« Yanıtla #20 : 26 Temmuz 2006, 11:10:05 » |
|
Kaan Mert
|
Milwaukee Bucks, 2006 draftında ikinci tur 59.sıradan seçilen Damir Markota ile kontrat imzaladı. San Antonio Spurs'un draft ettiği ve daha sonra Bucks'a gönderdiği Markota, geçtiğimiz sezonu Cibona Zagreb'de tamamlamıştı. Hırvat ekibiyle Euroleague'de 19 karşılaşmada oynayan Markota, 7.7 sayı- 5.1 ribaund ortalamalarıyla mücadele etmişti. ( alıntıdır )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : 28 Temmuz 2006, 01:54:11 » |
D-Wadefor3v3r
NBA Oyuncusu
D-Wade/Miami/Hip-Hop/The Game 4Life 4Me 43V3R
|
Bence Bucks'ın başarılı olması için Scotts'ı postalaması lazım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : 12 Ağustos 2006, 12:32:58 » |
|
Gangsta D
|
Larry yine klasını konuşturdu. Sağı solu belli olmayan Joe Smith'e karşılık Rubben Patterson. Savunma yerine avunma yapan arka alanımız böylece güçlenmiş oldu. Brian Skinner'a da güvendiğini gösterdi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : 12 Ağustos 2006, 23:24:07 » |
|
nashsss
|
dostum bu iyi olmuş işte umarım ersan içinde hayırlısı olur ama ben daha onceki konuya degınmek istiyorum biraz gec kalsamda şimdi charlie v hakkaten cok ust duzey bı oyuncu ama milvaukee yi anlamak cok guc guard hareketlerini super yapan ıyı pasor ıyı sutor olan ve bazen muthiş sayılar atabilen spektakuler marka olma yolunda ılerleyen bir oyuncu bolemi takas edilir torontonun herşeyini alırdım ben tj ford dan bahsediyoruz yav
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınMahallecek Dallaslıyız özellikle Şükrü abi acayip fanatiktir(önde sağda)bu resmide geçen yıl finallerden önce çektirdik =)
|
|
|
« Yanıtla #24 : 12 Ağustos 2006, 23:44:12 » |
|
Gangsta D
|
Her an bi tarafından sakatlanabilecek olan, top kaybı ortalaması uçmuş, takımı oynatmaktansa oynayan bi TJ'den bahsediyoruz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : 14 Ağustos 2006, 00:47:29 » |
|
trepagnier
|
Ruben Pattersoon Milwaukee'de-Joe Smith'i Denver'a gitmiş.Milwaukee açısından güzel bir takas olmuş Patterson gerçekten çok savaşçı ve atlet bir oyuncu Milwaukee Bucks'a faydalı olacağını düşünüyorum.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 08 Ekim 2006, 10:45:37 Gönderen: trepagnier »
|
|
I Miss You Ülkerspor turn again to my life
|
|
|
« Yanıtla #26 : 15 Ağustos 2006, 12:09:47 » |
|
Kaan Mert
|
Ersan: Bu sezon Milwaukee'deyim Milli oyuncu Ersan İlyasova, yeni sezonda sözleşmesinin bulunduğu Milwaukee Bucks forması altında mücadele edeceğini söyledi... Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : 23 Ağustos 2006, 03:07:35 » |
|
nashsss
|
umarım ersan basarılı olur hele bu dunya sampiyonasında yaptıklarından sonra
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınMahallecek Dallaslıyız özellikle Şükrü abi acayip fanatiktir(önde sağda)bu resmide geçen yıl finallerden önce çektirdik =)
|
|
|
« Yanıtla #28 : 05 Eylül 2006, 17:22:54 » |
|
Alikevicius
|
Ben Ersan'ın ilk 5 e bile yerleşeceğine inanıyorum. Çünkü Dünya Şampiyonasında iyice göze girdi. Savunması çok iyi olduğu için ilk 5 e bile girecektir. yürü be Ersan kim tutar seni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : 13 Eylül 2006, 11:04:44 » |
|
trepagnier
|
Bir süredir adı bir çok takımla transfer dedikodusuna karışan ve Nba yada Avrupa'ya transfer olacağı yönünde dedikodular çıkan oyuncu Toni Kukoc basketbolu bıraktığını açıkladı.Hırvat basketbolunun yetiştirdiği en büyük yıldızlardan biri olarak kabul edilen Kukoc'un bu kararında ailesiyle daha çok ilgilenmek istemesininde etkisi olduğu öğrenildi.Kukoc Nba'de daha önce Chicago Bulls ve Milwaukee Bucks formaları giymiş ve hırvat milli takımıylada bir çok başarıya imza atmıştı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #30 : 03 Ekim 2006, 17:21:45 » |
|
nashsss
|
Her an bi tarafından sakatlanabilecek olan, top kaybı ortalaması uçmuş, takımı oynatmaktansa oynayan bi TJ'den bahsediyoruz...
ben oyle dusunmuyorum onda muthiş potansiyel var bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #31 : 08 Ekim 2006, 15:47:27 » |
|
Phily
|
ANDREW BOGUT SAKATLANDI
MİLWAKEE BUCKS takımının 2005 draftında 1. sıradan seçtigi pivotu AVUSTRALYA,lı ANDREW BOGUT antremanda STEVE BLAKE ile mücadele ederken ayagından sakatlandı.MİLWAKEE BUCKS koçu TERRY SCOTTS yaptıgı açıklmada ANDREW BOGT,un durumunu gün be gün degerlendireceklerini ama oyuncusunun iyi olucagını söyledi.
alıntıdır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #32 : 08 Ekim 2006, 15:53:27 » |
|
Phily
|
MİLWAKEE BUCKS GELECEK YAZI HEDEFLİYOR.
Free agent pazarının bu yaz en hareketli takımlarından birisi olan MİLWAKEE BUCKS yaptıgı hamlelerle salary cap,ini boşalttı.Gelecek yaz 16 milyon dolar salary capinde boşluk yaratan MİLWAKEE BUCKS ayrıca CHARLİE VİLLANUEVA,yıda kadroya katarak ANDREW BOGUT,u pivot CHARLİE VİLLENUEVA,yıda 4 numarada oynatarak gelecegin pota altını kurmuş durumda.
alıntıdır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #33 : 09 Ekim 2006, 12:24:43 » |
|
trepagnier
|
Bucks'da Bogut, Antremanı Tamamlayamadı Milwaukee Bucks'ın Avustralyalı oyuncusu Andrew Bogut, antremanda yapılan maç esnasında sakatlandı ve çalışmayı yarıda bıraktı. Bir pozisyon esnasında Steve Blake ile çarpışan ve bacağından sakatlanan Bogut, bir süre yerde kaldıktan sonra kenara geldi. Sol bacağındaki sorun nedeniyle bir süre dinlendirilecek olan Bogut hakkında bir açıklamada bulunan coach Terry Stotts, "Her zaman antremanda bir sakatlık sorunu yaşanabilir. Ben onun iyi olduğunu düşünüyorum" dedi. Bucks'daki çaylak sezonunda 82 karşılaşmanın tamamında da oynayan Bogut, 9.4 sayı- 7.0 ribaund ortalamaları yakalamıştı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #34 : 09 Ekim 2006, 12:34:27 » |
|
Sh0t Down
|
Miili Takımda yaptıklarının acısı bunlar bişi olmaz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #35 : 10 Ekim 2006, 09:28:20 » |
|
Kaan Mert
|
Antrenmanda sakatlanan A.Bogut çekilen MR'ı sonucunda 1.5- 2 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi...
Andrew Bogut, Sezon Açılışını Kaçıracak..
Geçtiğimiz hafta içerisinde Milwaukee Bucks antremanında yapılan bir hazırlık karşılaşması esnasında sol bacağından sakatlanan Andrew Bogut'un, yaklaşık 6 ile 8 hafta arasında parkelerden uzak kalacağı açıklandı. Sezon başlangıcında takımdaki yerini alamayacak olan genç oyuncunun durumunu "talihsizlik" olarak yorumlayan Bucks GM Larry Harris, "Bu beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. O çok iyi bir yaz geçirdi ve durumu da oldukça iyiydi" dedi. Diğer yandan coach Terry Stotts'un yaşanan bu şansızlık üzerine Dan Gadzuric ve Brian Skinner üzerine yoğunlaşacağı belirtildi. ( Alıntı )
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 10 Ekim 2006, 09:57:33 Gönderen: heatmans »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #36 : 12 Ekim 2006, 09:26:08 » |
|
Kaan Mert
|
Bucks'da Ersan'dan 9 Dakikada 4 Sayı.. Yaz aylarında hem Ümit hem de A Milli Takım forması altında çok başarılı bir performans sergileyen Ersan İlyasova, Milwaukee Bucks forması altında ilk hazırlık karşılaşmasında 9 dakika süre aldı. Takımının Minnesota Timberwolves'a 98-93'lük skorla mağlup olduğu mücadelede 4 sayı kaydeden Ersan, 1 hücum ribaundu alıp 1'de top çaldı. Erken faul problemine girdiği için çok fazla şans bulamayan genç oyuncu, 1/2 iki sayı- 0/2 üç sayı ve 2/2 serbest atış isabetiyle maçı tamamladı. ( Alıntı )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #37 : 14 Ekim 2006, 13:26:17 » |
|
Phily
|
keşke faul problemi almayıp daha fazla oynasaymış...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #38 : 15 Ekim 2006, 11:09:05 » |
|
Phily
|
BOBBY SİMMONS 1 AY YOK
MİLWAKEE BUCKS takımı forveti BOBBY SİMMONS sag topugundaki sakatlık sebebiyle bir ay sahalardan uzak kalıcak.ANDREW BOGUT'tan sonra BOOBY SİMMONS'un da uzun süreli sakatlıgı ERSAN İLYASOVA gibi genç MİLWAKEE BUCKS oyuncularına oynama fırsatı doguracak.BOBBY SİMMONS geçen yıl MİLWAKEE BUCKS'ta 13.4 sayı ve 4.4 ribaunt ortalamaları yakalamıştı.
alıntıdır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #39 : 15 Ekim 2006, 11:58:42 » |
|
OğuzCan
|
Milwaukee Bucks'da forma giyen Milli Yıldızımız Ersan İlyasova, takımının Charlotte Bobcats ile oynadığı sezon öncesi hazırlık karşılaşmasında sergilediği başarılı performans ile göz doldurdu. Bucks'ın 104-100 galibiyetiyle sona eren mücadelede kenardan gelerek 25 dakika süre alan Ersan, karşılaşmayı da 11 sayı- 4 ribaund ve 1 top çalma ile tamamladı. Takımının çift haneli skor bulan dört oyuncusundan biri olan Ersan, 1/3 iki sayı- 2/4 üç sayı ve 3/4 serbest atış isabetiyle mücadeleyi noktaladı.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınwww.nbatr.com/oguzcan
|
|
|
|