« Yanıtla #220 : 14 Eylül 2007, 20:46:41 » |
|
Nihat Emre
|
Angelo Reyes, Bucks'a cuk diye oturacak bir bench oyuncusu olur..Çok ahım şahım bir adam değil ancak kenardan gelerek takıma katkı yapacak kapasitesi var. Fiba Amerika'da 10.2 sayı, 9.5 ribaunt'la oynadı.
Amerika'ya karşı oynadığı 2 maçta toplam; 18 sayı, 12 ribaunt yaptı. 7/11 şut isabetiyle.
valla güzel oynamış bravo Bucksta savunma katkısını arttırır zaten savunma yapmak zorundalar gerektiğinde iyi de ribaund kovalayabilir gerçekten takıma katılması önemli olacak bir oyuncu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #221 : 16 Eylül 2007, 12:22:02 » |
|
Eralp
|
Bell Son Noktayı Koydu; "Milwaukee'den Ayrılmak İstiyorum"
Cumartesi günü Yunanistan'dan dönüşünün ardından konuşan Charlie Bell, Bucks ile aralarındaki olaylara son noktayı koydu.Hatırlayacağımız gibi Bell'in menajeri Mark Bartelstein geçtiğimiz günlerde yaptığı konuşmalarda Bell'in Bucks'tan ayrılmak istediğini söylemişti.Bell verdiği demeçlerde bu açıklamanın doğru olduğunu ve Bucks'tan ayrılmak istediğini dile getirdi.Oyuncu kontrat konusundaki görüşmelerin oldukça yavaş ilerlediğini söylerken;bu yaz olanlar doğrultusunda mutsuz olduğunu,Milwaukee'nin kendisini her zaman desteklediğini ancak bunun zor olduğunu çünkü,bu yıl kalbinin burada olmadığını belirtti.
Oyuncu açıklamalarının devamında,Milwaukee için elinden gelen herşeyi yaptığını ancak kalbinin bu yıl onun burada olmasını arzu etmediğini ve kendisini Bucks organizasyonu ile aynı paralelde hissetmediğini ifade etti.
Sınırlı free-agent oyuncu Bell,diğer birçok Nba takımından teklif almış hatta en son kendi takımı olan Bucks'tan genel menajer Larry Harris aracılığı ile 3 yıllığına 9 milyon dolarlık teklif almıştı.
Eski Michigan State yıldızı ,aynı zamanda Yunan ekibi Olympiakos'tan 1 yıllığına 2.5 milyon euroluk teklif almış ve bu teklifin içinde 2.yıl için herhangi bir imzalama doğrultusunda o yıla ait bir oyuncu opsiyonu bulunmuştu.Oyuncunun menajeri Bartelstein Yunan ekibi ile görüşmelerin devam ettiğini söylerken,Bell şu sözlerle konuşmasını tamamladı;"Yunanistan'a gittim ve orada herşey harikaydı."
NBATR/ED
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #222 : 16 Eylül 2007, 20:23:57 » |
|
lordapo
|
Valla bell avrupada oynucak bu belli oldu zaten jasi yide renklerine bağladılar bell -jasi ikilisi ile olimpiakos euroleauge ve yunan ligini darma duman eder
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #223 : 17 Eylül 2007, 00:31:03 » |
|
RaRe
|
Ohhh be kardeşim...Sonunda söyledin...Herkes rahatladı...Hayatta başarılar artık herkese...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınTİLL I collapse... I am what I am... Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
|
|
|
« Yanıtla #224 : 22 Eylül 2007, 09:48:03 » |
|
Mustafa
|
Villanueva: İlk 5 BaşlarımGeçtiğimiz sezon sakatlığından dolayı 39 maçta görev alan Charlie Villanueva, yeni sezon öncesi iddialı konuştu. Milwaukee Bucks'ın 1984 doğumlu genç oyuncusu yaptığı açıklamada geçtiğimiz sezon oynadığı maçlarda vasat bir görüntü çizdiğini kabul ederken, yeri geldiğinde istediklerini oyuna yansıttığını ancak bazı zamanlarda bunu yapadığını söyledi. Charlie Villanueva, gelecek sezon ilk 5 başlamayı umduğunu belirtirken; ''Bunu şuan konuşmak erken. Ben ilk 5 başlayacağımı tahmin ediyorum. Geçen sezon oynadığım dönemde ilk 5 başladığım olmuştu. Ancak bunu zaman gösterecek. Ben yeni sezona hazır olacağım.'' dedi. Charlie Villanueva, geçtiğimiz sezon 39 maçın 17'sin de ilk 5 başlamış ve; 11.8 sayı, 5.8 ribaunt yapmıştı. Made in KE 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #225 : 22 Eylül 2007, 14:28:49 » |
|
Dağlar
|
Zaten bana göre Bucks bu yıl bir aksilik olmazsa şöyle bir beşle çıkar sahaya: Mo Williams Michael Redd Bobby Simmons(sağlam bir Simmons olursa tabi) Charlie V Andrew Bogut
Ama bunlar pek de önemli değil.Başlayan beş değil, bitiren beş önemlidir.
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınNBA'de Kasım Ayının En İyi Fotoğrafı Oylaması
|
|
|
« Yanıtla #226 : 22 Eylül 2007, 14:40:27 » |
|
Eralp
|
D-Mase ?
Yani kariyeri b*ka giden ,sakatlıklar ile per perişan olan , nevri dönmüş bir Simmons mı, yoksa Hornets'ta inanılmaz sorumluluk ile oynayan, savunması ile takdir toplayan , kaliteli,atlet ve deneyimli Mason mı beş başlar ?
Bana kalırsa,
Mo (Boykins(?) - Ivey) Redd (Noel ) Mason (Simmons) C. V. (Yi) Bogut (Gadzuric)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 22 Eylül 2007, 14:43:39 Gönderen: Eralp »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #227 : 22 Eylül 2007, 14:51:44 » |
|
BuckéYé
|
Zaten Simmons'a sakatlıktan kurtulmasına rağmen güvenilmediği için DES alındı. o kadar para verilip:. İlk5'i de Simmons'ın elinden alacaktır zaten. Edit:Onlarıda geçtim,DEs iyi bir savunmacıdır.takım savunmasını, parkelere yapışmasından kurtarır en azından.Kişisel gayretle biraz da.. Sonra birde seyirciler havaya kalkar göze hoş gelen hareketlerle.Tamam işte..Bradley Centre olur cehennem 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 22 Eylül 2007, 15:02:09 Gönderen: BigBucKsFaN »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #228 : 22 Eylül 2007, 17:58:15 » |
|
lordapo
|
Valla c vill ilk beş başlar büyük ihtimal ama çinliyide oynatması muhtemel koç bu sene takımdan savunma yapmalarını isticek ama mason hariç bunu yapcaklarını sanmam ,mal bogut post up oynucana gaza gelip memhet okur gibi 3 lük kullanmaya kalkıyor hatta gsw den beter şut sevdaları var valla koç sloan ın öğrencisi savunma savunma savunma deyip takımı geçen seneki hüvviyetinden uzaklaştırır kesin ve bu sene farklı bir bucks izlicez diye geçiyor aklımdan 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #229 : 22 Eylül 2007, 18:48:57 » |
|
deron_utah
|
Redd'in şutları,Mason'ın savunması ve (yaparsa) Bogut'un post-up'ı ile Bucks belki play-off yapar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #230 : 23 Eylül 2007, 00:55:18 » |
|
lordapo
|
Redd'in şutları,Mason'ın savunması ve (yaparsa) Bogut'un post-up'ı ile Bucks belki play-off yapar.
Ya güzel yaşmısında(!) neye dayanarak yazdın bu güzel fikirlerini  Valla silcektim ama kıyamadım akşam akşam böle sapan saçam mesaj atarsan silerim bir daha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #231 : 24 Eylül 2007, 01:11:20 » |
--
Ziyaretçi
|
Charlie Bell Bombaladı
Uzun süren pazarlıklar sonrası Milwaukee Bucks'la anlaşamayınca Miami Heat'in teklif ettiği 5 yıl 18 milyon dolar'lık katılım kontratını imzalayan ve Miami'ye gitmek için gün sayarken Bucks'ın denk kontrat vermesiyle takımda kalan Charlie Bell, Bucks'ta kalışını değerlendirdi.
Bell, yaptığı açıklamada öncelikle profesyonel olduğunu ve Bucks'la yaşadığı sorunların oyununa yansımayacağını ifade ederken, Bucks yönetimiyle sorunları olduğunu ima etti ve ''Benim Milwaukee şehriyle ve taraftarıyla herhangi bir sorunum yok. Onlarla aram iyi. Ben burda kalmak istemiştim ama beni önce istemediler.'' dedi.
Charlie Bell, sözlerine şöyle devam etti;
''Önce beni istemediler. Bana istediğim kontratı vermediler. Sonra Miami bana bir kontrat verdi. Ve Bucks bir anda beni istediğini benim özel bir oyuncu olduğumu söyledi. Ve denk bir kontrat verdiler. Takımda kaldım. Önce istediğimi vermediler. Ama sonra başka takımla anlaşınca bir anda istenilen oyuncu oldum.'' dedi. ------------------------------------------------------------------------------ NBATR/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #232 : 24 Eylül 2007, 06:10:20 » |
|
Can Çetin
|
Yerden göğe kadar haklı adam şu tip yöneticelere de kılım zaten  bırakıyorsan bırak gitsin...ne o başkası isteyince kıymetleniyor... bu şey gibi...eskiden bir kızla çıkarsın,sonra onu artık eskisi gibi bulmadığın için ondan bir şekilde ayrılırsın...sonra kız başkasıyla çıkmaya ya da başkasından hoşlanmaya kalkarsa...bir anda kafana "dang" eder,dersin "bu kız beni seviyordu ben ne yaptım şimdi,kaçırdık" vs...sonra pişmanlık da başlar...ver elini kızın telefonu,evi(neyse)...birden senin özlem duyduğun kişi haline gelir,başkasından senin "ilk" başlarda gösterdiğin ilgiyi görünce ve kızda da ona,aynı sana gösterdği gibi ilgiyi ona da gösterince,hemen bir kızı sahiplenme olayı olur,ki sonu hiç de iyi bitmez... tıpkı burada olduğu gibi...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 24 Eylül 2007, 06:11:51 Gönderen: Can Çetin »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #233 : 24 Eylül 2007, 18:27:28 » |
|
Mustafa
|
yerden göğe kadar haklı adam..önceden niye kontartı basmadılar..biri sulanınca kıymetli oldu ve denk kontratı verip takımda kaldı..
bucks belkide aynı konferastaki takımın güçlenmesini istememiştir..bence ondan bell'e denk kontrat verdiler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #234 : 03 Ekim 2007, 19:40:28 » |
--
Ziyaretçi
|
Bobby Simmons Nihayet
Aralık ve Ocak aylarında ayağından iki kez ameliyata maruz kalan ve geçtiğimiz sezon tek bir maç oynamayan Milwaukee Bucks'ın 1980 doğumlu Small Forward'i Bobby Simmons, 1 yıl sonra takım kampında çalışmalara katıldı.
Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle 1 yıl basketbola ara veren ve takımdan uzak kalan Simmons, Medya günün de yaptığı açıklamada mutlu olduğunu ve gelecekten umutlu olduğunu ifade etti.
Kariyerinde 271 maça çıkan 27 yaşındaki Simmons;
10.7 sayı, 4.3 ribaunt, 1.9 asist ortalaması yaptı. ------------------------------------------------------------------- NBATR/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #235 : 03 Ekim 2007, 20:48:54 » |
|
lordapo
|
Ne diyelim cruel bucks ın gözü aydın ama kadroda ne kadar yer bulur soru işareti pre season da alcağı süreler onun ilk beşte başlayıp başlamıcanı belli edicek haliyle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #236 : 03 Ekim 2007, 21:22:35 » |
|
BuckéYé
|
İlk beş DES'in yeridir.. Ondan arta kalacak en fazla 18-20 dakika olacaktır tahiminim. Buda yeter O'na..
en azından 3 numara da savunma yapa'bilen' oyuncularımız var.Bu da Coach K'in yüzünü güldürüyordur. O pozisyonda sıkıntımız yok.Hücum yönü bazı maçlarda ağır basanbir oyuncu.atan-tutan takımda oda pay sahibiydi 2 sezon önce..Neyse Geleceğe umut besleyerek bakmak konusunda ise bazı şartlar gerekli.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #237 : 06 Ekim 2007, 02:20:27 » |
--
Ziyaretçi
|
Yi Jianlian İçin Süre Garantisi Yok
Milwaukee Bucks Coachu Larry Krystkowiak'tan, Basına çarpıcı açıklamalar geldi.
2007 NBA Draftı 6.sıra seçimi olan Çin'li oyuncu Yi Jianlian hakkında açıklama yapan Coach Krystkowiak, Jianlian'a hiç bir şekilde oynayacağı süre için bir garanti vermediklerini belirtti.
Coach Krystkowiak, böyle bir süre garantisinin söz konusu olmadığını ve bunun adaletsizlik olacağının altını çizerek;
''Bu Yi içinde, Charlie Villanueva için de ve başkaları içinde son derece adaletsiz olur. Daha kampa gelmeden ve görmeden kimseye böyle bir garanti verilmez.'' dedi.
Krystkowiak, Yi'nin draft da seçildikten sonra Bucks'ta oynamayı istemediğini de ima ederek, süre alması için çalışması gerektiğini belirtti.
--------------------------------------------------- NBATR/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #238 : 06 Ekim 2007, 10:38:23 » |
|
Kaan Mert
|
Yi bu yaz başlarını çok ağrıttı onların . İnsan düşünüyor acaba hata mı yaptılar onu seçerek diye ama bakalım görecez .. Süre garantisi elbette olmayacaktır , Kim iyiyse o çıkıp ter dökecektir .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #239 : 06 Ekim 2007, 23:47:37 » |
|
lordapo
|
Valla bu koç çok sert adam resmen jerry sloan jr desek yalan olmaz galiba micheal redd de dahil bu sene takımda herkez istim üstünde olcak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|