+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » Doğu-Batı Konferansı Ve Gruplar » Batı Konferans Grupları (Moderatör: Dağlar)Konu:
 Güneybatı

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Konu: Güneybatı  (Okunma Sayısı 2498 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 25 Ekim 2007, 04:25:16 »
--
Ziyaretçi

Güneybatı

San Antonio Spurs
Dallas Mavericks
New Orleans Hornets
Memphis Grizzlies
Houston Rockets

----------------------------------------------
Güneybatı tartışma topici
« Yanıtla #1 : 25 Ekim 2007, 23:31:48 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri
Ynt: Güneybatı

Atlantic ile beraber en zevkli ve çekişmeli grup bu grup.Yaşlanan San Antonio'nun geçtiğimiz yıllardaki gibi rahat olcağını sanmasın kimse.Hornets ve Memphis de çok iyi kadrolar kurdu.Çok ilginç maçlar ve sonuçlar olacağını garanti ederim.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #2 : 25 Ekim 2007, 23:37:39 »
Dağlar
The Big Fella
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

En zorlu, en çekişmeli, en zevkli grup bana kalırsa.Bu grup sistemine geçildi zamandan beri hep bu grubun sonucu heyecanla beklenmiştir. Rockets, Mavericks ve Spurs'ün playoffa kalacak öncelikli favoriler.(çok çok erken konuştum ama...) Hornets ve Memphis'de bu sene güçlendi, iyi kadrolar kurdu aslında herşey olabilir...

NBA'de Kasım Ayının En İyi Fotoğrafı Oylaması
« Yanıtla #3 : 26 Ekim 2007, 06:08:31 »
--
Ziyaretçi

Bana göre bu Grubu daha önce farklı şekillerde söylemiştin San Antonio ve Dallas Mavericks açık ara götürür..Spurs'ün bu sene NBA 1.si olacağını düşündüğüm için düz mantık konferansı da grubuda zirvede bitirecek grin
Spurs'ün 60 galibiyet barajını geçeceğini düşünüyorum..Benim tahminim 62-66 arası galibiyet alırlar..Aslında içimdeki ses 62-20 ile NBA'i zirvede tamamlayacaklar diyor..Dallas'ın geçen seneki gibi eseceğini düşünmüyorum ama 55 galibyeti geçerler..Rockets'ın savunma zafiyetleri var sırf hücumla da bu işler olmaz..Kadro yapıları Francis-T Mac-Yao arıza çıkartabilir...Memphis benimde sürpriz beklediğim bir takım..New Orlenas'dan bir şey olmaz..
« Yanıtla #4 : 26 Ekim 2007, 14:06:23 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

San Antonio - Dallas - Houston grubun üç büyükleri ancak bu kez Memphis ve Hornets de baya baya iddialı olacak . Geçen sezon Gasol sakattı son iki sene play-off yapmayı başaran takım lotaryaya oynamıştı şimdi gençlerinde harmanlanması ile oldukkça kaliteli bir akdro kurdular ve yeniden play-off'u zorlayacakalrı kesin .

San Antonio ve Dallas grubu tepede bitirecek iki takım . Kimin ilk sırada yer alacağı hakkında bir fikrim yok ama sonuçta bu ikili ilk ikide yerlerini alacaklar . Gerisi ise benim için muamma . Kemal abininde söylediği gibi Houston kaliteli ancak sorunlar da bununla beraber ilerliyor . Sezon başında iyi gibi gözükselerde sonlara doğru bence geriye düşeceklerdir . Memphis her zaman sürpriz takımdır burda ne zaman ne yapacağı hiç belli olmaz . kadroları sağlam oyuncvuları sağlam bakalım nasıl bir performans sergileyecekler .

Hornets de geçen sene eksik kadrosuna rağmen play-off kovalamıştı . Şimdi daha sağlıklı bir Chris Paul ile pota altını bir çok takıma dar eden Vhandler gibi bir oyuncuları var. Yani demek istediğim ilk iki burda belli ama gerisi için kesin bir kanıya varmak zor .
« Yanıtla #5 : 26 Ekim 2007, 14:11:54 »
Th3STaT
MetalHead
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW

Çoğu Nba severin ortak görüşü,GüneyBatı'nın en çekişmeli,en zorlu ve görsellik bakımından en zevkli grubu olarak betimlenmesidir.Benim de öyle düşünmemden ziyade,zaten grup takımlarının beşlerine ufak bir göz attığımız taktirde,bu yargıları hak ettiği kanısına da rahatlıkla varabiliriz.

Nba düşünürlerinin ortak görüşünde sadece GüneyBatı'da değil,playofflarda da liderin San Antonio Spurs olacağı düşüncesi, bu sezonda da medya aracılığı ile ortaya bir iddaa olarak ileri sürülmüştür.
Aslında bu yargıya katılmamak da mümkün değil.Eee ne de olsa karşınızda geçen sezonun şampiyonu San Antonio Spurs.Sonuçda adamlar terlerini dökmüş,oyunlarını ortaya koymuş kaldırmışlar kupayı.Nba düşünürlerinin de dediği gibi bu sezon da öyle olur mu bilinmez ama gerçekçi olmak gerekirse grup birinciliğine kendi gözümde de San Antonio Spurs kafilesi bir adım öne çıkmakta,ancak;sanki Dallas Mavericks ile çekişecek gibi bir düşünce de aklımı kurcalamakta.

Dallas Mavericks,grup maçlarında evet iyidi,hoştu.Ancak ya playofflar ??.Golden State Warriors serisinde kuşkusuz favori olmasına rağmen,nasıl oldu da Dirk Nowitzki ve arkadaşları hezimete  uğramıştı ??.
Yani,özetle playofflarda böyle bir acemilik yapan takım,bu sezonda,grubunda da benzer acemiliklere tanık olabilir.Ancak,bir de Dallas Mavericks'in daha fazla hırs yaparak,geçen sezonundaki şansızlığını kırarak,güzel sonuçlara imza atması var.İkinci ihitimalim gerçekleşirse,gerek grupta,gerekse playofflardaki rakiplerine korkulu birer düşman olabilir.

T-Mac ve Yao ikilisi ise belki bu sezonda bir patlama yapabilir ancak bu takımdan bir şampiyonluk gibi ihtimalin yanına yaklaşabileceğini sanmıyorum.Bu sezon, o kadar çok hırslı takım olacak ki,zaten de Houston Rockets bunların karşısında beyazları çekebilir.Ama burası Nba,ne olacağı belli olmaz her ihtimali de düşünmek gerektiğini de kenarda bir yerde saklayalım.

New Orleans Hornets ve Memphis Grizzlies kafilesine bu süper üç güç karşısında fazla bir şans vermek bana kalırsa yanlış olur.New Orleans o kadar olmasa da,Grizzlies kafilesi geçen sezondan bir ders çıkartamadıysa durum iyi olmaktan ziyade daha da bir facia boyutuna ulaşabilir.Adamlar takımı satmayı düşünürken,Grizzlies'den bir başarı beklemek yanlış olacaktır.Ancak yenilenen kadroları ile belki bir beyaz ışıklarına kavuşabilirler.
ThE STaT

Standing Tall and Talented
« Yanıtla #6 : 27 Ekim 2007, 14:00:56 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

batı-doğu grupları içerisinde tartışmasız en zor grup bu..yine dallas bu sene bu grubu birinci bitirecektir ama play-off'ta spurs kadar iyi olamayacaklardır..grubun ikinciside spurs olur..3-4 içinde memphis-rockets diyorum..bu sene memphis harbiden takım olarak çok iyiler ve çoğu oyuncular ise potansiyelli ve oynamaya aç oyuncular, bu sene takım olarak patlayacaklardır..rockets ise francis hamlesi ile herkesi düşündürdü ama fiba amerika turnuvası mvpsi scola'yı alarak 4 numara problemini bir nebze olsada çözdüler...new orleans ise bu sene ply-off'u zorlar ama yapamaz...
« Yanıtla #7 : 29 Ekim 2007, 02:00:03 »
nashsss
newspaperman
All-Star

İyi ki Dallaslıyım

Üyelik Bilgileri

bu grupta herkes güçlü ama bende spursle dallas dışında kimseden emin olamıyorum...houstonda francis yao t-mac iktidar savaşı vericek.hornets henüz çok iyi değil sürpriz memphisten gelebilir conleyden iyi performanslar gelebilir

Mahallecek Dallaslıyız özellikle Şükrü abi acayip fanatiktir(önde sağda)bu resmide geçen yıl finallerden önce çektirdik =)
« Yanıtla #8 : 29 Ekim 2007, 02:31:05 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Geldik en çekişmeli adete final serilerinin oynandığı gruba Cheesy
Dallas mı desem?Sas mı desem hatta houston mu desem? ne desem bilemiyorum bu sorunun cevabını ancak maçlar verebilir bi sonuca varamıyorum 1 gün sas olacaktır 1 gün dallas... sezon sonunda sıra kimdeyse o birincilikle bitirir arkadaş bu kadar basit bakarsınız houston bile olur Cheesy

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #9 : 30 Ekim 2007, 21:40:08 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Valla en batıda lideri belli olmayan grup desem yalan olmaz,spurs yaşlandı ama hala güçlü
hatta takviyeler yaptılar en büyük artıları takımın sisteminin herşeye rağmen tıkır tıkır işlemesi,
dallas nowitzki-terry-stackhouse-howard dörtlüsü etrafında döncek gibi ama bass ın takımda
baya katkısı olcak gibi pre season da baya etkili oldu ama en büyük sorunları pg larının dengesiz
oluşu ama dallas ın adı yeter play off için,rox da işler karışık mr problem child francis takımda
artık ne zaman sorun çıkarcak belli olmaz ama scola-ming-tmac-alston takımı taşıcak gibi
bettier,james ve deke de katkı yapabilir ama francis kocaman bir soru işareti olarak duruyor
karşımızda,memphis manyak bir kadro kurdu nerdeyse takımda yok yok ama icraatı göremedik
hala navarro-lowry-gasol-milicic-miller takımın dinamoları warrick,d stoudamire,conley dıştan
destek verecekler gibi bence rox ,spurs ve dallas ı en çok zorlucak takım memphis ve bu grupta
en büyük süpriz adayım,hornets bence chandler-peja-jackson-cp3 ün eline bakıcak mo pete
geldi ara transferde katkı yapması olası sakatlık olmazsa bu grubu karıştırırlar bol valla

« Yanıtla #10 : 03 Kasım 2007, 18:10:38 »
sahtiyan
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

Bence bu sene Dallas'la Spurs kapışırlar.Geçen sene gibi olmayabilir bu sene.Çünkü Spurs iyi başladı lige.Ama favori genede Dallas gibi.
« Yanıtla #11 : 03 Kasım 2007, 18:13:07 »
EmRe41
NBA Oyuncusu
*

DİRK NOWİTZKİ & DALLAS MAVERİCKS & FENERBAHCE

Üyelik Bilgileri

evet spurs ve duncan iyi basladı dallasada atlanta şoku wurdu ...
ama 1 malubiyetten bişi çıkmaz dallas play-off lara ya 1. ya da 2. girer yani her türlü spurs suns ikilisinden birini gecer
[/URL][/ımg]
« Yanıtla #12 : 05 Kasım 2007, 18:42:07 »
erdinç*garnett*
NBA Oyuncusu
*

KEVİN GARNETT_MVP----FB

Üyelik Bilgileri

bu sene spurs daha iyi başladı böylede devam edeceğini düşünüyorum ama batıda phoneix 1.olur spurs ve dallas phoneixin gerisinde kalır bence.
« Yanıtla #13 : 24 Kasım 2007, 17:23:35 »
--
Ziyaretçi

Texas'ın da Güneybatı'nın da Kralı Spurs

Texas'ın da Güneybatı'nın da Kralı Spurs

NBA'in en hararetli Grupları'nın başında gelen Güneybatı Grubu'nda favori kim sorusunda anketler San Antonio Spurs diyor.

Son şampiyon San Antonio Spurs'ün yer aldığı Güneybatı Grubu'nda, Dallas Mavericks, Houston Rockets, New Orleans Hornets ve Memphis bulunuyor.

NBA'in resmi sitesi nba.com'da devam eden ankette;

259.135 oy kullanılırken %43 Spurs'ün bu Grubu zirvde bitireceğini düşünürken, Dallas'a %24, Rockets'a %23, Hornets'e %7 ve Memphis'e %3 oy çıktı.

Spurs, 11-2 ile Grubu domine ederken, Dallas 9-3, Hornets 9-5, Rockets 6-7 ve Memphis 3-9'luk dereceyle sıralanıyor.
---------------------------------------------------------------
NBATR/KE
« Yanıtla #14 : 21 Aralık 2007, 00:02:15 »
emturk61
NBA Oyuncusu
*

DALLAS MAVERICKS///// MVP NOWITZKI

Üyelik Bilgileri

grubu spurs birinci bitirebilir artık dallas akıllandı dıkkat edersenın konferans maclarının dısındakı maclarda nowitzki sazı elıne almıyor yanı daha az sut atıyor daha az sorumluluk yanı ama her turlu mavs play off lara 1. veya 2. olarak gider olmadı 3. olarak olsun ama ben şimdiden sunu soyleyebılırım kı eğer bı sakatlık olmassa dallas işi play offlarda bitirir saygılarrrr MİAMİ li arkadaşlarada uzuluyorum yaaa ne olcak sonları
« Yanıtla #15 : 20 Şubat 2008, 13:37:35 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

San Antonio Spurs
Dallas Mavericks
New Orleans Hornets
Memphis Grizzlies
Houston Rockets

Buraya baktığımızda dallas Spurs hep aklımıza geliyor ama new orleans ve houston da var çok zorlu bir grup tahmin yapmak zor olabiliyor ama muhtemelen kidd in gelişi ile dallas bir şeylere imza atabilir.
« Yanıtla #16 : 28 Mart 2008, 11:46:47 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!

Üyelik Bilgileri

NBA'in resmi sitesi nba.com'da devam eden ankette;

259.135 oy kullanılırken %43 Spurs'ün bu Grubu zirvede bitireceğini düşünürken, Dallas'a %24, Rockets'a %23, Hornets'e %7 ve Memphis'e %3 oy çıktı.

yahu herkes mi yamulur arkadaş Cheesy

New Orleans1    49    21    0.700    0.0    31-14    10-5     27-10    22-11    8-2     W 5
Houston2    49    23    0.681    1.0    27-15    8-7    28-10    21-13    7-3    W 2
San Antonio5    49    23    0.681    1.0    26-16    9-6    29-6    20-17    6-4    W 5
Dallas7    45    27    0.625    5.0    27-15    9-6    30-7    15-20    6-4    L 1
Memphiso    18    53    0.254    31.5    9-35    2-14    13-23    5-30    3-7    L 2

an itibari ile sıralama ve pazar gecesi SAS-Rox maçı var...SAS o maçı alırsa 2.sıraya geçicek...
An itibari ile gruptaki 5 takımın 4ü play-offta...Son yılların en iyi grubu heralde...

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
« Yanıtla #17 : 28 Mart 2008, 12:17:34 »
Conrad IV
Shamrock
Starter

Üyelik Bilgileri

Memphis'e nasıl oy çıkmış onu anlıyamadım ben grin

Bir kısmı "sondan birincilik" diye okumuştur öyle vermiştir.Geri kalanları ise bazı taraftarlarının  "Alayına isyan ölümüne Grizzlies ulan,o bizim için gönüllerin şampiyonu ahey" diyerekten böyle bir icraatte bulunulmuş da olabilir.

Hail to the forthcoming dynasty...
« Yanıtla #18 : 28 Mart 2008, 12:38:34 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!

Üyelik Bilgileri

Sene başında kadrolarında sağlam bir Gasol bulundurmanın verdiği gaz ile Memphis'e oy atan fanatik taraftar kısım sanırım %3... Cheesy

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
« Yanıtla #19 : 28 Mart 2008, 13:11:35 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Memphis'e nasıl oy çıkmış onu anlıyamadım ben grin

Bir kısmı "sondan birincilik" diye okumuştur öyle vermiştir.Geri kalanları ise bazı taraftarlarının  "Alayına isyan ölümüne Grizzlies ulan,o bizim için gönüllerin şampiyonu ahey" diyerekten böyle bir icraatte bulunulmuş da olabilir.
Sene başında kadrolarında sağlam bir Gasol bulundurmanın verdiği gaz ile Memphis'e oy atan fanatik taraftar kısım sanırım %3... Cheesy
Bencede Gasol olduğu zamanlar atılmış oy olabilir veya sondan birincilik için atılmış olabilir grin
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » Doğu-Batı Konferansı Ve Gruplar » Batı Konferans Grupları (Moderatör: Dağlar)Konu:
 Güneybatı

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv