+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Doğu Konferansı » Milwaukee Bucks (Moderatör: Ç@to_Wade)Konu:
 Güncel Haberler

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1] 2 3 ... 14   Yukarı git
Konu: Güncel Haberler  (Okunma Sayısı 9627 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 25 Mart 2006, 13:46:47 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW
Güncel Haberler

Milwaukee hakkında güncel haberleri burada paylaşalım...
« Son Düzenleme: 24 Temmuz 2007, 23:54:58 Gönderen: Mustafa » Logged
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #1 : 05 Mayıs 2006, 04:24:01 »
TracY_Mc #1
Emekli Yönetici
All-Star

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Güncel Haberler

Andrew Bogut, Hayal Kırıklığına Uğradı

Milwaukee Bucks'ın play-off'larda Detroit Pistons'a 4-1'lik seri sonunda mağlup olmasının çaylak Andrew Bogut'u hayal kırıklığına uğrattığı iddia edildi. Yaz aylarında yapılacak olan hamlelerle takımın yeni sezona daha iddialı girmesi gerektiğini belirten genç oyuncu, yaptığı açıklamada, "Açıkçası hayal kırıklığına uğradım. Umarım iyi hamleler yaparız. Her oyuncu gibi ben de büyük hedefler peşindeyim" dedi. Play-off serisinde ortalama 35.0 dakika süre alan Bogut'un, 8.3 sayı- 7.0 ribaund ve 3.8 asist ortalamaları bulunuyor.
« Yanıtla #2 : 13 Mayıs 2006, 23:26:14 »
Gangsta D
Rookie
**

youtube.com/gngballaz

Üyelik Bilgileri WWW

Bogut'ta bizi hayal kırıklığına uğrattı ama bi çaylak olmasına rağmen bu yorumu nasıl yapabiliyor anlamıyorum. Senenin başındada böyle şeyler söylerek canımı sıktı sonra aklı başına gelmişken yine böyle saçma bi yorum yapıyo, umarım 2000'li yıllardaki Kobe modeline bürünmez gelecekte...
« Yanıtla #3 : 01 Temmuz 2006, 12:25:38 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

işte bu logodaki mor renklerin yerini kırmızı alacak bucksun yeni logosu ve eylül ayı gibi yeni formalarada tanık olacaksınız sevgili geyik severler laugh laugh
« Yanıtla #4 : 01 Temmuz 2006, 12:37:20 »
One Piece
Starter

Üyelik Bilgileri
Ynt: Charlie-V Milwaukee Bucks'a

bence ıyı bır takas oldu cunku andrea bargnanı pf charlıe de pf sımdı charlıe yı gonderıp yerıne oyun kurucu Tj ford u aldılar mıke james de var  bucks ın yaptıgını anlamadım ben andrew bogut C olmasına karsın bır PF hareketlerını yapabılıyor charlıe V ye fazla ıhtıyac yokdu bana gore pota altını genclestırmek ıstıyor galıba bucks anlam vermek ımkansız zaten nba dekı takaslara neyse hayırlısı olsun dıyelım .  Cheesy

deniz,kum ve kız = THE O.C
« Yanıtla #5 : 01 Temmuz 2006, 13:43:12 »
ms1907
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

bucks napmış ya ligdeki en ii pg'lerden biri gönderilirmi?
« Yanıtla #6 : 01 Temmuz 2006, 15:08:43 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

bu işten karlı çıktı yaa  gıcır gıcır  ( 2. el de olsa ) adam aldılar hemde tek sene kullanılmış...   neden böyle bişiy yaptı ki...
« Yanıtla #7 : 02 Temmuz 2006, 10:13:15 »
RonRon
All-Star

Üyelik Bilgileri

Bargnani'nin önünü açmak için;Raptors için ii olmuş zaten Bargnani'yi seçtiklerinde V yi yollıcakları belliydi.Karşılığında sakatlık sorunuda olsa ii bi pg aldılar. açısından da Bogut ve V ile geleceğin pota altını oluşturdular.İki takım içinde ii olmuş.
« Yanıtla #8 : 02 Temmuz 2006, 11:14:22 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

bence ıyı bır takas oldu cunku andrea bargnanı pf charlıe de pf sımdı charlıe yı gonderıp yerıne oyun kurucu Tj ford u aldılar mıke james de var  bucks ın yaptıgını anlamadım ben andrew bogut C olmasına karsın bır PF hareketlerını yapabılıyor charlıe V ye fazla ıhtıyac yokdu bana gore pota altını genclestırmek ıstıyor galıba bucks anlam vermek ımkansız zaten nba dekı takaslara neyse hayırlısı olsun dıyelım .  Cheesy
Milwaukee'de Magloire gidici gibi onun için Charlie V'yi aldılar.Bence süper bir hareket yaptılar.İnşallah Toronto'da ki gibi oynar.Bir şüphem var o da bu h.yar Stotts uzunlara pas indirmiyordu.Artık Charlie V kendisi sayı bulacaktır.

bucks napmış ya ligdeki en ii pg'lerden biri gönderilirmi?
Abicim Bucks en iyisini yapmış Ford'u göndererk.Ford istikrarsız ve çokca sakatlanan bir oyuncu.PG gönderip PF aldılar.Free agent olacak bir pg ile de ya da takas yolu ile Ford'dan daha iyi bir pg alabilirler.

bu işten karlı çıktı yaa  gıcır gıcır  ( 2. el de olsa ) adam aldılar hemde tek sene kullanılmış...   neden böyle bişiy yaptı ki...
Toronto neden böyle birşey yaptı.Çünkü; Bu sene Mike James'in kalıp kalmayacağı belli değildi ve onun için Ford'u seçtier.Bana sorsanız ben yanlış karar derim.Ford seneye sakatlanırsa adam gibi pg pozisylnunda oynayan adamı da yok Toronto'nun.

Bargnani'nin önünü açmak için;Raptors için ii olmuş zaten Bargnani'yi seçtiklerinde V yi yollıcakları belliydi.Karşılığında sakatlık sorunuda olsa ii bi pg aldılar. açısından da Bogut ve V ile geleceğin pota altını oluşturdular.İki takım içinde ii olmuş.
Önceden de demiştim Bargnani PF/C her iki pozisyonda da oynayabilen bir oyuncu.Zaten Toronto'nun elle tutulur bir C poziyonunda oynayan oyuncusu yok.Charlie kalsa iyi olurdu ama neys olmuş bitmiş takas.
« Yanıtla #9 : 03 Temmuz 2006, 15:39:43 »
Gangsta D
Rookie
**

youtube.com/gngballaz

Üyelik Bilgileri WWW

Çok klas oldu bu. Harris'i gözlerinden öpüyorum. Zaten bu ilk değil. Ford'u severdik amma bize fazlası lazım. Savunma yapmıyodu bi kere. Geleceğin pota altını kurmuş olduk ama Stotts denen hıyar 25 yaşındaki Şakil Oniyıl'a bile basketbolu bıraktırır, adam NFL'de oynamaya başlar. Bogut PF'de zorlanıyodu bakalım şimdi esas marifetlerini görcez. Şöyle bi Magloire-James takasıda çok şık olurdu hani. Ben Harris'den beklerim yinede...

Bu arada Bargani'nin pivot pozisyonunda zorlandığını duydum...
« Son Düzenleme: 03 Temmuz 2006, 15:41:59 Gönderen: Gangsta D » Logged
« Yanıtla #10 : 05 Temmuz 2006, 15:39:36 »
NaturalBornKilleR
Üstün İnsan
All-Star

Üyelik Bilgileri

Zaten magloire gidici.Bence Buck Charlie yi alarak ilerinin pota altını oluşturdu.Magloire ahım şahım olmasada all-star bi eleman.Kısalarına sağlam bi eleman eklerler.Bence güzel bir hamle.
« Yanıtla #11 : 05 Temmuz 2006, 15:46:33 »
teemac
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

abi anlamadığım neden toronto sf falan almadı mike james vardı guardda bence çok yanlış oldu toronto için charlie orda yararlıydı
"G e ç m i ş e dönük keşkelerle yaşamaktansa, g e l e c e ğ e dönük belkilerle yaşamayı tercih ederim
« Yanıtla #12 : 17 Temmuz 2006, 17:27:48 »
Bora22237
Rookie
**

Yes,I'm back!

Üyelik Bilgileri

ya beyler yorumlarda bi yanlışlık var.charlie-v aslında sf ama uzun boyu pf oynamasına da elveriyo.yani düşündüğünüz gibi bir pota altı oyuncusu diil.büyük ölçüde aynı tipte bir oyuncu olan bargnaniyi seçince onu göndermeye karar verdiler ama ben charlie-v'nin orda büyük bir patlama yapacağına eminim
« Yanıtla #13 : 18 Temmuz 2006, 11:38:46 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

Toni Kukoc Milwaukee Bucks'dan ayrılabilir.

« Yanıtla #14 : 19 Temmuz 2006, 11:20:48 »
RonRon
All-Star

Üyelik Bilgileri

Milwaukee Bucks, Polonya'nın Prokom Trefl takımında oynadığı dönemde Euroleague'de MVP seçilen Lynn Greer ile kontrat imzaladı. 26 Yaşındaki yetenekli oyun kurucunun iki yıllık sözleşmeye imza attığı açıklandı. Geçtiğimiz sezonu İtalya'nın Carpisa Napoli takımında tamamlayan Greer, 22.6 sayı- 2.2 ribaund ve 3.3 asist ortalamaları yakalamıştı. İtalya'da 40 karşılaşmada oynayan yetenekli oyuncunun ayrıca, %48.3 şut ve %91.3 serbest atış ortalamaları da bulunuyor. İmza sonrası bir açıklamada bulunan Greer, 4 farklı ülkede basketbol oynadığını ve bunun da kendisine büyük tecrübe kattığını belirtti.

« Yanıtla #15 : 20 Temmuz 2006, 14:14:02 »
Starbury
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

Ersan seneye Milwakuee'de:
İzmirde Avrupa Gençler Şampiyonasını izleyen Bucks'ın genel menejer yardımcısı Dava Babcock  Ersannın seneye kesinlikle kadroda olacağını açıkladı.Forvet Boby Simmons'ın ardında en az 15 dk süre almasını bekliyomuş
« Yanıtla #16 : 20 Temmuz 2006, 14:58:31 »
RonRon
All-Star

Üyelik Bilgileri

Ben Ersan'ın NBA'de önemli bir starter olabileceğini düşünüyorum.
« Yanıtla #17 : 21 Temmuz 2006, 10:29:41 »
trepagnier
Ülkerspor Delisi
All-Star

Euroleague Profesörü

Üyelik Bilgileri

Arkadaşlar Milwaukee Bucks iki transfere imza attı.Milwaukee geçen sezon Bc Kiev'de forma giyen Mike Harris ve Ncaa'lerde oynayan Chris McCray ile sözleşme imzaladı.
« Son Düzenleme: 22 Eylül 2006, 21:04:58 Gönderen: trepagnier » Logged
I Miss You Ülkerspor turn again to my life
« Yanıtla #18 : 25 Temmuz 2006, 10:13:18 »
NaturalBornKilleR
Üstün İnsan
All-Star

Üyelik Bilgileri

Ersan avrupanın en iyi oyuncusu olduğunu gösterdi.Kendisinin NBA da iyi bir yer elde ediceğini düşünüyorum.Size onun hakkında bir kaç şey sorucam.
1-Bu sene A milli takıma alınacak mı?
2-Bucks'ın Ersan hakkındaki planında bir değişme var mı? Yine alt ligte mi oynuyacak?
« Yanıtla #19 : 25 Temmuz 2006, 10:22:40 »
devilkiller
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Ersan avrupanın en iyi oyuncusu olduğunu gösterdi.Kendisinin NBA da iyi bir yer elde ediceğini düşünüyorum.Size onun hakkında bir kaç şey sorucam.
1-Bu sene A milli takıma alınacak mı?
2-Bucks'ın Ersan hakkındaki planında bir değişme var mı? Yine alt ligte mi oynuyacak?
abi ersan sampionanın mvp si secildi ayrıca zaten milwakue yonetıcılerı izlemeye geldi ersanı ve kesinlikle ersanın seneye yedek dahi olsa kadroya alınacagını solediler bence yalan diildir.alt lige gitmez bi 10 dakika oynar her mac bence
there is no man on this planet bigger than LeBron James
Sayfa: [1] 2 3 ... 14   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Doğu Konferansı » Milwaukee Bucks (Moderatör: Ç@to_Wade)Konu:
 Güncel Haberler

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv