« Yanıtla #60 : 09 Ekim 2006, 09:08:22 » |
|
Kaan Mert
|
Larry Bird, Rick Carlisle’a Sahip Çıktı.. Geçtiğimiz günlerde coach Rick Carlisle’ın kontratını uzatan Indiana Pacers’da Başkanı Larry Bird, geride kalan sezon hakkında bir açıklamada bulundu. Sakatlık sorunları ve Ron Artest’in takas talebinde bulunması nedeniyle zor günler geçirdiklerini belirten Bird, “Bu nedenle Carlisle’ın yapabileceği çok da fazla bir şey yoktu. Umarım önümüzdeki yıl sakatlıklardan uzak bir sezon geçiririz. Ben bu takımın çok iyi dereceler hak ettiğini düşünüyorum” dedi. Geçtiğimiz yıl normal sezonda 41-41’lik bir derece elde eden Indiana Pacers, play-off ilk turunda elenmişti. ( Alıntı )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #61 : 09 Ekim 2006, 11:35:47 » |
|
NaturalBornKilleR
|
Bende çok iyi dereceler hak ettiğini düşünüyorum.Bird'ün de dediği gibi Carlisle en iyisini yapmaya çalıştı.İmkanları buydu.Kontratını uzatarak bu seneki en iyi hamlesini yaptı.Kendisinde şampiyonluk kumaşı var.Yeterki mal olsun elinde.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #62 : 10 Ekim 2006, 10:42:03 » |
|
Kaan Mert
|
Don Nelson'dan, Fransız Pietrus'a Özel Görev Golden State Warriors'da göreve başladığı günden bu yana kafasındaki planları hayata geçirmeye çalışan Don Nelson'ın, şimdilerde Mickael Pietrus'u small forvet pozisyonunda ilk beş başlatmak istediği belirtildi. Daha önce Mike Montgomery yönetiminde sürekli olarak bench'e mahkum edilen Fransız oyuncu, Nelson'ın takımın başına gelmesiyle birlikte önemli bir şans yakalamış oldu. İlk beş rotasyonunda şans bulabilecek olması nedeniyle mutlu olduğunu belirten Pietrus, "Geçtiğimiz yıl geçmişte kaldı. Artık ben yeni bir sayfa açıyorum. Ben şans bulabileceğim her pozisyonda oynamak isterim" dedi. Geride kalan üç sezonda 172 karşılaşmada oynayan 24 yaşındaki Pietrus, 8.1 sayı- 2.7 ribaund kariyer ortalaması yakalamıştı.
>>>> Basketbolseverler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #63 : 10 Ekim 2006, 10:43:21 » |
|
Kaan Mert
|
Pacers’da Jackson’un Morali Bozuk Geçtiğimiz günlerde takım arkadaşları Jamaal Tinsley, Marquis Daniels ve Jimmie Hunter ile Indianapolis, Club Rio’da bir grup müşteri tarafından tartaklanan Stephen Jackson antrenmanlara başladı. Yaşadığı saldırı sonunda küçük yaraları olan Jackson’un, antrenmanlara başladığı söylendi. Ancak moralinin bozuk olduğu belirtilen Jackson’un, Pacers’ın taraftarlar ile yapılan organizasyona katılmadığı belirtildi. 2 yıl önce Detroit Pistons ile yaşanan kötü olaylara da adı karışan Jackson, geçtiğimiz sezon Pacers’da oynadığı 81 maçta 16.4 sayı, 3.9 ribaund, 2.8 ribaund ortalamaları ile mücadele etti. ( Alıntı )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #64 : 11 Ekim 2006, 16:23:49 » |
|
RaRe
|
pietrus atletik bi oyuncu olduğu için bu takımda 5te şans bulursa bence iyi bir sene geçirir...onun yapısına uygun bi takım yaratır nelson...koşan hızlı bitiren bi takımda parlar bu adam...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #65 : 11 Ekim 2006, 22:06:33 » |
|
RaRe
|
bu adamlar büyük olasılık dağıtılır..nba yönetimi ve pacers yönrtimi beraber bi karar verirler...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #66 : 11 Ekim 2006, 22:23:49 » |
|
Dağlar
|
jackson çok disiplinsiz bi oyuncu biraz kendine çekidüzen vermesi lazım böyle devam ederse hep morali bozuk kalacak aslında yetenekli bi oyuncu ama işte disiplin çok önemli
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınNBA'de Kasım Ayının En İyi Fotoğrafı Oylaması
|
|
|
« Yanıtla #67 : 12 Ekim 2006, 09:36:51 » |
|
Kaan Mert
|
Saras ve Baston, Pacers'da Göz Doldurdu.. Avrupa'da Maccabi Tel Aviv'in üst üste kazandığı iki Euroleague şampiyonluğunda önemli rol oynayan Sarunas Jasikevicius ve Maceo Baston, Indiana Pacers'da yeniden bir araya geldikleri ilk maçta sergiledikleri performanslarla göz doldurdular. Pacers'ın New Jersey Nets'i 103-89'luk skorla mağlup ettiği karşılaşmada iki oyuncuda kenardan gelirken, Maceo Baston 12 dakika süre aldığı mücadeleyi 10 sayı- 3 ribaund ve 1 top çalma ile tamamladı. Çok erken faul problemine girdiği için uzun süre kenarda oturmak zorunda kalan Baston, oyunda kaldığı zaman içerisinde ise yaptığı birbirinden güzel smaçlarla takımda önemli roller üstlenebileceğini gösterdi. Pacers'daki ikinci sezonunu geçiren Litvanyalı Jasikevicius ise, 20 dakikla süre aldığı maçı 3 sayı- 1 ribaund ve 4 asist ile tamamladı. Saras, mücadele boyunca 1/4 iki sayı- 0/2 üç sayı ve 1/2 serbest atış isabetiyle oynadı.
>>>>> Basketbolseverler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #68 : 12 Ekim 2006, 10:14:28 » |
|
Kaan Mert
|
Warriors, Dijon Thompson'ı Serbest Bıraktı..
Golden State Warriors Basketbol Operasyonları Sorumlusu Chris Mullin, genç skorer Dijon Thompson'ın serbest bırakıldığını açıkladı. Phoenix Suns tarafından serbest bırakılan ve 2 Ekim tarihinde Warriors'un hazırlık kampına davet edilen Thompson'ın, beklenen seviyede olmaması nedeniyle yolların ayrıldığı belirtildi. Çaylak sezonunda Suns forması altında 10 karşılaşmada sadece 4.3 dakika süre alabilem Thompson, 2.8 sayı- 1.1 ribaund ortalamaları yakalamıştı. 23 Yaşındaki oyuncu, NBDL'de Albuquerque Thunderbirds takımının kadrosunda da yer almıştı. ( Alıntı )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #69 : 12 Ekim 2006, 10:39:09 » |
|
trepagnier
|
Maceo Baston gerçekten çok etkileyici birperformans gösterip kalitesini kesinlikle konuşturmuş ancak Jasikevicius için aynı şeyleri söylemek pek mümkü değil diye düşünüyorum 20 dakika içinde 3 sayı atmış ve 4 asist yapmış.Jasi'den daha çok şeyler bekleniyor en kısa zamanda kendini takımına vermeli diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
I Miss You Ülkerspor turn again to my life
|
|
|
« Yanıtla #70 : 12 Ekim 2006, 13:32:53 » |
|
NaturalBornKilleR
|
Baston bence NBA'da tutunacaktır.Avrupadaki kadar saygı görmeyecek ama iyi işler yapacaktır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #71 : 12 Ekim 2006, 17:01:27 » |
|
Dağlar
|
avrupada en çok saygı gören iki oyuncu nba'de aynı takımda buluştu bu oyuncular pacers'a avrupa basketbolunu öğretebilirse büyük çok başarılı olabilirler ligde
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınNBA'de Kasım Ayının En İyi Fotoğrafı Oylaması
|
|
|
« Yanıtla #72 : 13 Ekim 2006, 10:02:15 » |
|
Kaan Mert
|
Pacers'da Greene, Parmağını Kırdı.. Indiana Pacers'ın oyun kurucusu Orien Greene'in, sol serçe parmağını kırdığı belirtildi. Geçtiğimiz akşam New Jersey Nets ile oynanan hazırlık karşılaşmasında sakatlanan Greene'in, yaklaşık üç hafta takımdan ayrı kalacağı açıklandı. Geçtiğimiz yıl Boston Celtics'de 80 karşılaşmada oynayan Greene, 3.2 sayı- 1.8 ribaund ve 1.6 asist ortalamaları yakalamıştı. 24 Yaşındaki oyuncu, 2005 draftında ikinci tur 53.sıradan seçilerek NBA'e adım atmıştı. ( Alıntı )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #73 : 14 Ekim 2006, 00:07:46 » |
|
nashsss
|
yav bu ne boyle be daha sezon başlamadan onune gelen sakatlanıyo hadi hayırlısı
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınMahallecek Dallaslıyız özellikle Şükrü abi acayip fanatiktir(önde sağda)bu resmide geçen yıl finallerden önce çektirdik =)
|
|
|
« Yanıtla #74 : 14 Ekim 2006, 13:21:17 » |
|
Phily
|
bu oyuncunun sakatlanması çok bişey farketmez.Ben en çok james white'a üzüldüm ya öyle atletik bir adamı izlemek isterdim sakatlığının durumu nasıl acaba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #75 : 16 Ekim 2006, 09:08:32 » |
|
Kaan Mert
|
Pacers’da Al Harrington, Sakatlandı
Geçtiğimiz sezon Atlanta Hawks’da gösterdiği performans ile tekrar eski takımı Indiana Pacers’a dönen Al Harrington, Utah Jazz ile oynanan hazırlık maçında sakatlandı. Jazz ile oynanan maçın üçüncü çeyreğinde sol kalçasından sakatlanan Al Harrington’un kontrolden geçtiği ancak bu akşam oynanacak maçta forma giyebileceği belirtildi. 1998-2005 yılları arasında Indiana Pacers’da forma giyen Al Harrington, 2004-05 ve 2005-06 sezonlarında Atlanta Hawks’da forma giydi. Kariyerinin en iyi istatistiklerini geçtiğimiz yıl yakalayan Al Harrington 76 maçta 18.6 sayı, 6,9 ribaund, 3.1 asist istatistikleri ile mücadele etti. ( Alıntı )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #76 : 16 Ekim 2006, 10:42:34 » |
|
Dağlar
|
pacers'a çok yararı dokunacak bi oyuncuydu bu ındıana için çok üzücü bi haber.geçen sene atlantada bana kalırsa çok iyi oynamıştı ama sakatlığın hemen geçmesi bütün bu sorunları görmezden gelebileceğimiz anlamına geliyo iyiki çabucak iyileşmiş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #77 : 16 Ekim 2006, 12:20:45 » |
|
Kaan Mert
|
"Arkadaşlarımı korudum" Indiana Pacers'in sorunlu oyuncusu Stephen Jackson geçen hafta Indiana'da takım arkadaşlarıyla striptiz kulübü çıkışında havaya beş el ateş etmesi ile ilgili olarak arkadaşlarını korumak istediği için bu yola başvurduğunu söyledi.
Jackson ayrıca "Hiç kimseyi incitmek istemedim. Sadece arkadaşlarımın güveni sağlamak için havaya ateş ettim" dedi.
Stephen Jackson, 2004 yılında tarihi Detroit Pistons-Indiana Pacers maçındaki kavgadan dolayı NBA yönetiminden 30 maç ceza almıştı.
Kaynak : SuperSpor.com dış haberler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #78 : 16 Ekim 2006, 19:56:19 » |
|
RaRe
|
büyük yalan ama yerse....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #79 : 18 Ekim 2006, 09:28:31 » |
|
Kaan Mert
|
Warriors'da J-Rich Belirsizliği.. Golden State Warriors'un süper yıldızı Jason Richardson'ın, hazırlık kampının tamamını kaçırma ihtimalinin bulunduğu belirtildi. Geçtiğimiz yaz dizinden geçirdiği atrospoki sonrası tam olarak iyileşemeyen yıldız oyuncu yaptığı açıklamada, "Kampın başını kaçırabileceğimi düşünüyordum. Ama hala tam olarak dizimi hareket ettiremiyorum" dedi. Geçtiğimiz yıl Warriors forması altında 75 karşılaşmada oynayan Richardson, 23.2 sayı- 5.8 ribaund ortalamalarıyla kariyerinin en parlak dönemini geçirmişti. ( Alıntı )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|