicius
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Scott Pollard Cleavland a gitmiş. iyide olmuş
« Yanıtla #22 : 09 Eylül 2006, 10:21:23 »
Dağlar
The Big Fella
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Patrick O'Bryant'ın sağ bacağının kırıldığı açıklandı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada genç oyuncunun antremanda sakatlandığı ve en az 4 ile 6 hafta arasında takımdan ayrı kalacağı belirtildi. 2006 NBA draftında ilk tur 9.sıradan seçilen genç oyuncunun bir süre özel bir bot ile yürüyebileceği ifade edildi. (alıntı)

« Yanıtla #23 : 11 Eylül 2006, 19:59:10 »
Dağlar
The Big Fella
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Golden State Warriors’da kendisinden beklenen patlamayı bir türlü gösteremeyen Mickael Pietrus, bir yerel gazeteye yapmış olduğu açıklamada çok mutlu olduğunu belirtti. Üç sezondur Warriors forması giyen Fransız forvet yaptığı açıklamada, “California’da yaşam çok güzel. Halk beni çok seviyor. Benim bir çok özel taraftarım var. Bende onları çok seviyorum. Ve Warriors’dan ayrılmayı düşünmüyorum” dedi. Pietrus ayrıca, kontratının tamamlanmasının ardından yeni bir sözleşme imzalamak için de sabırsızlandığını sözlerine ekledi. (alıntı)

« Yanıtla #24 : 13 Eylül 2006, 11:10:22 »
trepagnier
Ülkerspor Delisi
All-Star

Euroleague Profesörü

Üyelik Bilgileri

Indiana Pacers'ın geçtiğimiz ay kadrosuna dahil ettiği Maceo Baston'ı serbest bırakacağı iddia edildi.Avrupa'da Maccabi Tel Aviv takımında geçirdiği başarılı sezonların ardından Pacers ile üç yıllık sözleşme imzalayan Baston'ı, takım yetkililerinin Al Harrington takası nedeniyle gözden çıkarttığı söyleniliyor. Nba kulislerinde konuşulanlara göre İndiana Pacers'ın, sezon öncesi hazırlık kampında Maceo Baston'ın kontratını fesh etmeye hazırlandığı öğrenildi. Diğer yandan Baston'un takımdan ayrılması durumunda yeniden İsrail'e dönerek Maccabi Tel Aviv forması giyeceği ve Maccabi başkanı Shimon Mizrahi'nin bu konu için temasta olduğu öğrenildi. 

I Miss You Ülkerspor turn again to my life
« Yanıtla #25 : 15 Eylül 2006, 22:57:04 »
Dağlar
The Big Fella
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Montgomery’nin yerine takımın coachluğuna getirilen tecrübeli Don Nelson, oyuncularına güvendiğini belirtti. Nelson yaptığı açıklamada “Michael Pietrus, Troy Murphy, Dunleavy ve Monta Ellis gibi isimlere güveniyorum. Pietrus iyi bir atlet ve hızlı koşabiliyor. Böyle oyunculara ihtiyacım var. Eğer istediğim gibi oynarsa, kendine de gelecektir. Troy Murphy’i pivot pozisyonunda kullanabilirim. Bununla ilgili ayarlamaları yapacağım. Bu şekilde Dunleavy’yi 4 numaraya kaydırabilirim. Çünkü Dunleavy kısa forvet pozisyonunda zaman zaman sıkıntı yaşayabiliyor. Dunleavy 4 numarada oynarsa ligini en iyi oyuncuları arasında yer alabilir. Monta Ellis’de kaliteli bir oyuncu. Eğer iyi süreler almak istiyorsa, ona bu fırsatı vereceğim. 2 seneki önceki basketbolunu oynayacağını zannetmiyorum” dedi.(alıntı)

« Yanıtla #26 : 17 Eylül 2006, 21:49:43 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

Godlen State koçu Don Nelson asistan voavh olarak yanına Paul Silas'ın oğlu Stephen Silas getirildi.
« Yanıtla #27 : 20 Eylül 2006, 20:05:42 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Carlisle'a kontrat güvencesi
Indiana Pacers'ın genel menajeri Larry Bird yaptığı açıklamada koç Rick Carlisle'nın kontratını uzatacaklarını söyledi.

Deneyimli koçun sözleşmesi 3 Ekim'de başlayacak olan Indiana Pacers hazırlık kampından önce uzatılacağı konuşulanlar arasında.

Carlisle yönetiminde geçen sezon 41-41 yapan Indiana Pacers ilk turda New Jersey Nets'e 4-2 elenmekten kurtulamamıştı.

Kaynak : SuperSpor.com dış haberler
« Yanıtla #28 : 21 Eylül 2006, 14:44:58 »
NaturalBornKilleR
Üstün İnsan
All-Star

Üyelik Bilgileri

Carlisle bu ligin en iyi koçlarından biri.Dahada önemlisi İndiana ekolüyle basketbol oynatıyor.Zaten bu kadronun böyle başarılı olmasını sağlayan kendi ekolü ve bu ekolü devam ettirebilirn koçu Carlisle dır.
« Yanıtla #29 : 22 Eylül 2006, 20:02:33 »
Kaan Mert
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Warriors'da Davis'in Bileğinde Sorun Kalmadı

Golden State Warriors'un yıldız oyun kurucusu Baron Davis'in ayak bileğinin iyileştiği belirtildi. Geçtiğimiz yıl 28 maç kaçırmasına neden olan ayak bileğini yaz boyunca güçlendiren yıldız oyuncunun, ayrıca tedavi olduğu da ifade edildi. Ekim ayında başlayacak olan hazırlık kampı öncesi %100 hazır olduğunu belirten Davis, ayrıca fazla kilolarından da kurtulduğunu açıkladı. Kariyerinin son yıllardaki en verimsiz dönemini geçiren Davis, 17.9 sayı- 8.9 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti.  ( Alıntı )
« Yanıtla #30 : 23 Eylül 2006, 23:47:45 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

indiana eski günlerine döner mi Allah bilir takım nerdeyse jerman o neil in sırtında ron artest ve peja gittikten sroa yük omuzlarında daha da ağır larry baba atılımcı insan yapar bir film toparlar eski mullin li reggie li günlerine döner işallah.

« Yanıtla #31 : 25 Eylül 2006, 16:34:07 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Warriors, Dajuan Wagner İle İmzaladı..
Golden State Warriors, yetenekli skorer guard Dajuan Wagner ile kontrat imzaladı. Önümüzdeki hafta başlayacak olan hazırlık kampına katılacak olan genç oyuncunun, burada göstereceği performansa göre garanti kontrat alacağı belirtildi. 2002 Draftında ilk tur 6.sıradan Cleveland Cavaliers tarafından seçilen Wagner, kariyeri boyunca yaşadığı sakatlık ve şansızlıklarla gündeme gelmişti. Üç sezon boyunca Cavaliers forması giyen Wagner, 9.4 sayı- 1.4 ribaund ve 1.9 asist ortalamaları yakalamıştı. Genç oyuncu yaz başında bir çok Avrupa takımından da teklif almıştı.
Alıntı:Basketbolseverler

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #32 : 25 Eylül 2006, 23:47:27 »
Dağlar
The Big Fella
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

davis'in iyileşmesi ve wagner'ın gelmesi ile takımda guard sorunu kalmamış oldu ama onlar için playoff hala bi rüya bence

« Yanıtla #33 : 28 Eylül 2006, 11:09:39 »
Kaan Mert
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Pacers'da Daniels, Kampın Başlangını Kaçıracak

Indiana Pacers'ın yaz başında Dallas Mavericks ile gerçekleştirdiği takas sonrası kadrosuna dahil ettiği Marquis Daniels'ın, sezon öncesi hazırlık kampının başlangıcında yer alamayacağı açıklandı. Pacers coach'u Rick Carlisle konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada yetenekli oyuncunun ayak parmağındaki sorun nedeniyle tedavi olduğunu belirtti. Tecrübeli coach ayrıca, "Doktorlar bana Marquis'un parmağındaki sorunu anlattı. Açıkçası onun iyileşmesi için zamana ihtiyacı var" dedi. Dallas Mavericks forması altında geçtiğimiz yıl kariyerinin en parlak sezonunu geçiren Daniels, 10.2 sayı- 3.6 ribaund ve 2.8 asist ortalamaları yakalamıştı.  ( AAlıntı )
« Yanıtla #34 : 29 Eylül 2006, 00:44:33 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!

Üyelik Bilgileri

ındiananın kabusları devam ediyor...yine sakatlıklar...takıma önemli katkı yapabilecek bi oyucu gene sakatlandı...bence bu takımı bi üfletsinler..

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
« Yanıtla #35 : 29 Eylül 2006, 11:24:13 »
Kaan Mert
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Warriors'da Don Nelson'ın İlk İşi Serbest Atışlar

Geçtiğimiz aylarda Golden State Warriors'da göreve başlayan Don Nelson'ın ilk olarak takımdaki serbest atış isabet oranını arttırmak istediği belirtildi. Hazırlık kampında oyuncularla bu konuda bir görüşme yapmayı planlayan Nelson'ın, ayrıca yine oyunculardan özel olarak çalışmalar yaparak serbest atış oranlarını düzeltmelerini isteyeceği ifade edildi. Serbest atış kaçırmanın büyük bir problem olduğunun altını çizen Nelson, yaptığı açıklamada, "Eğer sen büyük bir takım olmak istiyorsan, serbest atış çizgisinden çok fazla atış kaçırmamalısın" dedi. Nelson ayrıca, her oyuncunun serbest atışlarını çok çalışarak geliştirebileceğini de sözlerine ekledi.
 Kaynak = Basketbolseverler...
« Yanıtla #36 : 30 Eylül 2006, 15:57:31 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!

Üyelik Bilgileri

bi de türk oyuncular şunu anlasa iyi olacak...

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
« Yanıtla #37 : 30 Eylül 2006, 19:50:47 »
AlonZoMourning
Yönetici
All-Star

Oh Whats up Buddy?

Üyelik Bilgileri WWW

Pacers'da Daniels, Kampın Başlangını Kaçıracak

Indiana Pacers'ın yaz başında Dallas Mavericks ile gerçekleştirdiği takas sonrası kadrosuna dahil ettiği Marquis Daniels'ın, sezon öncesi hazırlık kampının başlangıcında yer alamayacağı açıklandı. Pacers coach'u Rick Carlisle konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada yetenekli oyuncunun ayak parmağındaki sorun nedeniyle tedavi olduğunu belirtti. Tecrübeli coach ayrıca, "Doktorlar bana Marquis'un parmağındaki sorunu anlattı. Açıkçası onun iyileşmesi için zamana ihtiyacı var" dedi. Dallas Mavericks forması altında geçtiğimiz yıl kariyerinin en parlak sezonunu geçiren Daniels, 10.2 sayı- 3.6 ribaund ve 2.8 asist ortalamaları yakalamıştı.  ( AAlıntı )

Margius Avery'den kurtulduğuna sevinmeli.Hiç bir şekilde onu rotasyona almıyordu çünkü.Umarım yararlı olur ilk geldiğinde NBA'e çok büyük ümidler vardı.
Yeah..!

« Yanıtla #38 : 30 Eylül 2006, 19:55:22 »
Kenyon_Martin
Detroit Bad Boys
All-Star

Ya Sev Ya Terk Et!....

Üyelik Bilgileri

Marques zaten final serisinin son maçlarında gösterdiği performanslar vitrine çıktı ve İndiana onu kaptı.Gelecek sezon eğer Dallas'ta kalsaydı bencede Avery Johnson onu benchin diblerine yerleştirirdi...

« Yanıtla #39 : 01 Ekim 2006, 12:43:36 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Warriors’da Nelson’ın Pivotu Murphy
Golden State Warriors’da takımın başına gelen Don Nelson’ın, yeni sezonda Troy Murphy’e pivot pozisyonunda yer vermek istediği belirtildi. Ligin en önemli uzunlarından biri olan ve 5 sezondur Warriors’da power forvet olarak görev yapan Murphy’nin yeni pozisyonunda daha verimli olacağını düşünen Nelson, “Bu benim düşündüğüm şeylerden sadece birisi. Oyuncuları maksimum düzeyde verim alabileceğim pozisyonlarda oynatmak istiyorum. İyi bir takım olabilmemiz için konuşmalar yapıyoruz. Ben takımın geleceğinden çok umutluyum” dedi. Geçtiğimiz yıl Warriors’da 74 karşılaşmada 14.0 sayı- 10.0 ribaund ortalamaları yakalayan Murphy, 2001 draftında ilk tur 14.sıradan seçilerek NBA’e adım atmıştı.

Alıntı:BAsketbolseverler

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 13   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Doğu Konferansı » Indiana Pacers (Moderatör: Ç@to_Wade)Konu:
 Güncel Haberler

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv