+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Batı Konferansı » New Orleans Hornets (Moderatör: Ç@to_Wade)Konu:
 Güncel Haberler

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 9   Yukarı git
Konu: Güncel Haberler  (Okunma Sayısı 6826 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #20 : 06 Temmuz 2006, 13:45:09 »
t.R.A.P S.T.A.R
Starter

Allen Iverson-Tracy McGrady Fan

Üyelik Bilgileri
Ynt: Güncel Haberler

Kadroya bakar mısın ya?

Hinrich(Duhon)-Gordon(J.R.Smith)-Deng(Nocioni)-Chandler-Big Ben nefis ötesi grin

Bu kadroyla bulls coşar.Şampiyon bile olabilirler.Özellikle yeni big trio daha da gelişirlerse -bench katkısını söylemeye gerek yok(en üst seviyede bence)- bu sezon lige yeni bi rekabet ortamı gelir.Doğu'nun yükselişi devam eder.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

« Yanıtla #21 : 07 Temmuz 2006, 17:17:16 »
VC Berker
Nbatr'nin Vince Carter'ı
Rookie
**

İmkansız diye birşey yoktur!

Üyelik Bilgileri

<neworleans>pota altı için çok iyi birisini buldu chandler. ise iyi bir genç + skorer bir oyucu aldı.Pj iyi bir savunmacı olmasa bile bana göre yinede tecübeli olduğu için takıma epey yardım edecektir.Bu trade iki takımda karlı.

« Yanıtla #22 : 08 Temmuz 2006, 15:31:08 »
vince.carter
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

ne blim ya chandler ile pota altı daha sert olurdu bence big ben ile beraber,pj brown iyi adam ama yaşlı bu saatten sora ahı gitmiş vahı kalmış pj brown ne katar chicagoya Allah bilir,jr smith hakkında yorum yok galiba onun kaptan kirk e yedek aldılar sanırım hayırlısı olsun :mrgreen:
JR.Smıth'le hıncırch ne alaka abi aynı pozısyonda mı oynuyorlar yoo hayır nerden cıkardın onu...
bulls zaten savunma yapcak adamı aldı yanınada orta mesafe sutları ii olan ama artık yaslı olan PJ.Brown'u aldı bı ıkı sene anca ıdare eder heralde brown o mevkıyı
JR.Smıth'e gelınce aslında gecen sene  üçluklerde gelısme kaydetmıstı ama takımdakı sorunlar yuzunden oynayamadı dıyebılırız...ac bı JR.Smıth'le karsı karsıya kalcaz buyuk ıhtımal ben JR.Smıth'den bı patlama beklıyorum sahsen
hornets'da sağlam takım kurdu bu arada...chandler savunma yapar o takımda ama hucum 0 adamda ancak smac falan ıste .artık ordada dawıd west sut atar chandler toplar grin grin ıkı takım ıcınde ıyı bır takas olmus bence
,

dostum bence de çok haklısın sonuçta chandler pota debinden şut kaçırır pj brown da süper bi yıldız değil ama en azından hucum yönü iyi olan bir 4 numara bence iyi bi ikil olacaklar ben wallace la ama ben Benin ayıp ettiğini düşünüyorum detroite o da ayrı konu
« Yanıtla #23 : 11 Temmuz 2006, 23:21:53 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

maden buldu  brown isteyince oynar rakamlarıda ortada  no da yenilenen kadrosuyla geçen sene alamadıkları bieti bu sene  alabilirler   
« Yanıtla #24 : 21 Temmuz 2006, 15:13:24 »
RonRon
All-Star

Üyelik Bilgileri

Macijauskas Olympiakos'a gitti.
« Yanıtla #25 : 24 Temmuz 2006, 12:28:41 »
Dağlar
The Big Fella
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

New Orleans Hornets'ın geçtiğimiz ay içerisinde gerçekleştirmiş olduğu takasla kadrosuna dahil ettiği Tyson Chandler'ın yeni forma numarası belli oldu. NBA kariyerine başladığı 2001/02 sezonundan bu yana #3 numaralı formayı giyen Chandler, yeni sezonda #6 numaralı forma ile mücadele edecek. New Orleans Hornets'da #3 nuamarlı formayı Chris Paul'un giymesi nedeniyle, Chandler'ın tercihini #6'dan yana kullandığı belirtildi. Hornets GM Jeff Bower'da forma numarasıyla ilgili herhangi olumsuz bir durum yaşamadıklarını ve bunu çok rahat bir şekilde çözdüklerini ifade etti.
biliyosunuz bazı oyuncular sırf forma numarası yüzünden takımdan ayrılmak istiyolar

NBA'de Kasım Ayının En İyi Fotoğrafı Oylaması
« Yanıtla #26 : 24 Temmuz 2006, 20:13:14 »
Dağlar
The Big Fella
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

walla bende sırt numarası yüzünden deiştirirdim...

abi bence sırt numarası önemsiz önemli olan oyununu oynaması bazı adamlar sırf sırt numarası için hiç basketbol oynamıyolar kendini bişey zannedip polemik yaratıyolar ama chandler öyle yapmamış helal olsun adama

« Yanıtla #27 : 27 Temmuz 2006, 10:59:41 »
Kaan Mert
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Hornets, Butler ve Jackson İle İmzaladı..

New Orleans Hornets, daha önce el sıkıştığı iki oyuncuyla kontrat imzaladı. Geçtiğimiz sezon da kadroda yer alan bir çok kulüpten teklif almasına karşın takımda kalan Rasual Butler, yeni bir sözleşmeye imza attı. Başarılı oyuncu imza sonrası yaptığı açıklamada, "Biz bir kimya yaratmak zorundayız. Genç oyuncular ve veteranların bir araya gelerek oluşturduğu bir takım düşünmeliyiz. Ben bu sayede başarılı olacağımızı düşünüyorum" dedi. Diğer yandan Hornets'da Bobby Jackson'da kontrat imzaladı. Ligin en iyi 6.adamlarıandan biri olarak dikkat çeken Jackson, geçtiğimiz sezon Memphis Grizzlies forması giymişti.
 ( alıntıdır )
« Yanıtla #28 : 03 Ağustos 2006, 11:02:41 »
Dağlar
The Big Fella
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Geçtiğimiz sezon Katrina felaketi nedeniyle maçlarını Oklohoma’da oynayan Hornets takımı, bu sezonki sezon açılışını New Orleans’da yağacağını açıkladı. Açılış maçını 5 Kasım’da yapacak olan Hornets, ilk maçta Houston Rockets ile karşılaşacak. Hornets ikinci maçını ise 2 gece sonra Oklohoma City’de Golden State Warriors takımı ile yapacak. Hornets takımı play-off’lar ile birlikte 35 maçını Oklohoma City’de oynayacak.

« Yanıtla #29 : 04 Ağustos 2006, 12:18:26 »
RonRon
All-Star

Üyelik Bilgileri

NOK Bulls'lu Pargo'yu aldı.
« Yanıtla #30 : 05 Ağustos 2006, 00:29:35 »
TracY_Mc #1
Emekli Yönetici
All-Star

Üyelik Bilgileri WWW

Hornets, Sezonu New Orleans’da Açacak

Geçtiğimiz sezon Katrina felaketi nedeniyle maçlarını Oklohoma’da oynayan Hornets takımı, bu sezonki sezon açılışını New Orleans’da yağacağını açıkladı. Açılış maçını 5 Kasım’da yapacak olan Hornets, ilk maçta Houston Rockets ile karşılaşacak. Hornets ikinci maçını ise 2 gece sonra Oklohoma City’de Golden State Warriors takımı ile yapacak. Hornets takımı play-off’lar ile birlikte 35 maçını Oklohoma City’de oynayacak.

Hornets’ın New Orleans’da oynayacağı maç programı şöyle;
14 Aralık 2006 – San Antonio Spurs
16 Aralık 2006 – Dallas Mavericks
26 Ocak 2007 – Sacramento Kings
23 Şubat 2007 – Seattle Supersonics
23 Mart 2007 – Los Angeles Lakers

ALıntıdır
« Yanıtla #31 : 07 Ağustos 2006, 10:05:38 »
Kaan Mert
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

jannero pargo new orleans hornets'la iki yılllık anlaşma imzaladı.böylece c.paul'a b.jackson'dan sonra ikinci bir  yedek geldi
« Yanıtla #32 : 07 Ağustos 2006, 10:22:22 »
RonRon
All-Star

Üyelik Bilgileri

jannero pargo new orleans hornets'la iki yılllık anlaşma imzaladı.böylece c.paul'a b.jackson'dan sonra ikinci bir  yedek geldi
Bence B-Jax; Pargo'nun da gelmesiyle daha çok sg pozisyonunda oynayacak
« Yanıtla #33 : 09 Eylül 2006, 10:28:50 »
Dağlar
The Big Fella
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Geçtiğimiz sezon Katrina Felaketi nedeniyle maçlarını Oklohoma City’de oynayan Hornets, hazırlık kamp yerini belirledi. 3 Ekim’de kamp çalışmalarına New Orleans şehrinde başlayacak olan Hornets, oynayacağı 2 hazırlık maçı için Oklohoma City’e dönecek. New Orleans Hornets’in patronu George Shinn yaptığı açıklamada “2006-07 kamp çalışmalarının ilk haftasına New Orleans şehrinde başlayacağız” dedi. Normal sezona da New Orleans şehrinde başlayacak olan Hornets, 5 Kasım 2006 tarihinde evinde Houston Rockets ile ilk maçını oynayacak. Hornets, 2006-07 sezonunda New Orleans’da 6 maç oynayacak. (alıntı)

« Yanıtla #34 : 28 Eylül 2006, 13:40:06 »
Dağlar
The Big Fella
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Byron Scott'ın kızı Londen Scott'ın polis tarafından tutuklandığı belirtildi. 19 Yaşındaki Londen'ın polis tarafından yapılan arama sonrası çantasından çıkan marijuana nedeniyle tutuklandığı açıklandı. Kefaletle serbest bırakılan Londen Scott'ın, hakkında dava açıldığı da ifade edildi. Anita Scott ile evli olan Bryon Scott'ın, Londen'ın dışında Thomas ve DaRon adında iki çocuğu daha bulunuyor.(alıntı)

« Yanıtla #35 : 02 Ekim 2006, 09:59:39 »
Kaan Mert
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

New Orleans Hornets'a Brezilyalı Forvet..

Yaz aylarının en hareketli takımlarından biri olan New Orleans Hornets, ikinci turdan seçtiği Marcus Vinicius ile kontrat imzaladı. 2.03 Boyundaki Brezilyalı oyuncu, 2006 draftında ikinci tur 43.sıradan seçilmişti. Ülkesinde Sao Carlos takımında oynayan başarılı oyuncu, geçtiğimiz sezon 34.7 dakika süre alırken, 19.5 sayı- 5.4 ribaund ve 4.0 asist ortalamaları yakalamıştı. Öte yandan Vinicius'un kontrat detayları hakkında bilgi verilmedi..
 Kaynak = Basketbolseverler..
« Yanıtla #36 : 04 Ekim 2006, 10:33:58 »
trepagnier
Ülkerspor Delisi
All-Star

Euroleague Profesörü

Üyelik Bilgileri

Bence çok gereksiz bir transfer olmuş böle adamlar kadroda yığılmadan başka bir işe yaramaz bir sonraki sezon ise takımdan ayrılırlar bu yüzden gereksiz bir hamle olarak nitelendiriyorum.
I Miss You Ülkerspor turn again to my life
« Yanıtla #37 : 04 Ekim 2006, 12:04:06 »
The Franchise
İddaa Kralı
All-Star

Üyelik Bilgileri

Ben dün nbatv de izledim hotnets in antremanını ve suratlarının asık oldugun gordum(yorgunluktan olsa gerek) ama hırslılardı bu sene kazanmayı çok istedikleri kesin inşallah play-off lara ve daha üst turlara çıkmayı başarırlar
« Son Düzenleme: 04 Ekim 2006, 12:16:02 Gönderen: The Franchise » Logged
« Yanıtla #38 : 09 Ekim 2006, 09:18:02 »
Kaan Mert
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Paul&Chandley Yeni K-Mart-Kidd mi ?
   Yaz aylarının en hareketli takımlarından biri olan New Orleans Hornets’da gözlerin Chris Paul ve Tyson Chandler üzerinde olduğu belirtildi. Çaylak sezonunda sergilediği performansla ligin en önemli oyun kurucularından biri olduğunu gösteren Chris Paul’un, hazırlık çalışmalarında Chandler ile çok iyi bir ikili oluşturdukları ifade edildi. Bunun üzerine Chris Paul – Tyson Chandler ikilisinin geçmişteki Jason Kidd - Kenyon Martin ikilisini anımsattığını belirten coach Byron Scott, “Tyson sahanın her yerini koşabilecek bir oyuncu. Ayrıca ona havadan atacağın her topu da smaçlayabilir. Şimdi ben Jason ile Kenyon’ı hatırlıyorum. Chris çok iyi bir pasör ve bende bu ikili arasında bir bağ kurmayı planlıyorum” dedi. Scott’ın ayrıca, New Jersey’de olduğu gibi oyuncularının atletik özelliklerini sonuna kadar kullanmak istediği de gelen haberler arasında.

>>>>  Basketbolseverler...
« Yanıtla #39 : 09 Ekim 2006, 13:49:21 »
NaturalBornKilleR
Üstün İnsan
All-Star

Üyelik Bilgileri

Yok artık.Ne CP bir kidd olabilir ne tyson kenyon kadar iyi bir hucümcu olabilir.Koçlarını fazla gaza gelmiş gördüm.
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 9   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » Batı Konferansı » New Orleans Hornets (Moderatör: Ç@to_Wade)Konu:
 Güncel Haberler

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv