+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » ArşivKonu:
 Hawks 2007 Draft

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Hawks 2007 Draft  (Okunma Sayısı 689 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 30 Haziran 2007, 02:30:28 »
Kenyon_Martin
Detroit Bad Boys
All-Star

Ya Sev Ya Terk Et!....

Üyelik Bilgileri
Hawks 2007 Draft

Atlanta Hawks 2007 draft'inde 3. sıradan PF pozisyonuna Florida Üniversitesi'nden Al Horford'u ve 11. sıradan PG pozisyonuna Texas A&M Üniversitesi'nden Acie Law'i seçti.Bu iki oyuncu takıma ne derecede katkı yapabilir?Özellikle Kevin Durant ve Greg Oden dışındaki tayfadan en potansiyelli isimlerin başında gelen Al Horford'un ileride çok iyi bir oyuncu olacağı konuşuluyor...
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

« Yanıtla #1 : 30 Haziran 2007, 10:05:33 »
Conrad IV
Shamrock
Starter

Üyelik Bilgileri
Ynt: Hawks 2007 Draft

Başlangıçta "Yaw bu Atlanta GM'i denyo mu da,Mike Conley'den feragat edip,4 numaraya Marvin Williams,Shelden Williams,Solomon Jones gibi adamları draft etmişken bi de bunların üstüne yine bir 4 numara olan Al Horford'u ekledi ki??" gibi bi soru oluştu kafamda.

Muhtemelen elinde biriken bu 4 numaraların 1-2'sini takas edecek.Hatta Luke Ridnour'u ekleseler takıma çok iyi olur.Ya da pivot mevkiine GSW'nin sistemine uymayan ve bu nedenle fazla süre alamayan Patrick O'Bryant'ı alabilirler.

Hail to the forthcoming dynasty...
« Yanıtla #2 : 30 Haziran 2007, 11:01:18 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Ya bencede mike conley i seçmemeleri alakasız ama zaza yı öne sürüp bir pg almaları muhtemel
luke ridnour un gelceğini sanmam durant ve green in gelişi ile luke un rolü seattle da daha
önemli olcak sanırım ,acie law draft ın en iyi 3 pg dan biri mike conley ile karışılaştırılamaz ama
atlanta için bulunmaz hint kumaşı

« Yanıtla #3 : 30 Haziran 2007, 13:12:04 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

Ama Mike Conley olsaydı yeni guardları daha kafadab 2 sene guard sıkıntısı çekmezlerdi.Tabi iyi bir yedekçi de şart.
« Yanıtla #4 : 30 Haziran 2007, 14:15:49 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Speddy claxton gibi adamı kullanamamaları şaşırtıcı geliyor insana hornets da 12,3 sy 4,8 asist ile
oynarken resmen dibe vurmuş anlamadım gitti galiba joe johson u pg oynatmaları yüzünden forma
giyemiyor garibim 

« Yanıtla #5 : 30 Haziran 2007, 20:32:50 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Draft öncesi Stern amca Hawks'ın seçimini açıklarken kesin Conley diyecek diye beklerken Horford demesini ilk anda şaşırarak karşıladım ama düşününce draftın en iyi ve hazır uzunlarından birini takıma kattılar,bunun yanında 11.sıradan da Law'ı seçerek iyi bir Point-Guard'a sahip oldular.Conley'i seçseler çok iyi bir seçim olurdu bir şey demiyorum ama Horford kadar hazır ve potansiyelli uzun bulamazlardı 11.sıradan,kısacası her iki seçimi birlikte düşününce çok iyi bir tercih yaptıklarını düşünüyorum...

Horford,Horford diyorum ama biraz da bu oyuncunun yeteneklerinden,artılarından-eksilerinden bahsedelim. Özellikle en büyük artısı ribaunt sezgisi,zamanlamayı filan çok iyi ayarlıyor,özellikle hızlı olması ile bu özelliği birleşince çok etkili bir eleman oluyor,hızlı hücumların başlangıç noktası diyebilirim onun için,hücum ribauntlarındaki etkisi ile de hücumda ayrı bir artı katıyor takıma.Zamanlamasının dışında savunması da çok iyi,pota altı savunmasını idare edebilecek bir isim,uzun yıllar kendine güvenilmesini sağlıyor bu özellikleri, savunma-sezgiden bahsettik ama daha şutundan bahsetmedik,şutu da en az diğer alanlardaki yetenekleri kadar iyi bir isim Horford.Tek eksik yanı bazen oyundan dalıp gitmesi ve arkadaşlarına önderlik edememesi,bunu da yavaş yavaş aşarsa inanılmaz faydalı bir oyuncu olacaktır,o özelliğini aşmasa bile çok etkili diyebilirim onun için...

Law bu draftta en iyi oyun kuruculardan biriydi,Conley'den sonra ise aklıma ilk gelen isim,yazımın ilk başında belirttiğim nedenlerinden dolayı Conley değil,Law oldu tercihleri.Takım kontrolünü çok iyi yapan Law,bu alanda arkadaşlarına önderliği çok iyi yapabilecek bir guard.Orta mesafe şutu olan,savunmada iyi diyebileceğimiz drafttın gözde guardlarından biri...
« Yanıtla #6 : 01 Temmuz 2007, 10:24:30 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Zaten 3 tane pg vardı adam akıllı draftta hatta bu kadar uzun olmasıda şaşırttı beni,özellikle law ve
conley nba de gelecekte cp3 ve deron un izinden gitcekler gibime geliyor hatta conley için kidd
nash seviyesine ulaşcak da deniyor otoriteler,atlanta nın uzun seçmesinin tek sebebi zaza yı
takasta kullanmak istemeleri ama takım zaten uzun kaynıyor geçen sene seçtikleri marwin
willams hayal kırıklığı oldu bakalım al horford seçimi nası bir etki yapacak takımda

« Yanıtla #7 : 02 Temmuz 2007, 08:44:30 »
Conrad IV
Shamrock
Starter

Üyelik Bilgileri

Zaten 3 tane pg vardı adam akıllı draftta hatta bu kadar uzun olmasıda şaşırttı beni,özellikle law ve
conley nba de gelecekte cp3 ve deron un izinden gitcekler gibime geliyor hatta conley için kidd
nash seviyesine ulaşcak da deniyor otoriteler,atlanta nın uzun seçmesinin tek sebebi zaza yı
takasta kullanmak istemeleri ama takım zaten uzun kaynıyor geçen sene seçtikleri marwin
willams hayal kırıklığı oldu bakalım al horford seçimi nası bir etki yapacak takımda

Conley için Kidd-Nash seviyesine ulaşacak diyorlarsa bu sadece piyasa değerini artırmak içindir,o derecede bir adam olacağını sanmıyorum.En azından ilgili videolardan seyrettiğim kadarıyla Kidd-Nash tarzı bi adam olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.

Hail to the forthcoming dynasty...
« Yanıtla #8 : 02 Temmuz 2007, 11:12:46 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Valla deron ve cp3 gibi guardlar olduğu sürece conley in fazla etkisi olmaz nba de ama adamın kumaşı
iyi hatta gelecekte nba ye damgasını vurması bekleniyor ama kidd ve nash in veliahtları zaten belli

« Yanıtla #9 : 02 Temmuz 2007, 14:51:29 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!

Üyelik Bilgileri

her geleni de kidd nash ve stocktonla kesin mükayese ediolar tav oluorum...neyse bu bi yane bence atlanta iyi bi draft yaptı...inşallah hayrını görürler...gözde bi oyuncuydu zaten law drafta girmeden önce...gözde bi pg seçtiler...al harington ise yetenekli bi oyuncu...inşallah iyi ilerleme gösterirler...

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
« Yanıtla #10 : 02 Temmuz 2007, 15:24:24 »
Arda
Nuggets Fan
All-Star

Allen ''The Answer'' Iverson

Üyelik Bilgileri WWW

Ben Al Harford'u gerçekten çok beğeniyorum.Kondisyon'dan tutun takıma uyumuna kadar çok güzel ve iyi bir oyuncu.Çok iyi bir 4 numara.Bu adamı alan her takmın pota altı güçlenir.Pota altı çok iyi bir oyuncu bana göre.11. sıradan aldıkları pg'de gayet iyi.Hawks çok akıllı ve başarılı bir draft yaptı.Hayrını da görecekler büyük ihtimal...
« Yanıtla #11 : 12 Temmuz 2007, 04:22:42 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

Atlanta Hawks, bu yılki draftında 3.sırada seçtiği forvet Al Horford ve 11.sırada seçtiği guard Acie Law ile çaylak sözleşmesi imzaladı.Florida çıkışlı Al Horford, sözleşmesi gereği ilk yıl 3.1 milyon dolar, ikinci yıl ise 3.35 milyon dolar alacak.Law ise Atlanta Hawks'dan ilk yıl 1.6 milyon dolar, ikinci yıl 1.7 milyon dolar alacak. Oyuncuların 3 ve 4.yıl opsiyonları isr kulübün elinde bulunuyor.
« Yanıtla #12 : 12 Temmuz 2007, 04:33:31 »
Batu
Serseri Fındık
Starter

Elveda Marion..

Üyelik Bilgileri

Bana göre bu draftın portlandla beraber  en karlı takımı atlantadır.Law gibi iyi bir pg ve draftın en iyi 4-5 oyuncsundan biri olan Horford'u aldılar.Horford durant ve odendan sonra brewerla birlikte bu lige damga vuracak ilk 2 oyuncudan biri.Hem fiziği hem oyunu Nba için hazır.Daha ilk senesinden ne kadar kaliteli bir oyuncu olacağını gösterecek.Law ise conleyden sonraki en iyi pg.Gelecekte bir deron bir cp3 seviyesine zor gelir ancak yaklaşır onlara.Bu sene hawks playoffu zorlyacak gerçekten takım oturdu Horford 4te oynuo 5te ancak 5 oynarsa ve pozisyonu kaparsa hawkstan korkun bu sene
law-jj-smith-marvin-horford tabi bunun daha claxton, salim, williams, childressı filanda var onlarıda hesaba katın
« Yanıtla #13 : 13 Temmuz 2007, 05:36:12 »
Nique
Windmill Hastası
Starter

Playoffa Uçur Bizi Şahinim!!!

Üyelik Bilgileri

bende atlantanın conleyi seçmesini bekliyordum fakat al horford u seçtiler guard olarakta acie law ı seçtiler bana göre atlanta uzunlardan 2 tanesi takas paketinde kullanıp takıma bir guard getirecektir acie law da iyi bir oyunkurucu atlantaya faydası dokunacaktır

« Yanıtla #14 : 06 Ağustos 2007, 22:24:36 »
the.flash
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

Atlanta gerçekten başarılı bir draft yaptı. İlk sene olmasada bir kaç sene içinde ne kadar doğru bir tercih yaptıklarını göreceklerdir.
« Yanıtla #15 : 22 Ağustos 2007, 14:36:13 »
Nihat Emre
Go Sonics Go Durant and Green
All-Star

Aşkımmmmm!!!!!!!!!

Üyelik Bilgileri WWW

Conley için Kidd-Nash seviyesine ulaşacak diyorlarsa bu sadece piyasa değerini artırmak içindir,o derecede bir adam olacağını sanmıyorum.En azından ilgili videolardan seyrettiğim kadarıyla Kidd-Nash tarzı bi adam olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.
Bencede conley o kadar iyi değil ama bi deron williams belki çok çalışırsa olabilir aslında playmaker lık yönünün yanı sıra biraz fazla kötü şutör mike conley J.R ama Al Horford çok yetenekli bir oyuncu aslına bakılırsa back to back Florida'nın etkili isimlerinden biriydi.Speedy Claxton  Acie Law iyi bir ikili olur gibime geliyor  ama izleyip görecez

« Yanıtla #16 : 08 Şubat 2008, 15:50:05 »
canugur67
NBA Oyuncusu
*

Forever I Love ATLANTA

Üyelik Bilgileri

atlanta ıcın guzel oldu bence gerceketen gelcekte umut vaadeden bır oyuncu
atlanta forever 
Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » ArşivKonu:
 Hawks 2007 Draft