Beni Hatırla?

Sayfa: 1 2 3 [4] 5   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Güncel Haberler  (Okunma Sayısı 6651 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
--
Ziyaretçi
« Yanıtla #75 : 21 Aralık 2007, 07:58:51 »

Hudson'ın Kariyeri Tehlikede

Golden State Warriors'da Troy Hudson'ın kariyeri tehlikeye girdi.

Warriors Coachu Don Nelson, Hudson'ın sakatlığı ile ilgili yaptığı açıklamada ''Gerçekten büyük talihsizlik. Ben onun yeniden oynayacak olduğunu düşünmüyorum. Onun değişik bir sakatlığı var. Yaşı ilerledi ve yeni bir kalçaya sahip olması lazım. Ama biz onun oynaması için elimizden geleni yapacağız. 4-6 Hafta arası netleşir.'' dedi.
-------------------------------------------------
NBATR/KE
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #76 : 06 Ocak 2008, 16:59:04 »

Bu sene 1-2 aylık sakatlıklarıda bırakıp direk kariyer sorunlarıyla dolu bir sezon geçireceğiz herhalde.. Pek fazla katkısı olmayan bir oyuncuydu ama zor anlarda faul prblemleri gibi.. yada bir oyuncuya faul yapılacağı zaman oyuna sürülen oyuncular arasındydı genede basketbol oynayan birinin kariyerinin tehlikede olması üzücü..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
--
Ziyaretçi
« Yanıtla #77 : 25 Ocak 2008, 16:38:11 »

Monta Ellis'den Kariyer/Warriors'dan Seyirci Rekoru

Golden State Warriors'ın dün gece New Jersey Nets'i 121-119 mağlup ettiği maçta yıldız oyuncu Monta Ellis'de kariyer rekorunu kırdı.

Baron Davis'le birlikte zaferin mimarı olan Monta Ellis, 13-18 şut isabetiyle 39 sayı yaparak kariyer sayı rekorunu kırdı.

------------------------------------
NBA'in en ateşli taraftar topluluklarından birine sahip olan Golden State Warriors dün gece ORACLE Arena'da seyirci rekorunu kırdı.

New Jersey Nets'i ORACLE Arena'da konuk eden Warriors'da bu maçı 19.596 biletli seyrici izlerken 1997'de bakıma alınan ve kapasite arttırımı olan Salon'da o tarihten beri en fazla seyirciyi dün gece topladı.

------------------------------------------------------------------
NBATR/KE
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #78 : 28 Ocak 2008, 22:13:07 »

Biedrins:Benim İşim Savunma    
Chris Webber'ın Warriors'a geleceği konuşulan şu günlerde Biedrins'in Knicks'i yendikleri maçta 26 ribaunt ile kariyerinin en yüksek ribauntuna ulaştığı maçta çıkan haberler karşısında ciddiyetle işini yaptığı söylendi.

Webber'ın takıma katılma ihtimaline karşı verdiği cevapta,benim işim savunma,ribaunt ve şutları bloklamak diyen Biedrins.Ben işimin en iyisini yapmak için çalışıyorum diyerek sözlerini bitirdi.

Biedrins,bu sene oynadığı 45 maçta 28.0 dakika sahada kalırken 10.2 sayı 9.8 ribaunt 1.2 asist ve 1.2 blok ortalamaları ile oynadı

NbaTr//Hİ..
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #79 : 28 Ocak 2008, 22:57:30 »

Yane 21 yaşındaki oyuncu bynum ile beraber ligin en çok geliştirme gösteren ikinci uzunu konumunda, zaten al harrington ve stephen jackson un savunmadan bihaber olduğu bir durumda haliyle bütün iş ona kalmış durumda avrupa şampiyonasında belli etti bunu.Geleceği var ve en büyük artısı don nelson gibi avrupalı oyuncuları üst seviyede oynatmasıda etken

Alexi Utkan
Magic Alexi
Starter

yenı olan her şey daha güzeldır

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #80 : 03 Şubat 2008, 04:23:03 »

Don Nelson'un açıklamasna göre Chris Webber'i Biedrins'in yedeği olarak kullancakmış.
berk91
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #81 : 04 Şubat 2008, 16:49:43 »

chris webber in gelmesi bence iyi oldu takımın gücüne güç kattı.ama takıma uyum sağlayıp sağlamayacağından emin değilim
--
Ziyaretçi
« Yanıtla #82 : 12 Şubat 2008, 20:49:37 »

Arenas: Bende Hata Yaptılar, Ellis'de Yapmasınlar 

Bu sezon oynadığı oyunla Golden State Warriors'ın başarısında büyük etken olan Monta Ellis hakkında, Gilbert Arenas'dan yorum geldi.

2003 Yılında free-agent olan ve Warriors'ı bırakan Arenas, bu sezon kontratı sona erecek olan Monta Ellis konusunda Warriors'ın akıllı davranması gerektiğini söyledi.

Arenas, kendisinde yapılan hatanın Ellis'e yapılmaması gerektiğini ve oyuncuyla kontrat yapılması gerektiğini vurguladı.

---------------------------------------------
NBATR/KE
dwyane_wade#3
Flash#3
All-Star

Michael Beasley Heat'e!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #83 : 12 Şubat 2008, 20:55:45 »

valla ilginç, sakatlık arenas'ı epey sıkmışa benziyor. yorumculuğa başlayabilir espn'de. grin

ama bu konuda haklı, ellis warriors için önemli, gerçi geçen playoff yoktu ortalıkta ama bu sene ondan çıkış bekliyorum ben playoffta.

the_apo_1
_ThE__ThUG_
All-Star

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #84 : 12 Şubat 2008, 21:00:16 »

Büyül  GM arenas konuşmuş...
Üstüne vazife olmayan işlerle uğraşmasa bide...
Dağlar
Ex-King
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #85 : 12 Şubat 2008, 22:33:05 »

Sir. Charles Barkley'nin yanına çaylak bir yorumcu olarak alırsak hiç fena iş çıkarmaz açıkcası.

Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #86 : 12 Şubat 2008, 22:36:44 »

Evet çenesi düşmüş ama yorumu haklı yani

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
TP
Turkish Delight
Superstar

...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #87 : 13 Şubat 2008, 10:27:38 »

Pietrus İçin Takas Çalışmaları Yeniden Başladı
Golden State Warriors'un Fıransız forveti Micheal Pietrus takımda mutlu olmadığı için takas arayışının tekrardan başladığı belirtildi.
21 Şubat'ta sona erecek olan takas süresine kadar takımda mutlu olmayan Pietrus'un takas edilmesi  bekleniyor.

Konu hakkında açıklama yapan McCandless bir ara durgunlaşan takas olayına yeniden canlılık getirdiklerini söyleyen  McCandless oyuncunun bu seneyi başka bir takımda bitirmesini muhtemel görüyor.

Pietrus'un takımında mutlu olmadığı ve takımdan ayrılmak istediği geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti fakat sonradan bu olay kapanmıştı.Bu günlerde tekrar Pietrus takas arayışında.

Oyuncu bu sene oynadığı 44 maçta 5,7 sayı ortalamasını tutturdu.

Rudy!Rudy!Rudy!
--
Ziyaretçi
« Yanıtla #88 : 23 Şubat 2008, 02:15:53 »

Biedrins Ameliyat Oldu

Golden State Warriors'ın forvet/pivotu Andris Biedrins'in perşembe gecesi başarılı bir ameliyat geçirdiği açıklandı.

Andris Biedrins'in, apandis ameliyatını Oakland'da Dr. Bruce Moorstein yaptığı açıklandı. Biedrins'in parkelere ne zaman dönüş yapacağı ise belirsiz.

------------------------------------
NBATR/KE
--
Ziyaretçi
« Yanıtla #89 : 12 Mart 2008, 00:51:12 »

Warriors, Nelson'ın Kontratını Uzattı

Golden State Warriors'ta takım başkanı Robert Rowell, yaptığı açıklama ile Coach Don Nelson'ın kontrat opsiyonunu kullandıklarını duyurdu.

Kontratındaki 2008-09 opsiyonu kullanılan Don Nelson'ın alacağı ücret ise takım politikası gereği açıklanmadı. Rowell yaptığı açıklamada Nelson'dan memnun olduklarını dile getirdi.

Rowell, ''Nelson geçen sene büyük işler yaptı. Biz bu senede ondan memnunuz. Heyecan verici bir sezon yaşıyoruz. Biz onun NBA'in en iyi coahlarından biri olduğunu biliyoruz.'' dedi.
-------------------------------------
NBATR/KE
Conrad IV
Shamrock
Starter

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #90 : 12 Mart 2008, 01:37:16 »

2003 Yılında free-agent olan ve Warriors'ı bırakan Arenas, bu sezon kontratı sona erecek olan Monta Ellis konusunda Warriors'ın akıllı davranması gerektiğini söyledi.

"Warriors yönetimi akıllı olsun!!!" - Washington Ülkü Ocakları Başkanı Gilbert Arenas

Hail to the forthcoming dynasty...
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #91 : 12 Mart 2008, 01:40:52 »

huahuahuahuaahuahua...
Adam mesajı vermiş ama...Doğru diyo..

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
Conrad IV
Shamrock
Starter

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #92 : 12 Mart 2008, 01:43:26 »

O değilde Arenas'ta sanki "siz kaybettiniz,şimdi orda olmak vardı" gibisinden bi tepki sezer gibi oldum.Bana mı öyle geldi yoksa?

Hail to the forthcoming dynasty...
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #93 : 12 Mart 2008, 02:03:51 »

Valla Arenas bu takımda olsa o zaman Baron olmazdı...
Bu yönden bakalım bi de olaya...
Bence hayırlıs olmuş...

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
Can Çetin
CAN Evimden
Starter

Engelsiz Aslanlar...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #94 : 12 Mart 2008, 14:09:26 »

Adam ne söylese suç zaten,size öyle gelmiş olmalı.Beni kaybettiniz aynı hatayı bir kere daha yapmayın demiş.Toplumca kelimeleri çarpıtmaya bayılırız zaten...
the_apo_1
_ThE__ThUG_
All-Star

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #95 : 12 Mart 2008, 15:21:33 »

Adam ne söylese suç zaten,size öyle gelmiş olmalı.Beni kaybettiniz aynı hatayı bir kere daha yapmayın demiş.Toplumca kelimeleri çarpıtmaya bayılırız zaten...
Arenas'ı niye alakadar ediyormuş ki bu konu  rolleyes
Can Çetin
CAN Evimden
Starter

Engelsiz Aslanlar...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #96 : 12 Mart 2008, 18:44:55 »

Arenas durup dururken söylememiştir."Genelde" ,bu tip alakasız görülen açıklamaları oyucular kendi kendilerine yapmıyor.Muhabirler soruyorlar,oyuncular da söylüyor.Ne yani adam; "ben eskiden GSW'de oynadım,aynı durum banada oldu ama banane,bu onların sorunu" mu deseydi?Siz de daha güzel yerden yere vururdunuz.Zaten çoğu açıklamalar hep böyle.Ama işte "niye alakadar ediyor" mantığı bence saçma onu dedim ...Zaten diğerleri de onu ima etmek istemiş,neyse.
the_apo_1
_ThE__ThUG_
All-Star

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #97 : 12 Mart 2008, 18:49:10 »

İçinde bişey kalmış ki adamın,beni takımda tutmadılar,hata yaptılar diyor...
Pekala soruya Monta iyi oyuncu,takımda tutulmalıdır da diyebilirdi...
Can Çetin
CAN Evimden
Starter

Engelsiz Aslanlar...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #98 : 12 Mart 2008, 19:03:53 »

Evet haklısın,böyle diyebilirdi.Ben bu açıklamayı niye yapmış dedin diye dedim.Yoksa böylesi daha güzel olurdu.Ama Arenas böyle işte,biraz sivri dilli...politikacı gibi konuşmamış doğal... neyse bana benim takımımda olduğu içinde öyle geliyor olabilir grin (bkz:itiraf etmek)
« Son Düzenleme: 12 Mart 2008, 19:06:46 Gönderen: Can Çetin » Logged
Anto James
Brotherhood
Rookie
**

T-mac LeBron Fan

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #99 : 24 Haziran 2008, 12:22:28 »

Monte-Davis ligin en renkli guard ikilisi,onları ayırmak zaten GSW'nin havasını bozar.

Hepimiz Jordan'ın yetenekleriyle doğabilirdik;ama çalışmadan asla gerçek Jordan olamazdık...   By Anto James

Sayfa: 1 2 3 [4] 5   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Nbatr.Com/Forum
Üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilir, linkleri videoları görebilir, yorumlara, tartışmalara katılabilirsiniz;
10 saniyede Üye olmak için tıklayın.

Pencereyi Kapat