+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Batı Konferansı » New Orleans Hornets (Moderatör: Ç@to_Wade)Konu:
 Güncel Haberler

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1] 2 3 ... 9   Yukarı git
Konu: Güncel Haberler  (Okunma Sayısı 6829 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 25 Mart 2006, 13:49:53 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW
Güncel Haberler

New Orleans hakkında güncel haberleri burada paylaşalım...
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #1 : 04 Nisan 2006, 18:49:47 »
Bora22237
Rookie
**

Yes,I'm back!

Üyelik Bilgileri
Ynt: Güncel Haberler

Chris Paul Toronto karşısında ilk triple-double'ını yaptı.Haberininiz olsun.
« Yanıtla #2 : 02 Temmuz 2006, 14:28:00 »
TiM_DuNCaN21
NBA Oyuncusu
*

Hiç Bir Zaman Havalı Gözükmeye Çalışmadım... (T.D)

Üyelik Bilgileri

indianan pacerstan opsiyonunu kullanarak free agnets olan peja stojakovic new orleans hornets a transfer olmak üzere.NO peja ya 5 yıl için 64 milyon $ sözleşme önerirken pacers ın bu teklifi karşılaması için 12 temmuz akşamına kadar süre tanındı.peja geçen sezon 18.2 sayı 5.8 ribaund ve 1.9 asist ortalamaları ile oynamıştı.Eğer pacers oyuncuya yapılan teklifi karşılamayacağını açıklarsa Peja 12 temmuzdan daha önce bir tarihte de NO sözleşme imzalayabilecek...
ONE TEAM ONE GOAL.GO T.D GO...
« Yanıtla #3 : 02 Temmuz 2006, 14:42:02 »
Highflyer_Wade™
I'm Nowitzness
MVP

Üyelik Bilgileri

Peja No gitti.Paul le iyi bir ikili oluşturabilirler.Zaten bu sene kıl payıyla kaçırdılarPlayoff ları bakalım Pejayla napıcaklar..
« Yanıtla #4 : 02 Temmuz 2006, 14:51:58 »
tl
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Bence Peja NO'ta iyi işler yapablir Paul ile iyi bir ikili oluşturabilceklerine inanıyorum
« Son Düzenleme: 02 Temmuz 2006, 14:58:52 Gönderen: tl » Logged
tsubaşı
« Yanıtla #5 : 02 Temmuz 2006, 14:54:30 »
TiM_DuNCaN21
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Peja No gitti.Paul le iyi bir ikili oluşturabilirler.Zaten bu sene kıl payıyla kaçırdılarPlayoff ları bakalım Pejayla napıcaklar..

Tam olarak kesin değil wade kardeş.Ama çoğu kişide biliyor ki bu teklifi karşılamayacaktır pacers. Smiley 12 temmuz gecesine kadar süresi var.Bugün yada yarın pacers bu teklifi karşılamayacağını açıklayacaktır zaten.Gitti de denebilir....Sanırım Sen Haklısın... Cheesy
« Yanıtla #6 : 02 Temmuz 2006, 20:17:45 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

walla bu takımdan bişiyler çıkarmış gibi gözüküyor peja paul geçen sene kaçırdıkları play-off trenini bu sene yakalamaları hiç de zor gözükmüyor 
« Yanıtla #7 : 02 Temmuz 2006, 20:37:21 »
AlonZoMourning
Yönetici
All-Star

Oh Whats up Buddy?

Üyelik Bilgileri WWW

Peja hissederse NO playoff görecektir.
Yeah..!

« Yanıtla #8 : 02 Temmuz 2006, 22:39:47 »
MJ_oMeR
Rookie
**

MicheaL JoRdaN biR eFsaNeDiR,biR HaYaTTıR....

Üyelik Bilgileri

Peja eğer gelirse çok iyi olur gibime geliyor çünkü ben NO'da yeni bir Detroit yüzü görüyorum
hatırlarsanız Detroit ilk Rip-Ben-Chauncy falan bunlarla kurulduğunda hiçbişey olmaz gözüyle bakılıyordu ama sonrasında öyle bir tecrübe kazandılar ki 1 şampiyonluk yaşadılar ve Ligde olsun Playofflarda olsun kendisinden söz ettirdi bence NO'da böyle olacak...

JORDAN WiLL be BaCK!...
« Yanıtla #9 : 03 Temmuz 2006, 00:57:30 »
Big_Ben
The Diesel
Starter

Üyelik Bilgileri

abi neden peja indianadan gitti anlayamadın saçama oldu.. no da; paul- peja- jr. smith ii olr...ama şampiyonluk hayal...
Aga ne şampiyonluğu ya bu sene play-off yaparlar bence ama şampiyonluk için daha erken
« Yanıtla #10 : 05 Temmuz 2006, 02:52:02 »
ivy
Starter

Üyelik Bilgileri

Peja,NO'da %90'a yakın performans ile oynarsa NO için çook iyi bir transfer akıllıca
aLLeN iVeRsOn(I'm wHaT ı'M)
2001 MoSt  VaLuAbLe pLaYeR
2005 MoSt VaLuAbLe pLaYeR
2005-OrLaNdO--60 PoİnTs
15 OcAk 2002-HoU-Phİ-58 pOiNtS
1996-NbA DrAfT-nUmbEr oNe
OnE MaTCh-18 AsİSt
12 KaSıM-InDıAnA-BuZzEr
2005 ReGuLaR sEaSoN-30.7 PoİnTs
« Yanıtla #11 : 05 Temmuz 2006, 17:42:09 »
teemac
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

evet arkadaşlar peja stojakovic orda biraz liderliği ele alıp takımı sürüklerse kendisi de takım da başarılı olur ama adaptasyon sağlayamazsa kötü olur,iyi pas yapmaları lazım malum adam bence hala sacramento  gibi pasör takım istiyor
"G e ç m i ş e dönük keşkelerle yaşamaktansa, g e l e c e ğ e dönük belkilerle yaşamayı tercih ederim
« Yanıtla #12 : 06 Temmuz 2006, 12:25:43 »
TiM_DuNCaN21
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

NBA’da geçen gece Chicago Bulls ile New Orleans Hornets arasında beklenen takas gerçekleşti. Buna göre New Orleans Hornets veteran forvet P.J Brown ve J.R Smith’i Bulls’a gönderirken, Tyson Chandler’i kadrosuna kattı. Bulls Ben Wallace’dan sonra takıma iki oyuncu daha kazandırırken, Hornets Bobby Jackson ve Peja Stojakovic’den sonra Chandler’ı da takıma kattı. Bulls’a gelen P.J Brown bu sezon 9.3 sayı, 7.3 ribaund ortalamaları ile mücadele ederken, J.R Smith 55 maçta 7.7 sayı ortalaması ile oynadı. Hornets’a gelen Tyson Chandler ise normal sezonda 79 maçta 5.3 sayı, 9 ribaund, 1 asist, play-off’larda oynadığı 6 maçta ise 1.8 sayı, 4.5 ribaund istatistikleri ile mücadele etti.
« Yanıtla #13 : 06 Temmuz 2006, 12:43:56 »
teemac
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

bence bu takastan chicago çok daha avantajlı çıktı,zaten ben wallace la anlaşmışlardı yanına pj brown da onun hücum eksikliğini giderecektir,çünkü biliyoruz gi chandler 3 metre den bile şut atamaz,ayrıca jordan dan sonra chicago salonlarına uçan bi yıldız gelmesi çok iyi olur salona seyiric çeker bu sene chiacgo çoşacak derim ben size
"G e ç m i ş e dönük keşkelerle yaşamaktansa, g e l e c e ğ e dönük belkilerle yaşamayı tercih ederim
« Yanıtla #14 : 06 Temmuz 2006, 12:47:03 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

ne blim ya chandler ile pota altı daha sert olurdu bence big ben ile beraber,pj brown iyi adam ama yaşlı bu saatten sora ahı gitmiş vahı kalmış pj brown ne katar chicagoya Allah bilir,jr smith hakkında yorum yok galiba onun kaptan kirk e yedek aldılar sanırım hayırlısı olsun :mrgreen:

« Yanıtla #15 : 06 Temmuz 2006, 13:12:29 »
NaturalBornKilleR
Üstün İnsan
All-Star

Üyelik Bilgileri

Chandler benim çok beğendğim bi adam.Her takıma lazım olan bir savunmacı.Tam pis işlerin adamı.Ben onun bu sene chicagoda kalıp doğu finali görmesini isterdim(miamiyle erkenden eşleşmezlerse)
« Yanıtla #16 : 06 Temmuz 2006, 13:13:15 »
the_apo_1
_ThE__ThUG_
Superstar

Üyelik Bilgileri

ne blim ya chandler ile pota altı daha sert olurdu bence big ben ile beraber,pj brown iyi adam ama yaşlı bu saatten sora ahı gitmiş vahı kalmış pj brown ne katar chicagoya Allah bilir,jr smith hakkında yorum yok galiba onun kaptan kirk e yedek aldılar sanırım hayırlısı olsun :mrgreen:
JR.Smıth'le hıncırch ne alaka abi aynı pozısyonda mı oynuyorlar yoo hayır nerden cıkardın onu...
bulls zaten savunma yapcak adamı aldı yanınada orta mesafe sutları ii olan ama artık yaslı olan PJ.Brown'u aldı bı ıkı sene anca ıdare eder heralde brown o mevkıyı
JR.Smıth'e gelınce aslında gecen sene  üçluklerde gelısme kaydetmıstı ama takımdakı sorunlar yuzunden oynayamadı dıyebılırız...ac bı JR.Smıth'le karsı karsıya kalcaz buyuk ıhtımal ben JR.Smıth'den bı patlama beklıyorum sahsen
hornets'da sağlam takım kurdu bu arada...chandler savunma yapar o takımda ama hucum 0 adamda ancak smac falan ıste .artık ordada dawıd west sut atar chandler toplar grin grin ıkı takım ıcınde ıyı bır takas olmus bence
« Yanıtla #17 : 06 Temmuz 2006, 13:18:04 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

tamam adaş özür diliyorum araştırmadan yazmışım ama jr smith pg oynuyo sanıyodum. <chicago>ya heyecan gelir onun kaanaetindeyim.

« Yanıtla #18 : 06 Temmuz 2006, 13:24:57 »
NaturalBornKilleR
Üstün İnsan
All-Star

Üyelik Bilgileri

Hornets yönetimi geçen seneki ışığı gördüler ver bu sene kolları sıvadılar.Bence bu sene bişeyler yapabilirler.
« Yanıtla #19 : 06 Temmuz 2006, 13:37:45 »
RonRon
All-Star

Üyelik Bilgileri

için iyi bi takas Chandler pota altındaki savunma sorununu giderecektir.  'da ön alanına bi genç yıldız daha ekledi.
Sayfa: [1] 2 3 ... 9   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Batı Konferansı » New Orleans Hornets (Moderatör: Ç@to_Wade)Konu:
 Güncel Haberler

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv