« Yanıtla #220 : 02 Temmuz 2008, 20:05:58 » |
|
D-WILL
|
Galatasaray CC Murat Özyer ile 1 yıl daha devam kararı aldı. Geçtiğimiz sezonda takımımız ULEB CUP ta yarı final oynamıştı. Lig de isi normal sezonu 5. sırada tamamlamış playofflarda da ilk turda Türk Telekom' a elenmişti. Umarım Murat Özyer bu yıl bizi finallere taşır...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #221 : 02 Temmuz 2008, 20:12:36 » |
Anto James
Brotherhood
Rookie

T-mac LeBron Fan
|
Beşiktaş'la anlaşmış diyorlardı=?!?
|
|
|
|
|
|
Hepimiz Jordan'ın yetenekleriyle doğabilirdik;ama çalışmadan asla gerçek Jordan olamazdık... By Anto James 
|
|
|
« Yanıtla #222 : 02 Temmuz 2008, 20:15:09 » |
|
D-WILL
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınKulüp resmi siteden duyurdu ayrıca haberlerde falan da izledim kesin yani  1+1 yıllık sözleşmeye imza attı..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #223 : 02 Temmuz 2008, 20:21:00 » |
Anto James
Brotherhood
Rookie

T-mac LeBron Fan
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınKulüp resmi siteden duyurdu ayrıca haberlerde falan da izledim kesin yani  1+1 yıllık sözleşmeye imza attı.. Detroit inşallah dee brown'ı beğenmez,sevmiştim bu guardı.
|
|
|
|
|
|
Hepimiz Jordan'ın yetenekleriyle doğabilirdik;ama çalışmadan asla gerçek Jordan olamazdık... By Anto James 
|
|
|
« Yanıtla #224 : 02 Temmuz 2008, 20:22:37 » |
|
D-WILL
|
Detroit beğenmese de tekrar Türkiye' ye dönmez bence. Zaten ayrılırken de açıklama yapmıştı hiç kimse bana bi teşekkür bile etmedi, hoşçakal demedi falan diye. Yani galatasaray' a hiç dönmez artık 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 02 Temmuz 2008, 20:37:20 Gönderen: D-WILL »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #225 : 02 Temmuz 2008, 20:32:43 » |
|
MeaCulpa
|
Murat Özyer beğendiğim coachlar arasinda bulunmakta.Bence Galatasaray icin en hayirlisi oldu.Bu sene su an icin Besiktas'dan pek bir umudum olmadiği icin Galatasaray'in daha iyi isler yapacağina inaniyorum. Dee Brown ise yaz liginde ki basarisi NBA'de oynayip oynamayacağini belirleyecek.NBA'de bu kadar oyun kurucu sıkıntısı varken kendine bir yer edinebilir fakat cok süre alacagini zannetmem.Avrupa'da mutlu olmasi daha olasi
|
|
|
|
|
|
 CSKA FANS!!! 2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS 6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR CSKA!!!!
|
|
|
« Yanıtla #226 : 02 Temmuz 2008, 21:09:57 » |
|
lordapo
|
Dee brown dönmez artık yerine başka potansiyelli birini alırlar,murat özyer camiaya yakın bir isim kalmasına sevindim bence gs cafe crown için eran kunter den daha hayırlı bir isim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #227 : 02 Temmuz 2008, 21:12:18 » |
Anto James
Brotherhood
Rookie

T-mac LeBron Fan
|
Detroit beğenmese de tekrar Türkiye' ye dönmez bence. Zaten ayrılırken de açıklama yapmıştı hiç kimse bana bi teşekkür bile etmedi, hoşçakal demedi falan diye. Yani galatasaray' a hiç dönmez artık  Bizimkilerin yaptığı da iş değilmiş,kabalık etmişler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #228 : 02 Temmuz 2008, 22:34:58 » |
|
Kq5
|
Ben Açıkçası Dee'yi NBA'lık bir guard olarak görmüyorum bir kere adamda şut denen bir şey yok çok izledim dee'yi diğer özellikleri iyi olabilir ama dee NBA'lık bir guard değil bana göre GS ye gelmez ama bu NBA'da oynayacığını göstermez gider avrupada oynar ayrıca pistons'un onu kadroya alacağınıda sanmıyorum stukey gibi bir oyuncu var billups'un yedeği kadroya katılırsa fazla sürede alamaz yani yinede iyi bir oyuncu dee tek eksiği şutu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #229 : 12 Temmuz 2008, 19:27:33 » |
|
c_marlowe
|
murat özyer'le devam etme kararı alan GS Cafe Crown transferde çok iyi oyuncularla anlaşma zemini arıyor... bunlardan ilki panathinaikos'tan hırvat pivot andrija zizic...GS yöneticisi Ahmet Dedehayır'ın açıklamasına göre oyuncuyla prensip anlaşmasına varılmış... yine panathinaikos'ta oynayan kennedy winston GS Cafe Crown ile anlaşmaya yakın olduğu haberleri var...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #230 : 16 Temmuz 2008, 22:52:27 » |
|
D-WILL
|
Zizic ile kesin anlaşmaya varılmış. 28 yaşındaki Ziziç geçen yıl panathinaikos' ta ligde 32 maçta 6.2 sayı, euroleague' de de 5.2 sayı ortalaması tutturmuş. İnşallah galatasarayımıza faydalı olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #231 : 17 Temmuz 2008, 12:43:55 » |
|
Mustafa
|
Zizic ile kesin anlaşmaya varılmış. 28 yaşındaki Ziziç geçen yıl panathinaikos' ta ligde 32 maçta 6.2 sayı, euroleague' de de 5.2 sayı ortalaması tutturmuş. İnşallah galatasarayımıza faydalı olur.
2+1 yıllık sözleşme imzalanmış... - Kaptan Cüneyt Erden Cafe Crown ile 1 senelik anlaşma imzalamış...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 17 Temmuz 2008, 13:15:04 Gönderen: Mustafa »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #232 : 18 Temmuz 2008, 02:36:52 » |
|
BlacK_SmokE
|
bence de murat özyer'le devam etsinler, geçen sezon o kısıtlı kadroyla takımı türkiye'de ve avrupa'da çok iyi yerlere getirdi, onun sayesinde takım olmayı iyi becerdiler
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2008, 02:38:34 Gönderen: BlacK_SmokE »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #233 : 29 Temmuz 2008, 14:04:52 » |
|
the_apo_1
|
Strickland ve Graves Galatasaray'da
Beko Basketbol Ligi takımlarından Galatasaray Cafe Crown, Alpella'dan Marshall Strickland ve Pau Orthez'den Antonio Graves'i renklerine bağladı.
Geçtiğimiz sezon Alpella'da forma giyen Strickland maç başına 16,5 sayı ortalaması tutturmuştu.Pittsburgh Üniversitesi mezunu olan Antonio Graves ise geçen sezın ilk Avrupa tecrübesini Pau Orthez'de yaşadı. Fransız ekibiyle ligde 20 sayı - 2 ribaunt – 2.8 asist ortalaması yakalayan Graves, ULEB Cupa'ta ise 3 maçta ortalama 25 dakika süre alırken 10 sayı – 2.3 asistle dikkat çekti.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 29 Temmuz 2008, 14:06:47 Gönderen: the_apo_1 »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #234 : 29 Temmuz 2008, 14:55:33 » |
|
D-WILL
|
Bir oyun kurucu ve bir skorer aldık. İkisi de kaliteli oyuncular. Umarım bize faydalı olurlar. Bu yıl hedefler daha da büyüdü. Geçtiğimiz sezondan daha iyi yerlere gelmeyi hedefliyoruz. Bu yolda bize katkı sağlayacaklarına inanıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #235 : 29 Temmuz 2008, 19:24:47 » |
|
mentos
|
Hite ve Dee den sonra beni tatmin etmedi açıkcası..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #236 : 31 Temmuz 2008, 15:46:04 » |
Anto James
Brotherhood
Rookie

T-mac LeBron Fan
|
Dee bir derecede kötü oldu GS CC için ama Robert Hite belkide en önemli oyuncusuydu Galatasaray'ın...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #237 : 01 Ağustos 2008, 01:33:33 » |
|
mentos
|
Dee bir derecede kötü oldu GS CC için ama Robert Hite belkide en önemli oyuncusuydu Galatasaray'ın... Beklenenleri karşılama açısından haklısın ama Dee,Hite ayarında oyunculardan sonra beni ve bütün GS'lileri tatmin etmemiştir herhalde..İnşallah beklenenin üstünde performans gösterirler de ben de bu sözlerimi yerim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #238 : 05 Ağustos 2008, 20:36:20 » |
|
D-WILL
|
Az önce resmi sitede okudum. Yeni Ana Sponsorumuz Türk Telekom diye bir haber. Bişeyi merak ettim şimdi ana sponsor Türk Telekom olunca basketbolda da sponsorumuz olacak mı yani Galatasaray CC' ın adı Galatasaray Türk Telekom olacak mı? Eğer öyleyse bizim için muhteşem bir haber. Bi de haberin içinde şöyle bir şey demiş Türkiye’nin önde gelen basketbol takımlarından birine de sahip olan Türk Telekom yani bu birleştik mi demek anlamadım ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #239 : 06 Ağustos 2008, 15:39:10 » |
Anto James
Brotherhood
Rookie

T-mac LeBron Fan
|
Az önce resmi sitede okudum. Yeni Ana Sponsorumuz Türk Telekom diye bir haber. Bişeyi merak ettim şimdi ana sponsor Türk Telekom olunca basketbolda da sponsorumuz olacak mı yani Galatasaray CC' ın adı Galatasaray Türk Telekom olacak mı? Eğer öyleyse bizim için muhteşem bir haber. Bi de haberin içinde şöyle bir şey demiş Türkiye’nin önde gelen basketbol takımlarından birine de sahip olan Türk Telekom yani bu birleştik mi demek anlamadım ya Baktım şimdi de...Zannedersem bu Gs'nin futbol takımı için geçerli Avea ile sponsorluğu bıraktıkları yazıyor,Telekom'la anlaşmışlar.Zaten Gs Cc'de hiç Avea reklamı görmedim ben...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 06 Ağustos 2008, 15:42:12 Gönderen: Anto James »
|
|
|
|
|
|